Poze cu noi si familiile noastre -6
+51
Celya_f40
kitty_1973
MagdaMarin
adelina24
Karina33
lucky
Rimmelle
Admina
adriuta
fiordaliso
claudiana
smihaelaviorica
Uca
gmiki1
dorinami
symos
duchess
Gabiuta
Adina Grigoriu
valentinadof
olguta cusma
aurishta
corina corina
carmenco
Gianina4ever
denis21
Dorulet
Cristache
mimiady63
T_mihaela
GinaP
kmn
Serban Valentina
danniela
MihaelaT
mari01
georgeta.prnic
clara birau
mariaz_09
firicel
AlinaJ.Bijoux
emmancita
myky7robc
ema
gabyd
Angelica18
SilviaDumitrescu
romaya
pufoi
tinap
crina68
55 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Poze cu noi si familiile noastre -6
Buna dimineata! Firicel si pt.voi dragelor va arat si eu fam.mea... Luna trecuta pe langa faptul ca a fost ziua mea de nastere am implinit si 30 de ani de casnicie... Mai jos fata mea cea mare singura si cu sotul ei....si mai jos fetele mele.....Dupa aceea doua poze din drumetiile mele ...[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/221/dsc07763y.jpg/][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL [URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/220/img039ue.jpg/][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/221/dsc07763y.jpg/][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL [URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/220/img039ue.jpg/][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dorinami- Ucenic
- Numarul mesajelor : 292
Varsta : 65
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 22/01/2012
Corina sa iti traiasca jumatatea si sa va iubiti la fel si dupa alti 20 de ani si alti 20 de ani si tot asa! Si mandretea de fata sa va bucure!!!La multi ani!
Dorina, cred ca nu am inteles prea bine care esti tu din pozele de mai sus ca eu vad numai lume tanara si la varsta ta scrie 54!!!!!! Si voi sa fiti fericiti si sa ajungeti si sa sarbatoriti si nunta de platina!!!
Dorina, cred ca nu am inteles prea bine care esti tu din pozele de mai sus ca eu vad numai lume tanara si la varsta ta scrie 54!!!!!! Si voi sa fiti fericiti si sa ajungeti si sa sarbatoriti si nunta de platina!!!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
vai Corina ce zi fericita azi pt voi si ce familie frumoasa...la multi ani sotului
sunt si eu de ceva timp pe forum dar nici macar buzoiencele mele nu ma cunosc,doar cu Diada ce m-am vazut o data destul de fugitiv,asa ca sa facem cunostinta
cu fiul meu ...
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
..si cu celalalt barbat din viata mea
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
sunt si eu de ceva timp pe forum dar nici macar buzoiencele mele nu ma cunosc,doar cu Diada ce m-am vazut o data destul de fugitiv,asa ca sa facem cunostinta

cu fiul meu ...
..si cu celalalt barbat din viata mea

gmiki1- Junior
-
Numarul mesajelor : 344
Varsta : 45
Localizare : buzau
Data de inscriere : 30/09/2011
Daniela, o iau ca pe o gluma, dar eu sunt cea in camasa bleu. Multumesc frumos pt.. complimente intradevar am 54 de ani. ...dar ma simt tanara si pe afara si in interior.... Pt. tine Corina ( probabil cand ma straduiam sa atasez pozele ai postat si tu) iti doresc sa fi fericita cu sotul tau si sa fiti cei mai buni prieteni.Sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna de copilul vostru. Eu, dupa 30 de ani de casnicie(36 de ani de cand l-am cunoscut pe sotul meu) pot sa spun ca sunt o femeie care a avut mult noroc... Gmiki ce frumosi sunteti cu totii!
dorinami- Ucenic
multumesc Dorinami
tu esti o fericita ,ai asa o familie numeroasa,si sincer in prima poza cu fata zici ca sunteti surori 

gmiki1- Junior
-
Numarul mesajelor : 344
Varsta : 45
Localizare : buzau
Data de inscriere : 30/09/2011
Scuze, Gmiki, cred ca nu am fost eu destul de explicita . In prima poza sunt cu sotul meu, in a doua cu prietena mea, in a treia cu fratele sotului, iar in urmatoarele fata mea cea mare, apoi ea cu sotul ei, iar in ultima fetele mele . Am doua fete. Multumesc. Mi-a fost tare greu sa atasez pozele....una am scrs ca vreau sa fac si alta a iesit...Dar acum sper ca ai inteles care imi este familia
dorinami- Ucenic
Multumesc fetele mele dragi !
M-am intors , cu un filmulet din meseria mea de suflet , promis fetelor care ma stiu din''gradina cu legume'' . Am reusit in sfarsit sa descarc unul mai scurt . Filmarea lasa de dorit , dar momentan asta avem .
Pentru toate fetele de pe ''Lucru de mana'' din toata inima mea :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Click pe foto .
M-am intors , cu un filmulet din meseria mea de suflet , promis fetelor care ma stiu din''gradina cu legume'' . Am reusit in sfarsit sa descarc unul mai scurt . Filmarea lasa de dorit , dar momentan asta avem .
Pentru toate fetele de pe ''Lucru de mana'' din toata inima mea :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Click pe foto .
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Și afară plouă,plouă....unde n-am avea norocul ăsta!
Corina,îmi place cum cânți!Chiar ești talentată bine!Felicitări!
Corina,îmi place cum cânți!Chiar ești talentată bine!Felicitări!
crina68- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011
Multumesc , Crina !

-

Esti talentata,tu meriti sa fii in top,acolo sus.Te-ai gindit sa participi la "romanii au talent?"

tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011

Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 71
Data de inscriere : 03/02/2010
Multumesc , Tina !
Nu , nu m-am gandit . Daca mi-as fi dorit sa fiu vedeta o luam cu inceputul dupa ce am terminat scoala de arte . Eu insa mi-am dorit sa fiu aproape de oamenii care ma asculta , sa ii privesc in ochi si sa ma hranesc cu emotia si placerea pe care o produc cantand . Asta pentru mine inseamna totul in meseria mea draga . Imi plac petrecerile ! Eu dansez de seara pana dimineata , mai mult decat toti invitatii care mai mananca , mai beau , mai ies la aer .
Azi noapte mi-am sarbatorit sotul si mi-am adunat surorile , finii , cumetrii , am dansat cu colegii mei de trupa cu care am si cantat pe rand , cu ospatarii si cu vreo doi clienti care s-au simtit antrenati de distractia noastra si au intrat in joc . Cam asa sunt eu !
Multumesc , Gabiuta ! Tocmai postam amandoua .
Nu , nu m-am gandit . Daca mi-as fi dorit sa fiu vedeta o luam cu inceputul dupa ce am terminat scoala de arte . Eu insa mi-am dorit sa fiu aproape de oamenii care ma asculta , sa ii privesc in ochi si sa ma hranesc cu emotia si placerea pe care o produc cantand . Asta pentru mine inseamna totul in meseria mea draga . Imi plac petrecerile ! Eu dansez de seara pana dimineata , mai mult decat toti invitatii care mai mananca , mai beau , mai ies la aer .
Azi noapte mi-am sarbatorit sotul si mi-am adunat surorile , finii , cumetrii , am dansat cu colegii mei de trupa cu care am si cantat pe rand , cu ospatarii si cu vreo doi clienti care s-au simtit antrenati de distractia noastra si au intrat in joc . Cam asa sunt eu !
Multumesc , Gabiuta ! Tocmai postam amandoua .
-
Corinuta,tare frumoasa esti tu la suflet!

tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
F. frumos Corina. Felicitari, ai o voce superba!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Corina dragă, de când aşteptam momentul ăsta! Eşti frumoasă, talentată şi cu un suflet mare, mare! Ai toată admiraţia mea!

cred ca poza este in parcul din Roman, nu?
e orasul meu natal.
corina, multumesc pt dedicatie, chiar imi placea si mie melodia asta a Marinei Voica.
corina iti sta f bine si ca artista de scena nu numai de gradina, pt ca esti o doamna frumoasa si implinita dupa cum se vede.
felicitari.
cred ca poza este in parcul din Roman, nu?
e orasul meu natal.
corina, multumesc pt dedicatie, chiar imi placea si mie melodia asta a Marinei Voica.
corina iti sta f bine si ca artista de scena nu numai de gradina, pt ca esti o doamna frumoasa si implinita dupa cum se vede.
felicitari.

myky7robc- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 59
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010
Fetelor sa va traiasca familiile si sa fiti fericite alaturi de cei dragi .

mimiady63- Junior
-
Numarul mesajelor : 401
Varsta : 59
Localizare : Romania jud.HD
Data de inscriere : 02/01/2011
Mersi fetelor de urari!
Prima poza e din Bacau si e facuta, ieri in Parcul trandafirilor!Celelalte poze sunt din Parcul din Roman, care a fost amenajat super!
Prima poza e din Bacau si e facuta, ieri in Parcul trandafirilor!Celelalte poze sunt din Parcul din Roman, care a fost amenajat super!

Corina,esti super.Si frumoasa,dar si talentata.Sa va traiasaca sotii si sa fiti fericiti toti.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 54
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Multumesc , dragele mele ! Sunteti cele mai bune prietene din lume !
Denis , sa-ti traiasca sotul si fata ! Se vede pe chipul tau ca esti o fata fericita . Am zis fata ! Am zis bine pustoaico !

Denis , sa-ti traiasca sotul si fata ! Se vede pe chipul tau ca esti o fata fericita . Am zis fata ! Am zis bine pustoaico !

-
Corina si Denis sa va traiasca sotii si sa va aduca numai bucurii
Corina canti superb , melodia e una din preferatele mele si ma unge la suflet de cate ori o ascult , insa as vrea sa iti dau un sfat fara sa te superi pe mine . Nu mai baga acel ecou din statie , iti strica si vocea superba si farmecul melodiilor . Lasa sa ti se auda vocea curat si mai fa o inregistrare sa o salvez sa o ascult mereu
Poop

Corina canti superb , melodia e una din preferatele mele si ma unge la suflet de cate ori o ascult , insa as vrea sa iti dau un sfat fara sa te superi pe mine . Nu mai baga acel ecou din statie , iti strica si vocea superba si farmecul melodiilor . Lasa sa ti se auda vocea curat si mai fa o inregistrare sa o salvez sa o ascult mereu

smihaelaviorica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 228
Localizare : Ploiesti / Buzau
Data de inscriere : 10/03/2009
dorinami sunteti niste frumosi cu totii,multa sanatate si bucurii
denis ai o familie frumoasa ,sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti
g miki fata! ,daca nu imi spuneai ca e fiul tau as fi zis ca sunteti frati.sa fiti fericiti cu totii frumosilor
corina draga tu m-ai emotionat pana la lacrimi ,si nu glumesc ,,mi-ai transmis asa o emotie ca mi-au dat lacrimile ..nici eu nu stiu de ce ,asa sunt eu maisensibila si
..te pup pe tine si pe ai tai sa fiti fericiti
denis ai o familie frumoasa ,sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti
g miki fata! ,daca nu imi spuneai ca e fiul tau as fi zis ca sunteti frati.sa fiti fericiti cu totii frumosilor
corina draga tu m-ai emotionat pana la lacrimi ,si nu glumesc ,,mi-ai transmis asa o emotie ca mi-au dat lacrimile ..nici eu nu stiu de ce ,asa sunt eu maisensibila si

symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010
Corina esti superba,si eu asteptam de mult momentul asta!Canti minunat,imi place tare,tare!Mai ca-mi vine sa trag o fuga, pana la Buzau!Sa ma delectez cu cantecele tale! 
Denis sunteti frumosi,sa fiti sanatosi cu totii!La multi ani sotului tau!

Denis sunteti frumosi,sa fiti sanatosi cu totii!La multi ani sotului tau!
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Corinaaaaa!!! Jos palaria in fata ta !! Deasta ai tu gradina frumoasa...toata ziua canti printre legume!
Denis sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!!

Denis sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!!

claudiana- Junior
- Numarul mesajelor : 359
Varsta : 42
Localizare : Barsanesti/Bacau
Data de inscriere : 25/01/2010
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Poze cu noi si familiile noastre -8
» Poze cu noi si familiile noastre - 3
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Poze cu noi si familiile noastre -7
» Poze cu noi si familiile noastre - 4
» Poze cu noi si familiile noastre - 3
» Poze cu noi si familiile noastre -5
» Poze cu noi si familiile noastre -7
» Poze cu noi si familiile noastre - 4
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti