Fuste (8)
+69
danniela
stoy
CarmenClaudia
-iulia-
bobitica
stejara
lucky
Giobsy
Liliana Solom
afilimonb
Giorgi
SilviaDumitrescu
onuca28
scoobbyy
Elspethalexia
tomari
Gabiuta
Amalia T. Design
sim23200
luminitza79
fulguta28
julix_2007
loo.lory
kla78
kerkyra
zylv
yol90
barbin
tiana
Adela Ispas
mischelle35
veronica.l
geo
despina13cucli
diada
cosmina46
aurishta
Admina
Tinkerbell
alexandra_bogdan
MagdaMarin
alinutza_andrei08
Dorulet
emmancita
Rimmelle
Panea Laura
DANIELA.I
aisha
tinap
Motzu
Uca
violetas
ivanutamihaela
Buburuza
aidil
marabr
i.xell
valentinadof
elutzamicutza
alice07
sergiu valentin
rosita
Adelle23
arielas
alexaaa08
corina corina
ancabanu
otilia gergely
MihaelaT
73 participanți
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Fuste (8)
Frumoase fustele, frumos materialul, frumoase fotomodelele. Felicitari!!!
ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 36
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
Mihaela, imi plac mult fustele facute de tine, modelul tau iti sta foarte bine
Si ai o fata tare scumpica, sa creasca mare!

Si ai o fata tare scumpica, sa creasca mare!
Adelle23- Ucenic
- Numarul mesajelor : 159
Localizare : Mures
Data de inscriere : 29/04/2012
Mihaela, superbe fustele, eu nu imi dau seama unde zici ca mergea si mai bine, imi plac foarte mult asa cum sunt, tinand cont ca e acelasi material l-ai pus in valoare cu 2 modele deosebite.
Iar despre fata ta, se stie deja ca e f frumoasa, maine poimaine te intrece la inaltime
Iar despre fata ta, se stie deja ca e f frumoasa, maine poimaine te intrece la inaltime

i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
mihaela sunteti foarte frumoase,iar fustele va stau f bine! ce zici de triplok te ajuta mult nu-i asa?
tiana- Ucenic
- Numarul mesajelor : 223
Localizare : constanta
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna seara!
Imi plac foarte mult cele doua fuste. Modelul ales pentru tine este reusit!
Felicitari! Sa le purtati cu placere iar fetita ta este o scumpa!
Imi plac foarte mult cele doua fuste. Modelul ales pentru tine este reusit!
Felicitari! Sa le purtati cu placere iar fetita ta este o scumpa!
Mihaela sunt tare faine fustele! Sa-ti mai faci si tie una-alta, nu numai coplilelor! Diana e fan ArtMania?
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Mihaela, sunt superbe, sa le purtati cu placere amandoua.
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
Multumim!
i.xell, nu-i problema...raman cea mai mica din casa asa ca duc doar gunoiul.
Are 8 ani si 1,40m.
Tiana, e foarte bun.
Karina, nu stiu daca ArtMania, dar este o emisiune pe Disney Junior - "Atacul artei" unde invata tot felul de lucruri interesante.

i.xell, nu-i problema...raman cea mai mica din casa asa ca duc doar gunoiul.

Tiana, e foarte bun.

Karina, nu stiu daca ArtMania, dar este o emisiune pe Disney Junior - "Atacul artei" unde invata tot felul de lucruri interesante.
Am realizat o fusta conica, dintr-un strech elastic gros pentru iarna, cu buzunare laterale si fermoar metalic.
Fusta, care initial trebuia sa fie pantaloni dar pentru ca am fost cu capul in nori cand am transpus tiparul am croit gresit si am lucrat eu la fiecare parte din panttalon iar cand sa ii "leg" am descoperit minunatia...vreo 2 saptamani au stat acolo si pana la urma m-am hotarat sa fac o fusta din ei si asta a iesit :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fusta, care initial trebuia sa fie pantaloni dar pentru ca am fost cu capul in nori cand am transpus tiparul am croit gresit si am lucrat eu la fiecare parte din panttalon iar cand sa ii "leg" am descoperit minunatia...vreo 2 saptamani au stat acolo si pana la urma m-am hotarat sa fac o fusta din ei si asta a iesit :
ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 36
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
Anca bine ca n-ai aruncat materialul! Fusta e practica si eleganta in acelasi timp!
Da Mihaela de emisiunile si revistele alea-i vorba. Il avem pe nepotu-meu Armin fan, si cica vine la mine sa facem ca eu am mai multe materiale
Da Mihaela de emisiunile si revistele alea-i vorba. Il avem pe nepotu-meu Armin fan, si cica vine la mine sa facem ca eu am mai multe materiale

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 54
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Foarte frumoasa. Sa o poarte cu placere. Imi spui si mie ce inseamna K-fashion?
Si eu, dupa mai multe randuri de amanari, mi-am terminat o fusta. Am pozat-o pe umeras, pana prind o poza cu ea imbracata. A iesit destul de ok, maine o scot la plimbara pana la scoala si inapoi, ca tot e vreme calda.
Cu fusta asta m-am tot sucit, am schimbat de vreo 2-3 ori modelul si dupa ce am taiat, tot ma gandeam ca mai bine alegeam nu mai stiu ce alt model... in fine, am decis ca croisc pe bie toate partile, ca sa fie comoda si sa aiba aspect mai fluid. Suna aiurea, dar asa m-am gandit eu atunci.
La proba, inainte sa prind partea de jos, am constata ca venea bine si daca o faceam dintro bucata, adica doar partea de sus, dar cu vreo 20 cm mai lunga. Poate pe urmatoarea o fac asa, deoarece imi plac hainutele croite pe bie, parca se aseaza mai bine..
Si eu, dupa mai multe randuri de amanari, mi-am terminat o fusta. Am pozat-o pe umeras, pana prind o poza cu ea imbracata. A iesit destul de ok, maine o scot la plimbara pana la scoala si inapoi, ca tot e vreme calda.
Cu fusta asta m-am tot sucit, am schimbat de vreo 2-3 ori modelul si dupa ce am taiat, tot ma gandeam ca mai bine alegeam nu mai stiu ce alt model... in fine, am decis ca croisc pe bie toate partile, ca sa fie comoda si sa aiba aspect mai fluid. Suna aiurea, dar asa m-am gandit eu atunci.
La proba, inainte sa prind partea de jos, am constata ca venea bine si daca o faceam dintro bucata, adica doar partea de sus, dar cu vreo 20 cm mai lunga. Poate pe urmatoarea o fac asa, deoarece imi plac hainutele croite pe bie, parca se aseaza mai bine..
aidil- Senior
Aura,ce frumos detaliul de la buzunar.Se vede cat de incantata e fata de fusta.
Lidia cat material ti-a intrat la asemenea fusta?E foarte frumoasa si la a ta imi place detaliul cu nastureii.Mie imi pare ca intra cumplit de mult material la bie.A si mai am senzatia ca bieul sta bine doar pe slabute ca tine,ca pe kg. mele.....cred ca fix se muleaza pe zonele care as vrea sa le ascund.
Sa le purtati cu placere!
Lidia cat material ti-a intrat la asemenea fusta?E foarte frumoasa si la a ta imi place detaliul cu nastureii.Mie imi pare ca intra cumplit de mult material la bie.A si mai am senzatia ca bieul sta bine doar pe slabute ca tine,ca pe kg. mele.....cred ca fix se muleaza pe zonele care as vrea sa le ascund.
Sa le purtati cu placere!
bobitica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 206
Varsta : 46
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/11/2009
Adica Korean-fashionaidil a scris: Imi spui si mie ce inseamna K-fashion?...

aurishta- Atotcunoscător
-
Anca, foarte bine ca nu ai aruncat sau lasat balta nădragii ca arata tare bine fusta. S-o porti sanatoasa!
Aurishta, esti k-mortala.
Foarte frumoasa fusta. S-o poarte cu placere!
Lidia, imi place tare mult fusta. E frumoas. S-o porti cu placere!
Aurishta, esti k-mortala.

Lidia, imi place tare mult fusta. E frumoas. S-o porti cu placere!

aurishta- Atotcunoscător
-
Anca, imi place mult fermoarul metalic, la vedere.
Sa o porti sanatoasa.
Aura, am cautat pe Gogool si ma gandeam eu ca la korean fashion te referi.
E super fericita domnisoara ta. Sa fie fericita toata viata, pentru ca un zambet pe buze schimba multe. Cati ani are?
Lidia, muncesti ca o albinuta.
Frumoasa si feminina fusta sa o porti cu drag.

Aura, am cautat pe Gogool si ma gandeam eu ca la korean fashion te referi.

Lidia, muncesti ca o albinuta.

Multumesc fetelor.
Bobitica, nu stiu sa iti spun cat material a intrat, pt ca am avut mai mult, din care am croit 2 sarafane de fetite, si cat a mai ramas am dat la masina, sa se indeseasca putin stofa, ca era prea raruta si fiind din lana, a functionat. Cand am terminat de calcat mai avea 115 cm latime din 140 si se indesise Presupun ca si-n lungine s-a scurtat, dar nu stiu cat.
M-ai facut sa ma simt bine la cafea, eu nu sunt deloc slaba, am fost in liceu si facultate (50 kg la 165cm) dar intre timp lucrurile au evoluat, copii, hormoni, varsta etc.
Si eu am crezut mult timp ca bie-ul nu da bine pe cineva plinut, dar nu e adevarat. Cred ca efectul e tocmai invers, parca subtiaza optic silueta. Incearca mai intai pe un material mai ieftin, dar care sa cada frumos cand intorci tesatura pe bie - in general materiale care seamana cu tripluvoal. Cat despre cat intra, aseaza tiparele pe covor, incadrandu-le in tnr-o fasie de 140 cm latime (cat ar avea si materialul) si masori apoi lunginea de care ai nevoie. Pentru inceput, daca nu ai suficienta experienta, evita materialele cu dungi, dar si pe cela cu patratele, ca al meu, ca dau batai de cap. Eu modelel din astea nu mai cos de acum inainte decat pe tsaturi uni.
Mi se pare cam obositoare la privit fusta, dupa ce ca are model stofa, mai are model si croiala. Ar fi dat mai bine pe ceva uni. Dar de, pana nu lucrezi, nu stii.
Aura, multumesc pentru introducerea in k-world.
Bobitica, nu stiu sa iti spun cat material a intrat, pt ca am avut mai mult, din care am croit 2 sarafane de fetite, si cat a mai ramas am dat la masina, sa se indeseasca putin stofa, ca era prea raruta si fiind din lana, a functionat. Cand am terminat de calcat mai avea 115 cm latime din 140 si se indesise Presupun ca si-n lungine s-a scurtat, dar nu stiu cat.
M-ai facut sa ma simt bine la cafea, eu nu sunt deloc slaba, am fost in liceu si facultate (50 kg la 165cm) dar intre timp lucrurile au evoluat, copii, hormoni, varsta etc.
Si eu am crezut mult timp ca bie-ul nu da bine pe cineva plinut, dar nu e adevarat. Cred ca efectul e tocmai invers, parca subtiaza optic silueta. Incearca mai intai pe un material mai ieftin, dar care sa cada frumos cand intorci tesatura pe bie - in general materiale care seamana cu tripluvoal. Cat despre cat intra, aseaza tiparele pe covor, incadrandu-le in tnr-o fasie de 140 cm latime (cat ar avea si materialul) si masori apoi lunginea de care ai nevoie. Pentru inceput, daca nu ai suficienta experienta, evita materialele cu dungi, dar si pe cela cu patratele, ca al meu, ca dau batai de cap. Eu modelel din astea nu mai cos de acum inainte decat pe tsaturi uni.
Mi se pare cam obositoare la privit fusta, dupa ce ca are model stofa, mai are model si croiala. Ar fi dat mai bine pe ceva uni. Dar de, pana nu lucrezi, nu stii.
Aura, multumesc pentru introducerea in k-world.
aidil- Senior
Multumesc, Admina, pentru gandurile buneAdmina a scris:
Aura, am cautat pe Gogool si ma gandeam eu ca la korean fashion te referi.E super fericita domnisoara ta. Sa fie fericita toata viata, pentru ca un zambet pe buze schimba multe. Cati ani are?

Lidia,

aurishta- Atotcunoscător
-
Ce fuste frumoase!!! sa le purtati cu placere!
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
-iulia-- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 149
Localizare : germania
Data de inscriere : 24/06/2012
Aurishta , e superK fusta Simonei
, dar tu esti Klumea rau de tot !
Ai de gand sa pleci in Koreea , fata draga ?

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 46
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
CarmenClaudia- Junior
-
Numarul mesajelor : 304
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 10/10/2012
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat