Bluze,topuri...(11)
+57
-iulia-
mari42
SilviaDumitrescu
scoobbyy
dorinami
Motzu
Andams
gabriela1554
aurelia.c
gmiki1
mami jeni
pufoi
Rimmelle
Camy
zylv
barbin
mischelle35
teisoara
gabi1972
canadianca50
kitty_1973
marabr
Dorulet
Chirrox13
stoy
Admina
PAULA CONSTANTIN
marina40
loredanapopoiu
danielabordei
emmancita
diada
fulguta28
Gianina4ever
Tinkerbell
Buburuza
adelina24
aurishta
geo
zahariaelouise
Uca
corina corina
aidil
Panea Laura
Adelle23
valentinadof
symos
Miniona
Karina33
rosita
arielas
alice07
i.xell
otilia gergely
elutzamicutza
MagdaMarin
MihaelaT
61 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Bluze,topuri...(11)
Laura tare frumos compleul...sa-l porti sanatoasa 

gmiki1- Junior
-
Numarul mesajelor : 344
Varsta : 45
Localizare : buzau
Data de inscriere : 30/09/2011
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Valentina sunt foarte frumoasa iile, sunt sigura ca vor fi apreciate.
Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Sper,multumesc!Mai intai vor trece prin cenzura bunicii lor.
Am reusit si eu sa mai pozez cate ceva din ce am mai lucrat si profit de ocazie sa postez. Pozele nu-s prea reusite, ai mei nu-s pasionati de fotografie iar eu ma pozez cam greu singura.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bluza e dintr-o dantele elastica pe ambele directii si am dublat fata si spatele cu bbc u elastan, s-a intamplat sa am in casa fix aceeasi nuanta.
Bluza din dantela imprimata elastica pe ambele directii, am dublat doar fata cu tricot din vascoza, recuperat de la o bluza mai veche.
Mai vreau sa cos una identica pt prietena mea. Regret ca nu am fost gata pt provocare.
Bluza e din satin elastic imprimat, recuperat dintr-o rochie nepurtaba. Nu-mi trebuia musai, dar mi-a placut modelul (o burda mai veche) si am vrut sa vad cum iese. Cam face burtica.
Bluza e dintr-o dantele elastica pe ambele directii si am dublat fata si spatele cu bbc u elastan, s-a intamplat sa am in casa fix aceeasi nuanta.
Bluza din dantela imprimata elastica pe ambele directii, am dublat doar fata cu tricot din vascoza, recuperat de la o bluza mai veche.
Mai vreau sa cos una identica pt prietena mea. Regret ca nu am fost gata pt provocare.
Bluza e din satin elastic imprimat, recuperat dintr-o rochie nepurtaba. Nu-mi trebuia musai, dar mi-a placut modelul (o burda mai veche) si am vrut sa vad cum iese. Cam face burtica.
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
Foarte frumoase bluzitele, Lidia! Am si eu o dantela ca cea albastra, a mea e maron, inca ma gandesc ce sa fac din ea...( culoarea maron nu-mi prea place..)
Provocarea la dantela nu s-a terminat, le poti posta si acolo daca vrei.
Provocarea la dantela nu s-a terminat, le poti posta si acolo daca vrei.
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Valentina frumoase ii ai lucrat! O observatie totusi: eu as fi folosit numai dantela de-aia de bbc crosetata, aia brodata matasoasa parca e prea lucioasa pentru panza topita.
Lidia am scris dincolo ca-mi plac tare si cum le-ai lucrat/dublat si cum stau pe tine dantelatele! La aia satinata imi plac culorile, cred ca merge modelul lucrat mai bine din ceva jerse/tricot ca sa nu faca burta.
Am mai lucrat si eu doua camasi uniforma din sifon de bbc de la texline:
Lidia am scris dincolo ca-mi plac tare si cum le-ai lucrat/dublat si cum stau pe tine dantelatele! La aia satinata imi plac culorile, cred ca merge modelul lucrat mai bine din ceva jerse/tricot ca sa nu faca burta.
Am mai lucrat si eu doua camasi uniforma din sifon de bbc de la texline:
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Uniforma, uniforma, dar sunt frumoase, imi place gulerul larg si mansetele in ton. Si la tine si la Olga admir cat de bine va iese la guler. De butoniere nu ma mai plang, de cand le face masinuta automat imi ies perfecte.
aidil- Senior
Karina doar o intrebare e bumbacul acela de la lenjerie???? Pentru ca imi place cum ti-a iesit camasa, vreau sa fac si eu.
La guler ce fel de intaritura ai pus???
La guler ce fel de intaritura ai pus???

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Hai mai fetelor nu va mai speriati atat de gulere, nu-s asa pacatoase! Putina atentie, eventual insailat si ies! Si dupa ce faceti doua gulere va trece teama si-o sa va amuze cele ce inca se tem de gulere.
Da, e sifon de-ala de lenjerii, lat de 2,20m. Si l-am si bagat la apa ca mi-era teama ca intra dupa. Nu s-a sifonat iremediabil, merge lucrat bine. Si au ceva culori pe stoc la sifonul asta...
Da, e sifon de-ala de lenjerii, lat de 2,20m. Si l-am si bagat la apa ca mi-era teama ca intra dupa. Nu s-a sifonat iremediabil, merge lucrat bine. Si au ceva culori pe stoc la sifonul asta...
-
Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 48
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Fara cusur camasile Karina!Acum le-am vazut!
Motzu e tare faina bluza!Imi place combinatia si detaliul din fata.Cum ai facut la gat?Surfilat si indoit sau are bias ca nu-mi dau seama!
Motzu e tare faina bluza!Imi place combinatia si detaliul din fata.Cum ai facut la gat?Surfilat si indoit sau are bias ca nu-mi dau seama!
Multumesc, Valentina.
Materiale folosite: jerse gros de la Camy si voal. Fata e taiata pe mijloc si bagata o fasie incretita. La gat am indoit simplu pt ca nu am vrut sa-i mai fac deschidere cu nasture sau fermoar, pur si simplu am cusut cu materialul intins si o poate baga usor pe cap ca se intinde.
Materiale folosite: jerse gros de la Camy si voal. Fata e taiata pe mijloc si bagata o fasie incretita. La gat am indoit simplu pt ca nu am vrut sa-i mai fac deschidere cu nasture sau fermoar, pur si simplu am cusut cu materialul intins si o poate baga usor pe cap ca se intinde.
Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 48
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Hello!
Am atasat si cateva poze cu 2 camasi la care tin foarte mult......
Si o bluza, mai speciala sa spun asa. Aveam 1m de material, si l-am taiat..... cam ce vedeti a iesit!
Am atasat si cateva poze cu 2 camasi la care tin foarte mult......
Si o bluza, mai speciala sa spun asa. Aveam 1m de material, si l-am taiat..... cam ce vedeti a iesit!
Motzu, imi place bluza, frumoasa si combinatia de materiale, se vede talentul si daruirea cu care creati ceva in familia voastra!

i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Motzu ma bucur ca a iesit ceva frumos din resturile alea de materiale!
Scoobbyy sa-ti rectifici tiparele pe dimensiunile tale reale. Tu esti mai mica-n umeri decat stasul lor si-i pacat sa atarne umarul asa. In rest numai de bine: felicitari ca lucrezi de la inceput pe materiale dificile, subtiri, ca voalul asta vascoza sau panzica fina din camasile-tunica.
Chiar daca ninge afara eu lucrez tricouri. Este de fapt o restanta, n-a mai dat decat acum clienta pe la mine sa o pot proba cu tricourile. Materialele sunt cred ca toate de la Camy, modelele sunt simple, clienta are probleme sa-si gaseasca ceva pe masurile ei fiind scunda si plinuta asa ca va prezint miniseria:
si-un detaliu ca nu mai stiu cine intreba cum sa rectifice un decolteu labartat:
si tot blestemul rosului:
Scoobbyy sa-ti rectifici tiparele pe dimensiunile tale reale. Tu esti mai mica-n umeri decat stasul lor si-i pacat sa atarne umarul asa. In rest numai de bine: felicitari ca lucrezi de la inceput pe materiale dificile, subtiri, ca voalul asta vascoza sau panzica fina din camasile-tunica.
Chiar daca ninge afara eu lucrez tricouri. Este de fapt o restanta, n-a mai dat decat acum clienta pe la mine sa o pot proba cu tricourile. Materialele sunt cred ca toate de la Camy, modelele sunt simple, clienta are probleme sa-si gaseasca ceva pe masurile ei fiind scunda si plinuta asa ca va prezint miniseria:
si-un detaliu ca nu mai stiu cine intreba cum sa rectifice un decolteu labartat:
si tot blestemul rosului:
-
Voi rectifica la probele viitoare, eu nu lucrez cu tipare.
Am facut intr-o perioada tipar pentru maneca, dar mi-am spus ca "am invatat".
Apreciez, ce mi-ai scris. Dupa ochiul meu, mergea. M-am gandit sa nu iasa prea stans in zona aia.
Am facut intr-o perioada tipar pentru maneca, dar mi-am spus ca "am invatat".
Apreciez, ce mi-ai scris. Dupa ochiul meu, mergea. M-am gandit sa nu iasa prea stans in zona aia.
barbin- Senior
-
Numarul mesajelor : 514
Varsta : 38
Localizare : Galati
Data de inscriere : 26/06/2012
Scoobbyy, sa porti cu placere camasile/bluza, sunt frumos lucrate si daca tot lucrezi asa ingrijit, corecteaza putin umarul cum a scris karina si vor fi perfecte.
Motzu, ce-mi plac combinatiile astea din pathwork, din ce in ce mai prezente in croitorie - sau ma urmareste pe mine ideea si imi sar in ochi peste tot!
Karina, niciodata nu e prea tarziu, un motiv in plus pt clienta sa astepte vara. Iubesc bluzele aste comode si vesele, materialul cu flori rosii e deosebit!
Barbin, vesta ca a ta si tot gri mi-am croit si eu, da' nu-i gata, m-am apucat de altceva intre timp. A ta a iesit foarte bine, sa o porti cu placere.
Cum nu sunt o persoana inalta eu a trebuit sa modific tiparul, am modificat si jos la colturi, ca erau prea ascutite si nu veneau bine pe mine. Si a mea e captusita, dar nu cred c-o termin anul asta. Am o problema cu rascroiala bratului in fata, face o mica cuta pe "linia manecii" care nu-mi place, probabil pt ca am sanul prea mare (tipar proiectat pt cupa B) si inca nu stiu cum sa modific/corectez.
Motzu, ce-mi plac combinatiile astea din pathwork, din ce in ce mai prezente in croitorie - sau ma urmareste pe mine ideea si imi sar in ochi peste tot!
Karina, niciodata nu e prea tarziu, un motiv in plus pt clienta sa astepte vara. Iubesc bluzele aste comode si vesele, materialul cu flori rosii e deosebit!
Barbin, vesta ca a ta si tot gri mi-am croit si eu, da' nu-i gata, m-am apucat de altceva intre timp. A ta a iesit foarte bine, sa o porti cu placere.
Cum nu sunt o persoana inalta eu a trebuit sa modific tiparul, am modificat si jos la colturi, ca erau prea ascutite si nu veneau bine pe mine. Si a mea e captusita, dar nu cred c-o termin anul asta. Am o problema cu rascroiala bratului in fata, face o mica cuta pe "linia manecii" care nu-mi place, probabil pt ca am sanul prea mare (tipar proiectat pt cupa B) si inca nu stiu cum sa modific/corectez.

aidil- Senior
Multumesc, Silvia. Lidia, cred ca in general e mai usor la tine cu tiparele din Burda(daca nu esti inalta, ai talie normala.) Se pare ca a prins vestuta, fiind usor de facut. Tiparul asta a fost pentru mine. Si rochia stil anii 60 din luna nov tot cu talie inalta este.
Spor la croit. Eu mai bag cate un ochi pe aici sa va admir.
Spor la croit. Eu mai bag cate un ochi pe aici sa va admir.

barbin- Senior
-
Numarul mesajelor : 514
Varsta : 38
Localizare : Galati
Data de inscriere : 26/06/2012
Buna seara!
Multumesc Aidil, chiar am purtat saptamana asta una dintre camasi, si acum ca mi s-a spus unde am gresit, intr-adevar si mie mi s-a parut extrem de evident. Conteaza foarte mult o persoana care se pricepe la croitorie!
O seara placuta!
Multumesc Aidil, chiar am purtat saptamana asta una dintre camasi, si acum ca mi s-a spus unde am gresit, intr-adevar si mie mi s-a parut extrem de evident. Conteaza foarte mult o persoana care se pricepe la croitorie!
O seara placuta!
Arata si iti sta super, felicitari!
mari42- Ucenic
- Numarul mesajelor : 226
Localizare : bacau
Data de inscriere : 25/08/2011
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» Bluze, topuri (cap.3)
» Bluze,topuri...(8)
» Bluze,topuri... (12)
» Bluze, topuri,...(4)
» Bluze,topuri...(9)
» Bluze,topuri...(8)
» Bluze,topuri... (12)
» Bluze, topuri,...(4)
» Bluze,topuri...(9)
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)