Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyAstazi la 2:39 pm Scris de LRodica

» Ornamente de Craciun - 6
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyDum 26 Noi 2023, 6:25 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyJoi 16 Noi 2023, 10:35 am Scris de LRodica

» Pirogravura
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16)

+60
valih
anca_22
canadianca50
mari01
loredana1948
Serban Valentina
aisha
alinutza_andrei08
dadina
Rimmelle
moruna
zarina28
cristiana.co
Tache Marilena
carmenco
Cristache
cocav
valentinadof
MihaelaT
Dorulet
crina68
anielle
cristi970
myky7robc
flori balteanu
fizicuta
clara birau
danniela
europolis
munteanu otilia
symos
ivanoiuadela9
rivka
romaya
tinap
samo99ro
gabyd
GinaP
Angelica18
violetas
georgeta.prnic
LORIMAR
danielabordei
emmancita
cld
cozma felicia
anamaria79"
marya222006
culea mirela
dienutzababy
kmn
denis21
ancush
mihaelavama
SilviaDumitrescu
Anuk
dorinamisov
firicel
ARYANNA
gretty
64 participanți

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 Empty Re: Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16)

Mesaj Scris de tinap Vin 20 Iul 2012, 7:19 pm

Multumesc Myky kiss !Nici nu zici ca e prima bluza(pentru tine vreau sa zic).Ma bate gindul sa-mi fac si eu o bluza pentru mine,tot prima oara,ceva si pentru mine kiss !
tinap
tinap
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011

Sus In jos

Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16) - Pagina 9 Empty Re: Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (16)

Mesaj Scris de symos Sam 21 Iul 2012, 12:40 am

foarte dragut anielle
symos
symos
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de dorinamisov Sam 21 Iul 2012, 8:43 am

Moruna, Myky,Anielle, imi plac mult lucrarile voastre! maxime felicitari ! Flowers Flowers Flowers
dorinamisov
dorinamisov
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 886
Varsta : 75
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 26/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de alinutza_andrei08 Sam 21 Iul 2012, 9:07 am

Ce frumoase sunt,sa le purtati cu placere si sa aveti spor in continuare
alinutza_andrei08
alinutza_andrei08
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 322
Varsta : 42
Localizare : botosani-flamanzi
Data de inscriere : 30/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de anielle Sam 21 Iul 2012, 8:19 pm

dorinamisov, symos , denis21, multumesc frumos!
anielle
anielle
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 312
Varsta : 56
Localizare : galatzi
Data de inscriere : 16/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de aisha Dum 22 Iul 2012, 7:28 pm

Vin si eu dupa 100 de ani cu o bluza pe care ati mai vazut-o intr-o alta "executare si prezentare" a unei maestre intr-ale crosetatului. Mie mi-a placut atat de mult cromatica aleasa de ea, incat n-am avut nici o contributie proprie la model. Este o copie, in adevaratul sens al cuvantului. Smile Desi am muncit ceva la ea, imi place ce a iesit si ii multumesc mult romayei pentru indrumari si ajutor. pupi

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

aisha
aisha
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 770
Varsta : 54
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/03/2009

http://mieremusetelfrumusete.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Dum 22 Iul 2012, 9:39 pm

Sa o porti sanatoasa! Este foarte frumoasa! Felicitari!

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Dum 22 Iul 2012, 9:46 pm

Aisha,chiar si dupa 100 de ani de lucru si tot ti-a iesit superba! Flowers
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Dum 22 Iul 2012, 10:05 pm

aisha, e superba bluza!
esti si tu o adevarata maestra.
da' eu nu mai tin minte cum se face steluta aceea rosie dintre flori.
cu ce fir si croseta?
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 59
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aisha Lun 23 Iul 2012, 11:45 am

silvia, firicel, myky va multumesc pt aprecieri. prietenie

myky
, steluta este elementul ce leaga florile intre ele. Eu l-am lucrat cu aceeasi croseta ca si florile: 2,5 mm (din aceea turceasca, de plastic). Firul este Flavia si pt fir de aceasta grosime eu ma impac cel mai bine cu croseta 2,5 (lucrez un pic cam strans).
Steluta se face usor, incepi cu cerculet din cateva ochiuri (parca 6) si apoi lantisor simplu, unesti petala si revii in cerculet si ... tot asa. Nu prea stiu sa explic, eu am invatat sa crosetez acum 2 ani, dar de pe filmulete in engleza, asa ca nu sunt familiarizata cu denumirile romanesti.
aisha
aisha
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de romaya Lun 23 Iul 2012, 12:04 pm

Aisha..ti-a iesit superb topulescu .. flower si nuantele-s deosebite,luminoase .. parca rade la soare .. Smile
Felicitari ,foarte reusita varianta....
poate chiar mai reusit decat originalul .. bataita rade

kiss
romaya
romaya
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1381
Varsta : 65
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/06/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de dorinamisov Lun 23 Iul 2012, 3:19 pm

Aisha,ai lucrat perfect ,este foarte frumoasa și cred ca imediat incepi alta Smile
felicitari! kiss
dorinamisov
dorinamisov
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 886
Varsta : 75
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 26/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de gretty Lun 23 Iul 2012, 3:31 pm

O rochie din rozete, PNA subtire si o bluzita Flavia, ambele lucrate cu croseta de 2,2 mm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
gretty
gretty
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2002
Varsta : 74
Localizare : Tartasesti Dambovita
Data de inscriere : 21/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Lun 23 Iul 2012, 4:02 pm

vai grety, da ce frumoase sunt!
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 59
Data de inscriere : 09/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de gretty Lun 23 Iul 2012, 4:08 pm

Multumesc, nu prea am avut eu rabdare cu pozatul, m-am grabit sa le fac pachet sa plece. Bluza o mai am odata in magazin si acum o fac pe a treia, se face repede si e frumusica dar pt marimi mai mici tb inceputa de sub san in sus si apoi crescand usor in jos.Cand o termin pe a treia pe care asa o fac, va pun poza cu explicatii, cat de curand.
gretty
gretty
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de emmancita Lun 23 Iul 2012, 6:28 pm

Foarte frumose, Grety!! Ce viteza ai! Vanzare buna!
Asa sa faci, sa ne arati mai detaliat poze de la bluzita, e deosebita. Multumim! kiss
emmancita
emmancita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaelavama Lun 23 Iul 2012, 7:40 pm

foarte frumoase amandoua! aplauze
mihaelavama
mihaelavama
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 383
Varsta : 58
Localizare : vama
Data de inscriere : 07/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de cocav Lun 23 Iul 2012, 9:12 pm

Felicitări grety, vânzare bună !
aştept detalii, mulţumesc !
cocav
cocav
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 229
Data de inscriere : 28/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de anielle Mar 24 Iul 2012, 8:14 am

foarte frumos, grety
anielle
anielle
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 312
Varsta : 56
Localizare : galatzi
Data de inscriere : 16/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Serban Valentina Mar 24 Iul 2012, 8:57 am

Myky , aisha , GRETY , foarte frumoase bluzitele voastre.
Myky la cit mai multe bluzite frumoase, daca zici ca e prima , inceputul a fost facut cu bine.
aisha , modelul de sezon, culorile f f frumoase, executia superba, finuta, la cit mai multe bluzite elegante si frumoase si tie.
Chiar daca zici ca le faci rar , nu-i nimic putin si bun , frumos .
Pe cind si fusta ? sau ai facut-o si n-am vazut-o eu ? Daca mai ai modelul de la mine , trimitemi-l si mie ca eu nu mai dau de el in calculator.
Grety amindoua sunt frumoase ,imi place mult cea neagra , f f finuta, vinzare buna.

Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Mar 24 Iul 2012, 12:01 pm, editata de 1 ori
Serban Valentina
Serban Valentina
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1493
Localizare : CERNAVODA -BUZAU
Data de inscriere : 02/01/2010

http://lucratoarea.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de GinaP Mar 24 Iul 2012, 10:30 am

Foarte frumoase bluzele voastre! hug Eu nu ma prea incumet sa ma apuc de un model...incepusem unul pt matusica tot asa din bucati asamblate din mers (Grety m-a ajutat cu sfaturi), dar nu iesea bine si acum trebuie sa gasesc alt model care sa-i placa si nu de alta, dar draga mea matusa m-a sustinut de la inceput intr-ale crosetatului si nu o pot dezamagi.
Aisha, mi se parea mie cunoscut modelul tau; oricum, culori si executie jos palaria! Eu sunt de principiul mai bine mai putin si bun decat mult si prost. Bravo!
Grety, la tine e si mult si bun. Te incadrezi in categoria celor cu motoras la degete. Spor la mai multe si abia astept sa vad si varianta aceea mai mica de care ziceai.
Flowers
GinaP
GinaP
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 494
Varsta : 40
Localizare : Caras-Severin
Data de inscriere : 02/01/2012

http://thingsheartmade.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de aisha Mar 24 Iul 2012, 11:20 am

romaya, chiar aveam emotii sa vad daca ochiul tau format detecteaza oarece nereguli. Acum m-am linistit. Smile Multumiri inca o data pt sfaturi! kiss
dorina, valentina, ginaP, multumesc pt incurajari si aprecieri.
valentina, inca nu m-am apucat de fusta. Caut fotografiile si iti trimit PM.

grety, dragute bluzele. Imi place in special culoarea de la rochie.
aisha
aisha
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de georgeta.prnic Mar 24 Iul 2012, 4:53 pm

Myky,Aisha sa purtati sanatoase bluzele,sunt foarte reusite,sa fiti admirate de toata lumea.
Grety,vanzare buna si la cat mai multe comenzi!Eu mi-as dori bluzita neagra,pentru ca imi place mult modelul,lucrata si intr-o culoare mai deschisa,poate chiar alba,fetelor bronzate le plac culorile deschise care le scoate in evidenta nuanta ciocolatie a pielii.Spor la croset
kiss kiss
georgeta.prnic
georgeta.prnic
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de gretty Mar 24 Iul 2012, 6:35 pm

Georgeta multumesc pt urare, modelul de contextura este foarte usor: intr-un loc faci 5 picioruse, in urmatorul faci in acelasi loc 1 piciorus, 3 ochiuri, 1 piciorus (in total tot 5). Ca sa mergi drept al 2lea grup il faci in al 4lea pic din randul de baza, daca vrei sa evazezi putin il faci in al 3lea pic din rd de baza. Daca va uitati la bluza neagra se vede usor modelul. Se vede ca pe randul urmator se inverseaza: unde erau 5 pic se face grupul gol si unde a fost grupul gol se fac 5 picioruse.
gretty
gretty
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Dorulet Mar 24 Iul 2012, 6:58 pm

Foarte frumoase bluzele si rochia din rozete.Ma indemnati sa iau si eu croseta in mana.Problema e ca nu stiu ce sa fac cu ea.Si totusi...azi am folosit-o la niste picioruse pentru o combinatie cu frivolite.Sper sa-mi iasa ce am in gand.
Dorulet
Dorulet
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4711
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB