Poze cu noi si familiile noastre -6
+51
Celya_f40
kitty_1973
MagdaMarin
adelina24
Karina33
lucky
Rimmelle
Admina
adriuta
fiordaliso
claudiana
smihaelaviorica
Uca
gmiki1
dorinami
symos
duchess
Gabiuta
Adina Grigoriu
valentinadof
olguta cusma
aurishta
corina corina
carmenco
Gianina4ever
denis21
Dorulet
Cristache
mimiady63
T_mihaela
GinaP
kmn
Serban Valentina
danniela
MihaelaT
mari01
georgeta.prnic
clara birau
mariaz_09
firicel
AlinaJ.Bijoux
emmancita
myky7robc
ema
gabyd
Angelica18
SilviaDumitrescu
romaya
pufoi
tinap
crina68
55 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Poze cu noi si familiile noastre -6
mda,sunt o mamica tanara
,multa lume care nu ne cunoaste zice ca suntem frati...Corina nu am stiut ca poti canta asa frumos,ai talent,nu lasa pasiunea sa paleasca,mai incanta prin vocea ta cate o petrecere 

gmiki1- Junior
-
Numarul mesajelor : 344
Varsta : 45
Localizare : buzau
Data de inscriere : 30/09/2011
Corina, de fel nu las pana la capat un clip, ma plictisesc. Pe tine te-am ascultat si te admir din tot sufletul. De multe ori te dau exemplu cand vorbesc cu cate cineva despre fetele noastre de aici. Esti o exceptie de la regula si stiu ce zic.
Ca ai ramas aproape de oameni e cel mai bun lucru pe care l-ai facut. Cei ce ajung in alta parte (nu zic sus, sus esti tu prin felul tau de a fi si a canta) se schimba foarte mult. Tu ai ramas, sunt sigura, aceeasi intotdeauna.
Felicitari!
Edit: M-am intrerupt de cateva ori pana am trimis mesajul si am uitat de denis.
Denis, tu semeni cu mine, te ia la subtioara si fuge cu tine
.
La multi ani si fericirea sa-i tina o vesnicie!
Ca ai ramas aproape de oameni e cel mai bun lucru pe care l-ai facut. Cei ce ajung in alta parte (nu zic sus, sus esti tu prin felul tau de a fi si a canta) se schimba foarte mult. Tu ai ramas, sunt sigura, aceeasi intotdeauna.
Felicitari!
Edit: M-am intrerupt de cateva ori pana am trimis mesajul si am uitat de denis.
Denis, tu semeni cu mine, te ia la subtioara si fuge cu tine

La multi ani si fericirea sa-i tina o vesnicie!
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Doamneee Corina ce frumos canti!!!! Felicitari numai reusite ! Nu mmeriti sa trudesti din greu la solar gradina si piata. Stiu ca ai sa spui ca-ti place, dar locul tau nu e acolo iar sa le faci pe amandoua este foarte greu si la un moment dat o sa trebuiasca sa alegi (zic si eu nu arunca cu rosii sau cu microfonul). Gradina poate face multa lume dar de cantat asa cum o faci tu mai putini

Foarte frumoase sunteti doamnelor!!! Toate, toate, toate!!!!
Dorina nu am glumit cand am zis ca numai lume tanara ai aratat. Tu nu arati de varsta asta, arati tanaraaaaa!!!!
Sa fiti fericiti cu totii si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Dorina nu am glumit cand am zis ca numai lume tanara ai aratat. Tu nu arati de varsta asta, arati tanaraaaaa!!!!
Sa fiti fericiti cu totii si sa aveti parte numai de bucurii!!!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Corina esti minunata! Frumoasa si talentata! Mi-a facut mare placere sa te ascult cantand. La multi ani pentru toti racusorii din familia ta!
fiordaliso- Senior
-
Numarul mesajelor : 505
Varsta : 50
Localizare : cluj
Data de inscriere : 12/08/2011
Corina
imi vine sa morrr, sunt la lucru si pe calc. asta nu am boxe sa te ascult, abia astept sa ajung acasa
esti superba si am vazut fara sonor clipul de 2 ori, ai o miscare scenica excelenta. Esti o scumpa
Denis, sunteti o familie frumoasa si fericita.
La multi ani!! sotiorilor vostri fetelor, sa traiasca sanatosi si sa va iubeasca mereu.

Denis, sunteti o familie frumoasa si fericita.
La multi ani!! sotiorilor vostri fetelor, sa traiasca sanatosi si sa va iubeasca mereu.

adriuta- Ucenic
- Numarul mesajelor : 242
Localizare : acasa
Data de inscriere : 17/09/2011
Fetelor frumoase poze, frumoase familii!
Sa fiti fericite!
Corina am ascultat melodia de n...ori.Ma duci cu gandul la Anastasia Lazariuc, pe care eu o iubesc tare mult.Mi s-a lipit la suflet cantarea ta!
Ascult-o pe Silviuta, ca spune numai adevaruri. In viata trebuie sa faci loc prioritatilor si prioritatea ta acum, ca fata e deja mare si realizata, e sa-ti vezi de pasiunea ta!
Cred ca sotul tau e lesinat dupa tine si daca ii maai si canti, face toata treaba si in gradina si in solar ...
Denis ai facut poze in orasul meu?
Sa fiti fericite!
Corina am ascultat melodia de n...ori.Ma duci cu gandul la Anastasia Lazariuc, pe care eu o iubesc tare mult.Mi s-a lipit la suflet cantarea ta!
Ascult-o pe Silviuta, ca spune numai adevaruri. In viata trebuie sa faci loc prioritatilor si prioritatea ta acum, ca fata e deja mare si realizata, e sa-ti vezi de pasiunea ta!
Cred ca sotul tau e lesinat dupa tine si daca ii maai si canti, face toata treaba si in gradina si in solar ...
Denis ai facut poze in orasul meu?
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
ce atmosfera placuta pe aici....si ce frumoase/frumosi sunteti cu totii...
corina....tu m-ai cucerit de la inceput prin ceea ce ai scris in semnatura, acum m-ai dat gata de-a dreptul...imi place mult de tine, se vede ca ai un suflet mare, curat si sincer...numai succese iti doresc in viitor....
corina....tu m-ai cucerit de la inceput prin ceea ce ai scris in semnatura, acum m-ai dat gata de-a dreptul...imi place mult de tine, se vede ca ai un suflet mare, curat si sincer...numai succese iti doresc in viitor....
kmn- Maestru
- Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010
Corina, esti foarte talentata, frumoasa, eleganta.
Esti o doamna, cu adevarat si canti minunat, mi-a placut tare mult melodia, desi nu stiam varianta originala. La cat mai multe evenimente, unde sa-ti etalezi vocea calda si placuta.

Denis,sunteti frumosi!Sa-ti traiasca sotul!
Nici eu nu pot asculta cantecul Corinei
Nici eu nu pot asculta cantecul Corinei

Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Dorinami,ma bucur sa te cunosc pe tine si familia ta!Sunteti frumosi toti!
Corina,pe voi va stiam si pastram amintiri placute !Sa traiti si sa imbatraniti frumos alaturi de copila voastra!
Gmiki,chiar ca esti de confundat alaturi de copilul tau!Sunteti doi frumosi!
Denis si voi faceti parte din gasca de prieteni de pe forum si de asemenea va avem in suflet!Sa fiti sanatosi si fericiti!Sunteti niste frumosi toti trei!

Corina,pe voi va stiam si pastram amintiri placute !Sa traiti si sa imbatraniti frumos alaturi de copila voastra!

Gmiki,chiar ca esti de confundat alaturi de copilul tau!Sunteti doi frumosi!

Denis si voi faceti parte din gasca de prieteni de pe forum si de asemenea va avem in suflet!Sa fiti sanatosi si fericiti!Sunteti niste frumosi toti trei!

Fetelor , mi-au mers la suflet cuvintele voastre si vor ramane multa vreme acolo . Am citit cu lacrimi de bucurie si cu emotie fiecare mesaj in parte . Sunteti cele mai adevarate prietene din lume !
M-ati facut sa ma simt ca o regina !
Nu mai gasesc cuvinte sa va multumesc pentru bucuria pe care mi-ati facut-o scriindu-mi asa frumos , dar sunt convinsa ca intelegeti ce vreau sa spun si cum ma simt .
Draga Silvia , stiu ca ai perfecta dreptate , dar asa sunt vremurile . Eu trag nadejde ca va mai fi cum a fost o data cand am inceput eu sa cant . Dureaza un pic pana ne facem cunoscuti ca formatie , dar deja avem in vara asta , o nunta si un majorat in august , un botez in septembrie si din ce in ce mai multi clienti in week-end pe terasa . Chestia e ca daca nu se canta si in cursul saptamanii eu tot trebuie sa fac ceva . Ma gandesc la lucru de mana , dar si pentru el va mai trece o vreme pana va fi apreciat . Asa ca ramane gradina mea in care , daca merge bine cu cantatul voi putea sa iau pe cineva sa ma ajute la ce e mai greu .
Eu merg tot inainte ! Pana la urma va fi si mai bine , sunt convinsa !
Va multumesc ca existati !
Sunteti sursa mea continua de speranta si buna dispozitie . Va iubesc !

Draga Silvia , stiu ca ai perfecta dreptate , dar asa sunt vremurile . Eu trag nadejde ca va mai fi cum a fost o data cand am inceput eu sa cant . Dureaza un pic pana ne facem cunoscuti ca formatie , dar deja avem in vara asta , o nunta si un majorat in august , un botez in septembrie si din ce in ce mai multi clienti in week-end pe terasa . Chestia e ca daca nu se canta si in cursul saptamanii eu tot trebuie sa fac ceva . Ma gandesc la lucru de mana , dar si pentru el va mai trece o vreme pana va fi apreciat . Asa ca ramane gradina mea in care , daca merge bine cu cantatul voi putea sa iau pe cineva sa ma ajute la ce e mai greu .
Eu merg tot inainte ! Pana la urma va fi si mai bine , sunt convinsa !
Va multumesc ca existati !

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Corina ... felicitari foarte frumos canti si ai o familie frumoasa...
Astazi am avut o zi aiurea eram mai depresiva si descurajata si citind acum mesajul tau, parca ma simt mai bine e plin de incredere si speranta in viitor ... de asta am nevoie in momentul de fata ... si ai reusit sa imi inspiri putin din fiecare
Astazi am avut o zi aiurea eram mai depresiva si descurajata si citind acum mesajul tau, parca ma simt mai bine e plin de incredere si speranta in viitor ... de asta am nevoie in momentul de fata ... si ai reusit sa imi inspiri putin din fiecare

Corina abia acum am ascultat si eu inregistrarea ta ca nu prea am stat pe net dar azi mi-ai incalzit sufletul cu cantecul tau.Sa stii ca intradevar ai talent!
Imi place ca ai voce calda, canti curat si transmiti ceea ce simti. Ai si vibrato frumos. (Ti-o spune o "profa" de muzica) Se vede ca iti place sa canti si chiar ai alura de cantareata. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere de munca ca sa mergi mai departe cu cariera muzicala.
Mult succes!
Denis ai o familie frumoasa! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Imi place ca ai voce calda, canti curat si transmiti ceea ce simti. Ai si vibrato frumos. (Ti-o spune o "profa" de muzica) Se vede ca iti place sa canti si chiar ai alura de cantareata. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere de munca ca sa mergi mai departe cu cariera muzicala.
Mult succes!

Denis ai o familie frumoasa! Sa fiti sanatosi si fericiti!

lucky- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 243
Varsta : 59
Localizare : iasi
Data de inscriere : 25/06/2010
Corina , ai un site de prezentare al formatiei cu care canti unde sa afle lumea ce puteti face si cand si la ce preturi , cu numere de contact .....etc ......? Daca nu , eu zic ca ar fi bine sa va faceti un site cu cat mai multe informatii si sa va faceti cunoscuti si pe net . Eu de exemplu am neamuri majoritatea din partea Ramnicului si cu siguranta le-ar fi binevenite cateva informatii si date despre tine si formatie . Inca se mai cauta formatie live la nunti ......acum vreo 2 saptamani am fost la o nunta la Oreavu si au avut formatie adusa de undeva de prin Galati si voi uite ca erati la o aruncatura de bat . Si peste vreo 2 luni naste o finuta apoi va fi botezul si as putea sa va recomand
( e din Boldu dar sta in Ramnic )
Daca ai site sa imi dai si mie link-ul sa il trimit prietenilor ......si vezi ca la anul as vrea sa fiu si eu nasa
.....inca mai caut fini

Daca ai site sa imi dai si mie link-ul sa il trimit prietenilor ......si vezi ca la anul as vrea sa fiu si eu nasa

smihaelaviorica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 228
Localizare : Ploiesti / Buzau
Data de inscriere : 10/03/2009
Corina,imi place optimismul tau.Poate ar trebui transferat si la gandirea pozitiva.Asta inseamna sa nu te dai batuta,sa incepi si sa reincepi.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4674
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Rimmelle , ma bucur ca am putut schimba o zi aiurea intr-una frumoasa si plina de sperante !
Si eu mai am momente din astea si fetele de aici , adevarate prietene , au un cuvant de suflet pus mereu deoparte . Esti in floarea varstei , asa ca fruntea sus !
Lucky , multumesc din suflet !
Stiu ca si tu ai o cantareata pe care o admir si stiu ca stii cum e sa-ti placa ceva din toata inima .
Dorulet , sa nu crezi ca nu au fost momente in care am simtit ca m-as da batuta , dar m-am intrebat mereu : de ce ? Viata merge inainte si e frumoasa daca stii sa ti-o faci asa . Ceea ce nu pot schimba e ca e prea scurta . Mi-ar fi trebuit vreo suta de ani sa-mi cresc fata , sa ma bucur de toate momentele frumoase din viata ei si vreo suta sa traiesc numai pentru mine si pentru sotul meu , dar mai comprimam si noi .
MihaelaViorica , momentan vom face o pagina de facebook pentru formatia noastra , apoi poate si un site sau blog ceva , n-am hotarat inca . Insa pentru doritorii care sunt din Ramnic eu zic ca e mai frumos sa ne vada live . Si-am sa ma opresc aici cu scuze de off topic sa nu deviem prea tare de la subiect .

Lucky , multumesc din suflet !

Dorulet , sa nu crezi ca nu au fost momente in care am simtit ca m-as da batuta , dar m-am intrebat mereu : de ce ? Viata merge inainte si e frumoasa daca stii sa ti-o faci asa . Ceea ce nu pot schimba e ca e prea scurta . Mi-ar fi trebuit vreo suta de ani sa-mi cresc fata , sa ma bucur de toate momentele frumoase din viata ei si vreo suta sa traiesc numai pentru mine si pentru sotul meu , dar mai comprimam si noi .

MihaelaViorica , momentan vom face o pagina de facebook pentru formatia noastra , apoi poate si un site sau blog ceva , n-am hotarat inca . Insa pentru doritorii care sunt din Ramnic eu zic ca e mai frumos sa ne vada live . Si-am sa ma opresc aici cu scuze de off topic sa nu deviem prea tare de la subiect .
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Asa arat eu acum(eei ,nu chiar momentan....in urma cu cateva zile
)
eram la terasa restaurantului unde serveam masa la Murighiol
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
....si pe barca ce ne-a plimbat 5 ore prin mirifica Delta a Dunarii.
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
....si special pentru Alina,am facut o poza in fata unui lan de floarea soarelui(stiu ce e floarea ei preferata...si mie imi place mult,ce-i drept
)

eram la terasa restaurantului unde serveam masa la Murighiol
....si pe barca ce ne-a plimbat 5 ore prin mirifica Delta a Dunarii.
....si special pentru Alina,am facut o poza in fata unui lan de floarea soarelui(stiu ce e floarea ei preferata...si mie imi place mult,ce-i drept

firicel...esti sigura ca ai pus corect varsta la avatar?
arati super, super bine....incantata de cunostinta!!!!
arati super, super bine....incantata de cunostinta!!!!
kmn- Maestru
- Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010
Kmn,din pacate,sau din fericire
asta e varsta,desi in inima simt ca la 20 de ani(fara griji si fara bani
)

Corina, ai o voce foarte frumoasa si te-am ascultat cu multa placere. Sa fiti sanatosi si fericiti!
Esti grozava!
Dorinami, tare frumoase mai sunt fetele tale. Sa va aduca numai bucurii!
Gmiki1, ce baiat mare ai!!! Sunteti frumosi si tineri.
Denis, va sta tare bine impreuna. Ma uit la fiica voastra si a luat de la fiecare cate ceva. Nu pot spune cu care seamana mai mult.
Firicico, de vedeam doar poza a doua nici ca te recunosteam. Frumoasa doamna!
Mai am si eu ceva noutati, dar sa fac un pic de ordine ca am facut multeeeee poze, dar eu ca de obicei am putine ca doar eu sunt fotograful de serviciu.

Dorinami, tare frumoase mai sunt fetele tale. Sa va aduca numai bucurii!
Gmiki1, ce baiat mare ai!!! Sunteti frumosi si tineri.
Denis, va sta tare bine impreuna. Ma uit la fiica voastra si a luat de la fiecare cate ceva. Nu pot spune cu care seamana mai mult.
Firicico, de vedeam doar poza a doua nici ca te recunosteam. Frumoasa doamna!
Mai am si eu ceva noutati, dar sa fac un pic de ordine ca am facut multeeeee poze, dar eu ca de obicei am putine ca doar eu sunt fotograful de serviciu.

A...Firicel,acum vazui si pozele astea!Sint grozave,iar tu esti o doamn simpatica foc!

tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Frumoase poze Firicel. Arati asa de tanara in toate!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» Poze cu noi si familiile noastre -8
» Poze cu noi si familiile noastre - 3
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Poze cu noi si familiile noastre -7
» Poze cu noi si familiile noastre - 4
» Poze cu noi si familiile noastre - 3
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Poze cu noi si familiile noastre -7
» Poze cu noi si familiile noastre - 4
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti