Broderie, cusuta la masina
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Broderie, cusuta la masina
buna ...super broderiile....si io vreau sa fac.....

theo.100- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 2
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 27/02/2010
neata fetelor,
m-am tot uitat pe aceste broderii si sunt minunate. am incercat si eu dar... nu prea mi-a iesit. o sa mai inist.
m-am tot uitat pe aceste broderii si sunt minunate. am incercat si eu dar... nu prea mi-a iesit. o sa mai inist.

myssym- Nou venit
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 37
Localizare : br
Data de inscriere : 02/03/2010
succes nici eu n-am reusit din prima

ciucamona- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 198
Varsta : 31
Localizare : Rm.Valcea
Data de inscriere : 29/01/2010
Frumoase broderii eu nu am incercat niciodata .
Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 57
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
O colega de-a mea are joi inspectia curenta doi pt grad si avea nevoie de steagul Moldovei de la Dragos Voda, asa ca sambata am taiat o bucata de material, am facut un steag, nu mare si i-am cusut la masina stema Moldovei. Mai are ici, colo niste "bube, dar...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
felicitari,Mihaela_T!!!
sunt sigura ca bubele de care vb.tu nu se vad de cei din comisia de grad.Incaodata se dovedeste ce bine e sa stii sa faci de toate,dar mai ales lucru de mana.
sunt sigura ca bubele de care vb.tu nu se vad de cei din comisia de grad.Incaodata se dovedeste ce bine e sa stii sa faci de toate,dar mai ales lucru de mana.

Felicitari Mihaela T foarte reusita stema.Esti tare harnicuta si intodeauna gata sa ajuti pe oricine are nevoie. : 

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 57
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
foarte reusita stema felicitari mihaela 

ciucamona- Ucenic
-
Bravo, vazusem poza in albumul tau dar nici prin cap nu mi-a trecut ce este si asteptam poza cu explicatii, esti tare! felicitari! 

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Diada, incarcasem poza duminica, dar cand m-am uitat mai bine uitasem o cusatura la ureche i nu avea mari bietul bour
asa ca ieri am corectat si azi i l-am dus la scoala.A fost tare incantata.
Marry, cand pot imi place sa-mi ajut colegele(si nu numai) ca si ele ma ajuta pe mine.

Diada, incarcasem poza duminica, dar cand m-am uitat mai bine uitasem o cusatura la ureche i nu avea mari bietul bour

Marry, cand pot imi place sa-mi ajut colegele(si nu numai) ca si ele ma ajuta pe mine.
Broderie aplicata - cum se face
Si uite-asa mi-a venit sa-mi infrumusetez un halat de baie facut de mine, cu o broderie aplicata. Pentru ca halatul e rosu, prima data m-am gandit la ..... buburuze. Dar dupa ce am mai cugetat si cautat si n-am gasit modele remarcabile m-am gandit s-o mai lasam pe Buburuza in pace
(scuze Buburuza...) si am gasit niste capsuni.
Iata de unde am plecat si unde trebuie sa ajung:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
1-Mai intai se divizeaza desenul in piese separate, se aleg bucatile de material de culori diferite si se calca bine cu fierul. Se aleg si bucati potrivite de intaritura termocolanta pe care se deseneaza cu un marker elementele de desen dupa care se lipesc pe dosul materialului.
ATENTIE: In felul acesta modelul va iesi "in oglinda" fata de desen. Tineti cont de asta daca orientarea conteaza.
2-Se tighelesc contururile cu tighel obisnuit pe conturul desenului ca sa transpunem desenul si pe fata pentru broderia finala.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Asa arata pe fata dupa tighelire:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Samburii se deseneaza pur si simplu cu creionul.
3-Se executa broderia drug cu zig-zag.
4-Se decupeaza frunzele si se prind cu ace de bucata cu capsunile reasambland desenul. Se prind frunzele de capsuna cu zig-zag obisnuit (mai rar) sau tighel.
5-Se decupeaza si capsuna de tot. Iata rezultatul final fata-verso si numai fata.
Asta e! Acum se coase unde dorim cu mana, zig-zag rar sau tighel, dupa cum avem rabdare si chef de
.
Mie mi-a mai ramas una ca la halat n-am pus decat una. Ma bate gandul sa-mi fac o pijama de satin numai pentru capsuna aia...
In completare va mai pun o broderie facuta de mine mai demult, pe vremea cand nici nu aveam masinutele noi si lucram la una veche ruseasca (care exista si merge...).

Iata de unde am plecat si unde trebuie sa ajung:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
1-Mai intai se divizeaza desenul in piese separate, se aleg bucatile de material de culori diferite si se calca bine cu fierul. Se aleg si bucati potrivite de intaritura termocolanta pe care se deseneaza cu un marker elementele de desen dupa care se lipesc pe dosul materialului.
ATENTIE: In felul acesta modelul va iesi "in oglinda" fata de desen. Tineti cont de asta daca orientarea conteaza.
2-Se tighelesc contururile cu tighel obisnuit pe conturul desenului ca sa transpunem desenul si pe fata pentru broderia finala.
Asa arata pe fata dupa tighelire:
Samburii se deseneaza pur si simplu cu creionul.
3-Se executa broderia drug cu zig-zag.
4-Se decupeaza frunzele si se prind cu ace de bucata cu capsunile reasambland desenul. Se prind frunzele de capsuna cu zig-zag obisnuit (mai rar) sau tighel.
5-Se decupeaza si capsuna de tot. Iata rezultatul final fata-verso si numai fata.
Asta e! Acum se coase unde dorim cu mana, zig-zag rar sau tighel, dupa cum avem rabdare si chef de

Mie mi-a mai ramas una ca la halat n-am pus decat una. Ma bate gandul sa-mi fac o pijama de satin numai pentru capsuna aia...
In completare va mai pun o broderie facuta de mine mai demult, pe vremea cand nici nu aveam masinutele noi si lucram la una veche ruseasca (care exista si merge...).
vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
vilcris foarte frumos dar cred ca trebiue sa ai o rabdare si eu am zis ca o sa incerc sa brodez dar inca nu a venit ziua aceea,felicitari.
corilex- Senior
-
Numarul mesajelor : 799
Varsta : 47
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 29/12/2009
Vilcris, am ramas cu gura cascata, dupa capsunile tale.
Au iesit de nota 10+, felicitari!

Ei, da! Cine mai iese din baie impodobita ca o capsunica? Vilcris arata-ne tot halatul, nu doar capsunelele, sa-l vedem in intregime! Dincolo la "croitorie", unde vrei tu... 
Intre timp, l-am vazut, e foarte reusit!

Intre timp, l-am vazut, e foarte reusit!
Foarte frumos!
Multumim pt.timpul si rabdarea de ane explica.
Asteptam si pijamaua.
Multumim pt.timpul si rabdarea de ane explica.
Asteptam si pijamaua.

felicitari fetelor sun frumoase

ciucamona- Ucenic
-
superbe broderiile. credeti ca ati putea sa faceti si pt mine una va rog, pe niste blugi, contra unei sume, evident 

dienutzababy- Senior
-
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 32
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010
Am incercat si eu cusaturile decorative de la masinuta mea ( folosind si acul dublu de care sunt fascinata) ca ma tot enerva sa calc tivul pt batiste si sa cos banalul drept
chit ca dupa m-am chinuit la taiat surplusul de langa cusatura pe margine 
Mai am cateva dar sunt la spalat! Le voi poza si pe acelea.

Mai am cateva dar sunt la spalat! Le voi poza si pe acelea.

ciucamona- Ucenic
-
Foarte, foarte frumos tot ce lucrati voi
Dar eu nu pricep cum va ies cusaturile asa de regulate. Mie nu-mi iese asa
Arata jalnic ce fac eu
Am inteles ca dexteritatea e totul dar nici imbunatatiri nu vad asa ca poate e mai bine sa ma las. Voi admira ce brodati voi ca e mai frumos 

buna
sunt noua pe aici, dar pot pot spune ca sunt uimita de ceea ce vad.
eu am o masina Hyundai KP1000 (daca scriu marca masinii se considera reclama? daca da imi cer scuze si promit ca nu mai fac) si nu pot sa-mi dau seama daca merge ac dublu la ea. si nu prea imi dau seama ce accesorii mai imi trebuie ca sa pot efectua si eu broderii la fel de frumoase ca ale voastre.
sunt noua pe aici, dar pot pot spune ca sunt uimita de ceea ce vad.
eu am o masina Hyundai KP1000 (daca scriu marca masinii se considera reclama? daca da imi cer scuze si promit ca nu mai fac) si nu pot sa-mi dau seama daca merge ac dublu la ea. si nu prea imi dau seama ce accesorii mai imi trebuie ca sa pot efectua si eu broderii la fel de frumoase ca ale voastre.
pavady- Ucenic
- Numarul mesajelor : 131
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 18/04/2010
merge. Si eu tot kp 1000 am avut si chiar cu ea am facut ce ai vazut aici.
Accesorii, pai nu iti trebuie, piciorul pe care deja il are. un ac si o poza scoasa la imprimanta, selectezi cusatura zig zag si la treaba! spor!
Accesorii, pai nu iti trebuie, piciorul pe care deja il are. un ac si o poza scoasa la imprimanta, selectezi cusatura zig zag si la treaba! spor!
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Paturi crosetate 2
» programe broderie
» Rochii, fuste crosetate -14
» Bluze,topuri,jachete, pardesie, bolerouri-crosetate (28)
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
» Fotografia, intre hobby si arta
» povestiri pentru copii
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Dieta sau un regim de viata sanatos!
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat