Iepurasul de Paste! Editia II
+22
culea mirela
tinap
SilviaDumitrescu
Uca
diana-s
Gianina4ever
denis21
ancamm
bela gio
MARI_H
ivanoiuadela9
cristina iosif
Nicoleta Irimescu
ileana cosanzeana
elenaxx
teisoara
kitty_1973
carmenco
mykya
Dodo-pui
Andata
mnarcisa
26 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Iepurasul de Paste! Editia II
Eu confirm primirea celor doua colete de la Andata si MARI_H. Multumesc mult!
Mai tarziu revin cu poze.
Am trimis si eu cele doua colete... cam tarziu
Imi cer scuze!
Sper sa ma iertati!

Am trimis si eu cele doua colete... cam tarziu

Sper sa ma iertati!

Am revenit cu pozele promise:
Cadoul de la MARI_H:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fire de crosetat superbe si un set de bijuterii in armonie cu vara care vine! Bineinteles si o mica felicitare.
Cadoul de la Andata:
O cutie de bomboane de ciocolata delicioase,doua seturi bijuterii si o felicitare. Cel din fimo a fost purtat de multe ori pana acum... si admirat de multa lume!
Multumesc mult pentru cadouri! Sunt foarte incantata de ele!
Cadoul de la MARI_H:
Fire de crosetat superbe si un set de bijuterii in armonie cu vara care vine! Bineinteles si o mica felicitare.
Cadoul de la Andata:
O cutie de bomboane de ciocolata delicioase,doua seturi bijuterii si o felicitare. Cel din fimo a fost purtat de multe ori pana acum... si admirat de multa lume!
Multumesc mult pentru cadouri! Sunt foarte incantata de ele!

Kitty, sa iti aduca numai bine si o primavara (mai bine restul anului, ca primavara a cam facut locul verii) minunata. Ma bucur mult ca ti-au placut si ca le porti.
Am primit si eu astazi un aviz de la un iepuras. Maine merg si-l ridic, abia astept sa vad de la cine e.
Teisoara,(pentru ca stiu ca stii
ca eu sunt epurasul tau superintarziat ) sper sa-l primesti zilele astea si sa nu ma urechesti prea rau.
Teisoara,(pentru ca stiu ca stii

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Buna seara,
Am putin timp si am sa incerc sa fac publica situatia cadourilor.
Despre una din fete nu stiu nimic. Nici pe forum nu a mai intrat de ceva timp. este posibil sa aiba vreo problea personala si o vom rezolva in momentul in care vom putea comunica.
Astept datele de livrare din partea altei fete.
Restul coletelor au fost trimise si au ajuns a destinatie sau sunt indca pe drum, dar zilee acestea trebuie sa ajunga toate.
Asta aste situatia in acest moment.
Va multumesc pentru colaborare si raspunsurile promte.
Am putin timp si am sa incerc sa fac publica situatia cadourilor.
Despre una din fete nu stiu nimic. Nici pe forum nu a mai intrat de ceva timp. este posibil sa aiba vreo problea personala si o vom rezolva in momentul in care vom putea comunica.
Astept datele de livrare din partea altei fete.
Restul coletelor au fost trimise si au ajuns a destinatie sau sunt indca pe drum, dar zilee acestea trebuie sa ajunga toate.
Asta aste situatia in acest moment.
Va multumesc pentru colaborare si raspunsurile promte.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Fetelor,ia uitati ce-am primit eu de la Dorina64!E o combinatie martisor-Paste.Pachetul a sosit acum 2 saptamini,da eu l-am primit acum 1 saptamina,si azi am facut poze,aparatul nefiind acasa..Aceasta fata minunata,moldoveanca cu inima calda si darnica,mi-a trimis niste frumuseti...m-am bucurat ca un copil,lucrurile pe care mi le-a trimis sint foarte dragi sufletului meu,parca eu le-am ales!
Marar,patrunjel si leustean,din care am si plantat,e pe balcon,nu apare in poza:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Un covoras traditional:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O traistuta romaneasca:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Un ou incondeiat(cel mare din pacate s-a spart pe drum),plus 5 martisoare dragute foc:
Doua oua artizanat din margele:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si un medalion de argint,o potcovita cu pietre![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Inca 2 martisoare:
Dorina iti multumesc din suflet!Mi-ai facut o mare bucurie!Daca am omis ceva,iarta-ma,dar tu mi-ai trimis asa de multe!Cadouri care au costat ceva bani,stiu ca nu sint ieftine,iar posta costa destul pentru in afara,mai ales ca pachetul a fost marisor!Uite ca s-a gasit cineva care a avut "chef"sa trimita si la o fata din afara tarii! :
Te pup Dorina,draga mea prietena din departare!
Marar,patrunjel si leustean,din care am si plantat,e pe balcon,nu apare in poza:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Un covoras traditional:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O traistuta romaneasca:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Un ou incondeiat(cel mare din pacate s-a spart pe drum),plus 5 martisoare dragute foc:
Doua oua artizanat din margele:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si un medalion de argint,o potcovita cu pietre![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Inca 2 martisoare:
Dorina iti multumesc din suflet!Mi-ai facut o mare bucurie!Daca am omis ceva,iarta-ma,dar tu mi-ai trimis asa de multe!Cadouri care au costat ceva bani,stiu ca nu sint ieftine,iar posta costa destul pentru in afara,mai ales ca pachetul a fost marisor!Uite ca s-a gasit cineva care a avut "chef"sa trimita si la o fata din afara tarii! :

tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Foarte frumoase tinap ...sa te bucuri de ele ..iar doamna Dorina sa fie sanatoasa sa mai faca si sa te mai bucure si alta data.
culea mirela- Junior
- Numarul mesajelor : 327
Varsta : 47
Localizare : constanta
Data de inscriere : 15/03/2012
Multumesc Mirela,darnicia ei,ma face si pe mine,ca la rindul meu,sa fac si eu bucurii la altii.
tinap- Maestru
-
foarte frumoase cadouri ai primit tina, sa te bucuri d eele si sa faci cit mai repede un bors cu leustean , si eu am pus leustean in ghiveci si am grija de el mai ceva ca de aur, in curind vine cuscra mea si o sa mi improspatez proviziile cu seminte in special regina noptii , dorina trebuie ca esti uun om deosebit sa ai parte de bucuriii si sanatate
tadok- helper
-
Numarul mesajelor : 65
Localizare : israel
Data de inscriere : 02/12/2011
Hai ca m=ati emotionat.
Tina nu pot sa stiu ce ai simtit primind un asa iepuras de la mare departare dar mai ales de acasa insa pot doar sa-mi inchipui si cred ca ai avut mari emotii. Sa le stapanesti si sa le folosesti cu placere!
Dorina, felicitari!
Tina nu pot sa stiu ce ai simtit primind un asa iepuras de la mare departare dar mai ales de acasa insa pot doar sa-mi inchipui si cred ca ai avut mari emotii. Sa le stapanesti si sa le folosesti cu placere!
Dorina, felicitari!
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Intradevar fetelor am avut mari emotii!Eram gramada si eu si fetele mele,care mai de care,sa admiram frumusetea lucrusoarelor romanesti.
Tadoc,
multumesc,si-ti urez sa-ti creasca leusteanul mare si stufos,la fel ca tine si eu am grija de leustean,de parca ar creste banuti de aur!
Carmenco,multumesc mult de urari!
Dorina64,te pup inca o data!
Tadoc,

Carmenco,multumesc mult de urari!

Dorina64,te pup inca o data!

tinap- Maestru
-
Fetelor,sa le folositi sanatoase si iubite!
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
tina ai grija sa nu l bata soarele si sa aiba apa nu in exces, daca ai pune-i si niste humus,ingrasamant. eu culeg 3-4 fire si le congelez, acum este si la piata dar nu intotdeauna, si citeva firulete sint 5 skalim, o seara placuta si un bors bun , in ro nu puteam suferi ciorbele cu leustean si acum ma dau peste cap ,sa l am, si lui ala micu ii place ciorba de perisoare cu leustean , ca sa vezi ce e cu omul
tadok- helper
-
Numarul mesajelor : 65
Localizare : israel
Data de inscriere : 02/12/2011
Mai la toamna va scriu o reteta de iarna cu leustean pentru ciorbe. Excelenta.Dintr-o carticica Practic cu retete de toamna.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4671
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Eu am fost plecata cateva zile ,nu am avut acces la net,de asta nu am raspuns.Tina ma bucur ca ti-au adus un strop de " acasa".Am si eu destui din familie plecati si stiu cum este.,Imi pare bine ca au ajuns chiar daca cu asa intarziere si cu ceva pagube,dar distanta e mare si poate nu am fost nici eu suficient de atenta la impachetat. Sa fii sanatoasa si tu si toata familia ta.
Fetelor va multumesc si voua pentru gandurile bune si va imbratisez pe toate!
Sunteti minunate ,ca de altfel toate de aici de pe forum,ma simt ca intr-o mare familie.
Ps.Dorulet astept si eu reteta cu leusteanul.
Fetelor va multumesc si voua pentru gandurile bune si va imbratisez pe toate!
Sunteti minunate ,ca de altfel toate de aici de pe forum,ma simt ca intr-o mare familie.
Ps.Dorulet astept si eu reteta cu leusteanul.
dorina64- Junior
- Numarul mesajelor : 382
Varsta : 59
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 24/05/2010
Dorulet,sa uiti de reteta cu leusteanul!
Tadok,eu l-a inceput am pus ghiveciul cu leustean la semi umbra sa zic asa,apoi am citit ca trebuie la soare,in plin soare,si l-am pus acum la soare,dar...pot sa spun ca nu prea e bine,pentru ca soarele e foarte puternic,arde ca focul,o sa-l mut la umbra.Iti multumesc ca mi-ai zis..Am ajuns si eu ca vorba aceea.."il muta de la umbra la soare.."
Si aici,copii mei si chiar rudele lor arabe,le place mult ciorba de perisoare,multe femei care au mincat la noi(din familie)mi-au cerut reteta,una zicea:ce ciorba ai facut ca m-anebunit fata sa-i fac la fel.Ii pun leustean si marar.
Tadok,eu l-a inceput am pus ghiveciul cu leustean la semi umbra sa zic asa,apoi am citit ca trebuie la soare,in plin soare,si l-am pus acum la soare,dar...pot sa spun ca nu prea e bine,pentru ca soarele e foarte puternic,arde ca focul,o sa-l mut la umbra.Iti multumesc ca mi-ai zis..Am ajuns si eu ca vorba aceea.."il muta de la umbra la soare.."

Si aici,copii mei si chiar rudele lor arabe,le place mult ciorba de perisoare,multe femei care au mincat la noi(din familie)mi-au cerut reteta,una zicea:ce ciorba ai facut ca m-anebunit fata sa-i fac la fel.Ii pun leustean si marar.
tinap- Maestru
-
Minunate cadourile, Tina, sa le stapanesti sanatoasa. Dorina, emotionant gestul tau!
Tina, trebuie sa imi spui cum e ciorba cu marar. Marar pui in ciorba sau la perisoare? Te rog mult sa imi dai si mie reteta.
Tina, trebuie sa imi spui cum e ciorba cu marar. Marar pui in ciorba sau la perisoare? Te rog mult sa imi dai si mie reteta.
Mararul il pun si la perisoare(putin si tocat fin)si in ciorba.Vrei reteta de ciorba?Daca da,o s-o pun la sectia potrivita.
tinap- Maestru
-
Tina, multumesc mult, sigur ca o vreau. Mie pana acum nu prea mi-a reusit ciorba de perisoare, asa ca iti multumesc din suflet pentru ajutor
Buna seara fetelor.
Trebuie sa recunosc ca am ramas foarte placiut imresionatade gestul Dorinei.
Sa iti Dea D-zeu sanatate!
Tina, sa te poti bucura de toate bunatiele primite alaturi de cei dragi tie.
Ma intereseaza si pe mine orice reteta aveti pentru bunati dar am sa va rog sa le postati la topicul potrivit.
Dorulet eu cred capoti pune de pe acum reteta de leustean ( la conserve pentru iarna) ca se gaseste in piata bun si proaspat.
Acum revin la ce ma doare pe mine cel mai tare si desi nu as fi vrut sa fac public se pare ca nu am de ales.
Situatia "Iepurasului" este urmatoatea.
Cu intarzaieri sau fara cadorile au ajuns.
Totusi:
Teisoara trebuia sa trimita catre Andata si Ancamm. Sustine ca a trimis coletele la o saptamana dupa Pasti. Ideea este ca nu au ajuns si nici nu s-au reintors. Nici pana acum nu am reusit sa fac rost de un nr de aviz pentru ca fetele sa poata verifica la posta. Cu toate aceste problene Teisoara zis ca va retirimite alte doua cadouase, doar ca nu stie cand.
Elenaxx a fost plecata din tara. Asteptam rasupuns si din partea ei. Trebuia sa imi confirme ca a primit cadourile si de asemene sa imi dea un nr de aviz. Coletele ar fi fost trimise catre Cristina Iosif si Denis12 inaite de Pasti.
Ar mai fi unul din Belagio care trebuia sa retrimita un colet si astept confirmare ca a ajuns.
Trebuie sa recunosc ca am ramas foarte placiut imresionatade gestul Dorinei.
Sa iti Dea D-zeu sanatate!
Tina, sa te poti bucura de toate bunatiele primite alaturi de cei dragi tie.
Ma intereseaza si pe mine orice reteta aveti pentru bunati dar am sa va rog sa le postati la topicul potrivit.
Dorulet eu cred capoti pune de pe acum reteta de leustean ( la conserve pentru iarna) ca se gaseste in piata bun si proaspat.
Acum revin la ce ma doare pe mine cel mai tare si desi nu as fi vrut sa fac public se pare ca nu am de ales.
Situatia "Iepurasului" este urmatoatea.
Cu intarzaieri sau fara cadorile au ajuns.
Totusi:
Teisoara trebuia sa trimita catre Andata si Ancamm. Sustine ca a trimis coletele la o saptamana dupa Pasti. Ideea este ca nu au ajuns si nici nu s-au reintors. Nici pana acum nu am reusit sa fac rost de un nr de aviz pentru ca fetele sa poata verifica la posta. Cu toate aceste problene Teisoara zis ca va retirimite alte doua cadouase, doar ca nu stie cand.
Elenaxx a fost plecata din tara. Asteptam rasupuns si din partea ei. Trebuia sa imi confirme ca a primit cadourile si de asemene sa imi dea un nr de aviz. Coletele ar fi fost trimise catre Cristina Iosif si Denis12 inaite de Pasti.
Ar mai fi unul din Belagio care trebuia sa retrimita un colet si astept confirmare ca a ajuns.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Narcisa, multumesc mult pt postarea situatiei. In privinta ciorbei, cum a zis si Tina, va fi la subiectul dedicat. Scuze ca am fost off topic.
Referitor la ce ai spus despre pachete, mi s-a intamplat o data sa mi se trimita un pachet pe care l-am asteptat vreo saptamana fara sa apara. Cand persoana care il trimisese s-a dus la posta sa intrebe, dupa multe insistente postarita a verificat "in spate" si coletul era uitat intr-un colt, nici macar nu parasise oficiul postal. Sa nu se fi intamplat la fel si la Teisoara, eu sunt convinsa ca ea le-a pus la posta.
Referitor la ce ai spus despre pachete, mi s-a intamplat o data sa mi se trimita un pachet pe care l-am asteptat vreo saptamana fara sa apara. Cand persoana care il trimisese s-a dus la posta sa intrebe, dupa multe insistente postarita a verificat "in spate" si coletul era uitat intr-un colt, nici macar nu parasise oficiul postal. Sa nu se fi intamplat la fel si la Teisoara, eu sunt convinsa ca ea le-a pus la posta.
L-am retrimis.
bela gio- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 144
Varsta : 61
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/04/2011
Andata sunt sigura si eu ca undeva a fost scurtcircuitat drumul coleteleo, dar din pacateeu nu am cum sa verific ce zi cum. Doar Teisoara poate.
Bela iti multumesc pentru raspuns.
Bela iti multumesc pentru raspuns.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
De data asta ati facut-o lata cu acest iepuras, nu ma asteptam ca acest subiect sa mai ruleze si coletele sa nu ajunga la destinatare.
Momentan interzicem deschiderea de astfel de subiecte, va rog clarificati situatia. Cine va dori sa trimita cadouri cuiva de pe forum va putea face rost de adresa de la prieteni si in final ii puteti cere si direct adresa, imi pare rau. DAR exact cum s-a intamplat si la concursuri... dupa atatea disutii, trebuie luata o pauza (nemultumitului i se ia darul cum bine zicea Geany).
Momentan interzicem deschiderea de astfel de subiecte, va rog clarificati situatia. Cine va dori sa trimita cadouri cuiva de pe forum va putea face rost de adresa de la prieteni si in final ii puteti cere si direct adresa, imi pare rau. DAR exact cum s-a intamplat si la concursuri... dupa atatea disutii, trebuie luata o pauza (nemultumitului i se ia darul cum bine zicea Geany).
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Sarut mana kitty_1973 !
bela gio Multumesc din suflet !
Deocamdata nu pot pune poze
! Calculatorul imi face probleme si nu stiu exact cand reusesc sa le rezolv. Dar o sa le pun. Promit !
Si de la mine au plecat iepurasii, ar fi trebuit sa ajunga deja !
Sarut mana kitty_1973 !

bela gio Multumesc din suflet !

Deocamdata nu pot pune poze

Si de la mine au plecat iepurasii, ar fi trebuit sa ajunga deja !

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -3
» Eu sunt Iepurasul tau, de Paste!
» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -2
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Eu sunt Iepurasul tau, de Paste!
» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -2
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti