CONCURS JACHETA - VOTAREA
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Votati jacheta preferata!
Re: CONCURS JACHETA - VOTAREA
Felicit castigatoarele dar si particpantele acestui concurs,oricum toate faceti lucruri frumoase
.Eu am votat-o pe Aidil,nu ma pot dezice de culoarea mov nicicum.

Numarul mesajelor : 3161
Varsta : 44
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Felicitari tuturor participantelor!!Nu am apucat sa votez, dar mi-au placut foarte mult nr 5 si nr 2.
Sa va bucurati de premii.

emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 47
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
felicitari castigatoarelor, sa folositi cu spor premiile
bibitu- Junior
- Numarul mesajelor : 460
Localizare : parcare
Data de inscriere : 03/05/2010
Felicitari annamarya intai pentru jacheta frumoasa si apoi pentru premiu! Musai sa ne spui cum se lucreaza cu sistemul Lutterloh si sa ne incanti cu ce-ti lucrezi!
Multumesc fetelor pentru voturile acordate! Chiar daca prezentarea jachetei lasa mult de dorit...intai ca manechina poate inghiti lejer doua modele normale. Si apoi ca a plouat atat zilele alea incat n-am putut face pozele la lumina naturala, afara.
M-a sunat azi o doamna tare draguta din partea sponsorului, mi-a lasat o impresie minunata, sper sa le fi placut concursul de aici si sa mai sponsorizeze si alte concursuri!
Multumesc fetelor pentru voturile acordate! Chiar daca prezentarea jachetei lasa mult de dorit...intai ca manechina poate inghiti lejer doua modele normale. Si apoi ca a plouat atat zilele alea incat n-am putut face pozele la lumina naturala, afara.
M-a sunat azi o doamna tare draguta din partea sponsorului, mi-a lasat o impresie minunata, sper sa le fi placut concursul de aici si sa mai sponsorizeze si alte concursuri!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 51
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Karina33 multumesc! Felicitari si tie pentru jacheta e foarte frumos modelul, ce sa mai spun de execuție, esti o profesionista! Eu m- am chinuit o săptămâna ca sa o termin si tot ii mai vad defecte ( am niște pitici pe creier). Pe mine m- a sunat un domn azi sa confirm adresa, era foarte dragut si cică săptămâna viitoare ar trebui sa ajungă coletul. De abia astept!! Felicitări Daniela I , aidil si szofia pentru frumoasele jachete realizate.

annamarya- Nou venit
- Numarul mesajelor : 85
Varsta : 31
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 05/02/2011
Felicitari castigatoarelor, felicitari Szofia, pentru mine a fost o experienta interesanta participarea la concurs, voi mai participa. Multumesc pentru voturi.
Scuzati intarzierea cu care scriu, am fost plecata cateva zile si urmeaza sa mai plec o saptamana.
Annamarya, sa ne spui si nou daca tiparele poictate cu lutrerloh se potrivesc fara ajustari majore, dar ma intereseaza in special pe siluete mai pline, ca tie ti-ar sta bine cu orice la cat de finuta esti.
Scuzati intarzierea cu care scriu, am fost plecata cateva zile si urmeaza sa mai plec o saptamana.
Annamarya, sa ne spui si nou daca tiparele poictate cu lutrerloh se potrivesc fara ajustari majore, dar ma intereseaza in special pe siluete mai pline, ca tie ti-ar sta bine cu orice la cat de finuta esti.
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
Toate sunt frumoase dar nr 5 are o nota de eleganta princiara si tinerete revolutionara.
laurents18- Nou venit
- Numarul mesajelor : 2
Localizare : curtea de arges
Data de inscriere : 22/04/2012
Hmmm, sunt singura care-a primit premiul? L-am primit de vineri dar am fost in chefuri, libere si-apoi munca (trebuie recuperat ce-am cheltuit in zilele de chef)
Astea sunt liniarele castigate! Le-am agatat strategic in dreapta mesei de croit, poate asa nu uit ca le am si le-oi folosi cand si cum trebuie.

Multumesc iar sponsorului si adminelor pentru premiiile puse-n concurs!
Si contrar sperantei unora astept cu interes si drag urmatoarele concursuri.
Dupa cum s-a vazut (cine vrea poate verifica pentru lamurire) majoritatea locurilor I au fost ocupate de noi-venite, amatoare, incepatoare ce au venit cu un aer proaspat, idei originale si-un manechin de podium. Spor la lucru tuturor si bafta la concursuri!
Astea sunt liniarele castigate! Le-am agatat strategic in dreapta mesei de croit, poate asa nu uit ca le am si le-oi folosi cand si cum trebuie.

Multumesc iar sponsorului si adminelor pentru premiiile puse-n concurs!
Dupa cum s-a vazut (cine vrea poate verifica pentru lamurire) majoritatea locurilor I au fost ocupate de noi-venite, amatoare, incepatoare ce au venit cu un aer proaspat, idei originale si-un manechin de podium. Spor la lucru tuturor si bafta la concursuri!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 51
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Karina33 a scris:

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 53
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Am votat cu concurenta numarul 2 pentru ca mi-a placut foarte mult modelul am sa ma apuc sa fac si eu una chiar maine :D nu am stiut de concursul asta pana azi ....si abia mi am schimbat masina de cusut deci abia astept sa ma apuc de treaba :X
acidbabyblue01- Nou venit
- Numarul mesajelor : 4
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/02/2010
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7