Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyAstazi la 7:59 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Despre coafuri si ingrijirea parului -2

+45
dszilvike
ismi3ismi
Greteledelweiss
ioana soare
europolis
CCristinaC
MagdaMarin
piciul
vilcris
Gabica
Giorgi
Floren
ema
cory74
anc@
Kristina
pufoi
crystyna_1226
gmiki1
Dolores
geo
clodi
dienutzababy
Uca
denis21
aurishta
diada
canadianca50
danniela
mb09
violeta25
getam
camelia84
fulguta28
elenaxx
firicel
cristina iosif
amoni
manus marioara
stoy
pirlea carmen
cld
Admina
MihaelaT
SilviaDumitrescu
49 participanți

Pagina 2 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 Empty Re: Despre coafuri si ingrijirea parului -2

Mesaj Scris de getam Mar 21 Feb 2012, 8:40 pm

Buna ziua tuturor!

Am zis sa scriu si eu aici problema de o am cu parul meu ca poate exista cineva care are vreo rezolvare pt el dama
Eu am parul foarte des si foarte sarmos, cea mai buna comparatie a parului meu este matura zid si nu stiu ce sa-i fac sa fie si el mai moale si mai usor de controlat. L-am avut lung, il tineam numai prins in coada deoarece nu puteam sa-i fac nimic ca sa-l aranjez cumva, am incercat permanent rade aratam ca Tina Turner cand avea ea parul pung si arata ca un leu , am pus spuma il el, uleiuri, nu am putut neam sa-l fac sa stea zulufi frumosi si cat mai apropiati de cap, oricum cu permanentul a stat parul cat de cat cret vreo 2-3 zile pana l-am spalat , l-am pus pe bigudiuri cu bere, sare de lamaie, solutii speciale de la saloane, statea pe pozitie 2-3 ore MAXIM si apoi se lasa de nici nu ziceai ca am fost la coafor. Asa ca in studentie (prin 1998) l-am tuns pana la umeri (inainte l-am avut pana la mijloc) dar avea suvite care stateau STRAMBE , nu stiu cum sa va explic, si in coada stateau aiurea, asa ca de vreo 10 ani ma tund scurt ca doamna Silvia, dar parul trebuie foarte mult rarit cu foarfeca aia de scoate din desimea lui, nu mai stiu cum se numeste foarfeca si operatiunea exact, sta cat de cat bine dupa ce ma spal, se mai distanteaza el de scalp, dar na..problema mare dimineata, sta turtit asa cum am dormit, cu fire ridicate sau lasate, arata nasol, ca sa-l fac sa stea pe langa cap cat de cat trebuie sa ma spal sau sa-l ud foarte tare , nu stiu ce sa-i mai fac .
Aveti idee ce ii pot face sa-l mai imblanzesc? poate fi ceva nasturist, facut in casa ca o masca sau uleiuri sau ceva de cumparat .
O perioada m-am vopsit si era cat de cat mai moale si lucios, dar de vreo 3 ani nu ma mai vopsesc, am zis sa nu mai pun si eu in el chimicale, acum nici luciu nu are..
Va multumesc anticipat pentru price info in legatura cu problema mea! Flowers
getam
getam
helper
helper

Numarul mesajelor : 26
Localizare : canada
Data de inscriere : 26/10/2011

Sus In jos

Despre coafuri si ingrijirea parului -2 - Pagina 2 Empty Re: Despre coafuri si ingrijirea parului -2

Mesaj Scris de fulguta28 Mier 22 Feb 2012, 11:36 am

Camelia84, multumesc! Am sa incerc si suc de lamaie! Eu ce am observat in sampoanele astea medicinale... pun aspirina... Ce efect o avea, nu stiu!
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 495
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/07/2011

http://www.quadrille.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Mier 22 Feb 2012, 12:13 pm

Fulguta, daca matreata e uscata, nu cred ca-ti trebuie ceva astringent. Incearca sampon anti-matreata de la Favisan. Cele cosmetice dau dependenta, daca le intrerupi nu mai poti folosi altceva, spre exemplu H&S.
Getam, am scris eu pe pagina precedenta. Sunt seruri cu ulei de argan si macadamia, parca si fac parul moale, suplu si lucios, fara sa-l ingrase. Se foloseste o cantitate mica, deci tin mult. Tu sigur gasesti in Canada, asa ceva. Cauta ser (serum), nu ulei, nu masca, nu balsam. Serul se da pe parul umed sau uscat si apoi se coafeaza. Iarasi poti incerca masti naturiste cu ulei de masline, galbenus de ou, ulei de ricin. Sunt foarte, foarte bune.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de cristina iosif Mier 22 Feb 2012, 12:25 pm

Admina sa sti ca nu am glumit cind vrei imi dai un PM si oricind cu placere.
cristina iosif
cristina iosif
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 289
Varsta : 55
Localizare : militello in val di catania - italia
Data de inscriere : 19/03/2009

http://handmadebycristina.blogspot.com/2010/02/alte-lucrusoare.h

Sus In jos

Mesaj Scris de getam Mier 22 Feb 2012, 4:23 pm

multumesc mult Admina !
o sa caut serurile de ai zis tu sa vad daca merg. ai o firma anume de la care cumperi si esti multumita sau nu conteaza?
masca cu galbenus de ou , ulei de masline si ricin mi-am tot facut, dar fara rezultat...
getam
getam
helper
helper

Sus In jos

Mesaj Scris de violeta25 Mier 22 Feb 2012, 6:13 pm

Fulguta poti incerca si brusturele, are actiune antiseptica.Este folosit la spalarea capului , contra mancarimilor de piele,matretii si caderii parului ( stimuleaza cresterea parului).Cu decoctul preparat din 4 linguri radacina la 500 ml apa, se clateste parul sau se aplica sub forma de comprese
violeta25
violeta25
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 325
Varsta : 42
Localizare : navodari
Data de inscriere : 09/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Mier 22 Feb 2012, 10:04 pm

Mamaaaa, Admina, ce curajoasa esti! Ai un par tare frumos, des, rebel si cu firul ţapăn...cu mi-ar placea si mie.
Silvia, deci nu-s doi ţanti. Smile Iti sta bine si-mi place cum e tuns la spate. Sa fii iubita!
Maine merg si eu sa ma tund ca azi era prea ocupata d-na la care ma tund si poate-l nuantez un pic (acasa) ca de vopsit vreau sa-l vopsesc spre sfarsitul lui martie cand am neşte treburi si ar fi prea des sa-l vopsesc si acum si atunci.

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de mb09 Mier 22 Feb 2012, 10:20 pm

Fetelor, ca tot am vazut ca se discuta la subiectul asta, va rog spuneti-mi cum sa fac sa imi stea si mie frumos parul in crestetul capului. Ma tot trezesc dimineata cu el si turtit si plecat in trei directii Sad(. Aseara l-am aranjat inainte de culcare si tot degeaba.
mb09
mb09
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 125
Varsta : 41
Localizare : Smeura-Arges
Data de inscriere : 09/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Mier 22 Feb 2012, 10:25 pm

Pot glumi? Merci Nu mai dormi. Smile kiss
Bagi repede o perie si pui uscatorul pe el, il infoi si fâs, fâs niste fixativ si nu mai sta cum vrea el.
Si eu patesc sa se turteasca-n spate si procedez ca mai sus sau il tapez un pic si apoi putin fixativ. De aia si-l tund ca asa bag doar mana prin el, eventual umeda si gata aranjatul.

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Joi 23 Feb 2012, 1:12 am

Cristina, sper sa ne vedem in weekend-ul acesta. hug
Pentru Getam:
Admina a scris:
Am tot zis ca scriu si aici. Mi-am gasit ser pentru par, care il face ordonat, disciplinat, fara sa-l incarce. Am luat ceva cu ulei de argan si ulei de macadamia si ceva de la Elseve. Adica acesta si e foarte bun:
Am mai incercat si ser de la Kerastase si mi-a placut mult, fiind si aranjat la salon, arata super. E ideal sa fie din gama profesionala, care se vinde doar in saloane, dar cum am scris si mai sus, Elseve mi s-a parut foarte bun. Probabil folosind toata gama, e si mai si, dar macar incearca un serum de la o firma buna, cat mai buna gasesti.
Mihaela, Merci pupi mi-ati dat incredere, ca uneori ma oboseste podoaba. E greu de dresat, sta ondulata unde as vrea sa fie linsa si viceversa. Dar daca ziceti ca e ok, o sa o mai cultiv lunga.

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de getam Joi 23 Feb 2012, 4:19 am

Multumesc ! Merci

Am vazut si eu la ce te refereai recitind paginile anterioare hug , prima data cand am citit acel post nu am crezut ca este si pentru tipul meu de par boo
Dupa ce mi-ai spus de argan am inceput sa caut pe net si mi-a placut ce am citit. Sper sa cumpar cat de curand sa vad cum merge pe parul meu.
getam
getam
helper
helper

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Joi 23 Feb 2012, 8:22 am

Geta, ziceai ceva si de vopsit. Ti-a facut bine, dar nu il mai vopsesti. Ai incercat vreodata Henna? Daca nu, citeste acolo, poate "te coafeaza". wink

Ultima editare efectuata de catre Admina in Joi 23 Feb 2012, 8:24 am, editata de 1 ori

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de pirlea carmen Joi 23 Feb 2012, 8:23 am

buna fetelor!desi am doar 25 de ani am par alb foarte mult.stiti cumva,dak ma vopsesc cu henna(ceva mai natural ca il am foarte rar)afecteaza parul.adik e mai buna decat vopseaua permanenta?multumesc.
pirlea carmen
pirlea carmen
helper
helper

Numarul mesajelor : 9
Localizare : constanta
Data de inscriere : 30/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Joi 23 Feb 2012, 9:05 am

Ca tot vorbiti de coafuri, fii-mea aseara si-a pus parul pe...sosete!!!! Noi ni-l puneam pe moate daca nu gaseam bigudiuri mici, ea cica a citit pe youtube ca merge si pe sosete rade rade asa ca aseara avea cred ca vreo 15 sosete in cap!! Dimineata statea onduleuri mari!!
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de canadianca50 Joi 23 Feb 2012, 9:37 am

da pe moate se poate dormi fara sa smulgi parul strins pe bigudiuri pe care eu nu am putut sa le suport nici o data noaptea Dimineata cind ma sculam pe linga pat era tot cite un bigudiu smuls si aruncat pe jos
canadianca50
canadianca50
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de pirlea carmen Joi 23 Feb 2012, 9:42 am

eu am bigudiuri cu burete foarte moi si pot sa dorm cu ele noapte iar a 2 a zi imi sta parul super.sau dak imi trebuie repede sa imi aranjez parul,ma dau cu spuma,il pun pe bigudiuri si astept sa se usuce.intr_o ora sunt gata.
pirlea carmen
pirlea carmen
helper
helper

Numarul mesajelor : 9
Localizare : constanta
Data de inscriere : 30/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de mb09 Joi 23 Feb 2012, 9:51 am

Da, MihaelaT, sa stii ca la ce frumos il aranjasem merita sa nu mai dorm Smile) . o sa incerc sa ma trezesc mai devreme dimineata si sa fac operatiunea propusa de tine.
danniela, trebuia sa ii faci poze sa ne arati si noua cum arata cu sosetele in cap. Si eu acum cativa ani dormeam cu moatze facute din ziare Smile), suna haios cu sosete, banuiesc ca si buclele au iesit mai mari si mai frumoase, Eu de la ziare aveam parul super cret Smile). Am o poza din clasa a 9a zici ca bagasem degetele in priza Smile). Pupici si o zi frumoasa.
mb09
mb09
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 125
Varsta : 41
Localizare : Smeura-Arges
Data de inscriere : 09/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de cristina iosif Joi 23 Feb 2012, 9:59 am

Fetelor va-ti gintit cum aratati noaptea in pat cu moate sau bibuduri? Moartea pasiunii rade , sau poate dormiti singure? wink
cristina iosif
cristina iosif
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 289
Localizare : militello in val di catania - italia
Data de inscriere : 19/03/2009

http://handmadebycristina.blogspot.com/2010/02/alte-lucrusoare.h

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Joi 23 Feb 2012, 10:45 am

Era haioasa rau, l-am intrebat pe frate-su ce i-a facut!!!
Mie nu imi sta nici cu bigudiuri, nici cu moate, nici cu spuma. E foarte subtire si foarte moale. Si cum am vreo durere de cap cum incepe sa cada. Eu il fac permanent usor o data pe an si apoi tot il tai, e vesnic pana pe umeri. Si la permanent ii dau cu spuma cat e ud si se aranjeaza cumva. Daca e sa ma duc la o petrecere, aleluia, sta doar cat intru pe usa rade
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 23 Feb 2012, 10:58 am

Ce idee, sosete! nu ma vad cu bucle dar as incerca rade eu m-am vopsit cu henna, dupa 4 ani de stat asa, cu par culoare naturala, chiar imi era dor de henna. Si daca vine vara, soare putenic, o sa mi se deschida si mai mult wink eu cumpar ori castaniu, ori roscat, henna are reflexii de roscat oricum, nu am reteta anume, cum imi vine pe moment...

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Joi 23 Feb 2012, 11:18 am

Uite un film, nu stiu pe care l-a folosit ea, dar a folosit sosete din alea scurte pana la glezna, ea are parul lung.

danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de stoy Mar 27 Mar 2012, 8:10 pm

Gata m-am tuns, acu imi sta cret cica dar nu prea mult maine ma spal pe cap si o sa am un alandala de par.E o forma tot i-am dat. Maria trebuie sa stea calare pe mine, abia am sosit de la serv si ma iubeste 10 minute. wink

stoy
stoy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Mar 27 Mar 2012, 8:14 pm

Ce cretzuline frumoase! bucurie
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de denis21 Mar 27 Mar 2012, 8:56 pm

Stoy, acum sunteti 2 cretofoline!Cum e fiica e si mama! wink hug
denis21
denis21
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 943
Varsta : 53
Localizare : Roman
Data de inscriere : 28/06/2010

http://denis-blue-eyes.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mar 27 Mar 2012, 9:01 pm

Stoy ce bine iti sta!!! Sa-ti fie de bine!

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB