Iepurasul de Paste! Editia II
+22
culea mirela
tinap
SilviaDumitrescu
Uca
diana-s
Gianina4ever
denis21
ancamm
bela gio
MARI_H
ivanoiuadela9
cristina iosif
Nicoleta Irimescu
ileana cosanzeana
elenaxx
teisoara
kitty_1973
carmenco
mykya
Dodo-pui
Andata
mnarcisa
26 participanți
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Iepurasul de Paste! Editia II
Daca ma inscriu si eu e vreo problema? Nu ma refuzati tocmai azi...cand mai intineresc cu un an! 2 cadouase

Aceasta este lista finala. Dupa masa fac extragerea.
Andata -2
Dodo-pui - 2
Mykya -2
Carmenco -2
kitty_1973 - 2
teisoara -2
elenaxx - 2
ileana cosanzeana- 2
Nicoleta Irimescu - 2
Cristina Iosif - 2
MARI_H - 2
Bela - gio - 2
ivanoiuadela9 - 2 - ce ma bucur ca sa facut bine pui mic.
ancamm - 2
denis21 - 2
mnarcisa -2
Denis, la muti ani! Si chiar e o bucurie ca te-ai inscris.
Binenteles acum am abservat ca tocmai eu nu ma trecusem pe lista.
Andata -2
Dodo-pui - 2
Mykya -2
Carmenco -2
kitty_1973 - 2
teisoara -2
elenaxx - 2
ileana cosanzeana- 2
Nicoleta Irimescu - 2
Cristina Iosif - 2
MARI_H - 2
Bela - gio - 2
ivanoiuadela9 - 2 - ce ma bucur ca sa facut bine pui mic.
ancamm - 2
denis21 - 2
mnarcisa -2
Denis, la muti ani! Si chiar e o bucurie ca te-ai inscris.
Binenteles acum am abservat ca tocmai eu nu ma trecusem pe lista.

mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Ma inscriu si eu...e tarziu?
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Da, e tarziu, Narcisa a facut extragerile.
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
am reusit sa ratez iepurasul...nu-mi vine sa cred
asa-mi trebuie daca o tin tot in plimbari

asa-mi trebuie daca o tin tot in plimbari

Azi pleaca de la noi cei doi iepurasi spre surprinsele mele....spre doar sa surprinda placut

Dodo esti promta ca de obicei
Gianina si Diana imi pare rau ca nu ati reusit s ava inscrieti. e drept ca timpul alocat inscrierilor a fost mai scurt, dar am preferat aceasta varianta pentru a avea timp sa lucram cate ceva.
Restul fetelor cum stati cu iepurasii? (imi venea sa scriu iepuritul, dar cine so intege alt ceva)

Gianina si Diana imi pare rau ca nu ati reusit s ava inscrieti. e drept ca timpul alocat inscrierilor a fost mai scurt, dar am preferat aceasta varianta pentru a avea timp sa lucram cate ceva.
Restul fetelor cum stati cu iepurasii? (imi venea sa scriu iepuritul, dar cine so intege alt ceva)
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Eu mai am putin de lucru si de cateva zile nu am mai facut nimic
Stefan al meu iar e infundat si de abia luni l-am dus la cresa ... offff

Ei, ce vrednicie dodo, bravo tie!
Eu nu stau prea bine, lucrez doar cand mi-e rau sau cand sunt obosita. In rest la gradina, la acte... nu mai ies din ele. Dar ma straduiesc sa ma incadrez in timp, iar daca o sa depasesc o zi, doua, tot cred ca vor ajunge la vreme.
Restul fetelor cum stau? Sa le auzim!
Eu nu stau prea bine, lucrez doar cand mi-e rau sau cand sunt obosita. In rest la gradina, la acte... nu mai ies din ele. Dar ma straduiesc sa ma incadrez in timp, iar daca o sa depasesc o zi, doua, tot cred ca vor ajunge la vreme.
Restul fetelor cum stau? Sa le auzim!

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Bravo Dodo esti harnicuta foc. Eu voi depune coletele cred ca vineri dimineata. Asa ca vor ajunge pe la inceputul saptamanii viitoare.
Edit: M-am grabit putin si am reusit sa duc azi coletele la posta. Dar, spre bucuria pustior mei si disperarea mea, am uitat sa pun ceva dulce. A ramas pe masa
. Asa ca rog de pe acum fetele care vor primi pachetelele sa ma ierte.
Edit: M-am grabit putin si am reusit sa duc azi coletele la posta. Dar, spre bucuria pustior mei si disperarea mea, am uitat sa pun ceva dulce. A ramas pe masa

"Iepurasii" mei au plecat abia azi dimineata, dar vor ajunge sigur pana la Paste.

MARI_H- Ucenic
- Numarul mesajelor : 115
Localizare : Romania
Data de inscriere : 18/11/2009
sper sa nu ma impuste destinatarele,dar si eu abia azi am reusit sa ajung la posta....sper sa va placa fetelor!
ileana cosanzeana- Junior
-
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 39
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008
Sunt prima!!! Ia ghiciti cine a fost una din beneficiarele harniciei lui Dodo?
EU, eu!!!!. Am primit un napron (cred ca asa ii zice) cu o broderie superba, o candela, ca doar urmeaza sa luam lumina (la asta nu m-am gandit cand am trimis cadourile), o brosa minunata ce imi va imbogati colectia , o felicitare cu urari de bine si o cutiuta de bombonele Milka. Nu va faceti iluzii ca in momentul fotografierii ar mai fi ceva in ea... ca doar copiii sunt in vacanta si au stat cu sufletul la gura pana am despachetat cadoul.
Multumesc Dodo
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
EU, eu!!!!. Am primit un napron (cred ca asa ii zice) cu o broderie superba, o candela, ca doar urmeaza sa luam lumina (la asta nu m-am gandit cand am trimis cadourile), o brosa minunata ce imi va imbogati colectia , o felicitare cu urari de bine si o cutiuta de bombonele Milka. Nu va faceti iluzii ca in momentul fotografierii ar mai fi ceva in ea... ca doar copiii sunt in vacanta si au stat cu sufletul la gura pana am despachetat cadoul.
Multumesc Dodo

Sa le stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ele, anca!
Eu mai am putin de lucru... nu am reusit sa fiu gata din cauza multor treburi de primavara si a actelor care erau urgente. Dar in seara asta, dupa ce mai fac ceva acte (doar o situatie, ca maine e ultima zi de depunere), o sa mai lucrez.
Sambata aveam de gand sa le termin, cand imi zice barbatul: hai cu mine pe deal, sa ne plimbam putin. Mi-am zis ca nu e rau sa iesim pt ca eram satui de treaba. Zis si facut, ne-am luat mamele si am plecat cu masina. Insa am avut ghinion, pe un drum forestier a luat cu masina un colt de stanca iesit in mijlocul drumului, pe care l-a vazut prea tarziu... si a spart baia de ulei. Am pierdut tot uleiul si bineinteles si vremea
pana a venit cineva sa ne tracteze. Si eram departe de casa...
. Am ajuns tarziu in noapte inapoi acasa. Am mai lucrat doar putin... of...
Gata ca am vorbit prea mult
.
Eu mai am putin de lucru... nu am reusit sa fiu gata din cauza multor treburi de primavara si a actelor care erau urgente. Dar in seara asta, dupa ce mai fac ceva acte (doar o situatie, ca maine e ultima zi de depunere), o sa mai lucrez.
Sambata aveam de gand sa le termin, cand imi zice barbatul: hai cu mine pe deal, sa ne plimbam putin. Mi-am zis ca nu e rau sa iesim pt ca eram satui de treaba. Zis si facut, ne-am luat mamele si am plecat cu masina. Insa am avut ghinion, pe un drum forestier a luat cu masina un colt de stanca iesit in mijlocul drumului, pe care l-a vazut prea tarziu... si a spart baia de ulei. Am pierdut tot uleiul si bineinteles si vremea

Gata ca am vorbit prea mult

carmenco- Atotcunoscător
-
si eu am primit primul iepuras!!!!ancamm,superbe!!!!
sa va spun:cercelusi ,inel si colier cu sidef,colier din fimo(sper sa nu nu ma insel),cate un medalion cu hello kitty pt mandrele mici,si un semn de carte pe care l-am adjudecat eu,cu fluturas si un iepuras grasun!!!!
fiecare frumos ambalate in cutiutele care se vad in spate!
poop anca,imi plac tare mult!!!
sa va spun:cercelusi ,inel si colier cu sidef,colier din fimo(sper sa nu nu ma insel),cate un medalion cu hello kitty pt mandrele mici,si un semn de carte pe care l-am adjudecat eu,cu fluturas si un iepuras grasun!!!!
fiecare frumos ambalate in cutiutele care se vad in spate!
poop anca,imi plac tare mult!!!
-
Ileana Cosanzeana, ma bucur mult ca iepurasul a ajuns cu bine la voi. Pregatisem si ceva dulce dar a ramas pe masa
. Imi cer iertare.
Sper ca printeselor tale le place Hello Kitty, iar celelalte sa fie pe gustul tau. Apropo, totul e fimo, fara pic de sidef. Le-am trimis cu drag si sper sa le purtati cu placere.

Sper ca printeselor tale le place Hello Kitty, iar celelalte sa fie pe gustul tau. Apropo, totul e fimo, fara pic de sidef. Le-am trimis cu drag si sper sa le purtati cu placere.

multumesc ink odata!sunt superbe!!iar despre hello kitty,ce sa zic,imi place si mie, dar fetitelor!
ink nu le-am dat,vor completa cadoul de iepuras!dolofanul de iepuras e in carticik pe kre o citesc acum.m-am indrgostit de el la prima vedere!!!!in sfarsit raman si eu cu ceva frumos,nu mai mi-l iau mandrele!
ink nu le-am dat,vor completa cadoul de iepuras!dolofanul de iepuras e in carticik pe kre o citesc acum.m-am indrgostit de el la prima vedere!!!!in sfarsit raman si eu cu ceva frumos,nu mai mi-l iau mandrele!
-
Ancamm ma bucur ca au ajuns si mai ales daca ti-am adus macar putina bucurie...iar cand am pus candela exact la luat lumina in noaptea de inviere m-am gandit

Ileana Cosanzeana, ma bucur mult ca v-au placut. Sper sa placa si prichindutelor celebra pisicuta.
Dodo exact la asta m-am gandit cand am vazut candela. Si mi-a parut rau ca nu mi-a trecut si mie prin cap sa trimit fetelor. E asaaa, ca si cum in noaptea de inviere o sa fi si tu putin langa mine si eu langa tine. Multumesc din suflet inca o data.
Dodo exact la asta m-am gandit cand am vazut candela. Si mi-a parut rau ca nu mi-a trecut si mie prin cap sa trimit fetelor. E asaaa, ca si cum in noaptea de inviere o sa fi si tu putin langa mine si eu langa tine. Multumesc din suflet inca o data.

Am pus si eu la posta ... dar pleaca abia manine. Am ajuns cu ele pe la 10,30 si mi-a zis tanti ca trebuia sa fiu acolo pana in 9,00 ca sa plece azi. Si sigur nu vor ajunge pana vineri... imi pare tare rau.
Sper ca nu am incurcat coletele, intai le-am impachetat, apoi le-am scris
. Vedeti voi care ce primiti
Sper ca nu am incurcat coletele, intai le-am impachetat, apoi le-am scris

carmenco- Atotcunoscător
-
Sa iau pe rand. Am pus si eu coletele pentru fete sambata dimineata, cred ca luni au plecat spre destinatare. Dar trebuie sa imi cer mii de scuze ca nu am reusit sa lucrez nimic pentru ca am avut o luna plina.
Dar imi doresc ca fetele sa se bucure totusi de darul meu care sper sa ajunga intreg.
Trebuie sa recunosc ca traiesc si eu emotia de a nu stii de la cine trebuie sa primesc avand in vedere ca de extragerile pentru iepuras s-a ocupat Narcisa. Asa ca mare mi-a fost mirarea cand am primit avizul si am vazut ca primul cadou de iepuras vine din partea unei fete care mi-a picat si la extragerea de martisor! Ancamm iti multumesc din suflet pentru cadou, o sa il fotografiez in zilele urmatoare ca sa il vedeti si voi. Este superb! Multumesc mult inca o data si ma bucur ca ai uitat de dulce! Ador copii si este minunat ca prin aceasta omisiune a ta ai reusit sa le aduci inca o mica bucurie!

Trebuie sa recunosc ca traiesc si eu emotia de a nu stii de la cine trebuie sa primesc avand in vedere ca de extragerile pentru iepuras s-a ocupat Narcisa. Asa ca mare mi-a fost mirarea cand am primit avizul si am vazut ca primul cadou de iepuras vine din partea unei fete care mi-a picat si la extragerea de martisor! Ancamm iti multumesc din suflet pentru cadou, o sa il fotografiez in zilele urmatoare ca sa il vedeti si voi. Este superb! Multumesc mult inca o data si ma bucur ca ai uitat de dulce! Ador copii si este minunat ca prin aceasta omisiune a ta ai reusit sa le aduci inca o mica bucurie!

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Mykya, recunosc si eu ca am fost surprinsa atat cand am aflat cui trebuie sa trimit, cat si cand am vazut de la cine am primit primul iepuras, adica Dodo. Dar avand in vedere faptul ca de data asta am participat destul de putine, sansele sa se repete "perechile" erau mari. oricum, nu ma supar deloc. Mi-a facut placere in ambele situatii.
Copiii mei s-au bucurat, evident ca am uitat dulcele pe masa, desi isi aveau si ei partea pusa deoparte. Sper ca ceea ce ai gasit in pachetel ti-a fost pe plac si ti-a adus o mica bucurie.
Copiii mei s-au bucurat, evident ca am uitat dulcele pe masa, desi isi aveau si ei partea pusa deoparte. Sper ca ceea ce ai gasit in pachetel ti-a fost pe plac si ti-a adus o mica bucurie.

Tocmai eu sunt intarziata.
Abia astazi reusesc sa pun coletele la posta.
Fetelor imi cer scuze daca printre voi sunt fete carora li s-au repetat "perechile" . Asa a iesit la extragere si se pare ca exista si ceva chimie intre voi
Abia astazi reusesc sa pun coletele la posta.
Fetelor imi cer scuze daca printre voi sunt fete carora li s-au repetat "perechile" . Asa a iesit la extragere si se pare ca exista si ceva chimie intre voi

mnarcisa- Atotcunoscător
-
Si mie imi pare rau dar abia azi am ajuns la posta
. Sa ma ierte fetele, dar cred ca iepurasul meu ajunge dupa Paste.

Eu am primit un iepuras, ieri. M-a bucurat foarte mult. Nu am reusit sa fac poze pt ca am intrat direct in gradina si am mai iesit seara tarziu, franta
.
Multumesc, ileana cosanzeana!
PS. Dar fac poze!!!!!

Multumesc, ileana cosanzeana!

PS. Dar fac poze!!!!!

carmenco- Atotcunoscător
-
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -3
» Eu sunt Iepurasul tau, de Paste!
» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -2
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Eu sunt Iepurasul tau, de Paste!
» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -2
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti