Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyAstazi la 11:26 am Scris de ema

» Ornamente de Craciun - 6
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyIeri la 9:37 am Scris de Dorulet

» Lumanari sculptate manual
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyJoi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin

» Frivolite - cap 7
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyJoi 16 Noi 2023, 10:35 am Scris de LRodica

» Pirogravura
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA

+47
valentinadof
ioana soare
aurishta
zylv
ancabanu
tiana
marabr
kabunta
rosita
LORIMAR
danniela
gabyd
danae
gmiki1
anasara
Uca
feliciagl
sergiu valentin
aurelia.c
gabriela1554
bibitu
mnarcisa
rozina
LYNDA
Panea Laura
Andata
geo
MagdaMarin
Gianina4ever
maddy13
piciul
aidil
SilviaDumitrescu
ismi3ismi
fulguta28
arielas
despina13cucli
clodi
carmenlenuta
Buburuza
zahariaelouise
diada
Admina
geany
lennny
afilimonb
Karina33
51 participanți

Pagina 1 din 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos

Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA Empty Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA

Mesaj Scris de Karina33 Mier 09 Mai 2012, 5:46 pm

Mi-a revenit onoarea de-a lansa noua tema si cum vara a aparut fara sa mai bata la usa se pare ca-mi forteaza si mie mana in alegerea temei.

Tema si durata provocarii:
ROCHIA DE VARA cu toata libertatea in alegerea modelului (lunga, scurta, ofice, tip ie, involanata) si-a culorii. Va rog totusi sa faceti o rochie de zi, nu de ocazie, pentru asta recomand ca materialele folosite sa fie adecvate caldurilor ce se anunta.
Saptamana asta nu se pune la socoteala (aveti vreme sa scotociti dupa materiale si modele) asa ca durata este 14-27 mai. Ma gandesc ca este suficient, de nu mai prelungim...Tragerea la sorti a castigatoarei va avea loc in ziua urmatoare si sper sa ma descurc cu filmare/postare.

Premiul:
Ceva facut de mine si un material ca sa va invit la noi creatii. Ma voi hotari ce ofer in functie de castigatoare.

Ceva modele de inspiratie:
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA IMG_4442%2520LAFFR-SILK%2526POLYSTER-SIZE2%25204%25206-RPICE%2520USD%252047
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA D354-1
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA IMG_2818%2520MAXMARA-RAYON-SIZE2%25204%25206%25208-PRICE%2520USD%252043
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA 9204_23.gif
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA 9204_14.gif
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA 5437_18_1245419203
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA 5434_15_1245419202
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA 1269118994871199819

Sper sa va tenteze tema aleasa si sa participati cat mai multe!
Cred ca fiecare are nevoie de-o rochie noua in sifonier asa ca: spor la treaba!
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA Empty Re: Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA

Mesaj Scris de afilimonb Mier 09 Mai 2012, 5:53 pm

bucurie chiar e la tanc! la aceasta provocare cred ca particip si eu, daca ma primiti
afilimonb
afilimonb
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 251
Varsta : 37
Localizare : iasi
Data de inscriere : 23/03/2011

Sus In jos

Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA Empty Re: Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA

Mesaj Scris de lennny Mier 09 Mai 2012, 6:01 pm

Interesanta provocare. Eu nu particip, da' va urmaresc din umbra boo

Sa aveti spor, fetelor,ca idei sunt destule!
lennny
lennny
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 576
Varsta : 54
Localizare : bacau
Data de inscriere : 08/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Mier 09 Mai 2012, 6:43 pm

Provocarea este foarte bine venita! Desi azi nu e zi de inspiratie, sper ca vor urma zile tentante de-a scoate rochite la plimbare. Deci mie mi se potriveste tema, material am sigur, mai urmeaza sa ma decid care si cum il voi taia si coase. Nu ma asteptati prea inainte de final, ca nu reusesc rade

geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Mier 09 Mai 2012, 6:48 pm

Multumim Karina! Eu nu mai promit nimic si nici nu ma mai inscriu, ca rad si curcile. Smile Deci fac galerie si daca se intampla, ma prezint la apel. Tocmai am avut o idee, zilele trecute, de ie lunga, ca rochie. wink

Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Mier 09 Mai 2012, 6:58 pm

Admina, nu te pune la colt! Pune mana pe materialul dorit si taie cate putin si coase tot cate putin, la final te prezinti cu rochita sau... vedem noi ce-ti facem. Ca provocarea 4 ai sarit-o si tu ai deschis provocarile wink Sunt cu ochii pe tine... Daca vrei te intreb in fiecare zi daca ai lucrat ceva batetoba
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mier 09 Mai 2012, 10:17 pm

Eu vreau sa-mi fac, material am de anul trecut rade un poplin cu bordura, sa vad ce-o iesi! scotocesc sa vad ce model fac, multumim Karina!

Hai Admina, prelungim daca trebuie! pupi ura

handmade blog/ geantahandmade/MERCERIE
diada
diada
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7348
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de zahariaelouise Joi 10 Mai 2012, 8:37 am

uraaaaa! ce provocare faina Karina! am si eu un proiect de rochita pe care mi-o doresc foarte mult, dar am asteptat sa-mi strang destule materiale
ma primiti si pe mine la provocarea asta? la celelalte nu s-a nimerit sa am nevoie la momentul respectiv de piesele de la provocari sau nu am avut timp sa termin in timp util...
cred ca vom vedea rochite superbe si s-ar cere o defilare wink
zahariaelouise
zahariaelouise
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 670
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Buburuza Joi 10 Mai 2012, 10:32 am

Eeeei, la provocarea asta asta ma bag si eu!
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 793
Varsta : 56
Localizare : Pe langa...
Data de inscriere : 13/12/2008

http://www.buburuza.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de carmenlenuta Joi 10 Mai 2012, 10:45 am

la aceasta provocare participantele trebuie sa se incadreze intr-un regulament exemplu cele 50 de mesaje sau poate oricine sa participe???ca as vrea si eu sa ma apuc de treaba cos
carmenlenuta
carmenlenuta
helper
helper

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 42
Localizare : braila
Data de inscriere : 12/01/2010

http://d-ale-bunicii.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de clodi Joi 10 Mai 2012, 10:52 am

Karina, ce m-ai nimerit si pe mine cu tema provocarii! Este perfecta Smile eu am in plan 7 rochii (planuri marete) si chiar ma gandeam cum sa fac cu timpul sa ma apuc de una ... acum am un motiv in plus!

Felicia, nu te-am uitat, te rog din suflet sa ma ierti ca am intarziat, sper sa consideri ca a meritat asteptarea Smile
clodi
clodi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1217
Data de inscriere : 31/07/2009

http://clodihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Joi 10 Mai 2012, 10:58 am

Eu am restante de la fata de masa, inca 4 naproane de tivit si rochitele de casa, ca vreau sa-mi fac 2-3, sa fie. Pana nu le termin pe alea, nu ma apuc de alta provocare, ca nu-i frumos... Embarassed

Clodi, nici eu pe tine. Merci Scuze de mii de ori. Ieri am lucrat ceva cu dedicatie, sper sa-ti placa, macar putin, asa. hug

Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de clodi Joi 10 Mai 2012, 11:10 am

Admina a scris:Clodi, nici eu pe tine. Merci Scuze de mii de ori. Ieri am lucrat ceva cu dedicatie, sper sa-ti placa, macar putin, asa. hug

Nu-ti fa nici un fel de griji! Nu e nici un fel de graba! Apreciez foarte mult ca ai mesterit pentru mine pupi
clodi
clodi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1217
Data de inscriere : 31/07/2009

http://clodihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Joi 10 Mai 2012, 12:13 pm

Admina, sper ca nu rastalmacesti mesajul meu... Esti libera sa faci sau sa nu faci, eu incercam doar sa te provoc mai tare. pupi
Carmen, aici e toata lumea bine-venita, premiul e simbolic si ca la loterie, deci nu e de cel mai frumos sau perfect produs, ci de prezenta si dorinta de-a lua parte.
Buburuza, abea astept sa vad ce-ti faci! Apari rar si in viteza Smile

Eu sunt curioasa ce premii primesc fetele... Embarassed se pastreaza in secret sau se vor prezenta de catre castigatoare la primire?
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de despina13cucli Joi 10 Mai 2012, 12:50 pm

mă primiţi şi pe mine?
despina13cucli
despina13cucli
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 19/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de zahariaelouise Sam 12 Mai 2012, 1:41 pm

eu am terminat rochita si ma pregatesc de a doua, dar nu ma lasa reteaua sa incarc fotografiile, incerc mai tarziu
zahariaelouise
zahariaelouise
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Sam 12 Mai 2012, 2:32 pm

Eu abia astept sa vad.... ura
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de zahariaelouise Sam 12 Mai 2012, 3:08 pm

nu e cine stie ce si nici model complicat, dar eu doream de mult sa mi-o fac asa ca am amanat totul pt o zi si mi-am facut-o, multumita provocarii, altfel puneam altele inainte si eu tot fara rochie ramaneam
zahariaelouise
zahariaelouise
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de fulguta28 Sam 12 Mai 2012, 3:23 pm

Hello! Am sa fac si eu niste rochite de vara, numa' sa ma lase fetita mea sa lucrez. Trage de ata, de material, de priza... Nu ma bag la provocare pt ca nu stiu cand am sa o termin Smile) Bafta fetelor inscrise si felicitari initiatoarei! wink
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 495
Data de inscriere : 03/07/2011

http://www.quadrille.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de ismi3ismi Sam 12 Mai 2012, 5:12 pm

si eu abia astept sa o vad,louise,stiu ca lucrezi frumos pupi
de data asta,sper sa ajung sa fac si eu,prima rochie pt mine,m-am gandit deja la model si o voi face din bumbacul pe care il am.
ismi3ismi
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1165
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de zahariaelouise Sam 12 Mai 2012, 7:50 pm

sunteti prea dragute, multumesc pt aprecieri, sper sa nu va dezamagesc pupi
s-a dezmortit reteaua si ma prezint la datorie
raportez: materiale folosite: plasa de bumbac (multumesc admina kiss ), 12 mileute de bumbac( fecute de o mamaica necunoscuta ce le vindea pe marginea drumului), bumbac subtire pentru dublura, bie satenat alb
Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA Dscf4363k

Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA Dscf4366t

Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA Dscf4373fd

Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA Dscf4383a

Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA Dscf4390z

Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA Dscf4391

Ultima editare efectuata de catre zahariaelouise in Sam 12 Mai 2012, 8:17 pm, editata de 1 ori
zahariaelouise
zahariaelouise
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Sam 12 Mai 2012, 7:53 pm

wooooaaaauuuuu ce frumoasaaaa!!! Sa o porti sanatoasa!

album picasa
https://www.facebook.com/silvia.dumitrescu1
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de zahariaelouise Sam 12 Mai 2012, 7:55 pm

multumesc Silvia! pupi
zahariaelouise
zahariaelouise
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de aidil Sam 12 Mai 2012, 8:08 pm

Fetelor, ma inebuniti cu plasa asta!
Foarte frumoasa, elouise, sa o porti cu placere!
aidil
aidil
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Data de inscriere : 27/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de ismi3ismi Sam 12 Mai 2012, 8:14 pm

wooowww,ce ingenioasa!! perfecta pt vara!bravo,felicitari!! aplauze
ismi3ismi
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1165
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB