Sunt graviduta!!! sfaturi legate de sarcina-7
+51
diblaru maria
cristina07
Motzu
teisoara
ema
Eva
Mickey
stoy
danabarbu2007
geo
Danu
wanna1687
ancabanu
zahariaelouise
denis21
Angelica18
Giobsy
Dorulet
Chirrox13
SilviaDumitrescu
CCristinaC
bubu85
Carmencyta
roxana_elle
stejara
Karina33
MagdaMarin
mimiady63
aurishta
mnarcisa
trandafiras78
RamonaM
pufoi
kitty_1973
danae
danachesches
coripin
Nina Constantin
GinaP
fulguta28
diada
kmn
musetel
Uca
valentinadof
danyelyta28badea
MihaelaT
firicel
ioana soare
AlinaJ.Bijoux
Admina
55 participanți
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Sunt graviduta!!! sfaturi legate de sarcina-7
Bravo Fulguta!
Asa ar trebui sa se comporte toate tinerele mamici cu personalul medical pana starpim atitudinea asta de .....tot.Si stati linistite ca mai ales de cand cu criza le titiie si lor fundurile pentru post si oricum nimeni n-o sa-i faca nimic grav intentionat unui bebe!!!!!
Ah uitam sa spun ca eu am cotizat cel mai mult la o tanti care m-a ajutat cu alaptatul, dar slava domnului ca au fost cei mai bine "investiti" banuti de cand am bebe

Asa ar trebui sa se comporte toate tinerele mamici cu personalul medical pana starpim atitudinea asta de .....tot.Si stati linistite ca mai ales de cand cu criza le titiie si lor fundurile pentru post si oricum nimeni n-o sa-i faca nimic grav intentionat unui bebe!!!!!
Ah uitam sa spun ca eu am cotizat cel mai mult la o tanti care m-a ajutat cu alaptatul, dar slava domnului ca au fost cei mai bine "investiti" banuti de cand am bebe

Carmencyta- helper
- Numarul mesajelor : 86
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 20/12/2009
Fetelor voi cred ca aveti bani...eu la gemene am chemat doctorita la 2 noaptea la spital si i-am dat 200 lei iar la restul nimic.
Iar la Nectaria tot 200 lei am nascut in timpul programului pe la 11 dimineata ...acum am vrut sa-i dau moasei 100 lei si nu a vrut sa-mi ia, desi am insistat. Am dat o ciocolata femeiei care m-a ajutat sa merg la baie in prima zi....atat.
Iar la Nectaria tot 200 lei am nascut in timpul programului pe la 11 dimineata ...acum am vrut sa-i dau moasei 100 lei si nu a vrut sa-mi ia, desi am insistat. Am dat o ciocolata femeiei care m-a ajutat sa merg la baie in prima zi....atat.
RamonaM- Senior
- Numarul mesajelor : 510
Varsta : 39
Data de inscriere : 15/10/2010
cand ai nascut???
roxana_elle- helper
- Numarul mesajelor : 3
Localizare : google search
Data de inscriere : 09/08/2012
Eu sunt mai altfel, dandu-i doctoritei mele o suma frumusica, mi-am asigurat si un loc bun in spital, fata de altele care au stat cate 8 in salon. Am stat in rezerva cu doua paturi, frigider si televizor. Eeee, parca merita un pic efortul cand nu esti la tine acasa!
Azi noapte am visat ca am citit aici despre Ioana ca a nascut si ca baietelul avea 4 kg si ceva 
A fost doar vis ?

A fost doar vis ?
4 kg? ai mila de ea te rog, ca naste normal fata. Si eu ma gandesc la ea.
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
bubu85- Senior
-
Numarul mesajelor : 663
Varsta : 36
Localizare : la mine acasa
Data de inscriere : 05/08/2009
Va multumesc mult ca va ganditi la mine
Abia acum reusesc sa stau mai mult de cateva minute la calculator , sa pot scrie. Inca nu am nascut, am fost ieri la eco si control si totul era bine, colul copt, dar bebe inca nu coborase.Ecograful il arata de 3350g, cu eroarea aferenta, sper ca in realitate sa nu depaseasca 4 kg:)))) Insa si aseara si in seara aceasta am avut/am dureri asemanatore contractiilor. In timpul zilei totusi nu am simtit nimic, am putut sa alerg prin parc dupa Paul ca de obicei si sa il plimb cu bicicleta. Acum o sa ma intind putin, sa stau linistita, sa vad daca e cazul sa fac drumul la spital:)

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
A nascut Ioana!!! Sunt bine amandoi si va transmit salutari.
S-a intamplat azi dimineata, tot natural si totul a decurs bine, bebe a fost grabit si a lucrat in echipa cu mami. Acum a papat deja bunatati de la mamica si doarme linistit.
Se pare ca luni ii externeaza, deci atunci ne povesteste ea, ce si cum. Felicitati Ioana!

Se pare ca luni ii externeaza, deci atunci ne povesteste ea, ce si cum. Felicitati Ioana!

Bravo Ioana felicitari sa-ti traiasca,dar... cate kg are? 

Sa fiti sanatosi amandoi! Bebelul sa aibe o viata frumoasa si sa aibe muult noroc!
Felicitari Ioana! Sa va traiasca copilasul si sa fie sanatos!
Multumim Admina de veste! Asa frumos ai scris...
Multumim Admina de veste! Asa frumos ai scris...

pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 48
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Felicitari Ioana, sanatate va dorim si noi! Va asteptam acasa sa ne povestiti

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Data de inscriere : 10/04/2011
MagdaMarin a scris:Bravo Ioana felicitari sa-ti traiasca,dar... cate kg are?
A avut 3200g la naștere. Mă bucur că a născut ușor și că totul a decurs bine!
trandafiras78- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 246
Varsta : 41
Localizare : Germania
Data de inscriere : 17/01/2010
Ioana,ce mai pui de leu ai facut!Sa traiasca fericit alaturi de voi,sa va bucurati de cresterea lui.Asteptam poze.Poate ii gasim si viitoarea,cine urmeaza?
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4438
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Felicitari, Ioana, si sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos!
Ioana multe flori
pentru tine si leut! Sa fie cumintel si tu sa te repui usor pe picioare ca sa faci fata noilor provocari!
Sa fiti fericiti!

Sa fiti fericiti!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 53
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Va multumesc din suflet pentru urari!
Va scriu repede de aici din maternitate, pentru ca dupa ce ajungem acasa nu stiu cat voi mai putea sta la calculator, cel putin o perioada.
Dupa ce v-am scris aici, am mai stat putin si am inceput sa ma pregatesc de plecare, mi-am dat seama ca bebe vrea sa vina:) Pe la 2:30 aveam cotractii la 3-5 minute, asa ca am plecat spre maternitate, singurica, pentru ca tati a ramas acasa cu Paul. Totul a decurs usor si destul de repede, iar la 6:55 Radu Stefan a scos primele sunete:)) Are 3,200kg si 50cm si e atat de frumos!
Si atat de mic! Uitasem cat de mici sunt la inceput! A primit nota 10, e cuminte si papacios:) Inca nu mi-a venit laptele, dar limpaceste colostrul pana atunci:) I-am dat si un pic de completare, cu seringa, pentru ca desi il tineam mereu la san, nu reuseam sa-l linistesc si sa-l adorm, ii era foame in continuare. Dar pe maine ar trebui sa-mi vina laptele si atunci se vor rezolva toate.
A venit si Paul in vizita,si ieri si astazi, insa nu a avut voie in sectia de maternitate, am coborat eu in holul spitalului sa-l vad, sa-l pup si sa-l tin in brate:))
Acum sunt fericita ca ne dau voie sa plecam acasa, atat de la neonatologie cat si de la ginecologie, am primit foile cu externarea, urmeaza sa vina baietii mei si sa mergem toti patru acasa.
Mai trebuie sa venim marti cu bebe mic la control la neonatologie, cand o sa-i si recolteze pentru testele de boli metabolice. Vaccinul BCG nu i l-au facut pentru ca nu-l au, au spus ca ne vor chema ulterior, dupa ce il primesc.
Aaaa, se pare ca de data aceasta am scapat de problema incontinentei, ma simt atat de usurata, desi incercasem sa ma impac cu ideea, tot ar fi fost un stres destul de mare.
Abia astept sa ajungem acasa, desi am emotii, sper sa fie totul bine!
Va multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune!

Va scriu repede de aici din maternitate, pentru ca dupa ce ajungem acasa nu stiu cat voi mai putea sta la calculator, cel putin o perioada.
Dupa ce v-am scris aici, am mai stat putin si am inceput sa ma pregatesc de plecare, mi-am dat seama ca bebe vrea sa vina:) Pe la 2:30 aveam cotractii la 3-5 minute, asa ca am plecat spre maternitate, singurica, pentru ca tati a ramas acasa cu Paul. Totul a decurs usor si destul de repede, iar la 6:55 Radu Stefan a scos primele sunete:)) Are 3,200kg si 50cm si e atat de frumos!

A venit si Paul in vizita,si ieri si astazi, insa nu a avut voie in sectia de maternitate, am coborat eu in holul spitalului sa-l vad, sa-l pup si sa-l tin in brate:))
Acum sunt fericita ca ne dau voie sa plecam acasa, atat de la neonatologie cat si de la ginecologie, am primit foile cu externarea, urmeaza sa vina baietii mei si sa mergem toti patru acasa.

Aaaa, se pare ca de data aceasta am scapat de problema incontinentei, ma simt atat de usurata, desi incercasem sa ma impac cu ideea, tot ar fi fost un stres destul de mare.
Abia astept sa ajungem acasa, desi am emotii, sper sa fie totul bine!
Va multumesc inca o data pentru gandurile voastre bune!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Felicitari inca o data Ioana. Legat de nume, asa vrem sa punem si noi numele daca la a treia incercare (in cazul in care mai avem curaj) ne iese tot baietel. Deci, superb
.

trandafiras78- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 246
Varsta : 41
Localizare : Germania
Data de inscriere : 17/01/2010
Felicitari pt. bebe Ioana!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 37
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Ioana ,felicitari pentru bebe,sa fiti sanatosi cu totii si bebele sa fie mancacios si cuminte sa nu-i fac probleme mamei!

Felicitari Ioana!

» Sunt graviduta!!! sfaturi legate de sarcina-8
» Sunt graviduta!!! Sfaturi legate de sarcina (2)
» Sunt graviduta!!! Sfaturi legate de sarcina (3)
» Sunt graviduta!!! Sfaturi legate de sarcina - 4
» Sunt graviduta!!! Sfaturi legate de sarcina (1)
» Sunt graviduta!!! Sfaturi legate de sarcina (2)
» Sunt graviduta!!! Sfaturi legate de sarcina (3)
» Sunt graviduta!!! Sfaturi legate de sarcina - 4
» Sunt graviduta!!! Sfaturi legate de sarcina (1)
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Drumetii si locuri vizitate (3)
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7