Despre coafuri si ingrijirea parului -2
+45
dszilvike
ismi3ismi
Greteledelweiss
ioana soare
europolis
CCristinaC
MagdaMarin
piciul
vilcris
Gabica
Giorgi
Floren
ema
cory74
anc@
Kristina
pufoi
crystyna_1226
gmiki1
Dolores
geo
clodi
dienutzababy
Uca
denis21
aurishta
diada
canadianca50
danniela
mb09
violeta25
getam
camelia84
fulguta28
elenaxx
firicel
cristina iosif
amoni
manus marioara
stoy
pirlea carmen
cld
Admina
MihaelaT
SilviaDumitrescu
49 participanți
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Despre coafuri si ingrijirea parului -2
Buna ziua tuturor!
Am zis sa scriu si eu aici problema de o am cu parul meu ca poate exista cineva care are vreo rezolvare pt el
Eu am parul foarte des si foarte sarmos, cea mai buna comparatie a parului meu este matura
si nu stiu ce sa-i fac sa fie si el mai moale si mai usor de controlat. L-am avut lung, il tineam numai prins in coada deoarece nu puteam sa-i fac nimic ca sa-l aranjez cumva, am incercat permanent
aratam ca Tina Turner cand avea ea parul pung si arata ca un leu , am pus spuma il el, uleiuri, nu am putut neam sa-l fac sa stea zulufi frumosi si cat mai apropiati de cap, oricum cu permanentul a stat parul cat de cat cret vreo 2-3 zile pana l-am spalat , l-am pus pe bigudiuri cu bere, sare de lamaie, solutii speciale de la saloane, statea pe pozitie 2-3 ore MAXIM si apoi se lasa de nici nu ziceai ca am fost la coafor. Asa ca in studentie (prin 1998) l-am tuns pana la umeri (inainte l-am avut pana la mijloc) dar avea suvite care stateau STRAMBE , nu stiu cum sa va explic, si in coada stateau aiurea, asa ca de vreo 10 ani ma tund scurt ca doamna Silvia, dar parul trebuie foarte mult rarit cu foarfeca aia de scoate din desimea lui, nu mai stiu cum se numeste foarfeca si operatiunea exact, sta cat de cat bine dupa ce ma spal, se mai distanteaza el de scalp, dar na..problema mare dimineata, sta turtit asa cum am dormit, cu fire ridicate sau lasate, arata nasol, ca sa-l fac sa stea pe langa cap cat de cat trebuie sa ma spal sau sa-l ud foarte tare , nu stiu ce sa-i mai fac .
Aveti idee ce ii pot face sa-l mai imblanzesc? poate fi ceva nasturist, facut in casa ca o masca sau uleiuri sau ceva de cumparat .
O perioada m-am vopsit si era cat de cat mai moale si lucios, dar de vreo 3 ani nu ma mai vopsesc, am zis sa nu mai pun si eu in el chimicale, acum nici luciu nu are..
Va multumesc anticipat pentru price info in legatura cu problema mea!
Am zis sa scriu si eu aici problema de o am cu parul meu ca poate exista cineva care are vreo rezolvare pt el

Eu am parul foarte des si foarte sarmos, cea mai buna comparatie a parului meu este matura

Aveti idee ce ii pot face sa-l mai imblanzesc? poate fi ceva nasturist, facut in casa ca o masca sau uleiuri sau ceva de cumparat .
O perioada m-am vopsit si era cat de cat mai moale si lucios, dar de vreo 3 ani nu ma mai vopsesc, am zis sa nu mai pun si eu in el chimicale, acum nici luciu nu are..
Va multumesc anticipat pentru price info in legatura cu problema mea!

getam- helper
- Numarul mesajelor : 26
Localizare : canada
Data de inscriere : 26/10/2011
Camelia84, multumesc! Am sa incerc si suc de lamaie! Eu ce am observat in sampoanele astea medicinale... pun aspirina... Ce efect o avea, nu stiu!
Fulguta, daca matreata e uscata, nu cred ca-ti trebuie ceva astringent. Incearca sampon anti-matreata de la Favisan. Cele cosmetice dau dependenta, daca le intrerupi nu mai poti folosi altceva, spre exemplu H&S.
Getam, am scris eu pe pagina precedenta. Sunt seruri cu ulei de argan si macadamia, parca si fac parul moale, suplu si lucios, fara sa-l ingrase. Se foloseste o cantitate mica, deci tin mult. Tu sigur gasesti in Canada, asa ceva. Cauta ser (serum), nu ulei, nu masca, nu balsam. Serul se da pe parul umed sau uscat si apoi se coafeaza. Iarasi poti incerca masti naturiste cu ulei de masline, galbenus de ou, ulei de ricin. Sunt foarte, foarte bune.
Getam, am scris eu pe pagina precedenta. Sunt seruri cu ulei de argan si macadamia, parca si fac parul moale, suplu si lucios, fara sa-l ingrase. Se foloseste o cantitate mica, deci tin mult. Tu sigur gasesti in Canada, asa ceva. Cauta ser (serum), nu ulei, nu masca, nu balsam. Serul se da pe parul umed sau uscat si apoi se coafeaza. Iarasi poti incerca masti naturiste cu ulei de masline, galbenus de ou, ulei de ricin. Sunt foarte, foarte bune.
Admina sa sti ca nu am glumit cind vrei imi dai un PM si oricind cu placere.
multumesc mult Admina !
o sa caut serurile de ai zis tu sa vad daca merg. ai o firma anume de la care cumperi si esti multumita sau nu conteaza?
masca cu galbenus de ou , ulei de masline si ricin mi-am tot facut, dar fara rezultat...
o sa caut serurile de ai zis tu sa vad daca merg. ai o firma anume de la care cumperi si esti multumita sau nu conteaza?
masca cu galbenus de ou , ulei de masline si ricin mi-am tot facut, dar fara rezultat...
getam- helper
Fulguta poti incerca si brusturele, are actiune antiseptica.Este folosit la spalarea capului , contra mancarimilor de piele,matretii si caderii parului ( stimuleaza cresterea parului).Cu decoctul preparat din 4 linguri radacina la 500 ml apa, se clateste parul sau se aplica sub forma de comprese
violeta25- Junior
-
Numarul mesajelor : 325
Varsta : 42
Localizare : navodari
Data de inscriere : 09/11/2009
Mamaaaa, Admina, ce curajoasa esti! Ai un par tare frumos, des, rebel si cu firul ţapăn...cu mi-ar placea si mie.
Silvia, deci nu-s doi ţanti.
Iti sta bine si-mi place cum e tuns la spate. Sa fii iubita!
Maine merg si eu sa ma tund ca azi era prea ocupata d-na la care ma tund si poate-l nuantez un pic (acasa) ca de vopsit vreau sa-l vopsesc spre sfarsitul lui martie cand am neşte treburi si ar fi prea des sa-l vopsesc si acum si atunci.
Silvia, deci nu-s doi ţanti.

Maine merg si eu sa ma tund ca azi era prea ocupata d-na la care ma tund si poate-l nuantez un pic (acasa) ca de vopsit vreau sa-l vopsesc spre sfarsitul lui martie cand am neşte treburi si ar fi prea des sa-l vopsesc si acum si atunci.
Fetelor, ca tot am vazut ca se discuta la subiectul asta, va rog spuneti-mi cum sa fac sa imi stea si mie frumos parul in crestetul capului. Ma tot trezesc dimineata cu el si turtit si plecat in trei directii
(. Aseara l-am aranjat inainte de culcare si tot degeaba.

mb09- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 125
Varsta : 41
Localizare : Smeura-Arges
Data de inscriere : 09/03/2010
Pot glumi?
Nu mai dormi.

Bagi repede o perie si pui uscatorul pe el, il infoi si fâs, fâs niste fixativ si nu mai sta cum vrea el.
Si eu patesc sa se turteasca-n spate si procedez ca mai sus sau il tapez un pic si apoi putin fixativ. De aia si-l tund ca asa bag doar mana prin el, eventual umeda si gata aranjatul.

Bagi repede o perie si pui uscatorul pe el, il infoi si fâs, fâs niste fixativ si nu mai sta cum vrea el.
Si eu patesc sa se turteasca-n spate si procedez ca mai sus sau il tapez un pic si apoi putin fixativ. De aia si-l tund ca asa bag doar mana prin el, eventual umeda si gata aranjatul.
Cristina, sper sa ne vedem in weekend-ul acesta.
Pentru Getam:
Mihaela,
mi-ati dat incredere, ca uneori ma oboseste podoaba. E greu de dresat, sta ondulata unde as vrea sa fie linsa si viceversa. Dar daca ziceti ca e ok, o sa o mai cultiv lunga.

Pentru Getam:
Am mai incercat si ser de la Kerastase si mi-a placut mult, fiind si aranjat la salon, arata super. E ideal sa fie din gama profesionala, care se vinde doar in saloane, dar cum am scris si mai sus, Elseve mi s-a parut foarte bun. Probabil folosind toata gama, e si mai si, dar macar incearca un serum de la o firma buna, cat mai buna gasesti.
Mihaela,

Multumesc !
Am vazut si eu la ce te refereai recitind paginile anterioare
, prima data cand am citit acel post nu am crezut ca este si pentru tipul meu de par
Dupa ce mi-ai spus de argan am inceput sa caut pe net si mi-a placut ce am citit. Sper sa cumpar cat de curand sa vad cum merge pe parul meu.

Am vazut si eu la ce te refereai recitind paginile anterioare

Dupa ce mi-ai spus de argan am inceput sa caut pe net si mi-a placut ce am citit. Sper sa cumpar cat de curand sa vad cum merge pe parul meu.
getam- helper
Geta, ziceai ceva si de vopsit. Ti-a facut bine, dar nu il mai vopsesti. Ai incercat vreodata Henna? Daca nu, citeste acolo, poate "te coafeaza".

Ultima editare efectuata de catre Admina in Joi 23 Feb 2012, 8:24 am, editata de 1 ori
buna fetelor!desi am doar 25 de ani am par alb foarte mult.stiti cumva,dak ma vopsesc cu henna(ceva mai natural ca il am foarte rar)afecteaza parul.adik e mai buna decat vopseaua permanenta?multumesc.
pirlea carmen- helper
- Numarul mesajelor : 9
Localizare : constanta
Data de inscriere : 30/11/2011
Ca tot vorbiti de coafuri, fii-mea aseara si-a pus parul pe...sosete!!!! Noi ni-l puneam pe moate daca nu gaseam bigudiuri mici, ea cica a citit pe youtube ca merge si pe sosete
asa ca aseara avea cred ca vreo 15 sosete in cap!! Dimineata statea onduleuri mari!!

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
da pe moate se poate dormi fara sa smulgi parul strins pe bigudiuri pe care eu nu am putut sa le suport nici o data noaptea Dimineata cind ma sculam pe linga pat era tot cite un bigudiu smuls si aruncat pe jos
canadianca50- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010
eu am bigudiuri cu burete foarte moi si pot sa dorm cu ele noapte iar a 2 a zi imi sta parul super.sau dak imi trebuie repede sa imi aranjez parul,ma dau cu spuma,il pun pe bigudiuri si astept sa se usuce.intr_o ora sunt gata.
pirlea carmen- helper
- Numarul mesajelor : 9
Localizare : constanta
Data de inscriere : 30/11/2011
Da, MihaelaT, sa stii ca la ce frumos il aranjasem merita sa nu mai dorm
) . o sa incerc sa ma trezesc mai devreme dimineata si sa fac operatiunea propusa de tine.
danniela, trebuia sa ii faci poze sa ne arati si noua cum arata cu sosetele in cap. Si eu acum cativa ani dormeam cu moatze facute din ziare
), suna haios cu sosete, banuiesc ca si buclele au iesit mai mari si mai frumoase, Eu de la ziare aveam parul super cret
). Am o poza din clasa a 9a zici ca bagasem degetele in priza
). Pupici si o zi frumoasa.

danniela, trebuia sa ii faci poze sa ne arati si noua cum arata cu sosetele in cap. Si eu acum cativa ani dormeam cu moatze facute din ziare

mb09- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 125
Varsta : 41
Localizare : Smeura-Arges
Data de inscriere : 09/03/2010
Fetelor va-ti gintit cum aratati noaptea in pat cu moate sau bibuduri? Moartea pasiunii
, sau poate dormiti singure?

Era haioasa rau, l-am intrebat pe frate-su ce i-a facut!!!
Mie nu imi sta nici cu bigudiuri, nici cu moate, nici cu spuma. E foarte subtire si foarte moale. Si cum am vreo durere de cap cum incepe sa cada. Eu il fac permanent usor o data pe an si apoi tot il tai, e vesnic pana pe umeri. Si la permanent ii dau cu spuma cat e ud si se aranjeaza cumva. Daca e sa ma duc la o petrecere, aleluia, sta doar cat intru pe usa
Mie nu imi sta nici cu bigudiuri, nici cu moate, nici cu spuma. E foarte subtire si foarte moale. Si cum am vreo durere de cap cum incepe sa cada. Eu il fac permanent usor o data pe an si apoi tot il tai, e vesnic pana pe umeri. Si la permanent ii dau cu spuma cat e ud si se aranjeaza cumva. Daca e sa ma duc la o petrecere, aleluia, sta doar cat intru pe usa

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Ce idee, sosete! nu ma vad cu bucle dar as incerca
eu m-am vopsit cu henna, dupa 4 ani de stat asa, cu par culoare naturala, chiar imi era dor de henna. Si daca vine vara, soare putenic, o sa mi se deschida si mai mult
eu cumpar ori castaniu, ori roscat, henna are reflexii de roscat oricum, nu am reteta anume, cum imi vine pe moment...

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Ce cretzuline frumoase!

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» Despre coafuri si ingrijirea parului-1
» Articole interesante, despre tot si despre toate
» Ingrijirea celor mici (bebelusi/pitici)!-2
» Ingrijirea celor mici (bebelusi/pitici)!
» Ingrijirea celor mici (bebelusi/pitici)! - 3
» Articole interesante, despre tot si despre toate
» Ingrijirea celor mici (bebelusi/pitici)!-2
» Ingrijirea celor mici (bebelusi/pitici)!
» Ingrijirea celor mici (bebelusi/pitici)! - 3
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)