Iepurasul de Paste! Editia II
+22
culea mirela
tinap
SilviaDumitrescu
Uca
diana-s
Gianina4ever
denis21
ancamm
bela gio
MARI_H
ivanoiuadela9
cristina iosif
Nicoleta Irimescu
ileana cosanzeana
elenaxx
teisoara
kitty_1973
carmenco
mykya
Dodo-pui
Andata
mnarcisa
26 participanți
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Iepurasul de Paste! Editia II
Asta seara am fost şi eu la poştă şi am ridicat iepuraşul de la denis21. Mulţumesc pt tot denis îmi place fularasul -ştefanuta deja şi l a pus la gât şi a luat şi punguta cu bombonele , luiza puisorii de ciocolată iar eu am rămas cu felicitarea , candeluta şi ousorul crosetat care e foarte reusit , îmi place. Multumesssccc. :Kiss:. Eu abia azi am pus paketele la poştă , vineri după masă le puteţi ridica . Pupici
La mine au sosit iepurasii cu intarziere pentru ca am fost plecata si abia azi am revenit. Nu mi-a luat mult timp sa-i descopar:
Dodo si
Ileana Cosanzeana carora le multumesc mult pentru gandurile frumoase si pentru cele trimise.
Mai tarziu revin cu pozele.

MARI_H- Ucenic
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Romania
Data de inscriere : 18/11/2009
Ma bucur ca au ajuns Mari_H....si sper ca macar putina bucurie sa-ti fi adus....

A sosit iepurasul ivanoiuadela9!
Multumesc, adela!
O sa revin cu pozele!
Ne-am iepuricit intre noi
.
Multumesc, adela!
O sa revin cu pozele!
Ne-am iepuricit intre noi

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Buna seara! Azi am primit avizul de la primul iepuras, Adela. Din pacate nu am reusit sa ajung la posta pana la orele 17.00, cand se inchide la noi, asa ca il voi lua abia luni.
Adela, iti multumesc in avans, abia astept sa primesc cadoul. Pupici multi.
Adela, iti multumesc in avans, abia astept sa primesc cadoul. Pupici multi.
ivanoiuadela9 a scris:Acesta este primul "iepuraş" care a ajuns înainte de Paşti , mulţumesc Carmencoîmi plac toate şi luiza e foarte încântată de agrafe şi bratara . ( o să i fac poze să vă arăt ). Dar nu ştiu nimic de iepuraşii mei , vineri sigur cu ajuns la poştă , dar probabil că luni o să primiţi aviz.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Mă bucur că au ajuns "iepuraşii" la voi deja am emoţii , sper să vă placă
Carmenco dacă nu noi între noi atunci bine
Mulţumesc Silvia pt ajutor.

Adela, imi pare bine ca v-au placut cadouasele.Va imbratisez cu drag!

Acum abia reusesc sa postez cadoul de la Adela. Multumesc din suflet, draga mea, a fost o surpriza minunata. In poza nu se vad toate bomboanele primite deoarece fetele mele au cam dat iama in ele, abia am reusit sa fotografiez cateva. Cred ca daca mai asteptam un pic dispareau si acelea.
Brelocul fetita a fost adjudecat imediat de fii-mea mai mare, asa ca acum o insoteste la scoala atasat de ghiozdan. Minunatul cosulet e deja plin cu "nimicuri" pretioase de ale mele, mileul finut si delicat si-a gasit si el locul si gentuta am luat-o deja la purtare. Micuta, dar foarte practica.
Inca o data iti multumesc pt minunatul cadou si iti doresc o primavara savuroasa, plina de bucurii si impliniri.
Brelocul fetita a fost adjudecat imediat de fii-mea mai mare, asa ca acum o insoteste la scoala atasat de ghiozdan. Minunatul cosulet e deja plin cu "nimicuri" pretioase de ale mele, mileul finut si delicat si-a gasit si el locul si gentuta am luat-o deja la purtare. Micuta, dar foarte practica.
Inca o data iti multumesc pt minunatul cadou si iti doresc o primavara savuroasa, plina de bucurii si impliniri.
Andata ma bucur ca v-au placut micile mele cadouase , imi pare rau ca nu am apucat sa apretez cosuletul . Te pup si iti doresc numai bine

La mine nu a ajuns nici un iepuras, cine stie pe unde topaie strengarul?

Denis, asta e rau!
Cred ca ar trebui ca cele care au primit sa confirme aici si sa facem lista cu cine mai are de primit/confirmat.
Eu am primit doar o confirmare pe pm, nu am vazut postat aici. Sa fi fost dezamagita cealalta destinatara a mea sau nu a avut cum sa confirme?
Cred ca ar trebui ca cele care au primit sa confirme aici si sa facem lista cu cine mai are de primit/confirmat.
Eu am primit doar o confirmare pe pm, nu am vazut postat aici. Sa fi fost dezamagita cealalta destinatara a mea sau nu a avut cum sa confirme?
Timpul asta, bata-l vina! Gata sa plece mileurile in tari straine si sa nu mai apuc sa le pozez.
Cadoul de la ivanoiuadela9:
Foarte frumoase, multumesc!
Mileurile vor pleca in Lituania, cu fata mea. M-am gandit ca sunt bune pentru a reprezenta traditia noastra romanesca pe langa alte lucruri traditionale pe care le va lua cu ea.
Cadoul de la ivanoiuadela9:
Foarte frumoase, multumesc!
Mileurile vor pleca in Lituania, cu fata mea. M-am gandit ca sunt bune pentru a reprezenta traditia noastra romanesca pe langa alte lucruri traditionale pe care le va lua cu ea.
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Eu am primit ieri un iepuras-singurul-de la Andata careia ii multumesc.ba da mi0a placut darul numai ca nici nu am apucat sa0l scot bine din colet.Voi posta imagini,nu am primit pe cel de-al doilea si mai ales nu am primit confirmarea de la niciunul trimis de mine.............
Si eu am primit doar unul, de la Dodo
. Dar sunt convinsa ca va sosi si celalalt cat de curand.

Fetelor care ati primit va rog sa confirmati aici pentru a putea face lista.
Am facut o situatie pana in acest moment si zilele aceste ar fi bine sa putem "inchide" iepurasul.
Am facut o situatie pana in acest moment si zilele aceste ar fi bine sa putem "inchide" iepurasul.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Eu nu am primit nici unul.Despre unul am inteles ca voi primi zilele acestea.
Fetelor am marea rugaminte sa imi raspundeti la PM (cele care nu au facut-o deja).
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Multumesc din tot sufletul Narcisa,este un iepurasi foarte bogat,l-am ridicat acum de la posta si nu am rezistat, l-am deschis la birou ,colegele mele au fost destul de invidioase pe ce frumuseti am primit , voi face poze si voi reveni cu amanunte
PS. ciocolata le-am dat si lor

PS. ciocolata le-am dat si lor
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -3
» Eu sunt Iepurasul tau, de Paste!
» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -2
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Eu sunt Iepurasul tau, de Paste!
» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -2
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti