Materiale textile si auxiliare - croitorie II
+89
ASV
brtlm
lovehandmade
Adela Ispas
LRodica
tomari
anc@
gabriela1554
Iulia888
ladybird
anex07maia
vilcris
oliv
mishou
tyna_mbm
diada
carmensz
32vali
kabunta
piciul
nico1206
marina40
PAULA CONSTANTIN
orhapetru
ema
Samarineanca
oanaraluca
mar_ysa_28
Gabica
Adelle23
nico21
palarierul
valentinadof
ancagio
CarmenClaudia
adela09
Butterfly_Amalia
relutant
Steluzza
i.xell
bisisica bijuterii
Mirky
ral
georgianamatei2007
kla78
despina13cucli
ALICET
rob roy
jearika
nicole24
rigo
laurin
alexaaa08
Ionela.Radu
AITEN
molioa
criston84
olguta cusma
ARYANNA
marabr
otilia gergely
dandana
Andata
bobitica
aurishta
Dolores
Panea Laura
arielas
Gianina4ever
afilimonb
rosita
sybex
anomyss
ancabanu
MagdaMarin
codryna
Admina
denise17
IrinaH
Karina33
aurelia.c
anamaria79"
Buburuza
andrea.z style
ioana soare
ismi3ismi
aidil
felgarii
Uca
93 participanți
Pagina 3 din 9
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 37
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
Re: Materiale textile si auxiliare - croitorie II
Andata, cred ca ai nevoie de un fel de tricot (jerse) din bumbac, imi pare ca papuselele sunt din materiale naturale. Nu cred ca ar merge lycra, ca ar stralucii si s-ar agata mai rau, la joaca.
Ancabanu, mie imi pare un jerse fin, dupa cum drapeaza, dar la genul asta de rochie (cu elastic), poti folosi si bumbac, batist, triplu voal (dezavantaj, e sintetic).
Ancabanu, mie imi pare un jerse fin, dupa cum drapeaza, dar la genul asta de rochie (cu elastic), poti folosi si bumbac, batist, triplu voal (dezavantaj, e sintetic).
Andata, Admina are perfecta dreptate! materiale excusiv naturale pt papusile waldorf iar materialel ala e un tricot special pe care doamnele il cumpara de afara, e scump rau. poti sa incerci insa cu un material de tricou vopsit in roz+galben fff pal, adica asa m-am gandit eu ca asi incerca cand ma bantuia gandul

dandana- Junior
- Numarul mesajelor : 419
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 21/05/2009
Da, multumesc frumos..se vede ca e ceva scump, mai ales la ce pret era rochita.....deci sa-mi iau gandul pentru ca nu cred ca voi gasi nici in bacau asa ceva........
ancabanu- Junior
-
Jerseul cred ca ar fi vreo 14-16lei/m... 20 maxim, cred ca 1,5m sau 2m ar fi de ajuns. Nu mi s-ar parea mult, mai ales ca zici ca e scumpa rochia.
Poate sa fie si vreo vascoza moale, eu zic sa mergi prin magazine sa incerci sa pui pe bie materialul, sa vezi cum cade. Sau poti comanda online, daca nu gasesti acolo.

Poate sa fie si vreo vascoza moale, eu zic sa mergi prin magazine sa incerci sa pui pe bie materialul, sa vezi cum cade. Sau poti comanda online, daca nu gasesti acolo.
Pai nu e mult dar ideea e sa gasesc asa subtire sau ceva asemanator

ancabanu- Junior
-
Materialul ce l-am folosit la provocarea volanoasa de aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
este acesta:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ca textura este ca un voal mai plin, usor transparent. Parca ar fi vascoza, dar nu am inteles de ce tipul de ma magazin a zis ca ar fi "fibra naturala" Nu ma pricep la fibre.
Pentru fetele din Mures si din zona, materialul l-am luat din Luxorul mare, de la etaj, raionul de metraje unde vinde un domn. Cred ca cei din Mures stiu despre care raion vorbesc.
Initial l-am luat sa fac o rochita, dar experienta si indemanarea mea sunt departe de a face ce as fi vrut, asa ca m-am orientat catre o piesa pe care stiu sa o execut.
este acesta:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ca textura este ca un voal mai plin, usor transparent. Parca ar fi vascoza, dar nu am inteles de ce tipul de ma magazin a zis ca ar fi "fibra naturala" Nu ma pricep la fibre.
Pentru fetele din Mures si din zona, materialul l-am luat din Luxorul mare, de la etaj, raionul de metraje unde vinde un domn. Cred ca cei din Mures stiu despre care raion vorbesc.
Initial l-am luat sa fac o rochita, dar experienta si indemanarea mea sunt departe de a face ce as fi vrut, asa ca m-am orientat catre o piesa pe care stiu sa o execut.
otilia gergely- Ucenic
- Numarul mesajelor : 203
Localizare : Tg Mures
Data de inscriere : 09/09/2009
mercic de info stiu unde e doar ca mai greu pot sa ajung
ARYANNA- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 121
Localizare : am gasit
Data de inscriere : 16/01/2010
Am si eu o intrebare la voi: stiti cumva din ce material este facuta lenjeria aceea intima fara cusaturi si de unde as putea gasi asa ceva? Mi-am luat de la Jolidon o pereche de boxeri fara cusaturi (ma rog cu o cusatura de imbinare dar care nu se vede) si mi-a placut la nebunie materialul insa nu imi placea forma in care erau croiti si ma gandeam sa imi caut si sa imi fac eu asa cum imi doresc
Merci!

Merci!
codryna- helper
- Numarul mesajelor : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/07/2011
Cred ca e microfibra, citeste pe eticheta, uneori scriu (pe cea de hatie, care se arunca), daca sunt de microfibra, lycra, etc. Poti folosi o lycra fina, nu stiu daca se gaseste microfibra de imbracaminte, ca material.
Merci frumos. O sa ma uit cand ajung acasa sa vad ce scrie pe eticheta.Admina a scris:Cred ca e microfibra, citeste pe eticheta, uneori scriu (pe cea de hatie, care se arunca), daca sunt de microfibra, lycra, etc. Poti folosi o lycra fina, nu stiu daca se gaseste microfibra de imbracaminte, ca material.
O intrebare si pls nu o considerati stupida dar sunt noua in ale croitoriei: daca folosesc o lycra fina nu e nevoie de cusaturi (adica nu se destrama)? Ca asta e ideea: sa nu am cusaturi pt a se vedea frumos in anumite rochite

codryna- helper
- Numarul mesajelor : 45
Data de inscriere : 26/07/2011
Otilia ,cu prima ocazie cand vin acasa la mama {Bahnea) ,o sa vizitez raionul de la Luxor,imi place mult materialul .
olguta cusma- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 163
Varsta : 53
Data de inscriere : 26/02/2012
Buna,
Imi poate recomanda cineva in depozit de materiale textile, vreau sa cumpar bumbac creponat pentru lenjerie de pat?
Edit Diada - te rog frumos, mesajele gen multumesc etc or sa se stearga, iti faci si altfel cele 50 de mesaje pentru concurs. Si te rog sa faci schimbul de linkuri cu forumul. Multumesc.
Imi poate recomanda cineva in depozit de materiale textile, vreau sa cumpar bumbac creponat pentru lenjerie de pat?
Edit Diada - te rog frumos, mesajele gen multumesc etc or sa se stearga, iti faci si altfel cele 50 de mesaje pentru concurs. Si te rog sa faci schimbul de linkuri cu forumul. Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre diada in Joi 08 Noi 2012, 10:50 am, editata de 1 ori (Motiv : anunt)
criston84- helper
-
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 38
Localizare : cluj
Data de inscriere : 23/11/2011
intra aici RECLAMA
Ultima editare efectuata de catre diada in Joi 08 Noi 2012, 10:48 am, editata de 1 ori (Motiv : Sters reclama)
molioa- helper
- Numarul mesajelor : 3
Localizare : bistrita-nasaud
Data de inscriere : 13/04/2011
stie cineva un magazin de tesaturi la kg in bucuresti ,daca se poate si aproape de piata iancului?ma intereseaza stofa de tapiterie , vreau sa fac o husa ptr.canapea.
AITEN- helper
-
Numarul mesajelor : 70
Varsta : 66
Localizare : constanta
Data de inscriere : 05/02/2009
Fetelor, imi poate spune cineva unde pot gasi in Bucuresti banda de silicon? Lucrez la o rochie de ocazie pentru fata mea, este cu spatele gol si nu se aseaza nicicum fara banda aia. Si ar trebui s-o gasesc azi

olguta cusma- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 163
Varsta : 53
Data de inscriere : 26/02/2012
Pentru Criston: material de lenjerie pat creponat gasesti la sam expo , dar se vinde numai la sul ( 40 ml) vreo 250 lei sulul. Nu stiu daca am voie sa scriu asta

Ionela.Radu- helper
- Numarul mesajelor : 62
Varsta : 46
Data de inscriere : 08/12/2011
olguta ar trebui sa gasesti la orice mergerie. Daca inca nu ai gasit eu cumparam din crangasi e o mercerie langa piata. Avea mai multe culori. Sau zona rahova- malcoci.
alexaaa08- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/09/2009
hello, hello si La multi ani! Intrebare intrebatoare: a folosit cineva voal georgette pe post de dublura? am cumparat voal georgette pentru o rochita crosetata caci era singurul material care se potrivea la culoare cu ce imi trebuia mie, dar nu imi place pentru ca mi se pare foarte sintetic. Initial, am vrut sa iau un satin elastic, pe urma atlas, ba vanzatoarea mi-a pus pe masa chiar si tafta si in final am ajuns la georgette. deci, ce material ziceti voi ca ar merge cel mai bine pentru o captuseala care sa nu fie insa foarte plasticos? dati-mi un sfat, va rog, ca ma stresez cu asta de vreo 3 saptamani! Mersic frumos si pupaturi la toata lumea!
laurin- Ucenic
- Numarul mesajelor : 221
Varsta : 48
Data de inscriere : 19/10/2010
Elastic culoarea pielii pentru fuste? Unde gasesc?
Buna
Unde gasesc si eu (in Bucuresti) elastic culoarea pielii pentru fusta???? Am cautat la 3 mercerii din Bucur Obor si nu au asa ceva...mi se pare incredibil, alb, negru si culoarea pielii trebuie sa existe tot timpul. Ma asteptam ca cine stie ce culoare sa gasesc mai greu dar nu culoarea pielii. Nici pe merceria.ro, site-ul promovat aici, nu exista. Prin urmare, unde gasesc si eu asa ceva in Bucuresti?
Multumesc
Unde gasesc si eu (in Bucuresti) elastic culoarea pielii pentru fusta???? Am cautat la 3 mercerii din Bucur Obor si nu au asa ceva...mi se pare incredibil, alb, negru si culoarea pielii trebuie sa existe tot timpul. Ma asteptam ca cine stie ce culoare sa gasesc mai greu dar nu culoarea pielii. Nici pe merceria.ro, site-ul promovat aici, nu exista. Prin urmare, unde gasesc si eu asa ceva in Bucuresti?
Multumesc
rigo- helper
-
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 40
Data de inscriere : 07/07/2010
Buna, am vazut elastic bej (doar ca era ornamental) la Sahara.
Este pe Cheiul Dambovitei , pe sensul de mers catre metrou Izvor, la aproximativ 250-300 m distanta de straduta unde se afla biserica Sf. Anton.
Este pe Cheiul Dambovitei , pe sensul de mers catre metrou Izvor, la aproximativ 250-300 m distanta de straduta unde se afla biserica Sf. Anton.
nicole24- Ucenic
- Numarul mesajelor : 189
Data de inscriere : 09/03/2012
Laurin, o vascoza vegetala in culoarea firului sau apropiata, nu gasesti? Sau poti cauta captuseala de vascoza.
Rigo, elasticul de fusta, de obicei se ascunde in material si nu e nevoie de culori diferite. Daca ai culoare deschisa la material, folosesti alb si daca e inchisa, negru. Daca vrei sa-l lasi la vedere, iti trebuie elastic decorativ, cu o margine dantelata, eventual. Se gasesc si elastice late, gen curea, tot decorative, in diverse culori.
Rigo, elasticul de fusta, de obicei se ascunde in material si nu e nevoie de culori diferite. Daca ai culoare deschisa la material, folosesti alb si daca e inchisa, negru. Daca vrei sa-l lasi la vedere, iti trebuie elastic decorativ, cu o margine dantelata, eventual. Se gasesc si elastice late, gen curea, tot decorative, in diverse culori.
Admina, mersic mult! O sa caut ce ai zis tu, sper sa si gasesc.
laurin- Ucenic
- Numarul mesajelor : 221
Varsta : 48
Data de inscriere : 19/10/2010
caut sa cumpar/comand si nu gasesc stofa carouri crem-burberry
buna seara! vreau sa achizitionez 5 m2 de material stofa carouri crem-burberry stie cien unde as putea gasii,un pret/m2?ms.[img][/img]
jearika- helper
- Numarul mesajelor : 1
Localizare : arges
Data de inscriere : 20/02/2013
Pagina 3 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

» Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I
» Cum se numesc materialele?
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Cum se numesc materialele?
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
Pagina 3 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)