La sueta .... de seara ! 20
+40
diblaru maria
diada
danniela
oanaraluca
kitty_1973
mari01
emmancita
tadok
barbin
cillywilly
Tache Marilena
Ros Ramona
bobitica
piciul
gmiki1
rodishor
alinuta96
Angelica18
canadianca50
samo99ro
Elena Nicoara
Chirrox13
Gabiuta
tinap
Celya_f40
Day
Lucia.BlueFlower
stejara
CCristinaC
europolis
firicel
MagdaMarin
georgeta.prnic
pufoi
Dorulet
Gianina4ever
annamarya
AlinaJ.Bijoux
SilviaDumitrescu
mnarcisa
44 participanți
Pagina 18 din 30
Pagina 18 din 30 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30
Re: La sueta .... de seara ! 20
Seara buna dragelor,fetelor cucuietelor!La multi ani urez si eu tuturor celor cu nume de sfinti si celor care au prin preajma persoane dragi ce poarta aceste nume!

Buna seara si la multi ani celor ce sarbatoresc azi.E seara cu dulciuri,deci nu se poate refuza nimic.

Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 53
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
aaaaiiii dupa ce ca-mi curgeau balele 9Ma scuzati) numai cand ma gandeam la o amandina acum am si poza ca sa lesin aci de pofta
Iau o sampanie de la Day sa mai uit de dulce . Sa-ti triasca sotul si sa va iubiti mult!

Iau o sampanie de la Day sa mai uit de dulce . Sa-ti triasca sotul si sa va iubiti mult!
Buna seara fete dragi!Lume noua pe aici,Firicel ce mai faci ?
Da,si pe mine m-ati inbolnavit cu Amandinele,vai de mine ce-as minca vre-o 2-3 cit ai clipi!As vrea sa stiu sa fac amandine,dar exact ca cele din cofetarie.
Da,si pe mine m-ati inbolnavit cu Amandinele,vai de mine ce-as minca vre-o 2-3 cit ai clipi!As vrea sa stiu sa fac amandine,dar exact ca cele din cofetarie.

tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 61
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Stejara, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Pufoi, sa-ti traiasca barbatu si sa fie sanatos! Sa nu mancati tot tortul ca faceti diabet!
Maine ne tragem toate pe maini cu atatea prajituri!
Pufoi, sa-ti traiasca barbatu si sa fie sanatos! Sa nu mancati tot tortul ca faceti diabet!

Maine ne tragem toate pe maini cu atatea prajituri!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1417
Varsta : 54
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Stejara,la multi ani!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate,ca tare bune mai sint amandinele!Tu le-ai facut? Daca da,(asa cum banuiesc)cum sint la gust?Ca cele de cofetarie?
Daca as avea aici cofetarii ca-n Rom.chiar acum m-as duce si as cumpara asa:4 amandine,4 diplomaturi,4 savarine!Astea doar pentru mine,sa maninc acum si miine!( Ete ca scrisei si-n versuri de pofta
).Dar cum aici nu sint prajituri ca-n Rom,imi pun pofta in cui,in asteptare.
Daca as avea aici cofetarii ca-n Rom.chiar acum m-as duce si as cumpara asa:4 amandine,4 diplomaturi,4 savarine!Astea doar pentru mine,sa maninc acum si miine!( Ete ca scrisei si-n versuri de pofta

tinap- Maestru
-
Multumesc,Marilena, ei eu mai am si baiatul care-si serbeaza onomastica..
las ca nu patim nimic, sa mancam noi sanatoase!Nu, nu am mai avut timp sa fac amandine, nu-mi iese nici mie ca la magazin, dar si eu sunt moarta la propriu dupa ele

cu gandul la amandina... am mancat un castron cu orez de pasare si cateva cubulete de carne de porc cu castravete acru
Dar o amandina tot as manca. Maine.... directia cofetrarie scrie pe mine

fetelor mi-am facut pofta de amandine. Nu a fost tocmai amadina dar a inlocuit-o cu succes. A venit una din vecine cu o portioaie de tort Belcolade si am mancaaaat ca poarca. Am vorbit si din vorba in vorba am ajuns la o formatie traznita ce canta parodii. Am cauta pe net si am tot asculta apoi am dat pe faze haslii si am ras.... si uite asa m-a apucat ora asta aici desi clienti nu mai am de 1 ora si veciei era gata gata sa i se inchida poarta
Uitati-va si voi la ce ne-am uita noi si ne-am hlizit
Sa aveti o seara buna si maine spor la treaba!

Uitati-va si voi la ce ne-am uita noi si ne-am hlizit
Sa aveti o seara buna si maine spor la treaba!
Seara bunnnnaaaa doamnelor, de la amiaz am "aterizat" acasa de la statiune. A fost bine dar cam plictisitor!!! Am fost mai mult pt. tata pt. ca el are ceva probleme cu genunchii, articulatiile si a facut niste fizioterapie. Noroc ca mi-am adus cu mine de mesterit ca altfel nu stiu ce faceam pana ma culcam. Am facut si cateva poze dar inca nu le-am scos de pe aparat.
Acum ma duc sa mai bantui putin pe net ca mi-a li[sit astea 12 zile.
O seara faina tuturor!!!
Acum ma duc sa mai bantui putin pe net ca mi-a li[sit astea 12 zile.
O seara faina tuturor!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 37
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Bine ai revenit Alinuta!
Buna seara fetelor!
Sa avem o seara placuta !
Buna seara fetelor!
Sa avem o seara placuta !
Si nu am venit cu mana goala:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 37
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Salutare fete faine!
Alinuta, bine ai revenit!
Ma infig la coniac si cioco...
Alinuta, bine ai revenit!
Ma infig la coniac si cioco...
Buna seara!Bine ai revenit,Alinuta.Ceaiul e cel mai potrivit pentru mine ca ma chinuie de ieri o raceala.Noroc ca e vineri si pana luni sper sa-mi revin.
O seara minunata tuturor.
M-am ciocnit de Cristina.Noroc ca n-a luat ceaiul.
-
Ai dreptate,numai ca eu am nevoie doar de ceai.Si arata asa de bine,si e cald,tocmai bun pentru gatul meu inflamat.
-
Buna seara fete dragi!Alinuta mi-a fost dor de tine!Esti o fata de nota 10!
Altceva,ce ma ziceti doamnelor?Aici e prima zi rece,bate vintul,afara sint 19 grade iar in casa 23,4.Pe miine se anunta si mai frig,poate si ploaie.E neobisnuit pentru luna aceasta sa fie asa cald,de obicei se raceste de pe la sfirsitul lui octombrie si-ncepe sa ploua.Asta inseamna iarna aici,ploaie.Dar sint si zile cu soare placute.Dar citeodata e asa de frig,ploua tare,cu fulgere si tunete,iar vintul suiera parca e viscol.Atunci mi se face dor de vara.
Cum e vremea pe la voi?
Altceva,ce ma ziceti doamnelor?Aici e prima zi rece,bate vintul,afara sint 19 grade iar in casa 23,4.Pe miine se anunta si mai frig,poate si ploaie.E neobisnuit pentru luna aceasta sa fie asa cald,de obicei se raceste de pe la sfirsitul lui octombrie si-ncepe sa ploua.Asta inseamna iarna aici,ploaie.Dar sint si zile cu soare placute.Dar citeodata e asa de frig,ploua tare,cu fulgere si tunete,iar vintul suiera parca e viscol.Atunci mi se face dor de vara.
Cum e vremea pe la voi?

tinap- Maestru
-
Tina, la mine miroase a iarna. E frig afara si miroase cumva... a iarna.
Ai inteles ceva?
Angelica nu vrei niste coniac in ceai? E pentru gitul inflamat... cica...

Angelica nu vrei niste coniac in ceai? E pentru gitul inflamat... cica...

CCristinaaaa bine ca ai luat tu repede si coniacul si cioco
Doar cioco nu-ti ajungea calica ce esti

Cristina,zilele trecute mi-am amintit de toamnele din Rom,era frig tare dimineata,dar la amiaza era cald,dar cel mai mult mi-e dor de mirosul frunzelor arse toamna,de crizanteme si de tufanici.Am cumparat acum o saptamina niste tufanici mai marisoare(mie imi plac alea maruntele) sint la ghiveci,sa vedem cit traiesc,de-abia daca au ceva miros.

tinap- Maestru
-
Bine te-ai intors,Alinuta!Asteptam poze.
In 26 noiembrie,concert Andre Rieu&Johann Strauss Orchestra prin Cinema Line.Iata locatiile din Romania unde se transmite concertul:
Light Cinema Bucharest
Oradea Shopping Centre
B.C.U. "Eugen Todoran" Timisoara
C.N.A. "Ion Vidu" Timisoara - Sunday 25th November
Cinema "Florin Piersic" Cluj-Napoca
Cinema "Galleria Mall" Suceava
Concertul se intituleaza: "Home for Christmas".Cu apropierea rapidă a Sărbătorilor de Iarnă, André Rieu vă invită la el acasă, pentru un Concert festiv de Crăciun.
Concertul «Home for Christmas» (Acasă de Crăciun) este filmat preponderent la reşedinţa artistului, un castel medieval romantic, aflat în oraşul său natal, Maastricht - Olanda. Alături de Johann Strauss Orchestra, de solişti şi membrii corului, André va interpreta 26 de piese clasice de iarnă, în ambientul fermecător al grădinii sale ninsă de nea, cât şi în incinta bisericii Sf. Petru, aflată peste drum de reşedinţa maestrului.
«Acasă de Crăciun» include include interpretări exclusive ale The Royal Choir Society Mastreechter Staar (Societatea Corului Regal ‘Stelele din Maastricht’), The Sjamaes Children's Choir (Corul de copii ‘Sjamaes’), cât ale şi micuţei Rosa, o balerină în vârstă de 10 anişori. Celebrarea romantică a Crăciunului va include piese clasice de Crăciun, cât şi balade emoţionante.
În exclusivitate pentru publicul din cinema-uri, André Rieu va lua parte Live la o sesiune de întrebări şi răspunsuri, o conversaţie prin satelit cu fanii săi, discuţie ce precede difuzarea concertului «Home for Christmas». Evenimentul aparte va fi găzduit de Charlotte Hawkins şi va oferi fanilor o şansă fără precedent de a interacţiona cu ‘Regele Valsului’.
In 26 noiembrie,concert Andre Rieu&Johann Strauss Orchestra prin Cinema Line.Iata locatiile din Romania unde se transmite concertul:
Light Cinema Bucharest
Oradea Shopping Centre
B.C.U. "Eugen Todoran" Timisoara
C.N.A. "Ion Vidu" Timisoara - Sunday 25th November
Cinema "Florin Piersic" Cluj-Napoca
Cinema "Galleria Mall" Suceava
Concertul se intituleaza: "Home for Christmas".Cu apropierea rapidă a Sărbătorilor de Iarnă, André Rieu vă invită la el acasă, pentru un Concert festiv de Crăciun.
Concertul «Home for Christmas» (Acasă de Crăciun) este filmat preponderent la reşedinţa artistului, un castel medieval romantic, aflat în oraşul său natal, Maastricht - Olanda. Alături de Johann Strauss Orchestra, de solişti şi membrii corului, André va interpreta 26 de piese clasice de iarnă, în ambientul fermecător al grădinii sale ninsă de nea, cât şi în incinta bisericii Sf. Petru, aflată peste drum de reşedinţa maestrului.
«Acasă de Crăciun» include include interpretări exclusive ale The Royal Choir Society Mastreechter Staar (Societatea Corului Regal ‘Stelele din Maastricht’), The Sjamaes Children's Choir (Corul de copii ‘Sjamaes’), cât ale şi micuţei Rosa, o balerină în vârstă de 10 anişori. Celebrarea romantică a Crăciunului va include piese clasice de Crăciun, cât şi balade emoţionante.
În exclusivitate pentru publicul din cinema-uri, André Rieu va lua parte Live la o sesiune de întrebări şi răspunsuri, o conversaţie prin satelit cu fanii săi, discuţie ce precede difuzarea concertului «Home for Christmas». Evenimentul aparte va fi găzduit de Charlotte Hawkins şi va oferi fanilor o şansă fără precedent de a interacţiona cu ‘Regele Valsului’.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4424
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Pagina 18 din 30 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30

» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
» La sueta...de seara (12)
» La sueta .... de seara ! 18