Rochii,Sarafane-Cap XVII
+65
bibitu
zylv
elutzamicutza
alice07
Rimmelle
adelina24
Tinkerbell
Cristina Munteanu
cosmina46
RalucaS
Buburuza
Larisa
violetas
ivanutamihaela
dandana
emmancita
danielabordei
symos
duchess
Miniona
otilia gergely
MihaelaT
olguta cusma
canadianca50
MagdaMarin
Adelle23
Rapsodie
Indra
ARYANNA
sergiu valentin
aisha
ancabanu
rosita
tinap
marina40
dienutzababy
ismi3ismi
fulguta28
aidil
Admina
feliciagl
elenaveronica
Uca
despina13cucli
danae
diada
geo
marabr
Panea Laura
alexia
PAULA CONSTANTIN
Karina33
Adela Ispas
afilimonb
arielas
i.xell
pisi
kmn
corina corina
geany
zsofia
valentinadof
Andata
Motzu
aurishta
69 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Rochii,Sarafane-Cap XVII
Daniele, te rog, pune si o poza cu rochia imbracata, sunt tare curioasa cum vine

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
am reusit sa mai fac cateva poze de o calitate groaznica...vi le arat si voua! Greu e , cand n-are cine te poza!!!
O rochie din jerse, pe care l-am lucrat pus in doua, in totalitate, completat cu un fel de voal mai grosut, cu imprimeu. La maneci, am pus un strat de jerse si unul de voal, fara sa le finisez : mi s-a parut ca arata acceptabil: deci le-am taiat pur si simplu in forma si nu le-am facut nici un fel de margine, la masina. Nu aveam cum...nu am decat o liniara si nu as fi reusit sa scot o margine cat de cat multumitoare, nici la jerse, nici la voal. Insa rochia e purtata de aproape un an si nu s-au destramat deloc marginile.
E tot fara fermuar ...fiind elastica, se imbraca pe cap, pur si simplu.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Apoi, o rochie tot din jerse negru, cu aplicatii de tricot (cred...cred ca nu ptrea fac eu diferenta intre jerse si tricot...
) cu imprimeu leopard. Manecile sunt tot din tricot leopard. Problema este ca mi-am facut rochia in concediul de maternitate, cand puteam fi mai sexy in port...
si am facut-o fara spate....mult de tot. Acum ma gandesc ca ar merge si la birou, dar trebuie sa ii refac spatele, sa il fac plin....oare pot? sau trebuie sa refac si pieptii?
Apoi, o rochie care inca nu e terminata (de aceea s-ar putea sa mai zariti niste ate...nici tivul nu e facut...o sa fie putin mai scurta, cand il fac)...dar am zis ca daca nu o pozez acum...nici nu mai apuc! Partea de sus este facuta dintr-un saten elastic mai grosut, cu picatele. Gulerul l-am facut dupa o rochie cumparata pe care o avea deja. Mi se pare ca a iesit destul de bine (avand in vedere ca nu sunt vreo experta croitoreasa...
). Partea de jos este din jerse negru. iar la maneci am pus o fundita din jerse negru. Mi se pare destul de office...si cred ca am sa mai produc ceva asemanator...
iar rochia aceasta este din in crem, acoperit in fata cu o dantela care nu sclipeste, asa incat mi se pare purtabila (si am si purtat-o)...ziua, vara. Are fermuar la spate...am facut-o inainte sa invat sa pun fermuar ascuns, asa ca are fermuar normal, la spate, pe mijloc. Manecile sunt doar din dantela...arata chiar bine si sunt multumita de cum mi-a iesit...mi se pare bine realizata...nu stiu cum se vede in poze, ca daca mi le-am facut singura....au iesit ca naiba....ba stau stramba in ele, ba stau incordata si fac hainele cute ce nu sunt in realitate...etc. Rochia are pense, atat in spate cat si in fata, dar in fata, doar la partea de in. La dantela nu i-am facut pense, caci este putin elastica si se muleaza peste in. Deci in fata, am facut partea de in, i-am cusut pensele, apoi am pus dantela pe deasupra si am taiat-o dupa partea cu in cu pense si apoi le-am lucrat impreuna, ca si cand ar fi fost o singura bucata. Acum...sunt sigura ca nu prea lucrez eu profesionist, asa ca sunt pregatita sa fiu trasa de urechi de catre experte.....accept cu umilinta...
.

O rochie din jerse, pe care l-am lucrat pus in doua, in totalitate, completat cu un fel de voal mai grosut, cu imprimeu. La maneci, am pus un strat de jerse si unul de voal, fara sa le finisez : mi s-a parut ca arata acceptabil: deci le-am taiat pur si simplu in forma si nu le-am facut nici un fel de margine, la masina. Nu aveam cum...nu am decat o liniara si nu as fi reusit sa scot o margine cat de cat multumitoare, nici la jerse, nici la voal. Insa rochia e purtata de aproape un an si nu s-au destramat deloc marginile.
E tot fara fermuar ...fiind elastica, se imbraca pe cap, pur si simplu.
Apoi, o rochie tot din jerse negru, cu aplicatii de tricot (cred...cred ca nu ptrea fac eu diferenta intre jerse si tricot...

Apoi, o rochie care inca nu e terminata (de aceea s-ar putea sa mai zariti niste ate...nici tivul nu e facut...o sa fie putin mai scurta, cand il fac)...dar am zis ca daca nu o pozez acum...nici nu mai apuc! Partea de sus este facuta dintr-un saten elastic mai grosut, cu picatele. Gulerul l-am facut dupa o rochie cumparata pe care o avea deja. Mi se pare ca a iesit destul de bine (avand in vedere ca nu sunt vreo experta croitoreasa...

iar rochia aceasta este din in crem, acoperit in fata cu o dantela care nu sclipeste, asa incat mi se pare purtabila (si am si purtat-o)...ziua, vara. Are fermuar la spate...am facut-o inainte sa invat sa pun fermuar ascuns, asa ca are fermuar normal, la spate, pe mijloc. Manecile sunt doar din dantela...arata chiar bine si sunt multumita de cum mi-a iesit...mi se pare bine realizata...nu stiu cum se vede in poze, ca daca mi le-am facut singura....au iesit ca naiba....ba stau stramba in ele, ba stau incordata si fac hainele cute ce nu sunt in realitate...etc. Rochia are pense, atat in spate cat si in fata, dar in fata, doar la partea de in. La dantela nu i-am facut pense, caci este putin elastica si se muleaza peste in. Deci in fata, am facut partea de in, i-am cusut pensele, apoi am pus dantela pe deasupra si am taiat-o dupa partea cu in cu pense si apoi le-am lucrat impreuna, ca si cand ar fi fost o singura bucata. Acum...sunt sigura ca nu prea lucrez eu profesionist, asa ca sunt pregatita sa fiu trasa de urechi de catre experte.....accept cu umilinta...

Tinkerbell- Ucenic
- Numarul mesajelor : 166
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/03/2009
Wow Tinkerbell! dar sunt frumoase toate! Imi place la cea neagra-leopard cum e spatele, e frumos, iar la cea alba imi place mult la piept!
i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Tinkerbell, rochiile sunt tare faine, dar si tu ai un corp.... de milioane!
aurishta- Atotcunoscător
-
Nici nu ar trebui sa-si faca probleme la cum sta rochia pe ea ca are forme f frumos definite!aurishta a scris:Tinkerbell, rochiile sunt tare faine, dar si tu ai un corp.... de milioane!

i.xell- Senior
-
Tinkerbell, sunt foarte frumoase rochiile tale, dar ar fi mai usor si mai placut de vazut daca nu ar fi fost mixate cu patratele alea inserate, scuza-ma ca ma iau iar de ele
Ai incercat sa faci crop la poze, ca sa elimini cu totul partile din fotografie pe care nu le doresti, si sa lasi doar rochia? Poate obtii o poza care iti convine mai mult, si o postezi asa pe forum.

Ai incercat sa faci crop la poze, ca sa elimini cu totul partile din fotografie pe care nu le doresti, si sa lasi doar rochia? Poate obtii o poza care iti convine mai mult, si o postezi asa pe forum.
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
Are dreptate Rosita!rosita a scris:Tinkerbell, sunt foarte frumoase rochiile tale, dar ar fi mai usor si mai placut de vazut daca nu ar fi fost mixate cu patratele alea inserate, scuza-ma ca ma iau iar de ele![]()
aurishta- Atotcunoscător
-
Tinkerbell, sunt frumoase rochitele tale si ai un corp de invidiat!! Imi place mult partea de sus alba cu buline mici albe, e foarte interesant gulerul. Vroiam sa te intreb,,de ce pui materialul in 2?
ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 37
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
frumoase, pe gustul meu rochiile tale, tinkerbell...si ce silueta faina ai...
alice07- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 189
Varsta : 43
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 02/01/2010
Foarte frumoase creatiile si desigur mai ai de jucat cu un programel de prelucrat foto, daca nu-ti vrei fata. Sunt unele programe gratis si on-line.
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Tinkerbell, imi plac la nebunie toate rochiile tale!!! Esti o resursa inepuizabila, cand ai timp sa le faci pe toate??? Preferatele mele sunt cea cu spatele gol si imprimeu cu leopard (pliiiz n-o strica, las-o asa, fa-ti alta pt birou!!) si cea albastra cu volanasele imprimate.
Vin si eu cu o rochitza stil anii '60 (cand te apuca damblaua cu vintage-ul te tine nu gluma) dupa un tipar pe care l-am gasit in revista La Mia Boutique (un fel de Burda a italienilor), numarul din august 2012. Tiparul zicea ca rochia trebuie sa fie captusita dar intrucat materialul meu e destul de batzos si netransparent (rasatello di cotone... IAR! :D), am zis ca n-are rost si am finisat rascroiala manecilor (sau umerilor, cum s-o zice) cu banda de bie pe care am facut-o din acelasi material. Si i-am pus fermoar ascuns pe care ar fi trebuit sa-l ascund mai bine dar eu sunt happy ca am reusit sa-l montez in directia corecta :D
Ta daaaa!! :D
Vin si eu cu o rochitza stil anii '60 (cand te apuca damblaua cu vintage-ul te tine nu gluma) dupa un tipar pe care l-am gasit in revista La Mia Boutique (un fel de Burda a italienilor), numarul din august 2012. Tiparul zicea ca rochia trebuie sa fie captusita dar intrucat materialul meu e destul de batzos si netransparent (rasatello di cotone... IAR! :D), am zis ca n-are rost si am finisat rascroiala manecilor (sau umerilor, cum s-o zice) cu banda de bie pe care am facut-o din acelasi material. Si i-am pus fermoar ascuns pe care ar fi trebuit sa-l ascund mai bine dar eu sunt happy ca am reusit sa-l montez in directia corecta :D
Ta daaaa!! :D
Elutza, e frumos modelul, mi-ar fi placut sa o vad imbracata pe tine. Iar materialul e super!
De ce i-ai facut taietura pe mijloc fatza? (sau, ma rog, mi asa imi pare, ca are taietura)
De ce i-ai facut taietura pe mijloc fatza? (sau, ma rog, mi asa imi pare, ca are taietura)
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
Rosita, multumesc mult! :D pai nu am avut cand sa-l pozez pe mine, stii ca eu sunt maniaca cu decorurile, n-avea niciun farmec sa-l pozez in casa :D
Nu are taietura pe mijloc fata, e un pliseu :D Mi s-a parut interesant cum era in model. Bine, oricum pe manechin sta destul de shui ca e shui manechinul, pe mine sta mai bine :P
Nu are taietura pe mijloc fata, e un pliseu :D Mi s-a parut interesant cum era in model. Bine, oricum pe manechin sta destul de shui ca e shui manechinul, pe mine sta mai bine :P
Elutza vezi ca printre ultimele postari ale Rositei e un tutorial cu montarea fermoarului ascuns.
Stii ca ma iau de tine ca sa faci cat mai bine si complicat pentru ca stiu ca poti, vei fi mult mai fericita si incantata cand vei reusi ceva complicat!
Si-mi place mult bumbacul asta satinat! Si-mi place si cum ai facut finisarea cu bie!
Stii ca ma iau de tine ca sa faci cat mai bine si complicat pentru ca stiu ca poti, vei fi mult mai fericita si incantata cand vei reusi ceva complicat!
Si-mi place mult bumbacul asta satinat! Si-mi place si cum ai facut finisarea cu bie!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Elutza...ce superba rochie!!!! imi place totul! Si materialul si imprimeul si modelul....imi imaginez cat de bine sta pe tine!!!!! Rosita, aurishta...aveti dreptate, cu crop-ul. M-am corectat macar de aici inainte! In sensul ca....am postat ceva la fuste si am facut cum ati zis voi! Va multumesc!! Cat despre silueta mea....pe naiba e frumoasa! Am o silueta tip para (stiti voi...funduletzul mare, picioare groase...
). Macar talia e fina si nu am burtica deloc, nici chiar dupa nastere, asa ca...nu mai zic nimic...banuiesc ca se putea si mai rau...
. Acuma...noroc ca sotului ii place de mine si asa...

Tinkerbell- Ucenic
- Numarul mesajelor : 166
Data de inscriere : 24/03/2009
Pai tocmai asta face silueta ta deosebita, talie fina, burta-nimic, solduri frumoase si rotunde.....nu ma mir ca-i place sotului....
aurishta- Atotcunoscător
-
Karina, multumesc mult pentru feedback! O sa incerc sa aplic tutorialul pe fermoarul rochiei la care am inceput sa lucrez acum :D
Sa stii ca de cate ori pun un fermoar ma gandesc "hmmm oare o fi bine asa? Karina ce ar zice?" :D Nu glumesc si o zic in sensul bun, ma bucur ca iti iei din timp ca sa ma ajuti/corectezi, poate daca nu erai tu ramaneam si acum la fustele cretze pe elastic... :D
Tinkerbell, merci mult! O sa incerc sa o pozez si pe mine, dar al meu saracu' s-a cam saturat sa-l tarasc la peisaje pentru pozele astea, de 2 luni il terorizez in fiecare weekend
))
Si nu stiu unde vezi tu para dar silueta ta este minunata!
Sa stii ca de cate ori pun un fermoar ma gandesc "hmmm oare o fi bine asa? Karina ce ar zice?" :D Nu glumesc si o zic in sensul bun, ma bucur ca iti iei din timp ca sa ma ajuti/corectezi, poate daca nu erai tu ramaneam si acum la fustele cretze pe elastic... :D
Tinkerbell, merci mult! O sa incerc sa o pozez si pe mine, dar al meu saracu' s-a cam saturat sa-l tarasc la peisaje pentru pozele astea, de 2 luni il terorizez in fiecare weekend

Si nu stiu unde vezi tu para dar silueta ta este minunata!
Va arat si eu aici o rochita a mea facuta din satin elastic inflorat cumparat de la texline...ca mi-e si rusine de cand n-am mai postat[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si inca una cu volane din voal roz dublata cu satin tot de la texline cumparat[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si inca una cu volane din voal roz dublata cu satin tot de la texline cumparat[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Indra- helper
- Numarul mesajelor : 89
Localizare : Ramnicu Valcea
Data de inscriere : 02/06/2010
Indra, foarte frumoase sunt orchitele!! Cea roz este preferata mea!! Doar volanele sunt cusute asa "shui" sau e si rochita croita asa? Sa le porti cu placere!!

ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 37
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
Da Indra, de cand nu ai postat.....multumim ca ne impartatsesti acum. foarte frumoase rochiile.
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
ElEutza,lucrezi frumos,dar asa cum a spus si karina,ar trebui sa prinzi curaj sa te bagi la lucruri mai complicate.
Tinkerbell,ai lipsit ceva timp de pe forum,dar vad ca ai revenit in forta,si ne-ai prezentat o intreaga colectie.
Mai sunt multe fete care au cusut multe frumuseti,dar nu am cum sa le enumar pe toate,caci am avut mult de recuperat pe aici,asa ca meritati laudele mele pt.tot ce am vizionat.
Tinkerbell,ai lipsit ceva timp de pe forum,dar vad ca ai revenit in forta,si ne-ai prezentat o intreaga colectie.
Mai sunt multe fete care au cusut multe frumuseti,dar nu am cum sa le enumar pe toate,caci am avut mult de recuperat pe aici,asa ca meritati laudele mele pt.tot ce am vizionat.
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
ancabanu la rochita roz modelul este dintr-o Burda si volanele sunt croite pe cerc si in anumite locuri chiar cusute unele de altele ca sa ajunga la lungimea necesara, rochia este croita pe drept.
Sper sa mai reusesc zilele acestea sa postez cateva din rochitele facute de mine si cu ele imbracate.
Sper sa mai reusesc zilele acestea sa postez cateva din rochitele facute de mine si cu ele imbracate.
Indra- helper
- Numarul mesajelor : 89
Localizare : Ramnicu Valcea
Data de inscriere : 02/06/2010
Foarte frumoase sunt toate! Felicitari fetelor! Noi, incepatoarele, suntem foarte mandre cand ne iese ceva, chiar daca nu e perfect lucrat.
Pentru fetele care au dorit sa vada imbracata rochia pe care am postat-o si, totodata, multumesc de aprecierile primite.
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
Pentru fetele care au dorit sa vada imbracata rochia pe care am postat-o si, totodata, multumesc de aprecierile primite.
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
danielabordei- helper
-
Numarul mesajelor : 98
Varsta : 45
Localizare : buzau
Data de inscriere : 23/09/2010
Indra, ce dragute sunt rochiile!!! Prima e cea mai cea, imi place modelul si imi place la nebunie materialul.
i.xell- Senior
-
sunt frumoase toate trei ,sa le purtati cu placere
bibitu- Junior
- Numarul mesajelor : 460
Localizare : parcare
Data de inscriere : 03/05/2010
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XV
» Rochii, sarafane-cap.IX
» Rochii,Sarafane-Cap XVI
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XV
» Rochii, sarafane-cap.IX
» Rochii,Sarafane-Cap XVI
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6