Provocarea 33- Hollow beads
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Provocarea 33- Hollow beads
la o cautare pe net..sub numele de hollow beads gasesti si alt gen de margele..care nu au gaura sau spatiu gol in interior
nu mai inteleg

darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
Ramona, mai exista genul acela de margele sau pandantive ca cel pe care l-a postat chivucris, cele cu straturi suprapuse de culori diferite, care prin gaurire ies la vedere.
Na, sincer eu am inteles ca hollow beads se refera la margele/pandante goale pe dinauntru, indiferent de metoda folosita pentru a obtine golul. De aceea ma gandeam ca si pandantul acela splendid cu roz si negru al Ricai se incadreaza. Nu m-am gandit ca trebuie neaparat sa construiesti plastilina pe ceva care apoi sa fie extras din interior in vreun fel. de aceea o intrebam pe maddy, ca e provocarea ei. Si pe cuvant de pionier ca nu sunt suparata. Doar vroiam sa stiu. 

eu ma refeream la asa ceva...ce am gasit tot sub numele asta
http://www.flickr.com/photos/surfingcatclay/5538215956/
http://www.wildlightstudios.com/images/bead282.jpg
http://www.flickr.com/photos/surfingcatclay/5538215956/
http://www.wildlightstudios.com/images/bead282.jpg
darkpoke- Atotcunoscător
-
Ultima incercare cu bomboana...a iesit o panarama, culoarea asta era framintata deja...si parca nici nu voiam sa arunc iar material la gunoi...Inafara ca nu se lipea nik de bomboana ca-s tavalite prin amidon, iar daca le curat se topesc. Mda, deci am sa uit de chestia asta cu bomboane, paine, ceara, servetele...etc...pas, ca nu-mi place ce iese.
Si-acu "capodopera"...ceva de agatat...eventual intr-un loc ferit privirilor :

Si-acu "capodopera"...ceva de agatat...eventual intr-un loc ferit privirilor :

Hai ca nu e chiar o nereusita totala. Da, e departe de nivelul la care lucrezi tu de obicei, dar nu e nici de aruncat. Parerea mea.

mamica lui vlad - incercarea ta mi se pare cea mai inspirata, imi place chiar foarte mult

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Vlad_mom, eu zic ca ti-a iesit foarte bine, mai ales ca ai facut tu ceva sa o pui in valoare.
Fetelor, acum imi pare rau ca am ales aceasta tema pentru provocare, sincer, nu mai stiam ce sa aleg, ganditi-va, suntem la a 33-a. Vad ca mai mult v-am pus in incurcatura, dar m-am gandit ca o sa va placa pentru ca nu e ceva simplu, comun, de aia se numeste provocare. Nu mai stiu ce sa mai zic, vad ca fiecare intelege ce vrea din aceasta tehnica si pe net sunt fel si fel de variante. Hollow inseamna gaunos, gol, scobit, e normal sa gasiti mai multe variante.
In concluzie, cine a postat aici orice fel de incercare in aceasta tehnica va fi inscris la extragere. Pe data de 16 septembrie, seara, voi face extragerea. Pana atunci mai asteptam si alte "curajoase" sa-si incerce norocul.
Fetelor, acum imi pare rau ca am ales aceasta tema pentru provocare, sincer, nu mai stiam ce sa aleg, ganditi-va, suntem la a 33-a. Vad ca mai mult v-am pus in incurcatura, dar m-am gandit ca o sa va placa pentru ca nu e ceva simplu, comun, de aia se numeste provocare. Nu mai stiu ce sa mai zic, vad ca fiecare intelege ce vrea din aceasta tehnica si pe net sunt fel si fel de variante. Hollow inseamna gaunos, gol, scobit, e normal sa gasiti mai multe variante.
In concluzie, cine a postat aici orice fel de incercare in aceasta tehnica va fi inscris la extragere. Pe data de 16 septembrie, seara, voi face extragerea. Pana atunci mai asteptam si alte "curajoase" sa-si incerce norocul.
Maddy, 14 august-16 sept, 4 sapt nu sunt cam mult? I mean, se merita sa astepti fetele atat, dar numai daca isi anunta participarea . Hai sa mai schimbam tehnica

Dragonfly- Maestru
-
Eu am zis sa mai astept, dar pot sa fac si duminica asta extragerea, oricum a fost prea greu pentru voi. Cine mai are de postat sa o faca pana atunci. Ma gandeam ca maine fiind sarbatoare e o zi dusa, in fine, nu mai conteaza.
La mine dezastru.Am incercat ieri cateva variante,total nemultumita,deci ghemotoace.Pana nu-mi trec bazdacii nu mai incerc tehnica asta,Maddy,mi-ai dat de cap :P
Maddy, nu e o tehnica grea. Doar "tehnica". Pe la noi nu se gasesc atatea chestii ca in occident si astfel trebuie sa improvizam mereu. De exemplu, citeam pe ceva site-uri ca ele fac asemenea bile pe un fel de pufuleti cu care se umplu cutiile cand le trimiti prin posta, pufuleti ce se topesc in apa. La noi de unde-i scoti, ca ai nostri sunt din scart, nu se topesc veci.
Dar daca nu ne-ai fi provocat, eu nu as fi descoperit ce mult imi place sa lipesc lentilele spate in spate sa obtin hollow beads. Recunosc ca nu mi-a placut cu fel de fel de umpluturi pe care sa le scot dupa aia. Dar daca nu incercam, de unde sa stiu? Iar de incercat, era in plan de o groaza de timp. Si cine stie cat ar mai fi durat daca nu ne provocai tu. Asa ca eu iti multumesc. Participantele au fost putine ce-i drept, dar nu cred ca din cauza dificultatii tehnicii ci din cauza caldurii si a perioadei de concedii. Plus, ca sunt convinsa ca mai sunt fete care au incercat, dar nu au fost multumite de rezultat, asa ca nu au avut curajul sa ne arate si au tacut malc.
Concluzia mea referitoare la aceasta tehnica: cred ca dupa ce descoperi cu ce sa le umpli si exersezi putin, se pot obtine rezultate spectaculoase. Dovada e tot ce s-a prezenat la aceasta provocare.
Doina, sunt absolut convinsa ca o sa mai incerci tehnica asta si pana la urma o sa-ti iasa ceva cu adevarat incredibil, in stilul tau. Ma insel cumva?
Dar daca nu ne-ai fi provocat, eu nu as fi descoperit ce mult imi place sa lipesc lentilele spate in spate sa obtin hollow beads. Recunosc ca nu mi-a placut cu fel de fel de umpluturi pe care sa le scot dupa aia. Dar daca nu incercam, de unde sa stiu? Iar de incercat, era in plan de o groaza de timp. Si cine stie cat ar mai fi durat daca nu ne provocai tu. Asa ca eu iti multumesc. Participantele au fost putine ce-i drept, dar nu cred ca din cauza dificultatii tehnicii ci din cauza caldurii si a perioadei de concedii. Plus, ca sunt convinsa ca mai sunt fete care au incercat, dar nu au fost multumite de rezultat, asa ca nu au avut curajul sa ne arate si au tacut malc.
Concluzia mea referitoare la aceasta tehnica: cred ca dupa ce descoperi cu ce sa le umpli si exersezi putin, se pot obtine rezultate spectaculoase. Dovada e tot ce s-a prezenat la aceasta provocare.
Doina, sunt absolut convinsa ca o sa mai incerci tehnica asta si pana la urma o sa-ti iasa ceva cu adevarat incredibil, in stilul tau. Ma insel cumva?
Buna fetelooooor!! Wow, ce provocare si lucrari pe masura!! Eu doar ce m-am intors dintr-un concediu prelungit si citind forumul, mi-au venit si mie cativa gargauni, trebuie neaparat sa incerc hollow beads! Poate reusesc sa ingros randurile participantelor, pana maine seara!
)

JuiCy- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 140
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 26/01/2012
Anca, ma bucur ca ai luat-o ca pe o provocare "provocatoare" si multumita sau nemultumita macar ai incercat, asa cum au facut si celelalte fete care au postat la aceasta provocare. Sunt convinsa, asa cum ziceai si tu, ca cine a incercat va mai incerca si a doua oara, poate cu alte scorneli care le trec prin cap, asa cum mi-a venit si mie ideea cu cuburile de zahar si lui kartusica pe cocoloase de paine.
Va rog sa mentionati aici cine mai doreste sa participe pana maine seara sa vedem pe cine mai asteptam.
Va rog sa mentionati aici cine mai doreste sa participe pana maine seara sa vedem pe cine mai asteptam.
Helloooo! Am bagat 3 "guguloaie" la cuptor, sper sa si iasa ceva! Siiiii...inca ceva, sper doar sa-mi iasa si va arat la celalalt topic. :P
Daca nu mai aveti rabdare cu extragerea, nu ma asteptati, o sa postez oricum, cand vor fi gata! ( Sper sa nu mi se crape bilele, nu le-am facut nici o gaurica inca... :-s)
In orice caz, foarte interesanta provocarea! Cu siguranta voi mai incerca, indiferent daca-mi iese ceva acum sau nu!
Daca nu mai aveti rabdare cu extragerea, nu ma asteptati, o sa postez oricum, cand vor fi gata! ( Sper sa nu mi se crape bilele, nu le-am facut nici o gaurica inca... :-s)

In orice caz, foarte interesanta provocarea! Cu siguranta voi mai incerca, indiferent daca-mi iese ceva acum sau nu!

JuiCy- Ucenic
-
avem rabdare, cum sa nu 

Dragonfly- Maestru
-
Juicy, fac extragerea dupa ce postezi tu, eu zic sa te asteptam daca tot ai anuntat.
Multumesc frumos de asteptare, dar nu mi-au iesit.
( Aveam eu ceva-n cap, dar socoteala de acasa cu cea din targ... stiti voi. 
Parca am avut gura pocita : 2 din 3 "bile" s-au crapat. Am reusit cumva sa ascund crapaturile, dar oricum, sunt un mare esec. M-am chinuit mult cu gaurile, pentru ca nu am Dremel... si totusi parca, parca au iesit niste cratere. Cred ca o sa mai incerc sa salvez ceva la ele, eventual sa fac gaurile mai mari.
Apoi am mai incercat 2 lentile, care au iesit mai binisor - datorita faptului ca am pus foi SUBTIRI! Uite ce fiasco a iesit cu prea mult material...deci cred ca secretul e sa fie subtirele, totusi suficient de grosute incat sa nu fie casabile.
Si cel mai mare esec.... am incercat eu sa fac o bratara. Toate bune si frumoase, faza e ca am pus servetel umed inauntru si cumva s-a lipit de material, cred ca nici cu slujbe nu-l mai scot de acolo...
)
Imi cer scuze ca v-am facut sa asteptati degeaba ...si nici macar nu am reusit sa asamblez nimic... lentilele si bratara ar necesita o noua coacere, ptr ca mai e de lucru la ele, dar cu siguranta nu in seara asta, ca sunt chiar suparata.
Acum sa va dau si poza cu esecurile:

Parca am avut gura pocita : 2 din 3 "bile" s-au crapat. Am reusit cumva sa ascund crapaturile, dar oricum, sunt un mare esec. M-am chinuit mult cu gaurile, pentru ca nu am Dremel... si totusi parca, parca au iesit niste cratere. Cred ca o sa mai incerc sa salvez ceva la ele, eventual sa fac gaurile mai mari.
Apoi am mai incercat 2 lentile, care au iesit mai binisor - datorita faptului ca am pus foi SUBTIRI! Uite ce fiasco a iesit cu prea mult material...deci cred ca secretul e sa fie subtirele, totusi suficient de grosute incat sa nu fie casabile.
Si cel mai mare esec.... am incercat eu sa fac o bratara. Toate bune si frumoase, faza e ca am pus servetel umed inauntru si cumva s-a lipit de material, cred ca nici cu slujbe nu-l mai scot de acolo...

Imi cer scuze ca v-am facut sa asteptati degeaba ...si nici macar nu am reusit sa asamblez nimic... lentilele si bratara ar necesita o noua coacere, ptr ca mai e de lucru la ele, dar cu siguranta nu in seara asta, ca sunt chiar suparata.

Acum sa va dau si poza cu esecurile:

JuiCy- Ucenic
-
In cele din urma ati reusit sa va adunati 5 fete la aceasta provocare, care stiu ca v-a dat batai de cap. Eu as propune sa reluam temele propuse mai demult, avand in vedere ca a trecut mult timp si am capatat experienta, sa vedem ce iese. Acum ramane sa hotarasca cine a castigat ce fel de tema alege. Eu am incercat sa fie diversificat, asta stiu sigur ca am reusit.
And the winner is........
https://www.youtube.com/watch?v=3gtz7nnwwVM&feature=youtu.be
And the winner is........
https://www.youtube.com/watch?v=3gtz7nnwwVM&feature=youtu.be
Multumim mult pentru provocare Maddy
Mie personal mi-a placut foarte mult.
Felicitari castigatoarei!
Aaaa... mi-au placut unghiutele tale
ale mele sunt foarte moi si am si prostul obicei sa le rod cand sunt nervoasa asa ca am privit, am oftat si mi-am promis inca o data mie ca de astazi o sa incerc sa am si eu unghiute frumoase.

Aaaa... mi-au placut unghiutele tale

kartusica- Ucenic
- Numarul mesajelor : 179
Data de inscriere : 13/09/2011
Ma bucur ca ti-a placut, este opera mea, m-am jucat putin cu 2 oje pe care le-am achizitionat de curand. Sa stii ca si eu imi rodeam unghiile candva, plus ca am mai cantam la chitara cand eram mica si nu puteam sa-mi las unghiile lungi. Nici acum nu sunt prea lungi, dar mi le intretin, imi dau mereu cu oja, chiar si transparenta si asa s-au intarit.
Scuze pentru off topic, kartusica e de vina
Scuze pentru off topic, kartusica e de vina

Maddy, sper ca nu te-am suparat cu intrebarile mele. Doar ca inteleg ca vedeam diferit provocarea.
Eu nu cred ca a fost urata provocarea. Ba chiar a fost o provocare in deplinul sens al cuvantului. Doar ce mi-a iesit mie e urat ;) Si cred ca e voie sa avem tehnici preferate si tehnici pe care nu le agream, nu-i asa? Na, iar tehnica asta nu e favorita mea. Desi, am pastrat fund de doza ca sa fac lentile asa cum am vazut aici ;) Clar ca voi incerca si asa. Sper din toata inima ca nu te-am necajit. Anca a observat ca trag concluzii la fiecare provocare. Si nu trag concluzii doar la ce-mi palce. Imi place mult sa incerc. Si sa impartasesc din experienta.
Maddy, sper ca nu te-am suparat cu intrebarile mele. Doar ca inteleg ca vedeam diferit provocarea.
Eu nu cred ca a fost urata provocarea. Ba chiar a fost o provocare in deplinul sens al cuvantului. Doar ce mi-a iesit mie e urat ;) Si cred ca e voie sa avem tehnici preferate si tehnici pe care nu le agream, nu-i asa? Na, iar tehnica asta nu e favorita mea. Desi, am pastrat fund de doza ca sa fac lentile asa cum am vazut aici ;) Clar ca voi incerca si asa. Sper din toata inima ca nu te-am necajit. Anca a observat ca trag concluzii la fiecare provocare. Si nu trag concluzii doar la ce-mi palce. Imi place mult sa incerc. Si sa impartasesc din experienta.

felicitari castigatoarei
am stat o gramada pana s-a incarcat filmuletu
la mine la munca tot ce tine de net merge infect...dar ce nu face curiozitatea
)
abia astept urm provocare...la care sper sa pot participa
am stat o gramada pana s-a incarcat filmuletu
la mine la munca tot ce tine de net merge infect...dar ce nu face curiozitatea

abia astept urm provocare...la care sper sa pot participa
darkpoke- Atotcunoscător
-
OOOooo..... nu ma asteptam la asta, nu cu esecurile de aseara!
Hai ca scornesc repede ceva si sper sa ma descurc sa deschid un nou topic!

Hai ca scornesc repede ceva si sper sa ma descurc sa deschid un nou topic!

JuiCy- Ucenic
-
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Paturi crosetate 2
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7