Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Rochii de seara,deosebite (8)

+78
veronica.l
teisoara
wanna1687
Tinkerbell
Anca Florina
ALICET
ralucis
Adelle23
adrianastanciu
PAULA CONSTANTIN
mickyta
smihaelaviorica
ema
Buburuza
elyana
Rimmelle
Lucia Ro
ARYANNA
Dorulet
voichita999
violeta25
symos
alinutza_andrei08
ivanutamihaela
europolis
violetas
mihaelavama
Motzu
olguta cusma
Larrisa
alice07
corina corina
geo
Gianina4ever
despina13cucli
mimiady63
danae
otilia gergely
Uca
elutzamicutza
LORIMAR
zylv
i.xell
dorina64
valentinadof
bobitica
sergiu valentin
firicel
piciul
marina40
SilviaDumitrescu
tomari
geany
fulguta28
clodi
Chirrox13
marabr
ralucaraluca
tinap
rosita
Panea Laura
diada
aidil
aurishta
ismi3ismi
annamarya
diblaru maria
Marry
ancabanu
MihaelaT
Admina
arielas
ancush
Karina33
stoy
ElizaD
alexia
MagdaMarin
82 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 Empty Re: Rochii de seara,deosebite (8)

Mesaj Scris de aidil Sam 09 Iun 2012, 11:07 am

Postez si eu o rochie mai deosebita pt mine, e prima mea rochie din matase naturala (si la purtat si cusut). O postez aici pt ca am purtat-o la cununia civila a finilor nostri si intentionez sa o port la evenimente asemanatoare. In plus, dupa ce cos rochia de nasa, imi ramane material si pt un sal visiniu, asa ca accesorizata cu sal si o brosa traznita va avea un aer mai de seara.
Rochia e captusita toata cu batist roz pal, f subtire.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am avut f putin material, din 2 bucatele, una de 64 cm (fustelina) si una de 45 cm, cu cel visiniu am mai lungit fusta, ca nu-mi statea bine mai scurta.
aidil
aidil
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011

Sus In jos

Rochii de seara,deosebite (8) - Pagina 6 Empty Re: Rochii de seara,deosebite (8)

Mesaj Scris de fulguta28 Sam 09 Iun 2012, 11:11 am

Este absolut superba si pica pe tine impecabil! Sa o porti sanatoasa!
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 495
Varsta : 46
Data de inscriere : 03/07/2011

http://www.quadrille.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Larrisa Sam 09 Iun 2012, 1:30 pm

Buana sunt noua si am o rugaminte la fetele mai vechi in meserie, poate cineva sa-mi traduca de la linkul de mai jos datele pentru prima rochita. Stau foarte prost cu engleza , iar unde am dat de traducere zid zid nu inteleg nimic. As dori sa-mi fac o asemenea rochita. va rog frumos sa ma ajutati pupi

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Larrisa
Larrisa
helper
helper

Numarul mesajelor : 5
Localizare : Resita
Data de inscriere : 15/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ancabanu Sam 09 Iun 2012, 5:39 pm

Aidil, foarte frumoasa rochita!! Imi place foarte mult partea de sus!! Sa iti traisca finii!!!
kiss
ancabanu
ancabanu
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 37
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Sam 09 Iun 2012, 9:42 pm

Lidia asa mult imi place rochia de matase!!! Nu-i asa ca te-ai indragostit de matasea naturala? Poate iti mai lucrezi si altele, sunt piese de rezistenta in garderoba si merg lasate mostenire fara grija.
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Sam 09 Iun 2012, 10:05 pm

Lidia, esti superba in pozele astea, iar rochia iti vine minunat! Ce culori frumoase are! love E tot de la Cosbuc? Ca bag de seama ca tu cam de acolo te aprovizionezi Smile
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aidil Dum 10 Iun 2012, 6:53 am

Mulumesc fetelor, chiar ca m-am indragostit de matasea naturala! N-ai cum sa n-o iubesti. O sa-mi mai cos cate o piesa de rezistenta din asta, ca mi-a placut mult si m-am simtit eleganta cu ea, daca merg si ca mostenire e perfect.
De la Cosbuc imi iau cele mai multe materiale, cel putin matasea naturala e asa scumpa prin alte locuri, ca nici nu merita sa-mi mai pierd timpul cautand prin alte parti. Bine ca au bancomat dupa colt, mereu spun ca nu-mi iau la mine mai mult de... si fuga la bacomat! Aproape ca nu mai cumpar nimic pentru mine in afara de materiale.
Sa aveti o duminica frumoasa.
aidil
aidil
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de elutzamicutza Lun 11 Iun 2012, 1:31 pm

Aidil, este fenomenala rochia, si foarte foarte frumos lucrata! Am ramas efectiv cu gura cascata, imi place tare mult si imprimeul si cum cade pe tine si tooot!! Smile

Pun si eu o rochita pe care am facut-o weekendul asta, croiala nu e mare filosofie dar din cauza imprimeului si a materialului (satin) eu o consider de seara, adica nu as umbla cu ea in miezul zilei prin oras... Talia este si ea elastica iar bustul este din jerse de bumbac foarte fin bordat cu o dantela asa de ingusta ca abia se vede (la decolteu si la "maneci"). La spate este tot decoltata in V dar nu am poze cu spatele.

Iaca:
elutzamicutza
elutzamicutza
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 414
Localizare : Milano
Data de inscriere : 08/02/2010

https://www.facebook.com/elochka.handmade

Sus In jos

Mesaj Scris de otilia gergely Lun 11 Iun 2012, 1:36 pm

Elutza, nici nu am cuvinte.

Super frumoasa, si iti vine minunat.
otilia gergely
otilia gergely
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 203
Localizare : Tg Mures
Data de inscriere : 09/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de alice07 Mar 12 Iun 2012, 9:40 pm

frumoase rochite, sa le purtati sanatoase si cu mult drag!
alice07
alice07
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 189
Varsta : 43
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 02/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aidil Mier 13 Iun 2012, 7:33 am

Elutza, este foarte frumoasa. Imi plac combinatiile de materiale si tu ai ales una reusita. Daca mai ai ceva resturi, modeleaza-i o floare din matasica fustei si prinde-o undeva in zona bustului, asa ca element de legatura intre materiale si rezolvi si cu accesorizarea. Imi dau si eu cu parerea, sa nu te superi.
Sa o porti cu placere!
aidil
aidil
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Mier 13 Iun 2012, 4:17 pm

Elutza , lucrezi tare frumos ! flower
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 47
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de olguta cusma Sam 16 Iun 2012, 1:41 pm

Am promis sa postez rochita pentru banchet a fetei mele, sper sa va placa Smile

olguta cusma
olguta cusma
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 163
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 26/02/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de marina40 Sam 16 Iun 2012, 5:41 pm

Olga ai o fata frumoasa si e mandra de rochia ei.Felicitari pentru realizari.
marina40
marina40
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 255
Localizare : zalau
Data de inscriere : 10/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzu Sam 16 Iun 2012, 5:53 pm

Aidil, e foarte frumoasa rochia de matase, imi place ca ai pus in talie si jos grena....iar imprimeul e suberb. imi place cum lucrezi, felicitarile mele.
elutza e vaporoasa si in acelasi timp de seara cum zici tu pentru ca e lunga. superbe culorile. s-o porti cu placere.
olguta, ai reusit s-ati transformi fata intr-o printesa la banchet, atat culoarea cat si volanele dau un aer de printesa. sunt sigura ca a fost admirata.
spor la cusut fetelor!....macar la voi sa fie
Motzu
Motzu
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 528
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mihaelavama Sam 16 Iun 2012, 6:35 pm

superba rochita! ... si fetita!
mihaelavama
mihaelavama
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 383
Varsta : 58
Localizare : vama
Data de inscriere : 07/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de i.xell Sam 16 Iun 2012, 10:18 pm

Olguta, subscriu la Motzu, e ca o printesa fata ta, se vede ca o poarta cu mandrie!
i.xell
i.xell
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Dum 17 Iun 2012, 8:19 am

Olguta, ti-a iesit super rochia primul , dar nu pui si o poza cu floarea din talie, s-o vedem mai de-aproape?
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de violetas Dum 17 Iun 2012, 8:44 am

Aidil, imi place rochia ta rau de tot, materialul e grozav, iar de combinatie ... e traznet. Sa o porti sanatoasa!
Elutza, frumoasa si vaporoasa, iti sta foarte bine!
Olguta, sa-ti traiasca printesa, rochia e foarte frumoasa, culoarea, modelul ca pentru varsta ei!
violetas
violetas
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 825
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Dum 17 Iun 2012, 10:29 am

Olguta, imi place mult modelul ales. Este o frumoasa şi îi vine foarte bine. Felicitari!

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de olguta cusma Dum 17 Iun 2012, 8:55 pm

Multumesc mult de aprecieri fetelor , ea ales singura si modelul si materialul , a fost intr-adevar mandra de cum a iesit .
Aura , floarea din talie nu e chiar reusita , dar o sa-i fac poza ,sa o vedeti mai de aproape.
olguta cusma
olguta cusma
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de elutzamicutza Dum 17 Iun 2012, 9:05 pm

Fetelor, multumesc tare mult pentru complimente :D
Da, si eu m-am gandit sa fac floare din resturi (am destule resturi din acest material), multumesc pentru sugestie! Cand mi-oi invinge lenea, o sa fac :D (de obicei cand termin un proiect mi se face lehamite de el si nu mai revin, uit de el in dulap :_)))
Olguta, este minunata rochita!!! zici ca e o zana in ea :D
elutzamicutza
elutzamicutza
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 414
Localizare : Milano
Data de inscriere : 08/02/2010

https://www.facebook.com/elochka.handmade

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Lun 18 Iun 2012, 7:03 am

Olguta e perfect potrivita rochita cu fata ta!

Am primit o poza cu una din nasele sezonului, rochita curcubeu. Mai astept si alte poze, se pare ca pozarii au muncit la greu anul asta.

O rochie rosie de banchet (si aici inca astept poze). Pustoaica asa simpla a vrut-o:

Karina33
Karina33

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de olguta cusma Lun 18 Iun 2012, 4:38 pm

Merci Merci Multumesc inca o data, fetelor! Raluca a fost foarte incantata, a iesit exact cum a visat-o!
olguta cusma
olguta cusma
Ucenic
Ucenic

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de aidil Mar 19 Iun 2012, 7:20 am

Olguta,sunt foarte reusite ambele, si rochita si printesa. Rochia e tineresca si volanasele mi se par tare potrivite pt varsta ei; cu bretelutele negre nu inteleg ce e. Nu conteaza, oricum imi place!
Karina, cu rochiile tale frumoase m-am obisnuit, dar cea rosie nu mi se pare simpla; ok, nu are combinatii de materiale, da' e fronsata, are bentita la taietura de sub san, e lunga, are captuseala...si oricum, daca vine bine pe purtatoare ce nevoie are de complicatii Probabil o va accesoriza.
aidil
aidil
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB