Fuste (8)
+69
danniela
stoy
CarmenClaudia
-iulia-
bobitica
stejara
lucky
Giobsy
Liliana Solom
afilimonb
Giorgi
SilviaDumitrescu
onuca28
scoobbyy
Elspethalexia
tomari
Gabiuta
Amalia T. Design
sim23200
luminitza79
fulguta28
julix_2007
loo.lory
kla78
kerkyra
zylv
yol90
barbin
tiana
Adela Ispas
mischelle35
veronica.l
geo
despina13cucli
diada
cosmina46
aurishta
Admina
Tinkerbell
alexandra_bogdan
MagdaMarin
alinutza_andrei08
Dorulet
emmancita
Rimmelle
Panea Laura
DANIELA.I
aisha
tinap
Motzu
Uca
violetas
ivanutamihaela
Buburuza
aidil
marabr
i.xell
valentinadof
elutzamicutza
alice07
sergiu valentin
rosita
Adelle23
arielas
alexaaa08
corina corina
ancabanu
otilia gergely
MihaelaT
73 participanți
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Fuste (8)
corina corina a scris:Aurishta , e superK fusta Simonei, dar tu esti Klumea rau de tot !
Ai de gand sa pleci in Koreea , fata draga ?
![]()

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 54
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Ce fete harnicute aici, bravo tuturor si sa va purtati cu drag fustitele! 
Da, Aura, nici eu nu stiu ce e K-fashion!
Lidia ce culori frumoase are materialul! Ce material e, si de unde? (intrebare obligatorie
)

Lidia ce culori frumoase are materialul! Ce material e, si de unde? (intrebare obligatorie

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
rosita a scris:

aurishta- Atotcunoscător
-

rosita- Atotcunoscător
Nuuuu,ala este la Nord-coreeni, aici vorbim despre Sud-coreeni !
aurishta- Atotcunoscător
-
Rosita, materialul este de la Cosbuc, l-am luat mai demult. Am trecut recent pe acolo si nu mai aveau respectivul model, insa erau si altele dragute.
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 52
Data de inscriere : 27/11/2011
Aura, ei, stiu, am facut si eu misto. Cei din nord, bietii de ei, sunt "faimosi" pentru altele decat moda, seriale, etc
Lidia, merci mult. Ah, ce peste mana imi e sa ajung la Cosbuc (spre bucuria portofelului meu
) dar tu mereu imi faci pofta sa trec pe acolo cand vad ce materiale frumoase pozezi!

Lidia, merci mult. Ah, ce peste mana imi e sa ajung la Cosbuc (spre bucuria portofelului meu

rosita- Atotcunoscător
Aurishta , ai zis ''nunta '' ? Ai de gand sa-ti iei vreo nora asa de departe ?
Sa invat cateva piese in limba asta ...simpla si ... sonora ?
Ma iei si pe mine , nu ?

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 46
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Aura e tare bun modelul ales! Comoda, practica, vesela, moderna! Ce mai, o s-o poarte Simona cu drag.
Lidia imi plac detaliile de la fusta ta! Ai ceva rabdare sa bibilesti la lucrurile tale (fata de mine care nu stiu cat sa simplific mai tare modelele alese)
Vin si eu cu o fusta din jerse. Talia inalta, conica, captusita, pense duble:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si-o fusta in sase clini din stofa groasa, pufoasa:
Lidia imi plac detaliile de la fusta ta! Ai ceva rabdare sa bibilesti la lucrurile tale (fata de mine care nu stiu cat sa simplific mai tare modelele alese)
Vin si eu cu o fusta din jerse. Talia inalta, conica, captusita, pense duble:
Si-o fusta in sase clini din stofa groasa, pufoasa:
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Imi place tare mult fusta din jerse. Cred ca vine tare bine pe purtatoare. Aaaaa, si mi-au placut mult si pernele. Bravo, doamna!
Karina , iar ai umplut toate sectiunile de croitorie cu creatiile tale minunate.
Imi plac toate .. felicitarile sunt de prisos ca le stii deja.
Creatii Karina
Imi plac toate .. felicitarile sunt de prisos ca le stii deja.

stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 47
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
imi place foarte mult fusta conica din jerse. si am admirat si rochitele pe care le-ai postat ,Karina. spor sa ai in continuare sa ne incanti cu ceea ce faci!
-iulia-- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 149
Localizare : germania
Data de inscriere : 24/06/2012
Si mie imi place foarte mult fusta din jerse Karina. Dar cred ca merge modelul si pentru o stofa mai subtire, ce sfat imi dai???
Si mai am o intrebare: cu ce merg fustele din jerse purtate??? In afara de bluze din jerse???
Si mai am o intrebare: cu ce merg fustele din jerse purtate??? In afara de bluze din jerse???

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
ionela07- helper
-
Numarul mesajelor : 52
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 18/10/2010
Aaaa... Multumesc!
Adevarul ca e foarte comoda si a fost laudata de colege si acum m-am putut lauda si cu didisubturile ca erau lucrate profi.
Ziceau ca pare de cumparat. Mamaaa ce laudaros mesaj!
Imi plac fustele cu astfel de taieturi (mai am una mov cu niste taieturi asemanatoare) ca fenteaza optic, dau impresia de suplete.
Adevarul ca e foarte comoda si a fost laudata de colege si acum m-am putut lauda si cu didisubturile ca erau lucrate profi.

Imi plac fustele cu astfel de taieturi (mai am una mov cu niste taieturi asemanatoare) ca fenteaza optic, dau impresia de suplete.
MihaelaT a scris:... fenteaza optic, dau impresia de suplete.
Si tu esti asa de grasa de chiar ai nevoie de iluzii optice!!!

Multumesc de aprecieri! Chiar stau bine si-s comode fustele astea de jerse cu talie inalta.
Danniela poti purta mai degraba cu camasi din panza, matase decat cu bluze de jerse. Sau maieu in bretelute si sacou subtire, merge combinat usor jerseul.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Sunt superbe fustitele Karina
Spor la lucru
Spor la lucru
ral- helper
-
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 38
Data de inscriere : 28/12/2009
Karina, multumesc mult! Eu le vreau office insa mi-e cam teama sa pun bluze mai elegante (de parca tare as avea
).
Mihaela, de acord cu tine cu modelele si iluzia, eu am putina nevoie, doar putina ca am slabit...ma duc la topicul de slabeli sa ma laud!!!
Insa de acord cu Karina, nu ai nevoie de iluzii optice, arati bine!

Mihaela, de acord cu tine cu modelele si iluzia, eu am putina nevoie, doar putina ca am slabit...ma duc la topicul de slabeli sa ma laud!!!
Insa de acord cu Karina, nu ai nevoie de iluzii optice, arati bine!
danniela- Atotcunoscător
Hei,
ma refeream stric la model, nu la kilogramele mele. Bine, sa recunostem ca am niscai burtica
facuta acu' pe iarna, dar care se duce cum da caldura ca circul mai mult, cel putin sper ...sa nu vina cu varsta. La facut gimnastica in casa, recunosc ca-s puturoasa.
Aaaa, mi-a mai venit o idee si sa fiu offtopic pana la capat
Sa stii Karina, adica stii ca sunt mai lata in zona coapselor asa ca fenteaza optic modelul si pentru mine.
Daniela, sar'na! Eee, daca picioarele ar fi mai grosute, nu de libelula, de as mai avea prin alte zone ceva ţesut şi lipsa prin altele m-as face fotomodeală.

Aaaa, mi-a mai venit o idee si sa fiu offtopic pana la capat

Daniela, sar'na! Eee, daca picioarele ar fi mai grosute, nu de libelula, de as mai avea prin alte zone ceva ţesut şi lipsa prin altele m-as face fotomodeală.

Mi-am mai facut si eu niste fuste. Prima e dintr-o Burda foarte veche din colectia mea, 05/1997. Din materialul asta mi-am facut iarna trecuta o sapca, si din restul de material nu aveam ce sa fac altceva, decat o fusta foarte simpla, ca mai aveam maxim 80 cm. Fusta dreapta n-am vrut, ca materialul e tesut foarte rar, si m-am gandit ca il fortez prea tare, asa ca am facut una evazata. Chiar si asa, ca sa nu faca fund, etc, am dublat materialul pe spate cu organza de matase, si am tratat ambele foi ca fiind una. A treia poza e cu spatele materialului. De un singur lucru ma tem, ca surfilatul de la tiv n-o sa dureze in timp, si ma gandesc ca mai bine imbracam marginea in bie.
A doua fusta e din Burda 01/2011. Modelul e de la marimile Plus, dar norocul meu daca port 44, ca pot folosi modele si de la Plus si de la Regular
(sunt cu fundul in doua luntri
). Tivul e cusut cu ata in contrast, dar nu se prea vede bine in poze. Privind la poza cu spatele, imi dau seama ca o puteam calca mai bine, treceti si voi cu vederea...
Detalii:
Si ultima e din Burda 02-2010, din nou o fusta evazata, dar are buzunare si betelie rotunjita. M-am folosit de tiparul de la fusta evazata de mai sus ca sa-mi fac modificarile, asa ca a mers repede treaba, am inceput fusta aseara si am terminat-o azi la pranz. Si asta e captusita (am uitat sa zic si la primele ca sunt captusite).
Cu exceptia primului model, am pus la treaba 2 numere de Burda pentru primele 2 luni ale anului, si sper sa ma tina entuziasmul si in continuare
A doua fusta e din Burda 01/2011. Modelul e de la marimile Plus, dar norocul meu daca port 44, ca pot folosi modele si de la Plus si de la Regular

Detalii:
Si ultima e din Burda 02-2010, din nou o fusta evazata, dar are buzunare si betelie rotunjita. M-am folosit de tiparul de la fusta evazata de mai sus ca sa-mi fac modificarile, asa ca a mers repede treaba, am inceput fusta aseara si am terminat-o azi la pranz. Si asta e captusita (am uitat sa zic si la primele ca sunt captusite).
Cu exceptia primului model, am pus la treaba 2 numere de Burda pentru primele 2 luni ale anului, si sper sa ma tina entuziasmul si in continuare

rosita- Atotcunoscător
Super fuste Rosita! Bravo! Ma bucur ca iti faci, stiu sentimentul.....te implineste.
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Rosita, sunt superbe! Si mie imi plac modelele astea usor evazate la tiv, am tras concluzia ca se aseaza bine pe siluete cu solduri ca ale noastre (suntem aprox la fel "croite", si tot intre 2 luntri). Ti-a iesit tare bine tivul decorativ, perfect aliniate tighelurile (sau tighelel?!). Sa le porti cu placere!
Karina, chiar ma intrebam cu ce se pot purta fustele din jerse, Multumesc de lamuriri.
Dar acum am alta dilema: cum recunosc un jerse care se pastraza/poarta frumos, adica nu se scamoseaza imediat? Am avut o experienta din asta cu scamosatul la un jerse care nu a fost ieftin deloc, mi-ar fi placut sa ramana frumos materialul, caci altfel era foarte placut la purtat.
Sa aveti o duminica excelnta!
Karina, chiar ma intrebam cu ce se pot purta fustele din jerse, Multumesc de lamuriri.
Dar acum am alta dilema: cum recunosc un jerse care se pastraza/poarta frumos, adica nu se scamoseaza imediat? Am avut o experienta din asta cu scamosatul la un jerse care nu a fost ieftin deloc, mi-ar fi placut sa ramana frumos materialul, caci altfel era foarte placut la purtat.
Sa aveti o duminica excelnta!
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 52
Data de inscriere : 27/11/2011
Frumoase fustitele voastre. Mihaela, impecabil. Karina, frumuseti care-si asteapta destinul la cine stie ce cliente fericite.
Lidia, iti admir in taina talentul.
Rosita, nu numai cu entuziasm ci si cu simt practic si frumos. Ai de-a fuste faine.. Si eu sper sa nu iti piara entuziasmul
Vreau si eu o fusta dreapta. Cred ca la (multe) kg mele in minus merge.
Lidia, iti admir in taina talentul.

Rosita, nu numai cu entuziasm ci si cu simt practic si frumos. Ai de-a fuste faine.. Si eu sper sa nu iti piara entuziasmul

Vreau si eu o fusta dreapta. Cred ca la (multe) kg mele in minus merge.

barbin- Senior
-
Numarul mesajelor : 514
Varsta : 36
Localizare : Galati
Data de inscriere : 26/06/2012
Rosita foarte frumoase si iti sta bine lungimea la prima, acopera juma de genunchi. La mine deja arat ca o baba, musai sa se vada aproape tot genunchiul. Am primit un ''sfat'' , dupa 40 de ani musai sa porti fustele sa acopere genunchii
Lidia eu cred ca jerseul mai pufos se scamoseaza mai tare, nu ma pricep prea tare la materiale, dar din ce am eu cateva fuste, bluze si rochiii cam asa as zice.

Lidia eu cred ca jerseul mai pufos se scamoseaza mai tare, nu ma pricep prea tare la materiale, dar din ce am eu cateva fuste, bluze si rochiii cam asa as zice.
danniela- Atotcunoscător
Imi plac si mie fustele tale, Rosita

aurishta- Atotcunoscător
-