Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyAstazi la 7:32 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Frivolite - cap 7
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 07 Feb 2023, 12:46 pm Scris de Gabica

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 31 Ian 2023, 3:03 pm Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMier 11 Ian 2023, 10:24 am Scris de SilviaDumitrescu

» Ornamente de Craciun - 6
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMier 11 Ian 2023, 10:03 am Scris de Dorulet

» Broderie, cusuta la masina
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 10 Ian 2023, 2:55 pm Scris de ema

» Animale de companie!!! - 5
Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 EmptyMar 10 Ian 2023, 2:44 pm Scris de ema

Hainute pentru copiii nostri (13)

+46
firicel
Tiama
Admina
zylv
Clio_Ela
ivanoiuadela9
Camy
MihaelaT
stoy
Motzu
corina corina
Andata
i.xell
MagdaMarin
zsofia
mariucamariuca
aurelia.c
aurishta
Panea Laura
valentinadof
zahariaelouise
anasia
moruna
Dorulet
ancabanu
marina40
mnarcisa
danae
Karina33
ismi3ismi
ancone
LYNDA
diada
geany
kla78
aidil
Chirrox13
LORIMAR
anigherman
arielas
adriuta
marabr
elenaveronica
Gianina4ever
deosebita1
tiana
50 participanți

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

In jos

Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (13)

Mesaj Scris de arielas Mar 15 Mai 2012, 12:11 pm

Am facut o fustita incretita pentru fetita mea si a aparut si a 2-a cerinta pentru o fetita mai mare. De asta am 2 marimi diferite. Va arat si materialul pe care eu l-am asezat invers. Am taiat din el culorile care m-au interesat pentru fete. E un batist foarte lejer. La inceput nu mi s-a parut a fi potrivit pentru varsta lor, dar lor le place si ce publicul cere, le ofer cu placere. Spor la treaba.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (13) - Pagina 12 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (13)

Mesaj Scris de i.xell Mar 15 Mai 2012, 12:48 pm

arielas, nu stiu ce varsta are fetita ta, dar materialul e bestial, mie una imi place , e foarte colorat, e VIU. Din partea mea [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
i.xell
i.xell
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Mar 15 Mai 2012, 1:36 pm

Fetita mea are 6 ani si jumatate si cealalta are 9. Creadeam ca e prea serios pentru ele. Dar am luat din material culorile care mi-au convenit. Multumesc pentru vot. kiss
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Sus In jos

Mesaj Scris de victoriacus Mar 15 Mai 2012, 2:14 pm

arielas,sunt superbe fustitele.Vara as purta si eu asa fuste Smile
victoriacus
victoriacus
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1143
Varsta : 49
Localizare : Clinceni/Ilfov
Data de inscriere : 21/12/2010

http://victoriacus.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Gianina4ever Mar 15 Mai 2012, 2:32 pm

E foarte frumos materialul,de unde l-ai luat?
Gianina4ever
Gianina4ever
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 43
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aidil Mar 15 Mai 2012, 8:44 pm

Materialul e interesant, dar modul in care ai croit si imbinat valonasele il face si mai deosebit. Sa le poarte cu placere cand s-o mai incalzi pe afara!
aidil
aidil
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mar 15 Mai 2012, 11:03 pm

Lidia, Valentina, Elouise, Ariela, ce inseamna sa aveti fete, combinatii care mai de care, va felicit, sa va traiasca copilele si sa le poarte sanatoase!

sa va arat ce inseamna sa ai baieti lol!

Productia mea croita "la lumanare" rade cum copilul nu avea tricouri de dormit (prefera albe) i-am luat material de la Camy si i-am facut cateva tricouri (Cool cateva perechi de pantaloni 3 sferturi (6 parca) si tot nu are cu ce dormi ca acum le vrea la gradinita zid se simte foarte bine in ele si renunta el la tricourile cu cars, sunt foarte multumita de munca mea rade

pozele graitoare (iar ma ia Admina ca umplu pagina pupi )

Compleu bleo, are si sus bentita mov nu se vede ok in poze:

compleu 2, insigna de pe mercerie:

si inca 2 tricouri bleo:

se deosebesc prin culoarea bentitei. Trecem la cele verzui:

compleu:

al doilea nu am reusit sa-i fac poza intreg pentru ca a luat pantalonii la purtare cum le-a vazut gata love asa ca, sa continuam cu 3 tricouri verzui:

2 poze purtandu-le, ce-am prins si eu ca baietii nu se schimba pentru poze...

si aici colorand (ce ziceti ca mi-a desenat o racheta pe un picior de pantalon? rade si cand il intreb cine? Stefan rade )

stati ca n-am terminat hug

o pereche de pantalonasi rosii, tot 3 sferturi:

si din plus de pe mercerie, super, cu balerine, ii plac mult!

Am terminat lol! acum ar trebui sa ma apuc de rochita pentru provocare, doar ca vremea de afara nu prea ma inspira/ajuta.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7334
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de LYNDA Mier 16 Mai 2012, 1:31 am

Diada o adevarata colectie! sunt super! felicitari hug
LYNDA
LYNDA
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 38
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de adriuta Mier 16 Mai 2012, 3:11 am

Diada, felicitari pentru colectia impresionant de frumos realizata cu maiestrie si ingeniozitate. Ai un copilas fericit si tu esti o mamica fericita ca poti sa ii oferi puiului tau asa lucruri utile si frumos realizate.
Felicitari. kiss
adriuta
adriuta
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 242
Localizare : acasa
Data de inscriere : 17/09/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Mier 16 Mai 2012, 7:02 am

Diada ce colectie impresionanta. Esti uimitoare. E bine pentru tine, e bine pentru familie.
Gianina materialul este de la kil. Multumesc pentru remarci. Merci
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Sus In jos

Mesaj Scris de danae Mier 16 Mai 2012, 9:22 am

Valentina sunt superbe si fetele si compleurile! Sa stii ca am si eu acelasi material de la Camy, dar sper sa imi repar triplock-ul intai! zid
Ariela, mie mi se par chiar de varsa lor. Foarte bine ai aranjat materialul.
Diada, daca la lumanare ai asa spor, iti dai seama altfel? O super colectie, dar acum fugi si fa ceva si pentru tine! pupi
danae
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Panea Laura Mier 16 Mai 2012, 9:25 am

Arielas ce frumoasa sunt fustitele, si materialul e super.
Diada, felcitari pentru colectie!!
Sa le poarte cu placere cei mici.
Panea Laura
Panea Laura
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de i.xell Mier 16 Mai 2012, 10:05 am

wow wow diada, au zis deja fetele: o colectie impresionanta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]nu vreau sa ma gandesc daca aveai fetita cate modele de rochite ne aratai. Sa le poarte sanatosi baietii tai!
i.xell
i.xell
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ivanoiuadela9 Mier 16 Mai 2012, 11:51 am

Diada esti nemaipomenita cate minutatii ai facut la flacaii tai ...daca as sti si eu ce bine ar fi zid ...imi plac toate , sa le poarte cu placere copilasii hug pupi
ivanoiuadela9
ivanoiuadela9
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1402
Varsta : 45
Localizare : tg jiu
Data de inscriere : 22/04/2010

http://ivanoiuadela9.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucia Ro Mier 16 Mai 2012, 12:10 pm

Diada, si eu as vrea plus cu balerine pentru fetita mea, pentru o fustita.... dar nu-l gasesc pe merceria... mai este sau s-a terminat? Scuze de off topic
Lucia Ro
Lucia Ro
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 356
Varsta : 47
Localizare : Romania
Data de inscriere : 07/01/2010

http://lucillesdesigns.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de pufoi Mier 16 Mai 2012, 12:13 pm

Arieles sunt superbe fustitele!
Diada , ca mama de baiat. iti pot spune ca baietii pot fi mai moderni si dichisiti decat fetele. si foarte critici! asta ,in caz ca nu stiai. rade
daca poarta lucrusoarele facute de tine, inseamna ca ti-au iesit super bine!
pufoi
pufoi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Mier 16 Mai 2012, 8:20 pm

Bravo Diada ai mai reusit sa faci niste frumuseti de hainute. aplauze

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Mier 16 Mai 2012, 10:00 pm

Diada ,ce hainute frumos lucrate!Sper ca maine pe seara sa ma-nfiintez pe aici cu haine noi pt fete,poate ,poate, vreun baiat....Glumesc desigur!

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 17 Mai 2012, 7:46 am

Sa zicem ca la mine mai este si exercitiul, ca daca faci numai asta iti ies din ce in ce mai bine rade

LuciaMaterialul cu balerine mi l-a dat Admina cam demultisor doar s-o intrebi daca mai are vreunul ratacit pe la ea.

Azi a vrut costum albastru, ieri a fost rosu si il intreaba soacra-mea: "ai venit cu pijamalele pe tine?" (de la gradinita) asa s-a suparat ca el nu le vede pijamale, dar asa apreciaza soacra lucrul MEU de mana rade

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7334
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de tiana Joi 17 Mai 2012, 8:55 pm

diada,esti o mamica f harnica! sa creasca mari si tu sa le mai faci,ca tare priceputa esti!

tiana
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 223
Localizare : constanta
Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB