Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:33 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:16 am Scris de vlad_mom

» Mobilier homemade (2)
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Despre noi
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptySam 19 Aug 2023, 12:01 am Scris de Valerica48

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:14 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

» Lectra Modaris
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

Iepurasul de Paste! Editia II

+22
culea mirela
tinap
SilviaDumitrescu
Uca
diana-s
Gianina4ever
denis21
ancamm
bela gio
MARI_H
ivanoiuadela9
cristina iosif
Nicoleta Irimescu
ileana cosanzeana
elenaxx
teisoara
kitty_1973
carmenco
mykya
Dodo-pui
Andata
mnarcisa
26 participanți

Pagina 2 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

In jos

Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 Empty Re: Iepurasul de Paste! Editia II

Mesaj Scris de denis21 Mier 21 Mar 2012, 9:24 pm

Daca ma inscriu si eu e vreo problema? Nu ma refuzati tocmai azi...cand mai intineresc cu un an! 2 cadouase wink
denis21
denis21
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 943
Varsta : 53
Localizare : Roman
Data de inscriere : 28/06/2010

http://denis-blue-eyes.blogspot.com

Sus In jos

Iepurasul de Paste! Editia II - Pagina 2 Empty Re: Iepurasul de Paste! Editia II

Mesaj Scris de mnarcisa Joi 22 Mar 2012, 7:47 am

Aceasta este lista finala. Dupa masa fac extragerea.

Andata -2
Dodo-pui - 2
Mykya -2
Carmenco -2
kitty_1973 - 2
teisoara -2
elenaxx - 2
ileana cosanzeana- 2
Nicoleta Irimescu - 2
Cristina Iosif - 2
MARI_H - 2
Bela - gio - 2
ivanoiuadela9 - 2 - ce ma bucur ca sa facut bine pui mic.
ancamm - 2
denis21 - 2
mnarcisa -2

Denis, la muti ani! Si chiar e o bucurie ca te-ai inscris.
Binenteles acum am abservat ca tocmai eu nu ma trecusem pe lista. rade
mnarcisa
mnarcisa
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Gianina4ever Sam 24 Mar 2012, 6:48 pm

Ma inscriu si eu...e tarziu?
Gianina4ever
Gianina4ever
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mykya Sam 24 Mar 2012, 7:15 pm

Da, e tarziu, Narcisa a facut extragerile.
mykya
mykya
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diana-s Mar 03 Apr 2012, 5:59 pm

am reusit sa ratez iepurasul...nu-mi vine sa cred mirat
asa-mi trebuie daca o tin tot in plimbari Laughing
diana-s
diana-s
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 817
Varsta : 45
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 29/09/2009

http://douamainistangi.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Dodo-pui Mier 04 Apr 2012, 6:37 am

Azi pleaca de la noi cei doi iepurasi spre surprinsele mele....spre doar sa surprinda placut Embarassed Flowers
Dodo-pui
Dodo-pui
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 965
Varsta : 51
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 25/11/2009

http://sperantamoareultima.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de mnarcisa Mier 04 Apr 2012, 8:55 am

Dodo esti promta ca de obicei pupi

Gianina si Diana
imi pare rau ca nu ati reusit s ava inscrieti. e drept ca timpul alocat inscrierilor a fost mai scurt, dar am preferat aceasta varianta pentru a avea timp sa lucram cate ceva.

Restul fetelor cum stati cu iepurasii? (imi venea sa scriu iepuritul, dar cine so intege alt ceva)
mnarcisa
mnarcisa
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ivanoiuadela9 Mier 04 Apr 2012, 9:41 am

Eu mai am putin de lucru si de cateva zile nu am mai facut nimic zid Stefan al meu iar e infundat si de abia luni l-am dus la cresa ... offff
ivanoiuadela9
ivanoiuadela9
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1402
Varsta : 46
Localizare : tg jiu
Data de inscriere : 22/04/2010

http://ivanoiuadela9.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de carmenco Mier 04 Apr 2012, 11:04 am

Ei, ce vrednicie dodo, bravo tie!

Eu nu stau prea bine, lucrez doar cand mi-e rau sau cand sunt obosita. In rest la gradina, la acte... nu mai ies din ele. Dar ma straduiesc sa ma incadrez in timp, iar daca o sa depasesc o zi, doua, tot cred ca vor ajunge la vreme.

Restul fetelor cum stau? Sa le auzim! Smile
carmenco
carmenco
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ancamm Mier 04 Apr 2012, 11:37 am

Bravo Dodo esti harnicuta foc. Eu voi depune coletele cred ca vineri dimineata. Asa ca vor ajunge pe la inceputul saptamanii viitoare.

Edit: M-am grabit putin si am reusit sa duc azi coletele la posta. Dar, spre bucuria pustior mei si disperarea mea, am uitat sa pun ceva dulce. A ramas pe masa zid . Asa ca rog de pe acum fetele care vor primi pachetelele sa ma ierte.
ancamm
ancamm
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 636
Varsta : 48
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 24/05/2011

http://handmadeexperience.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de MARI_H Lun 09 Apr 2012, 11:22 am

"Iepurasii" mei au plecat abia azi dimineata, dar vor ajunge sigur pana la Paste. hug hug
MARI_H
MARI_H
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 115
Localizare : Romania
Data de inscriere : 18/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Lun 09 Apr 2012, 12:53 pm

sper sa nu ma impuste destinatarele,dar si eu abia azi am reusit sa ajung la posta....sper sa va placa fetelor!
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 39
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ancamm Lun 09 Apr 2012, 2:11 pm

Sunt prima!!! Ia ghiciti cine a fost una din beneficiarele harniciei lui Dodo?
EU, eu!!!!. Am primit un napron (cred ca asa ii zice) cu o broderie superba, o candela, ca doar urmeaza sa luam lumina (la asta nu m-am gandit cand am trimis cadourile), o brosa minunata ce imi va imbogati colectia , o felicitare cu urari de bine si o cutiuta de bombonele Milka. Nu va faceti iluzii ca in momentul fotografierii ar mai fi ceva in ea... ca doar copiii sunt in vacanta si au stat cu sufletul la gura pana am despachetat cadoul.
Multumesc Dodo hug kiss

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ancamm
ancamm
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de carmenco Lun 09 Apr 2012, 2:30 pm

Sa le stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ele, anca!

Eu mai am putin de lucru... nu am reusit sa fiu gata din cauza multor treburi de primavara si a actelor care erau urgente. Dar in seara asta, dupa ce mai fac ceva acte (doar o situatie, ca maine e ultima zi de depunere), o sa mai lucrez.
Sambata aveam de gand sa le termin, cand imi zice barbatul: hai cu mine pe deal, sa ne plimbam putin. Mi-am zis ca nu e rau sa iesim pt ca eram satui de treaba. Zis si facut, ne-am luat mamele si am plecat cu masina. Insa am avut ghinion, pe un drum forestier a luat cu masina un colt de stanca iesit in mijlocul drumului, pe care l-a vazut prea tarziu... si a spart baia de ulei. Am pierdut tot uleiul si bineinteles si vremea Smile pana a venit cineva sa ne tracteze. Si eram departe de casa... rade . Am ajuns tarziu in noapte inapoi acasa. Am mai lucrat doar putin... of...
Gata ca am vorbit prea mult Smile .
carmenco
carmenco
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Mar 10 Apr 2012, 8:27 am

si eu am primit primul iepuras!!!!ancamm,superbe!!!!
sa va spun:cercelusi ,inel si colier cu sidef,colier din fimo(sper sa nu nu ma insel),cate un medalion cu hello kitty pt mandrele mici,si un semn de carte pe care l-am adjudecat eu,cu fluturas si un iepuras grasun!!!!
fiecare frumos ambalate in cutiutele care se vad in spate!
poop anca,imi plac tare mult!!!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ancamm Mar 10 Apr 2012, 8:51 am

Ileana Cosanzeana, ma bucur mult ca iepurasul a ajuns cu bine la voi. Pregatisem si ceva dulce dar a ramas pe masa zid . Imi cer iertare.
Sper ca printeselor tale le place Hello Kitty, iar celelalte sa fie pe gustul tau. Apropo, totul e fimo, fara pic de sidef. Le-am trimis cu drag si sper sa le purtati cu placere. pupi
ancamm
ancamm
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Mar 10 Apr 2012, 11:46 am

multumesc ink odata!sunt superbe!!iar despre hello kitty,ce sa zic,imi place si mie, dar fetitelor!
ink nu le-am dat,vor completa cadoul de iepuras!dolofanul de iepuras e in carticik pe kre o citesc acum.m-am indrgostit de el la prima vedere!!!!in sfarsit raman si eu cu ceva frumos,nu mai mi-l iau mandrele!
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Dodo-pui Mar 10 Apr 2012, 1:55 pm

Ancamm ma bucur ca au ajuns si mai ales daca ti-am adus macar putina bucurie...iar cand am pus candela exact la luat lumina in noaptea de inviere m-am gandit kiss
Dodo-pui
Dodo-pui
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 965
Varsta : 51
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 25/11/2009

http://sperantamoareultima.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de ancamm Mar 10 Apr 2012, 2:11 pm

Ileana Cosanzeana, ma bucur mult ca v-au placut. Sper sa placa si prichindutelor celebra pisicuta.
Dodo exact la asta m-am gandit cand am vazut candela. Si mi-a parut rau ca nu mi-a trecut si mie prin cap sa trimit fetelor. E asaaa, ca si cum in noaptea de inviere o sa fi si tu putin langa mine si eu langa tine. Multumesc din suflet inca o data. pupi
ancamm
ancamm
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de carmenco Mar 10 Apr 2012, 7:09 pm

Am pus si eu la posta ... dar pleaca abia manine. Am ajuns cu ele pe la 10,30 si mi-a zis tanti ca trebuia sa fiu acolo pana in 9,00 ca sa plece azi. Si sigur nu vor ajunge pana vineri... imi pare tare rau.
Sper ca nu am incurcat coletele, intai le-am impachetat, apoi le-am scris rade . Vedeti voi care ce primiti rade
kiss
carmenco
carmenco
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mykya Mar 10 Apr 2012, 8:43 pm

Sa iau pe rand. Am pus si eu coletele pentru fete sambata dimineata, cred ca luni au plecat spre destinatare. Dar trebuie sa imi cer mii de scuze ca nu am reusit sa lucrez nimic pentru ca am avut o luna plina. zid Dar imi doresc ca fetele sa se bucure totusi de darul meu care sper sa ajunga intreg.
Trebuie sa recunosc ca traiesc si eu emotia de a nu stii de la cine trebuie sa primesc avand in vedere ca de extragerile pentru iepuras s-a ocupat Narcisa. Asa ca mare mi-a fost mirarea cand am primit avizul si am vazut ca primul cadou de iepuras vine din partea unei fete care mi-a picat si la extragerea de martisor! Ancamm iti multumesc din suflet pentru cadou, o sa il fotografiez in zilele urmatoare ca sa il vedeti si voi. Este superb! Multumesc mult inca o data si ma bucur ca ai uitat de dulce! Ador copii si este minunat ca prin aceasta omisiune a ta ai reusit sa le aduci inca o mica bucurie! pupi
mykya
mykya
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ancamm Mar 10 Apr 2012, 10:04 pm

Mykya, recunosc si eu ca am fost surprinsa atat cand am aflat cui trebuie sa trimit, cat si cand am vazut de la cine am primit primul iepuras, adica Dodo. Dar avand in vedere faptul ca de data asta am participat destul de putine, sansele sa se repete "perechile" erau mari. oricum, nu ma supar deloc. Mi-a facut placere in ambele situatii.
Copiii mei s-au bucurat, evident ca am uitat dulcele pe masa, desi isi aveau si ei partea pusa deoparte. Sper ca ceea ce ai gasit in pachetel ti-a fost pe plac si ti-a adus o mica bucurie. pupi
ancamm
ancamm
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mnarcisa Mier 11 Apr 2012, 8:17 am

Tocmai eu sunt intarziata.
Abia astazi reusesc sa pun coletele la posta.

Fetelor imi cer scuze daca printre voi sunt fete carora li s-au repetat "perechile" . Asa a iesit la extragere si se pare ca exista si ceva chimie intre voi wink
mnarcisa
mnarcisa
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de cristina iosif Joi 12 Apr 2012, 1:55 pm

Si mie imi pare rau dar abia azi am ajuns la posta Merci . Sa ma ierte fetele, dar cred ca iepurasul meu ajunge dupa Paste.
cristina iosif
cristina iosif
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 289
Varsta : 55
Localizare : militello in val di catania - italia
Data de inscriere : 19/03/2009

http://handmadebycristina.blogspot.com/2010/02/alte-lucrusoare.h

Sus In jos

Mesaj Scris de carmenco Joi 12 Apr 2012, 2:22 pm

Eu am primit un iepuras, ieri. M-a bucurat foarte mult. Nu am reusit sa fac poze pt ca am intrat direct in gradina si am mai iesit seara tarziu, franta Smile.
Multumesc, ileana cosanzeana! kiss

PS. Dar fac poze!!!!! Smile
carmenco
carmenco
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB