Poze pentru inspiratie - croitorie(3)
+73
dorina narita
Dionisia
corilex
elenaveronica
mlizeta
cristinelu_mai
i.xell
brunics
Gabica
denisa168
sergiu valentin
dorinamisov
Miniona
Giobsy
victoriacus
martutzza
Irinax3m
Gerlinde13
Adelle23
scoobbyy
mari42
dandana
danniela
gloria_th
danae
tiana
sybex
clodet
nicoletanoni
Karina33
MagdaMarin
daniela67
despina13cucli
Serban Valentina
lucky
adelina24
canadianca50
costeaionela
SilviaDumitrescu
crystyna_1226
veronica.l
Lucia Ro
Tinkerbell
dienutzababy
Andante
zahariaelouise
aurelia.c
lika
piciul
carmenlenuta
adumitrescu
aurishta
marabr
Gianina4ever
bibitu
mami jeni
Panea Laura
Kristina
Buburuza
PAULA CONSTANTIN
corina corina
emmancita
aidil
iulia sevcenco
stoy
anc@
Gabiuta
cosmina46
Uca
Admina
ancabanu
valentinadof
MihaelaT
77 participanți
Pagina 5 din 8
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Poze pentru inspiratie - croitorie(3)
Fetele , va citesc comentariile si nu mai pot de ras!!! Sunteti totale!!!
Aidil, ma gandeam cum mergi tu in autobus cu un asa palton si jumate din autobuz coboara din lipsa de spatiu !!
Modelele sunt frumoase dar... cand nu ai corp pe ce sa pui devin urate, o rochie e frumoasa cand se aseaza bine pe corp, parerea mea!
Aidil, ma gandeam cum mergi tu in autobus cu un asa palton si jumate din autobuz coboara din lipsa de spatiu !!
Modelele sunt frumoase dar... cand nu ai corp pe ce sa pui devin urate, o rochie e frumoasa cand se aseaza bine pe corp, parerea mea!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
dragelor, nu cumva paltonul Loredanei e un "brand romanesc"? paltonas facut la romascani? cine se uita la tv de alegeri stie ce vreau sa zic

dandana- Junior
- Numarul mesajelor : 419
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 21/05/2009
aparent, asa grosso modo pare la fel, dar de fapt e un pic diferit si firma celui purtat de Elena Udrea nu este cea care i l-a facut pe cel al Loredanei....sunt curioasa totusi din ce material sau cu ce e 'tratat' de sta asa de batos (cel al Loredanei evident!)?? aveti vreo idee???
gloria_th- helper
- Numarul mesajelor : 2
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 12/12/2012
Si mie imi place paltonul Loredanei, cat despre rochitele cu (locuri pentru sani)...no comment.
mari42- Ucenic
- Numarul mesajelor : 226
Varsta : 54
Localizare : bacau
Data de inscriere : 25/08/2011
Buna seara!
Imi dau si eu cu parerea legat de paltonul Loredanei.... Nu poate fi facut din fetru? Nu ma pricep la acest material, dar e singurul batos.....
Imi dau si eu cu parerea legat de paltonul Loredanei.... Nu poate fi facut din fetru? Nu ma pricep la acest material, dar e singurul batos.....
Deci gusturile difera mult. Eu una as imbraca intr-un palton de genul.... daca as fi mai subtirica si fara flori.Si nu cred ca nu te-ai putea aseza cu el nu e arc acuma!!!!
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Oooo, ce frumuseti!! TOATE imi plac!!N-as avea unde asa le port, dar tot mi-ar placea sa le am!!
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Ne putem inspira in ceea ce priveste forma rochiilor (toate au talia definita si am aflat ca avantajeaza orice silueta, o talie definita
, indiferent de cati cm are), multe au partea de jos in forma de A (iar avantajeaza multe inaltimi si siluete, pentru ca ascund cm in plus de pe solduri si prin contrastul cu talia evidentiata, creeaza impresia de clepsidra). Si cum majoritatea sunt rochii, sa nu uitam ca sunt piese vestimentare foarte usor de imbracat si asortat, pentru ca doar adaugi accesorii (bine, iarna e nevoie si de putina izolatie termica, dar tot scapi mai usor cu rochie, decat cu pantaloni/ fusta si bluza).
Rochii de zi, cu mai putin fast, facubile, as zice:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Un model care avantajeaza multe siluete, rochia petrecuta, care face un decolteu mare sa para mai mic si unul mic sa para mai mare (ironic, dar cica e un truc bun):
Si rochia camasa, care e minunata de zi si merge bine oriunde am purta-o:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - iarna
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - vara
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - pe XL
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - pe XS

Rochii de zi, cu mai putin fast, facubile, as zice:
Un model care avantajeaza multe siluete, rochia petrecuta, care face un decolteu mare sa para mai mic si unul mic sa para mai mare (ironic, dar cica e un truc bun):
Si rochia camasa, care e minunata de zi si merge bine oriunde am purta-o:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - iarna
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - vara
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - pe XL
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - pe XS
Frumoase toate!
Caut sa ma inspir pentru tinute de vara office, dar nu tocmai de secretara
Daca aveti ceva salvat va rog puneti aici!!!
Caut sa ma inspir pentru tinute de vara office, dar nu tocmai de secretara

Daca aveti ceva salvat va rog puneti aici!!!

danniela- Atotcunoscător
Bravo Admina, foarte frumoase!
Cat despre facubile, ai de gand sa pui IDT-ul la treaba?
Cat despre facubile, ai de gand sa pui IDT-ul la treaba?
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
Foarte frumoase, Admina, mi-a venit pofta de primavara
Pun si eu niste poze cu modele simple care mi-a placut foarte mult din colectia Ralph Lauren, pe care vreau sa-mi fac pentru primavara, e vorba de rochia alba... Dac-as sti ce materiale folosesc "zeii", cade atat de frumos si totusi are tinuta..Fusta neagra pare jerseu, dar rochiile? Daca aveti idee sa-mi scrieti

Pun si eu niste poze cu modele simple care mi-a placut foarte mult din colectia Ralph Lauren, pe care vreau sa-mi fac pentru primavara, e vorba de rochia alba... Dac-as sti ce materiale folosesc "zeii", cade atat de frumos si totusi are tinuta..Fusta neagra pare jerseu, dar rochiile? Daca aveti idee sa-mi scrieti

Adelle23- Ucenic
- Numarul mesajelor : 159
Localizare : Mures
Data de inscriere : 29/04/2012
Superbe modele !
Pe tine Admina te vad in toate
, pe mine doar in vreo doua !
Dar imi place mult rochia grena din prima ta postare si urmatoarea dupa ea .
Si cea rosie postata de Adelle e grozava !
Pe tine Admina te vad in toate

Si cea rosie postata de Adelle e grozava !
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Aidil, ar cam fi cazul, dar lenea e mare. Am in plan o pijama din polar, e destul de trendy? 
Adelle, mi se par prea mulate in partea de sus, rochitele. Personal nu m-ar avantaja. Sa fie o lycra grea, dar nu ar avea tinuta fusta... Clar e ceva elastic, pentru ca nu au fermoar si sunt mulate. Poate poti combina doua materiale asemanatoare, partea de sus lycra si jos o vascoza, sa unduiasca fusta.
Corina, nu ma citii printre randuri.
Daca-ti zic ca merge rochia petrecuta perfect pentru tine si rochiile cu talie inalta, peste coaste, deci nu la buric, cum e talia clasica. Sub sani, dar mai lata. Crede-ma pe cuvant.
Tu ai sliueta clepsidra si trebuie sa o pui in evidenta. Daca te vrei mai acoperita, pui un jerse pe umeri, un pulover cu paiete (seara la cantare) si gata tinuta frumoasa. La tinutele de zi, in partea de jos, poti alege blugi bleumarin inchis (nu prespalati, uni bleumarin); pantaloni cu talie medie (nici joasa si nici inalta) si bluze (nu tricouri) cu detalii in partea de sus (si neaparat decolteu in V sau putin mai adanc -desi esti inalta, echilibreaza silueta un decolteu mediu). E plin in emisiunile Cu ce sa nu te imbraci de aceste sfaturi, daca prinzi TLC sa te uiti, daca nu, pe net (Youtube) si vezi transformarea, din partea 3-4.
Daniela, dar de ce nu o tinuta de secretara sexy?
Cred ca ajuta la promovari, mult mai mult decat apreciem noi.
In primul rand, daca lucrezi mai mult intre domni, musai sa ai tinute decente, ca sa nu te doara capul. Bine, daca se vrea atentia respectiva, hormonala, se poate adanci decolteul si scurta fusta. Dar niciodata amandoua, decat daca duduia e disperata rau.
Dar nu e cazul. Mie imi place mult cum te imbraci, deci clar stii regulile. Imi plac tinutele astea si nu mi se par neaparat de secretara.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - primele 2-3
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - mai de fashionista
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - clar pana la genunchi sau cu o palma mai scurte, dar nu mai mult
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - prea glam pentru office, dar imi place rochia, mult
Cred ca te poti juca cu parti uni jos (cu ceva textura, o stofa fina sau in cu nervuri, etc.) si bluze imprimate sau in culori tari. Normal, daca nu e dress code in culori stas: negru, alb, gri, bej. Daca este, adaugi putina culoare si bling in accesorii, ca sa nu pari ca vi de la o inmormantare. Eu in zona in care stai tu, daca as lucra undeva unde as putea sa ma imbrac cu ceva libertate, as alege stilul safarii urban, cu multe rochii camasa, culori neutre (naturale: bej, maro, mustar, crem, etc.) si multe materiale naturale, gen bumbac, in. Cam asa:
Din pacate, nici eu nu ma vad in multe, pentru ca nu am unde sa le port. As parea "prea imbracata" in 90% din cazuri, pentru locul meu de munca.

Adelle, mi se par prea mulate in partea de sus, rochitele. Personal nu m-ar avantaja. Sa fie o lycra grea, dar nu ar avea tinuta fusta... Clar e ceva elastic, pentru ca nu au fermoar si sunt mulate. Poate poti combina doua materiale asemanatoare, partea de sus lycra si jos o vascoza, sa unduiasca fusta.
Corina, nu ma citii printre randuri.

Daniela, dar de ce nu o tinuta de secretara sexy?

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - primele 2-3
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - mai de fashionista
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - clar pana la genunchi sau cu o palma mai scurte, dar nu mai mult
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - prea glam pentru office, dar imi place rochia, mult
Cred ca te poti juca cu parti uni jos (cu ceva textura, o stofa fina sau in cu nervuri, etc.) si bluze imprimate sau in culori tari. Normal, daca nu e dress code in culori stas: negru, alb, gri, bej. Daca este, adaugi putina culoare si bling in accesorii, ca sa nu pari ca vi de la o inmormantare. Eu in zona in care stai tu, daca as lucra undeva unde as putea sa ma imbrac cu ceva libertate, as alege stilul safarii urban, cu multe rochii camasa, culori neutre (naturale: bej, maro, mustar, crem, etc.) si multe materiale naturale, gen bumbac, in. Cam asa:
Din pacate, nici eu nu ma vad in multe, pentru ca nu am unde sa le port. As parea "prea imbracata" in 90% din cazuri, pentru locul meu de munca.
Adelle la zeu pe site scrie silk jersey la rochitele astea asa fluide. Te-ai uitat la detalii? Cred ca un merit al fluiditatii este dat de jocul clinilor inserati diferit.
S-ar putea sa gasesti un jerse de vascoza, este destul de greu, ca sa-ti lucrezi asa o rochita. Ar mai fi lycra aia plina, grea dar e material sintetic si eu nu ma omor sa-l recomand. Dar ca efect optic ar merge.
Admina mie nu-mi plac multe din modele alea pentru xxl. Din experienta multe femei cu greutate nu au picioarele asa subtiri si fara defecte (pernite inestetice in zona genunchilor, vergeturi, vene sparte, gamba sau glezna groasa) ca sa poata purta asa scurt. Plus ca mie cand vad ca o rochie e cat de lunga atat de lata nu mi se pare flatant pentru silueta. As sugera mai degraba o combinatie din doua-trei piese diferit colorate si texturate. Un pantalon si-o bluza pana pe sold, o fusta cu maieu si sacou, o rochie dreapta cu ceva pe deasupra. Pacalesc ochiul privitorului prin varietate, taieturi si detalii. Si-s mai comode la purtat. Nu vorbesc aici de sacii propusi de Burda la categoria plus, departe de mine gandul ca Burda ar fi un ghid de bun buna imbracare indiferent de marime, eu tot sper sa-si revina din modernismul asta tare prost inteles. O femeie ce se simte prost intr-o rochie prea stramta, prea scurta sau prea decoltata se va comporta ca atare, nu va straluci ci va sta crispata si tzafnoasa, asa ca va fi ocolita de ceilalti.
S-ar putea sa gasesti un jerse de vascoza, este destul de greu, ca sa-ti lucrezi asa o rochita. Ar mai fi lycra aia plina, grea dar e material sintetic si eu nu ma omor sa-l recomand. Dar ca efect optic ar merge.
Admina mie nu-mi plac multe din modele alea pentru xxl. Din experienta multe femei cu greutate nu au picioarele asa subtiri si fara defecte (pernite inestetice in zona genunchilor, vergeturi, vene sparte, gamba sau glezna groasa) ca sa poata purta asa scurt. Plus ca mie cand vad ca o rochie e cat de lunga atat de lata nu mi se pare flatant pentru silueta. As sugera mai degraba o combinatie din doua-trei piese diferit colorate si texturate. Un pantalon si-o bluza pana pe sold, o fusta cu maieu si sacou, o rochie dreapta cu ceva pe deasupra. Pacalesc ochiul privitorului prin varietate, taieturi si detalii. Si-s mai comode la purtat. Nu vorbesc aici de sacii propusi de Burda la categoria plus, departe de mine gandul ca Burda ar fi un ghid de bun buna imbracare indiferent de marime, eu tot sper sa-si revina din modernismul asta tare prost inteles. O femeie ce se simte prost intr-o rochie prea stramta, prea scurta sau prea decoltata se va comporta ca atare, nu va straluci ci va sta crispata si tzafnoasa, asa ca va fi ocolita de ceilalti.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Karina, eu am scris de unde am ideile, din emisiunea Cu ce sa nu te imbraci.
Vorba aia, mint aia, mint si eu.
Sincer, marea majoritate a exemplelor de transformari stilistice facute de cei doi, sunt cu d-ne care au cateva kg in plus, dispuse in general pe tipul corporal mar. Deci cu piept mare si umeri carnosi si sold mai mic decat bustul si picioare subtiri. Personal (pentru ca m-ai vazut in fusta si fara dres, eu am pulpe groase de sus pana jos si ma feresc de scurt, oricum), nu as purta scurt peste genunchi, pentru ca am pernite acolo si "picioare de bucatareasa", vorba Ucai. Dar sunt persoane destule (chiar si duduile de mai sus, sper ca nu sunt editate pozele...) care au picioare frumoase, desi au circumferinta mare a bustului. Una dintre ele e soacra-mea, care are o diferenta foarte mare la masuri, intre partea de sus si cea de jos. Eu una as vrea sa vad multe din hainele facute de tine pe posesoare (inteleg ca nu ai cum sa le pozezi, ca nu vor, nu stau, nu au timp, etc.), pentru ca e o diferenta mare intre haina pe umeras si purtata.
p.s. chiar au avut o transformare cu o familie intreaga si erau parintii si vreo 5 fete.
pana la urma au imbracat-o pe mama tot in fusta pana la genunchi, in cateva tinute, desi nu avea corp de fotomodel. le-o duce la tratament anticelulitic, inainte de filmare? si alta curiozitate, daca tot sunt offtopic: au toate dintii perfecti, zici ca sunt de vedete, desi nu au bani sa investeasca in garderoba. ciudat, nu?

Sincer, marea majoritate a exemplelor de transformari stilistice facute de cei doi, sunt cu d-ne care au cateva kg in plus, dispuse in general pe tipul corporal mar. Deci cu piept mare si umeri carnosi si sold mai mic decat bustul si picioare subtiri. Personal (pentru ca m-ai vazut in fusta si fara dres, eu am pulpe groase de sus pana jos si ma feresc de scurt, oricum), nu as purta scurt peste genunchi, pentru ca am pernite acolo si "picioare de bucatareasa", vorba Ucai. Dar sunt persoane destule (chiar si duduile de mai sus, sper ca nu sunt editate pozele...) care au picioare frumoase, desi au circumferinta mare a bustului. Una dintre ele e soacra-mea, care are o diferenta foarte mare la masuri, intre partea de sus si cea de jos. Eu una as vrea sa vad multe din hainele facute de tine pe posesoare (inteleg ca nu ai cum sa le pozezi, ca nu vor, nu stau, nu au timp, etc.), pentru ca e o diferenta mare intre haina pe umeras si purtata.
p.s. chiar au avut o transformare cu o familie intreaga si erau parintii si vreo 5 fete.

Poate au dintii frumosi ca mostenire de familie
Am zis ca nu de secretara ca in ultima vreme secretarele au fusta prea scurta si decolteul prea adanc, ori pe amandoua, vorba ta, aratand a disperare. Nu mai am nevoie de promovare deja sunt in varf. Insa ma gandesc ca tre sa fiu cumva un exemplu pentru ceilalti angajati (e), ca aici au o chestie de a umbla neingrijite. E drept ca nu isi permit asa de mult dar daca si-ar cumpara o rochie second hand care sa fie perfect pe umeri nimeni nu ar sesiza de unde e ci ca ii vine bine. Asta de zi cu zi.
Apoi mai merg la banca, ma intanlesc cu diferiti furnizori, uneori cu clienti de-ai nostri. Nu pot aparea nici in blugi (m-as coace la 35 grd) dar nici maiouase cu manecile goale si fustite de vara.
Probabil combinatia hainelor ma pune pe mine in dilema si probabil si frica aia ascunsa, v-am mai spus ca eu am fost tratata ca Betty cea urata, ma rog am mai trecut peste.....
Admina, multumesc mult de idei, ma ajuta!

Am zis ca nu de secretara ca in ultima vreme secretarele au fusta prea scurta si decolteul prea adanc, ori pe amandoua, vorba ta, aratand a disperare. Nu mai am nevoie de promovare deja sunt in varf. Insa ma gandesc ca tre sa fiu cumva un exemplu pentru ceilalti angajati (e), ca aici au o chestie de a umbla neingrijite. E drept ca nu isi permit asa de mult dar daca si-ar cumpara o rochie second hand care sa fie perfect pe umeri nimeni nu ar sesiza de unde e ci ca ii vine bine. Asta de zi cu zi.
Apoi mai merg la banca, ma intanlesc cu diferiti furnizori, uneori cu clienti de-ai nostri. Nu pot aparea nici in blugi (m-as coace la 35 grd) dar nici maiouase cu manecile goale si fustite de vara.
Probabil combinatia hainelor ma pune pe mine in dilema si probabil si frica aia ascunsa, v-am mai spus ca eu am fost tratata ca Betty cea urata, ma rog am mai trecut peste.....
Admina, multumesc mult de idei, ma ajuta!

danniela- Atotcunoscător
Am parcurs tot capitolul, si am vazut rochii superbe. Imi plac in special cele din dantela
. Pun si eu cateva. Ultima, cea galbena, imi place in mod deosebit, pt. ca are elastic in talie. Am in minte sa-mi fac si eu una cu elastic in talie, dar cu partea de sus mai larga (ca sa par mai grasa
)

anc@- Expert
- Numarul mesajelor : 950
Localizare : acasa
Data de inscriere : 08/11/2009
Desi s-a vorbit prin decembrie eu abia acum am terminat capitolul de citit, paltonul Loredanei cel gri cu flori e realizat de Mirela Fraser(brandul FeMale), florile sunt din plexiglas taiat cu laserul iar materialul cica ar fi tricot caserat(dex:spuma poliuretanică «îngropată» între tricot și căptușeală) care sincer nu stiam ce este...
Altfel, iata cateva din pozele mele inspirationale:
Altfel, iata cateva din pozele mele inspirationale:
Irinax3m- helper
-
Numarul mesajelor : 74
Varsta : 32
Data de inscriere : 04/11/2011
Irina, ce faine-s ultimele doua costume (sau cum se numesc
)! Mai ales cel negru! Dar iti trebuie si corp de model pt. ele
Admina, imi place mult rochia gri de pe manechinul de croitorie.

Admina, imi place mult rochia gri de pe manechinul de croitorie.

Si mie mi se pare geniala,eu zic ca e o salopeta insa cred ca partea de sus e corset sau un material gros elastic si ii pune talia in evidentă!
Irinax3m- helper
-
Numarul mesajelor : 74
Varsta : 32
Data de inscriere : 04/11/2011
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

» Poze pentru inspiratie - croitorie(2)
» Poze pentru inspiratie - croitorie
» Poze pentru inspiratie - crosetat (10)
» Poze/filmulete pt. inspiratie!!!
» Mobilier reconditionat
» Poze pentru inspiratie - croitorie
» Poze pentru inspiratie - crosetat (10)
» Poze/filmulete pt. inspiratie!!!
» Mobilier reconditionat
Pagina 5 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti