Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Jucarii crosetate
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyVin 08 Dec 2023, 9:01 am Scris de vlad_mom

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyVin 08 Dec 2023, 8:58 am Scris de vlad_mom

» Ornamente de Craciun - 6
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyMier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet

» Lumanari sculptate manual
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyJoi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin

» Frivolite - cap 7
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Pirogravura
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII

+78
Gerlinde13
crina68
AlinaJ.Bijoux
Karina33
ral
vochita
andreea_s
aurishta
codrina
ARYANNA
tiana
yanira
scoobbyy
nicole24
zylv
EuIrinuca
-iulia-
movsika
Aspasia
Ionela.Radu
moruna
emmancita
letho
maddy13
anc@
bibitu
daniela67
tomari
ancabanu
gmiki1
cosmin_cosmin_1
CCristinaC
optom
duchess
georgianamatei2007
Panea Laura
cristina07
alice07
alinuta96
teisoara
marina40
stoy
anamaria79"
Gianina4ever
olguta cusma
zahariaelouise
marabr
Motzu
despina13cucli
ChrisReeana
aurelia.c
corina corina
miculutza
gabi1972
Rimmelle
Admina
mnarcisa
Uca
arielas
clodi
SilviaDumitrescu
Tinkerbell
fulguta28
Dorulet
MagdaMarin
loo.lory
zsofia
MihaelaT
i.xell
diada
elutzamicutza
valentinadof
adelina24
afilimonb
alexandra_bogdan
Gabiuta
Adelle23
danae
82 participanți

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 Empty Re: Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII

Mesaj Scris de danae Mar 22 Ian 2013, 3:57 pm

Codrina, am facut un patrat pentru fata buzunarului, apoi am cusut o fasie de material pe 3 laturi, rotunjind putin la colturi, apoi am facut tivul buzunarului, partea de sus, am brodat inimioara in zig-zag marunt cu piciorusul universal. Nu am nimic de brodat inca. Apoi, am cusut buzunarul direct pe fata, facand tighel cat mai aproape de margine. Sper ca ai inteles. Daca mai ai intrebari, cu mare placere. hug
danae
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 43
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII - Pagina 11 Empty Re: Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII

Mesaj Scris de yanira Mier 23 Ian 2013, 2:54 pm

Toate gentutele sunt foarte frumoase diada! Bravo! Sper sa reusesc si eu sa-mi fac macar vreo 2, dar mai am de invatat Smile
yanira
yanira
helper
helper

Numarul mesajelor : 3
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 01/01/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de codrina Mier 23 Ian 2013, 4:07 pm

Danae, multumesc de informatii! love
La o alta posetuta am sa aplic un buzunar facut de mine! Acum, la gentuta fetitei am luat un buzunar de pe o rochitica ce i=a ramas mica. Mai am sa ii cos breteaua de umar si e gata. Dar acum fac o pauza ca ma doare spatele deja. Rolling Eyes A iesit bine, zic eu, o sa pun poze mai tarziu, cand termin cea de acum, si am sa va arat si prima mea geanta facuta zilele trecute, dintr-un material de la o fusta f f larga.
Deocamdata vreau sa ma axez pe reciclari, sa nu investesc in materiale noi pana nu capat indemanare.
dama
codrina
codrina
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 8
Localizare : arad
Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de codrina Joi 24 Ian 2013, 8:15 am

am revenit si cu poze!
Prima mea geanta. Materialul e de la o fusta. Am gresit sus la gura gentii, dar acum stiu cum sa nu mai fac! wink
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si gentuta terminata azinoapte pentru modelul de mai sus!
Si primul meu proiect, o "geanta" pentru telecomenzi si diverse de pus pe perete! E de succes!
Accept critici si sugestii! wink hug
codrina
codrina
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de nicole24 Dum 27 Ian 2013, 3:30 pm

Codrina felicitari !
Geanta rosie imi place foarte mult.
Spor..si la mai multe postari.
nicole24
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 189
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/03/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de codrina Mier 30 Ian 2013, 9:35 am

Multumesc Nicole! Acum am in lucru mai o geanta ca cea rosie, pentru cumnatica mea, dar varianta imbunatatita! Trebuie sa ii mai fac bretelele/manerele si e gata. Am ramas fara material intreg pentru bretele asa ca acum trebuie sa le fac din resturile ramase. Am sa postez o poza cand e gata!
Asa imi place ceea ce fac! Imi pare rau ca am descoperit lucrul asta abia acum! Dar nu e niciodata prea tarziu, nu?
codrina
codrina
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca Vin 01 Feb 2013, 8:41 pm

Un etui pentru andrele și croșete, lucrat pentru Letho, (premiul de la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]) echipat pentru poză cu o parte din recuzita proprie și personală.

Am folosit căptușeală, întăritură termocolantă, chingă și elastic.

Letho, să îți fie de folos !!! kiss

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3917
Varsta : 38
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de letho Vin 01 Feb 2013, 9:10 pm

Da, e al meu, al meu!!! bucurie bucurie bucurie
E perfect, e practic, frumos si extraordinar de bine finisat! Si ce n-a zis Uca dar eu o sa fiu off topic si o parasc wink , e ca mi l-a si echipat cu doua perechi de andrele si mi-a mai pus si fir ca sa nu stau cumva degeaba! Multumesc, Uca! Sper sa gasesti timp sa-ti faci si tie hug
Si ca tot nu ma pot abtine, sa stii ca l-am invartit in maini cateva minute... doar doar i-oi gasi vreun defect.... nu, glumesc dar tot n-am gasit rade oricum... as putea sa-l studiez eu mult si bine ca tot n-as reusi sa fac la fel pupi
letho
letho
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1316
Varsta : 53
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 21/12/2009

http://lenasplace.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca Vin 01 Feb 2013, 9:19 pm

Letho, mă rușinez! Embarassed Mă bucur din suflet că îți place și că îți este util!
kiss

Mulțumesc pentru aprecieri! Înseamnă enorm pentru mine, mai ales că vin de la o perfecționistă! Merci

Ultima editare efectuata de catre Uca in Vin 01 Feb 2013, 9:37 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3917
Varsta : 38
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Vin 01 Feb 2013, 10:48 pm

Uca, este foarte frumos si elegant. Felicitari!
Letho, sa-l folosesti sanatoasa! hug pupi

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Sam 02 Feb 2013, 10:43 am

Uca, este splendid si practic, totodata! Chiar am in proiect unul pentru pensule , creioane si chestii de desen, asa ca m-ai inspirat cu adevarat! Smile
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Sam 02 Feb 2013, 1:14 pm

Cat este de frumos! Imi place foarte mult, este practic, si eu am in plan sa fac, ma tot uit la al tau si nu imi dau seama cum este facut. Ai gandit bine si elasticele pe-acolo, chingile, NOTA 10!!!!!

Letho, foarte frumos cadou! sa-l umpli si sa-l folosesti cu placere!

Asa-mi plac provocarile cu final frumos pupi prietenie

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7348
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de nicole24 Sam 02 Feb 2013, 1:36 pm

codrina a scris:Multumesc Nicole! Acum am in lucru mai o geanta ca cea rosie, pentru cumnatica mea, dar varianta imbunatatita! Trebuie sa ii mai fac bretelele/manerele si e gata. Am ramas fara material intreg pentru bretele asa ca acum trebuie sa le fac din resturile ramase. Am sa postez o poza cand e gata!
Asa imi place ceea ce fac! Imi pare rau ca am descoperit lucrul asta abia acum! Dar nu e niciodata prea tarziu, nu?

Asa este..niciodata nu este prea tarziu.
Important este sa nu te dai batuta. Numai din greseli inveti.Te rog sa imi dai si mie dimensiunile gentii.Ma tot gandesc sa fac si eu una (ceva mai mare ).
Am facut una din jeans (poate reusesc sa o postez candva ) si a iesit binisor.
nicole24
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 189
Data de inscriere : 09/03/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de emmancita Sam 02 Feb 2013, 4:49 pm

Foarte frumos , Uca, si folositor!Letho , sa-l folosesti cu mult spor!
Ale mele stau inghesuite intr-un plic de plastic cu fermoar, ar fi cazul sa ma mobolizez un`pic sa fac si eu ceva mai"personalizat", poate asa o sa lucrez mai mult si mai cu drag!
emmancita
emmancita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de codrina Lun 04 Feb 2013, 7:34 am

nicole24 a scris:

Asa este..niciodata nu este prea tarziu.
Important este sa nu te dai batuta. Numai din greseli inveti.Te rog sa imi dai si mie dimensiunile gentii.Ma tot gandesc sa fac si eu una (ceva mai mare ).
Am facut una din jeans (poate reusesc sa o postez candva ) si a iesit binisor.

Din pacate nu am apucat sa fac poza la geanta. Dimensiunile ar fi cam asa.
Jos la baza 36 cm, sus la gura gentii 27 cm. Materialul l-am taiat drept, apoi am pliat sus..nu stiu sa iti spun termenul corect. Inaltimea e de 30cm. Fundul gentii are 36/13 cm. Lateralele sunt in forma de triunghi, 13 cm la baza si cam 28/29 inaltime. Intaritura ..am improvizat, caci nu am material de intaritura. Am folosit de la o jaluzea/draperie verticala o bucata care s-a rupt, e destul de tare si de buna ca si intaritura!
Am mai facut o sacosa de atunci, pentru socrela, am sa incerc sa postez o poza. Trebuie doar sa prind sacosa! Smile
Acum lucrez pentru fetita mea, i-am facut un sort, si acum vreau sa incerc sa ii fac o rochita.
Si imi place fetelor ce fac. Abia astept sa merg la cumparaturi sa imi iau unele necesare pentru croitorie.
;)
codrina
codrina
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea_s Joi 07 Feb 2013, 12:57 am

Ce frumos lucrati fetelor, am prins o gramada de idei. Sa vad daca reusesc maine sa lucrez si eu la o gentuta cos , daca iese purtabila pun si poze Smile.
andreea_s
andreea_s
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 37
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 07/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea_s Vin 08 Feb 2013, 4:41 pm

Am reusit azi sa termin prima mea geantuta. Pacat ca nu am timp ca am multe multe idei si nu stiu cand sa le pun in practica Smile

andreea_s
andreea_s
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 12
Varsta : 37
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 07/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de vochita Dum 10 Feb 2013, 12:59 pm

Va arat si eu gentile mele.Una facuta dintr-o pereche de blugi[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] si cealalta din fularele data cadou de un partid politic. Smile [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] Ambele au buzunare interioare.Cea mare facuta pentru a inlocui ghiozdanul.
vochita
vochita
helper
helper

Numarul mesajelor : 18
Localizare : constanta
Data de inscriere : 10/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de ral Lun 11 Feb 2013, 11:32 am

Foarte dragute Vochita, la mai multe Smile
AndreeaS este superba, inteleg perfect cum este cu ideeile multe si lipsa timpului.
ral
ral
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 40
Data de inscriere : 28/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Dum 17 Feb 2013, 10:34 am

Cum aveam o bucatica de piele ecologica mia-m facut o husa de telefon ocazie cu care am constatat ca uberul coase foarte bine vinilinul. wink

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzu Dum 17 Feb 2013, 11:01 am

Uca, foarte practic etuiul, pe dinafara nici nu stii ce se ascunde acolo, imi place!
Am sa va arat si eu o geanta facuta cadou, tot pentru Letho wink
Din velur negru, flori brodate cu zig-zag si decupate, frunze aplicate. Interior simplu cu buzunar aplicat, velura a fost intarita prin termocolare cu intaritura din panza, asta mi-a dat un pic mai mult de munca la finisare pentru ca se vedeau ciufii albi de la intaritura dupa ce am decupat. Cu rabdare am taiat cat mai scurt pe langa zig-zag si unde tot se vedea am dat cu marker negru pe ciufii albi....alta solutie n-am gasit! Pozele le-am facut inainte s-o finisez cum trebuie zid
Ma bucur ca a fost primita cu drag!

Mai multe poze, din timpul lucrului link

Motzu
Motzu
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 48
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Dum 17 Feb 2013, 11:07 am

Hai mai Magda rade nu te lasi tu, eu zic ca nu-i bun tu zici ca merge struna rade hug

Motzu, cat de frumoasa este! trebuie sa iau lectii de la tine hug superba este, s-o porti cu placere Letho hug

Imi multumesc pentru pozele din timpul lucrului pupi

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7348
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Dum 17 Feb 2013, 11:47 am

Motzule, este foarte, foarte frumoasa geanta. Felicitari!
Letho. s-o porti sanatoasa!
Magda, fa-i si-o floare ceva sa fie mai trendy wink si trage, fata, atele alea in interior ca nu da bine. Embarassed

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzu Dum 17 Feb 2013, 1:52 pm

Multumesc mult Diada si Mihaela hug
Diada te pricepi la aplicatii brodate, ai mai facut. E prima oara cand incerc cu materialul colorat pus dedesubt si apoi decupat pe fata. Timp si chef sa-ti faci, ca-ti iese.
Motzu
Motzu
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 48
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de scoobbyy Dum 17 Feb 2013, 7:58 pm

Bravo Motzu, este foarte dragutza geanta!
scoobbyy
scoobbyy
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 340
Data de inscriere : 21/10/2012

https://www.facebook.com/povesteaUmerasului

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB