Materiale textile si auxiliare - croitorie II
+89
ASV
brtlm
lovehandmade
Adela Ispas
LRodica
tomari
anc@
gabriela1554
Iulia888
ladybird
anex07maia
vilcris
oliv
mishou
tyna_mbm
diada
carmensz
32vali
kabunta
piciul
nico1206
marina40
PAULA CONSTANTIN
orhapetru
ema
Samarineanca
oanaraluca
mar_ysa_28
Gabica
Adelle23
nico21
palarierul
valentinadof
ancagio
CarmenClaudia
adela09
Butterfly_Amalia
relutant
Steluzza
i.xell
bisisica bijuterii
Mirky
ral
georgianamatei2007
kla78
despina13cucli
ALICET
rob roy
jearika
nicole24
rigo
laurin
alexaaa08
Ionela.Radu
AITEN
molioa
criston84
olguta cusma
ARYANNA
marabr
otilia gergely
dandana
Andata
bobitica
aurishta
Dolores
Panea Laura
arielas
Gianina4ever
afilimonb
rosita
sybex
anomyss
ancabanu
MagdaMarin
codryna
Admina
denise17
IrinaH
Karina33
aurelia.c
anamaria79"
Buburuza
andrea.z style
ioana soare
ismi3ismi
aidil
felgarii
Uca
93 participanți
Pagina 2 din 9
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Materiale textile si auxiliare - croitorie II
buna ziua
in vara asta voi avea nunta si indraznesc sa imi fac singura rochia de mireasa ca sa acopar unele defecte(o scolioza)
as vrea sa stiu de unde pot achizitiona online materiale deosebite
.sper sa ma ajutati.multumesc
in vara asta voi avea nunta si indraznesc sa imi fac singura rochia de mireasa ca sa acopar unele defecte(o scolioza)
as vrea sa stiu de unde pot achizitiona online materiale deosebite
.sper sa ma ajutati.multumesc
anomyss- helper
-
Numarul mesajelor : 20
Varsta : 35
Localizare : botosani
Data de inscriere : 30/07/2011
codryna a scris:Buna fetele,
Nu stiu daca aici sau in alta parte trebuie sa postez (daca nu e ok rog adminii sa mute la topicul potrivit) insa in perioada 16-22 apr este o oferta in Lidl la un set de clesti pt nituit, capsat si perforat la 16.99 lei. Eu mi-am luat un set si abia astept sa ma "joc"![]()
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
A revenit oferta pentru clesti la Lidl.
sybex- Ucenic
- Numarul mesajelor : 101
Localizare : Romania
Data de inscriere : 10/12/2010
Mi-a luat si mie sora-mea azi setul asta, sa vad cum o fi.
Fetelor, care v-ati mai luat clesti din astia, cum sunt, ati apucat sa-i folositi?
Vad ca i-au facut 19.99 ron intre timp
Fetelor, care v-ati mai luat clesti din astia, cum sunt, ati apucat sa-i folositi?
Vad ca i-au facut 19.99 ron intre timp

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Da rosita, eu am bortelit si pus ocheti de m-o durut mana o zi dupa aia. Dar clestii sunt bunicii. Trebe un pic de practica si pe urma totul merge struna.
afilimonb- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 251
Varsta : 37
Localizare : iasi
Data de inscriere : 23/03/2011
Da,si eu am folosit toti clestii...chiar azi am pus niste capse,ca am reinnoit un carucior de bebe....

Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 43
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Si eu am pus capse la camasi...nu mi-ai vazut camasile??? le-am postat la hainute de copii....eu am terminat capsele...
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri si ma bucur ca sunt buni clestii, abia astept sa intru in posesia lor
Sper sa ma descurc cu aplicatul capselor!!
Arielas, acum am cautat camasa ta, super arata, si super sunt capsele! Esti maestra, ca presupun ca trebuie sa reusesti din prima sa aplici, ca apoi arata urat locul daca gresesti vreuna?

Sper sa ma descurc cu aplicatul capselor!!
Arielas, acum am cautat camasa ta, super arata, si super sunt capsele! Esti maestra, ca presupun ca trebuie sa reusesti din prima sa aplici, ca apoi arata urat locul daca gresesti vreuna?
rosita- Atotcunoscător
Buna fetelor,
L-am trimis si eu ieri pe tata-meu sa ia clestii( deja de 2 ori i-am ratat, lucrand afara din oras ajung tarziu si stocurile se cam epuizeaza).
Am incercat sa pun capse si a iesit binisor (mai am nevoie de practica), gaura la curea greeeeuuuu am reusit sa fac
ma dor degetele de numa la cat am strans clestele ala.
Probleme am intampinat la pus inelele pentru gaura, clestele nu calca bine, si indoiaie inelul doar pe jumatate, cealalta jumatate nu o toceste. Daca inchid clastele gol, fara inel, simt cum bate intr-o parte, adica nu intra perfect pe mjloc
. Poate totusi nu fac eu ceva bine, si cu timpu ma spoecializaz
L-am trimis si eu ieri pe tata-meu sa ia clestii( deja de 2 ori i-am ratat, lucrand afara din oras ajung tarziu si stocurile se cam epuizeaza).
Am incercat sa pun capse si a iesit binisor (mai am nevoie de practica), gaura la curea greeeeuuuu am reusit sa fac

Probleme am intampinat la pus inelele pentru gaura, clestele nu calca bine, si indoiaie inelul doar pe jumatate, cealalta jumatate nu o toceste. Daca inchid clastele gol, fara inel, simt cum bate intr-o parte, adica nu intra perfect pe mjloc

Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Laura, eu la inele, daca clestele nu le-a fixat bine, le bat un pic cu un ciocanel.
Eu am avut probleme la gaurit, mai ales pe materiale subtiri, dar am gasit solutie, pun sub stofa si un cartonas, asa incat materialul sa fie gaurit primul.
Eu am avut probleme la gaurit, mai ales pe materiale subtiri, dar am gasit solutie, pun sub stofa si un cartonas, asa incat materialul sa fie gaurit primul.
afilimonb- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 251
Varsta : 37
Localizare : iasi
Data de inscriere : 23/03/2011
Da,si eu am vazut ca la material subtire merge mai greu...capsele abia le-am inceput,am folosit ochetii mai mult...
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 43
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Aha, aici trebuia sa scriu...
Reiau intrebarea de la topicul cu hainutele de copii:
Unde gasesc materiale potrivite pentru hainutele de bebe ?

Dolores- helper
- Numarul mesajelor : 20
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 09/12/2010
Mi-am luat si eu clesti
dar inca nu i-am incercat.

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Dolores, ce materiale cauti? Pentru ce hainute de copilasi?
Se gasesc bumbacele, tricoturi moi, finet sau de gen pentru pijamalute. In Ploiesti parca erau magazine de tesaturi, fiind pentru bebe, mai bine sa le vezi inainte. Poti cere un coltisor sa ii dai foc sa arda integral si sa miroasa specific; daca se strange ca un plastic, nu e natural.
Se gasesc bumbacele, tricoturi moi, finet sau de gen pentru pijamalute. In Ploiesti parca erau magazine de tesaturi, fiind pentru bebe, mai bine sa le vezi inainte. Poti cere un coltisor sa ii dai foc sa arda integral si sa miroasa specific; daca se strange ca un plastic, nu e natural.
Dolores a scris:Aha, aici trebuia sa scriu...![]()
Ce bine ar fi daca dupa ce ai pus o intrebare te-ai uita daca ti-a raspuns careva!

Eu inteleg ca vrei sa faci numarul de mesaje pentru concurs dar parca iar se repeta povestea cu vorbitul si scrisul de unu' singur!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Multumesc pentru sfaturi! Eu verific mai rar mesajele, fiindca stau cu bebita, plus treburile prin casa, plus... stiti cum este, cu siguranta...

Dolores- helper
- Numarul mesajelor : 20
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 09/12/2010
Nu am stiut unde merge mai bine postarea mea, la Ustensile de croitorie sau aici, in fine.
Am intrat, in sfarsit, in posesia cumparaturilor pe care mi le-a facut sora-mea de la Lidl la promotiile de saptamana trecuta:
Sunt incantata, de parca a venit Craciunul mai devreme! Setul ala cu papiote l-am vrut mai mult pentru acele de masina si bobine. Elasticele sunt foarte misto ca si calitate, as vrea sa gasesc asa ceva in mercerii, in loc de "gumele" alea tari si inelastice, pe care le gasim de obicei. Si pe care, de cate ori incerc sa le cos la masina, produc un guguloi de ata dedesubt, si ma las pagubasa. Clestii inca nu i-am desfacut, dar le vine si lor randul
Am intrat, in sfarsit, in posesia cumparaturilor pe care mi le-a facut sora-mea de la Lidl la promotiile de saptamana trecuta:
Sunt incantata, de parca a venit Craciunul mai devreme! Setul ala cu papiote l-am vrut mai mult pentru acele de masina si bobine. Elasticele sunt foarte misto ca si calitate, as vrea sa gasesc asa ceva in mercerii, in loc de "gumele" alea tari si inelastice, pe care le gasim de obicei. Si pe care, de cate ori incerc sa le cos la masina, produc un guguloi de ata dedesubt, si ma las pagubasa. Clestii inca nu i-am desfacut, dar le vine si lor randul

rosita- Atotcunoscător
Sa-i folosesti cu spor,cat a fost acel set de bobine si setul de elastice?
Clestii am vazut ca i-au facut 20 ron
de la 17.
Si eu vanez acel set de bobine.
Poti face o poza unei bobine s-o vad si eu mai bine?
Clestii am vazut ca i-au facut 20 ron

Si eu vanez acel set de bobine.
Poti face o poza unei bobine s-o vad si eu mai bine?
Merci Magda.
Am vazut si eu ca au marit un pic pretul la clesti, dar sincer, mie tot mi s-a parut un pret bun. Zicea sora-mea ca primele chestii care s-au epuizat au fost clestii si benzile de lipit tivul, lol. Ma gandeam, cine o fi cumparand clestii astia intr-o veselie, ca mereu dispar imediat. Cred ca astia care ii revand pe okazii, sau ceva de genul asta.
O sa ma interesez cat a costat setul de papiote, ca in momentul asta nu stiu.
Cred ca mai bine iti faci o idee despre bobina daca ti-o descriu, ca daca o pozez, ar arata ca o bobina
)
E din plastic si e mata, diametrul e de 2 cm si inaltimea de 1. Cercurile sunt usor bombate in afara. Cam asta ar fi
Am vazut si eu ca au marit un pic pretul la clesti, dar sincer, mie tot mi s-a parut un pret bun. Zicea sora-mea ca primele chestii care s-au epuizat au fost clestii si benzile de lipit tivul, lol. Ma gandeam, cine o fi cumparand clestii astia intr-o veselie, ca mereu dispar imediat. Cred ca astia care ii revand pe okazii, sau ceva de genul asta.
O sa ma interesez cat a costat setul de papiote, ca in momentul asta nu stiu.
Cred ca mai bine iti faci o idee despre bobina daca ti-o descriu, ca daca o pozez, ar arata ca o bobina

E din plastic si e mata, diametrul e de 2 cm si inaltimea de 1. Cercurile sunt usor bombate in afara. Cam asta ar fi

rosita- Atotcunoscător
Ok, Magda.
Sa stai cu antenele intinse pentru urmatoarea oferta
Sa stai cu antenele intinse pentru urmatoarea oferta

rosita- Atotcunoscător
Iti dai seama ca voi sta,au fost si atunci cand s-a deschis lidl la ploiesti,dar le-am ratat.
Rosita,ai incercat bobinele la masina de cusut?Eu am luat un set de genul asta si pe langa ca atele erau de o calitate f. proasta bobinele(care arata cum ai descris tu pe ale tale)nu se potrivesc la masina de cusut.Ale mele sunt ptr. masina aceea chinezeasca de cusut mica si inutila care se vindea candva pe la televizor.Oricum sa le stapaniti sanatoase.
bobitica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 206
Varsta : 46
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/11/2009
Bobitica, ma asteptam ca atele sa nu fie de calitate, la pretul ala, dar nu atele m-au convins sa iau setul 
N-am incercat inca bobinele, dar am pus o bobina din asta noua langa una de-a mea si sunt identice ca marime, de aia nu mi-am facut probleme. La masina mea s-au potrivit si bobinele de la masina de cusut mica si inutila de care zici
Tu ce masina de cusut ai? Masina mea e Bernette si are accesoriile ca si masinile Brother. Stiu ca e o marca de masina, Pfaff, parca, care are bobinele mai putin inalte.

N-am incercat inca bobinele, dar am pus o bobina din asta noua langa una de-a mea si sunt identice ca marime, de aia nu mi-am facut probleme. La masina mea s-au potrivit si bobinele de la masina de cusut mica si inutila de care zici

Tu ce masina de cusut ai? Masina mea e Bernette si are accesoriile ca si masinile Brother. Stiu ca e o marca de masina, Pfaff, parca, care are bobinele mai putin inalte.
rosita- Atotcunoscător
Rosita si eu sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Si la mine s-au potrivit bobinele masinii de cusut perdele cumparata de mama dupa revolutie cu 30 lei de la teleshoping
Singurele lucruri utile au fost mosorelele.
Norocul meu ca le-am pastrat bine atatia ani.
Si la mine s-au potrivit bobinele masinii de cusut perdele cumparata de mama dupa revolutie cu 30 lei de la teleshoping
Singurele lucruri utile au fost mosorelele.
Norocul meu ca le-am pastrat bine atatia ani.
Buna tuturor. Va rog mult sa ma sfatuiti si pe mine: caut material care sa se intinda destul de mult, cu aspect compact, uni. Mi-a intrat in cap ca trebuie sa incerc sa ii fac mezinei papusi gen waldorf si caut un material cat mai apropiat de culoarea pielii si cat mai elastic. Aveti vreo denumire dupa care sa caut, ca eu imi prind urechile cand e vorba de cum se numesc materialele? Nu radeti de mine, va rog
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

» Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I
» Cum se numesc materialele?
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Cum se numesc materialele?
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
Pagina 2 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
» Ornamente de Craciun - 6
» Broderie, cusuta la masina
» Animale de companie!!! - 5