Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyIeri la 8:47 pm Scris de Tache Marilena

» casute de lemn pentru papusi
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyIeri la 4:35 pm Scris de vlad_mom

» Croitorie
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Frivolite - cap 7
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 12:46 pm Scris de Gabica

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMar 31 Ian 2023, 3:03 pm Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI

+75
anamaria79"
europolis
Adelle23
mnarcisa
Miniona
alice07
olguta cusma
cory74
Dorulet
aisha
diblaru maria
rosita
duchess
Tache Marilena
symos
aurelia.c
danae
despina13cucli
Carmen43
marina40
ank93
elenatatiana86
otilia gergely
Panea Laura
oliviamar
fulguta28
myky7robc
elutzamicutza
aidil
clodi
anyrok
veronica.l
Marry
d_oana
violeta25
anc@
zahariaelouise
lika
aurishta
jade84
lennny
Motzu
pufoi
bibitu
smihaelaviorica
kabunta
marabr
kla78
elenaveronica
Admina
ismi3ismi
Uca
kitty_1973
Karina33
danabarbu2007
zylv
rivka
firicel
MihaelaT
LORIMAR
ancabanu
corina corina
luminita_khader
arielas
norelif
valentinadof
violetas
Gianina4ever
zsofia
Gabiuta
geany
diada
i.xell
aurahd
MagdaMarin
79 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 Empty Re: Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI

Mesaj Scris de Gianina4ever Sam 31 Mar 2012, 11:55 pm

Multumesc!Si mie mi-a placut,si toti i-am daruit si nu mai am material din acesta...am avut un petic primit de la musetel,ca stia ca-mi trebuie bumbac si mi-a trimis ce a gasit pe la ea... Smile
Maine,mai pun si alti saculeti...
Gianina4ever
Gianina4ever
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 43
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI - Pagina 6 Empty Re: Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI

Mesaj Scris de zsofia Dum 01 Apr 2012, 10:06 am

Bravo Gianina faci lucruri foarte frumoase,si tu care ziceai ca nu ai facut niciodata,asai ca nu e greu de facut,e greu pana ce te apuci,daca ai deja idee mai multe sa faci cat mai repede,si sa ne arati,asteptam felicitari si spor al altele Flowers
zsofia
zsofia
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 55
Localizare : Sfantu Gheorghe
Data de inscriere : 13/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de anc@ Dum 01 Apr 2012, 11:08 am

Frumosi saculetii,mai asteptam si alte creatii...Smile
anc@
anc@
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 950
Localizare : acasa
Data de inscriere : 08/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ancabanu Dum 01 Apr 2012, 12:01 pm

Foarte frumosi sunt!!!
Eu ma tot gandesc sa imi fac ceva de agatat unde sa pun lucrurile k deja incep sa se adune si nu mai am pe unde sa le pun ...
ancabanu
ancabanu
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 37
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Gianina4ever Dum 01 Apr 2012, 9:18 pm

Multumesc! kiss
Saculeti facuti pentru cadourile de la Craciun...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Unul cu bradut...
Si am facut un saculet cu flori mov,dar nu stiu ce snur sa-i pun...astept pareri,eu va las variante...
Gianina4ever
Gianina4ever
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de clodi Dum 01 Apr 2012, 10:20 pm

Frumosi saculetii, sunt niste ambalaje excelente. Snurul in poza din mijloc mi se pare ca se imbina bine cu culorile si transparenta saculetului.
clodi
clodi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1217
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 31/07/2009

http://clodihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de aidil Lun 02 Apr 2012, 7:53 am

Deosebiti, frumosi si utili in egala masura. Mi-ai dat o idee buna, acum stiu ce sa fac cu diversele resturi de tesaturi. Multumesc!
Panglicuta mov arata bine si in varianta organza, si in varianta satin, cred ca ar merge bine si verde, prin contrast s-ar remarca mai bine saculetul.
aidil
aidil
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 52
Data de inscriere : 27/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Gianina4ever Lun 02 Apr 2012, 6:08 pm

Da,pai am vrut s-o pun mai demult dar m-am chinuit s-o pozez pe fond alb... kiss
Gianina4ever
Gianina4ever
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de elutzamicutza Sam 21 Apr 2012, 4:21 pm

Salutare fetelor Smile
Iaca si prima mea posetutza, gen plic. Materialul este un bumbac gros de decoratiuni, i-am pus captuseala matlasata, plus termocolant ca sa o intaresc cat mai mult. Am facut-o dupa un tutorial care e aici. Am de gand sa mai fac si altele, nu e greu, asta a fost asa de "test" Smile.

Iaca:
elutzamicutza
elutzamicutza
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 414
Localizare : Milano
Data de inscriere : 08/02/2010

https://www.facebook.com/elochka.handmade

Sus In jos

Mesaj Scris de Gianina4ever Sam 21 Apr 2012, 4:54 pm

Ela,eu spun ca ti-a iesit bine,desigur,odata cu experienta vor iesi mai bine,asa cum vrei...Spor sa ai! kiss
Gianina4ever
Gianina4ever
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de anc@ Vin 27 Apr 2012, 4:12 pm

Un portfard sau penar...
anc@
anc@
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 950
Localizare : acasa
Data de inscriere : 08/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de kabunta Dum 29 Apr 2012, 11:07 pm

Am mai facut si eu in weekend o genatuta greana simpla. Floricica e detasabila.
kabunta
kabunta
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 421
Varsta : 40
Data de inscriere : 25/06/2010

http://georgiasew.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Dum 29 Apr 2012, 11:40 pm

unde pot gasi si eu etapele de executie a unei genti?
kabunta, imi place mult de tot cum ai finisat-o, interior-exterior.
cum potriviti asa perfect captuseala in interiorul gentii, asyfel incat sa nu fie nici prea stramta nici prea larga, fata de geanta propriu=zisa?
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 58
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de kabunta Lun 30 Apr 2012, 12:19 am

Catuseala la geanta are in general acelasi dimensiuni si croiala ca si fata geantii doar ca se coase cam cu jumatate de cm mai departe de marginea materialului ca fata ca sa iasa doar o idee mai stramta.

La geanta grena am avut fata si mai lunga cu cativa cm ( partea intoarsa de sus unde si exteriorul si interiorul sunt din materialul de la fata.

Nu am poze din timpul lucrului de la geanta asta dar am cateva poze de la geanta albastra cu flori pe care v-am prezentat-o acum ceva vreme si din care se vede cum am procedat :

kabunta
kabunta
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 421
Varsta : 40
Data de inscriere : 25/06/2010

http://georgiasew.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 03 Mai 2012, 1:52 am

Si eu am pe blog un tutorial, este pus si pe forum, dar mai repede il gasesti acolo. Frumoasa geanta, as mai fi lucrat la manere, nu trebuiau ascunse terminatiile?

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7334
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Joi 03 Mai 2012, 4:19 pm

eu tot nu pricep cum se prinde captuseala de fata gentii, ai sa arate bine si finisata tot bine. zid
diada in pozele de pe blog am intalnit explicatii pe care nu le pot citi, ca e prea inchis la culoare scrisul. zid
va multumesc
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 58
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de fulguta28 Sam 05 Mai 2012, 8:45 pm

Aceeasi problema o am si eu, captuseala prinsa de fermoar, apoi prins de geanta! zid Am un plic simplu croit din piele si nu indraznesc deloc sa cos. Odata cusut, la revedere!
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 495
Varsta : 46
Data de inscriere : 03/07/2011

http://www.quadrille.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Dum 06 Mai 2012, 12:47 am

Captuseala o faci ca si geanta, doar ca jos ii lasi o deschizatura de 10 cm. dupa care cosi captuseala de geanta, la fermoar, materialele fata pe fata, dupa ce termini intorci prin deschizatura, imi pare rau ca nu se intelege din tutorial, dar daca te apuci de geanta nu ai cum sa nu o faci, le pui cap la cap pana la urma!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de oliviamar Dum 06 Mai 2012, 9:39 am

Dragele mele, suteti foarte talentate si pricepute, de aceea vreau sa va cer un sfat. Sotul meu are nevoie de o geanta de serviciu. Dar nu orice geanta. Trebuie sa fie destul de incapatoare sa intre ... castronele cu mancare, d'alea de plastic, dar sa nu arate badaran. Ei, sotul e mai pretentios ca mine la capitolul asta. Va multumesc!
oliviamar
oliviamar
helper
helper

Numarul mesajelor : 39
Localizare : ludus
Data de inscriere : 27/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Dum 06 Mai 2012, 10:15 am

diada a scris:Captuseala o faci ca si geanta, doar ca jos ii lasi o deschizatura de 10 cm. dupa care cosi captuseala de geanta, la fermoar, materialele fata pe fata, dupa ce termini intorci prin deschizatura, imi pare rau ca nu se intelege din tutorial, dar daca te apuci de geanta nu ai cum sa nu o faci, le pui cap la cap pana la urma!
Diada, nu ar merge captuseala o idee mai mica decat geanta? boo Nu rade de mine, dar eu asa ma gandeam, ca uneori e prea multa captuseala in geanta si nu-ti gasesti lucrurile, in alte dati e ok, se potrivesc mult mai bine. Nu cu mult, poate 1cm, de jur imprejur.

L.E. m-am lamurit si din mesajul Kabuntei, cu 0.5cm peste tot, o idee mai mica banuiam si eu.

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de fulguta28 Dum 06 Mai 2012, 11:37 am

Diada, multumesc! Daca vedeti ce am facut o sa radeti de mine. Captuseala este separata, nici macar pusa in geanta. Am zis ca am sa o cos ulterior de fermoar. Greu. Am sucit si am rasucit bucatile doua zile. Smile) Ehhh, pana prind ideea, apoi o sa fie floare la ureche! Inca o data, va multumesc!
fulguta28
fulguta28
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 495
Data de inscriere : 03/07/2011

http://www.quadrille.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Dum 06 Mai 2012, 3:29 pm

Am inteles aluzia ta fina rade data viitoare ti-o fac mai mica, desi eu m-am obisnuit cu ea mai mare rade stiu ca am ram as restanta, incerc sa o fac anul asta cel putin, poate iti fac o bucurie pupi

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Dum 06 Mai 2012, 4:31 pm

Poate te ajuta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Succes.

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Dum 06 Mai 2012, 6:14 pm

rade Hai Diada, ca nu era aluzie... Nu am doar geanta de la tine, sa stii. wink E perfecta, o port intr-una de cand mi-ai dat-o, indiferent de tinuta. Am noroc ca merge nuanta de olive-khaki cu multe din hainele mele.

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Mar 08 Mai 2012, 2:07 pm

Am primit comanda de o geanta mov"dar exact ca a ta"a fost doleanta sorei mele,ei ,cine credeati!?
ei,nu-i chiar ca a mea!

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB