Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyIeri la 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti?

+91
shopmena
rozina
TeoCanada
kb
alina noel
corinette
louise27
aurelia.c
M.Emilia
laurrra
ral
haute_couture
cristina.moncea
MagdaMarin
DANIELA.I
dan
ancone
sarsuraki
Muffin
Noemi
ggmc
Maci
canadianca50
rosita
mnarcisa
princessita_stefy
CARLA GRIGORAS
ashpvx
caoticamonica
roxana096
alexaaa08
biribishpampela
crumaoli
adela09
IrisT
danae
elutzamicutza
Nicoleta Irimescu
ileana cosanzeana
amnro
amia
Lucia Ro
milena
oana_007
sebi71
scamutza
mamiboom
doryna
diada
zylv
mihamiha
BiancaBellyDance
Zana Mica
Adriana13
pepy24
deliandreea
deeaz
mickyta
mdlupu
margot
camelot
Karina33
degetica
angells
ancacib
SilviaDumitrescu
RELY
emi
zbughi_ro
raluca1980
Gabyx
mada93
nadina_b2005@yahoo.com
babuscky
Monica
ralucis
dandana
aisha
clodi
io nu
Donescu Monica
audit
dali87
irish05
Usagy
AndreeA__
andreeaX
Buburuza
RalucaS
Admina
loremunteanu
95 participanți

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 Empty Re: Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti?

Mesaj Scris de Admina Joi 18 Feb 2010, 9:38 am

Mama, am trimis tot forumul la Filaret... rade In alta ordine de idei, cei care lucreaza acolo sunt si ei oameni, de multe ori este un frig de nesuportat sau vara, sauna. Nu au o munca foarte grea, dar conditiile nu sunt printre cele mai bune. Si vor si ei clienti decisi, nu sa ii puna sa dea jos 5 baloti si sa nu cumpere nimic. Sunt foarte amabili toti, domnul care canta glumeste de fiecare data (uneori cam deochiat, dar il iert, ca se plictiseste si el Laughing ), celalalt domn (cu mustata), ma ajuta, imi duce pungile la masina, uneori. Doamnele sunt amabile si glumete, imi dau sfaturi sau imi cauta diverse; mai si glumim. Doar sa-i tratati normal si eu le mai las cate 2-3lei, ca se aduna si isi iau si ei un suc, o cafea. Embarassed

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 Empty Re: Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti?

Mesaj Scris de deeaz Vin 19 Feb 2010, 7:39 pm

Am si eu intrebare : nu stiti nici un depozit de prin zona Moldovei , caci daca dau comanda de material nu prea imi convine caci transportul este destul.
Merci
deeaz
deeaz
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 66
Varsta : 40
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 21/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de RalucaS Sam 20 Feb 2010, 1:48 pm

Am fost si eu la Filaret azi, nu am gasit mare lucru dar am luat totusi vreo 2 jerseuri dragute. Am inteles insa ca este posibil ca sapt viit sa plece proprietarul in Italia sa caute materiale, deci in cam 2 sapt vor avea marfa noua.
RalucaS
RalucaS
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 376
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/01/2009

http://manufactura-creativa.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de mickyta Sam 20 Feb 2010, 1:51 pm

Salut, vad ca nimeni din Constanta nu ma poate ajuta si pe mine cu info. Chiar nu sunt magazine cu textile la preturi rezon ?
mickyta
mickyta
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 579
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti? - Pagina 5 Empty Furnizori tesaturi

Mesaj Scris de deliandreea Dum 21 Feb 2010, 10:35 pm

Buna ,

Puteti sa imi spuneti si mie unde gasesc materiale pentru fete de masa , dar de calitate foarte buna. Multumesc
deliandreea
deliandreea
helper
helper

Numarul mesajelor : 4
Localizare : net
Data de inscriere : 21/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de pepy24 Dum 21 Feb 2010, 10:40 pm

incearca [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
pepy24
pepy24
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 108
Varsta : 43
Localizare : campulung
Data de inscriere : 31/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de deliandreea Dum 21 Feb 2010, 10:48 pm

Pe stitul acesta nu exista asa ceva . Mersi oricum
deliandreea
deliandreea
helper
helper

Numarul mesajelor : 4
Localizare : net
Data de inscriere : 21/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Adriana13 Dum 21 Feb 2010, 11:40 pm

deliandreea, depinde unde locuiesti, ca sa stim unde ai putea sa gasesti...
Adriana13
Adriana13
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Data de inscriere : 12/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Zana Mica Mier 24 Feb 2010, 4:01 pm

Buna ziua,
Am si eu o intrebare in privinta furnizorilor de materiale.A lucrat cineva vreodata cu materiale naturale gen bumbac organic, in, bambus etc. Aveti idee unde as putea gasi asa ceva in Ro?Ma mai intereseaza si materiale impermeabile gen poliuretan.
Multumesc mult. Merci
Zana Mica
Zana Mica
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 41
Varsta : 42
Data de inscriere : 19/11/2009

http://www.crazydesigns.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de degetica Mier 24 Feb 2010, 6:12 pm

Nu cred ca gasesti bumbac organic in romania, si nici bambus. In se gaseste peste tot, cred ca si la depozite.
degetica
degetica
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 87
Localizare : intr-o poveste
Data de inscriere : 02/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de BiancaBellyDance Joi 25 Feb 2010, 9:40 am

buna... eu materialele mi le cumparam din Obor....dadeam cam 40 de lei pe un m.... erau super ca , calitate... am fost si in dorali si am cumparat paiete la metru fff ieftine direct din fabrica.... cei de acolo au mai multe magazine... unul mai mare si din cate am inteles chiar cel mai mare din bucuresti se afla pe Cheiul Dambovitei la fostul restaurant Sahara...au un spatiu ff mare... materialele sunt in jur de 10 lei .... 20 de lei si in plus mai si negociezi daca iei mai multe.. sunt niste arabi .... sunt chiar dragute... sper sa-ti fii fost de folos

kiss
BiancaBellyDance
BiancaBellyDance
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 33
Data de inscriere : 24/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mihamiha Joi 25 Feb 2010, 9:50 am

BiancaBellyDance a scris:buna... eu materialele mi le cumparam din Obor....dadeam cam 40 de lei pe un m.... erau super ca , calitate... am fost si in dorali si am cumparat paiete la metru fff ieftine direct din fabrica.... cei de acolo au mai multe magazine... unul mai mare si din cate am inteles chiar cel mai mare din bucuresti se afla pe Cheiul Dambovitei la fostul restaurant Sahara...au un spatiu ff mare... materialele sunt in jur de 10 lei .... 20 de lei si in plus mai si negociezi daca iei mai multe.. sunt niste arabi .... sunt chiar dragute... sper sa-ti fii fost de folos

kiss

Bianca poti sa-mi spui si mie cum pot sa ajung la fostul restaurant Sahara?
Vreau sa-mi iau si eu cateva materiale..
Multumesc
mihamiha
mihamiha
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 97
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 02/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de mickyta Joi 25 Feb 2010, 10:01 am

fetelor stiti vreun sait de unde pot cumpara etamina. va rog help me
mickyta
mickyta
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 579
Localizare : constanta
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de zylv Joi 25 Feb 2010, 11:15 am

mickyta,ai pm de la mine
zylv
zylv
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de BiancaBellyDance Joi 25 Feb 2010, 11:16 am

am scris parca... nuj din ce zona vii tu... pe cheiul dambovitei este fostul restaurant sahara...spune-mi din ce parte vii... romana... berceni ?
BiancaBellyDance
BiancaBellyDance
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mihamiha Joi 25 Feb 2010, 11:20 am

BiancaBellyDance a scris:am scris parca... nuj din ce zona vii tu... pe cheiul dambovitei este fostul restaurant sahara...spune-mi din ce parte vii... romana... berceni ?

sa imi spui te rog de la unirii cu ce as putea sa ajung si cam ce materiale au ? ms frumos
mihamiha
mihamiha
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de BiancaBellyDance Joi 25 Feb 2010, 11:25 am

sincera sa fiu eu nu ma pricep la materiale.. cred ca are ca suprafata 1000 de metrii + subsol.... stiu ca au paiete ( margele la metru. franjuri. chestii de pus in piept pentru nunti etc) iar ca materiale.... ceva pentru imbracat canapelele ...materiale groase.... am vazut si materiale pentru perdea.... au foarte multe din materialul lycra.... au destule... deci de la unirii din fata de la metrou pe partea cu magazinul tu faci stanga... spre regie.... pe partea dreapta este restaurantul arabesc.. defapt fostul, sigur daca intrebi te ajuta cineva.. stiu ca si in europ sunt ... am facut acolo un material gen musama cu multe imprimeuri... sclipiciuri si tot asa.... dar au materiale proaste acolo se simt la mana... se ingauresc vizibil si foarte repede.... in europa am mai vazut si materiale cu strasuri ... pline cu paiete dar si la uniri spre cheiul dambovitei .... la restaurantul sahara...
BiancaBellyDance
BiancaBellyDance
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mihamiha Joi 25 Feb 2010, 11:29 am

ms frumos Am sa incerc sa ajung.Inteleg ca nu este foarte departe de unirea hug
mihamiha
mihamiha
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de BiancaBellyDance Joi 25 Feb 2010, 11:30 am

nu am auzit de unirea hug...dar nu este. tu in ce zona stai?
BiancaBellyDance
BiancaBellyDance
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mihamiha Joi 25 Feb 2010, 11:32 am

Ma refeream la zona Unirii,Magazinul Unirea wink Eu stau in Titan
mihamiha
mihamiha
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de BiancaBellyDance Joi 25 Feb 2010, 11:33 am

ok.... te poop si spor la cumparaturi... poate mergem impreuna ne intalnim in fata la unrii.. inca nu am banuti... mai vb pe forum.... pop
BiancaBellyDance
BiancaBellyDance
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 25 Feb 2010, 2:19 pm

BiancaBellyDance, te rog frumos sa citesti regulamentul forumului. Culoarea se foloseste la moderare. Multumesc.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de BiancaBellyDance Joi 25 Feb 2010, 2:25 pm

ok... scz
BiancaBellyDance
BiancaBellyDance
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ralucis Joi 25 Feb 2010, 2:30 pm

miha, bianca vorbeste de magazinul Sharbek, da o cautare pe google si vezi exact adresa
ralucis
ralucis
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 135
Data de inscriere : 02/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de BiancaBellyDance Joi 25 Feb 2010, 2:32 pm

da .. posibil.... pe magazin scrie sahara
BiancaBellyDance
BiancaBellyDance
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB