Bluze,topuri...(10)
+59
norelif
culea mirela
dienutzababy
canadianca50
moruna
sybex
clodi
aurishta
corina corina
PAULA CONSTANTIN
rosita
Angelica18
valentyna_sweetly
musetel
IrisT
anc@
MihaelaT
teisoara
bibitu
Motzu
Camy
Adela Ispas
danabarbu2007
pisi
Gianina4ever
afilimonb
elutzamicutza
ismi3ismi
stoy
Chirrox13
MagdaMarin
pirlea carmen
diblaru maria
zsofia
i.xell
kla78
zahariaelouise
aurelia.c
alexia
arielas
Admina
ank93
Clio_Ela
Gabiuta
firicel
geany
aidil
diada
Marry
valentinadof
zylv
Panea Laura
LYNDA
violeta25
crina68
danae
geo
Uca
Karina33
63 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Bluze,topuri...(10)
Ca de obicei superb tot ce face Szofia, indiferent ca-i geanta, geaca, bluza.

i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Karina,zsofia,maestre in croitorie!

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 59
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Sofia, impecabil lucrate, mie mi-a scos peri albi panza topita, am o tunica in lucru, nu imi place cum mi-a iesit, dar totusi o s-o postez ca ASA NU! si culmea, ca i-am promis si prietenei mele una de ziua ei) tot din panza topita
poate ii place a mea sa-i fac si ei una la fel (dar mai mare).

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Zsofia, sunt superbe iile tale.
Abia astept sa vina sezonul pentru ii; de fapt deja a venit, mai devreme.
Am facut si eu, doua ii, in decembrie, la finele anului. Cred ca nu le-am pus pe forum, desi doar pe una o am pozata, cealalta nu mai stiu unde e, dar era mai frumoasa decat aceasta fiind mai larga, asa cum trebuie sa fie o ie.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Am facut si eu, doua ii, in decembrie, la finele anului. Cred ca nu le-am pus pe forum, desi doar pe una o am pozata, cealalta nu mai stiu unde e, dar era mai frumoasa decat aceasta fiind mai larga, asa cum trebuie sa fie o ie.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si asta e foarte frumoasa ,Admina!Mie imi place mult stilul asta de cand eram eu tanara(acu' 200 de ani
)

Vai cat de misto este,parca imi faci pofta sa-mi fac si eu,numa ca eu inca nu sunt lamurita pe deplin despre asamblarea raglanului.
Ii dau eu de capat pana la urma.
S-o porti sanatoasa.
Ii dau eu de capat pana la urma.
S-o porti sanatoasa.

Firi, aveam si pantaloni evazati, accesorii mari si ochelari la fel... Imi place mult stilul hippie.
Magda, iti iese sigur, daca mi-a iesit mie.
Am mai facut vreo doua acum vreo 2 ani si acum doar mi-am amintit. Ia e foarte larga, parca cosi fata de dos (bustul), maneca o cosi pe lung, pe interior si apoi cosi subratul, imbini bustul de maneci. Sus, la decolteu faci un tub prin care bagi elastic, sa se stranga la dimensiunea dorita. La maneci la fel, pui elastic, ca sunt largi. Am avut tiparul din Burda si stiu ca m-am si speriat cand am vazut ce mare a iesit.

Magda, iti iese sigur, daca mi-a iesit mie.

Cat de frumos ti-a iesit! vreau si eu
mai ales ca am niste materiale SUPERBE primite
mai tii minte din ce Burda?
Raglanul se asambleaza foarte, foarte usor, Magda, poti incerca sa faci o bluza de copil. Ca doar ai 2
sa-ti traiasca!

Raglanul se asambleaza foarte, foarte usor, Magda, poti incerca sa faci o bluza de copil. Ca doar ai 2

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

Zsofia sunt diafane iile tale!Felicitari!
Admina,superb imprimeul,imi place si mie asa cambrata,ce fel de material este,mie imi pare elastic?Desi am cateva in garderoba m-am hatarat:mai vreau ii!
Admina,superb imprimeul,imi place si mie asa cambrata,ce fel de material este,mie imi pare elastic?Desi am cateva in garderoba m-am hatarat:mai vreau ii!

Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Admina, imi place mult ia ta
, sa o porti iubita...Deliei i-am facut una dar mie nu..

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Admina e si pe gustul meu si croiala si imprimeul. Imi place.
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 47
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Uau, e super! Îmi place mult de tot!
Ce harnică ai fost şi tu şi Admina.
Admina, îmi place şi imprimeul şi croiala.

Ce harnică ai fost şi tu şi Admina.
Admina, îmi place şi imprimeul şi croiala.

i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Admina iti vine turnata ia, imi place si imprimeul inflorat, s-o porti iubita!
Diada stiu ca abia prinzi cate-un minut sa-ti lucrezi si sper sa nu te superi pe mine de critica. Sper s-o iei ca si constructiva, si cine mai citeste poate ar fi bine sa bage la cap, nu-s rautacisme.
Este prea lata la umeri, de fapt e prea larga pe tot bustul. Stiu ca-i panza topita si asta se intinde la lucru/calcat. Tocmai de-aia panza topita se croieste calcata, intinsa iar la final se da la apa sa-si revina. Probabil ca tot din acelasi motiv pensele de la spate sunt prea departate de centru, ar trebui sa vina pe omoplati.
Bentita aia de la decolteu de ce sta incretita? Nu o puteai intinde intrand mai mult in 'V'-ul din fata sau pe umar in cusatura?
Offf, daca ma sunai si ma intrebai cand o lucrai....
Diada nu stiu ce oglinzi ai tu prin casa dar iti spun eu ca arati nemaipomenit de bine, esti slabuta dar bine proportionata (enervant de bine
tinand cont ca ai doi copii) si-i pacat sa te ascunzi sub haine prea largi/lungi/lalai.
Tunica asta este cu cel putin un numar mai mare. Ia bag-o la apa, stoarce-o pe lungime si n-o mai calca. Poate asa iti vine bine.
Si pastreaza tiparul de la Zsofia si foloseste-l la un material ferm, cu siguranta asa o sa-ti iasa perfect!
Daca ma apuca sughitul stiu ca ma pomenesti
Ca de injurat nu poti!
Te iubesc, de-aia iti fac observatii, sa lucrezi perfect data viitoare!
Diada stiu ca abia prinzi cate-un minut sa-ti lucrezi si sper sa nu te superi pe mine de critica. Sper s-o iei ca si constructiva, si cine mai citeste poate ar fi bine sa bage la cap, nu-s rautacisme.
Este prea lata la umeri, de fapt e prea larga pe tot bustul. Stiu ca-i panza topita si asta se intinde la lucru/calcat. Tocmai de-aia panza topita se croieste calcata, intinsa iar la final se da la apa sa-si revina. Probabil ca tot din acelasi motiv pensele de la spate sunt prea departate de centru, ar trebui sa vina pe omoplati.
Bentita aia de la decolteu de ce sta incretita? Nu o puteai intinde intrand mai mult in 'V'-ul din fata sau pe umar in cusatura?
Offf, daca ma sunai si ma intrebai cand o lucrai....
Diada nu stiu ce oglinzi ai tu prin casa dar iti spun eu ca arati nemaipomenit de bine, esti slabuta dar bine proportionata (enervant de bine

Tunica asta este cu cel putin un numar mai mare. Ia bag-o la apa, stoarce-o pe lungime si n-o mai calca. Poate asa iti vine bine.
Si pastreaza tiparul de la Zsofia si foloseste-l la un material ferm, cu siguranta asa o sa-ti iasa perfect!
Daca ma apuca sughitul stiu ca ma pomenesti

Te iubesc, de-aia iti fac observatii, sa lucrezi perfect data viitoare!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Diada, imi place foarte mult! Te-ai migalit la ea, nu gluma. Si eu spun ca este maricica, dar stiu ca te simti foarte bine in ea ca e fixul tau de-a te ascunde sub haine. Cum scria si Karina, arati extraordinar de bine, imbracamintea mai pe corp chiar iti este recomandata! Sa o porti cu placere si sa-ti mai faci!
p.s. nu pot sa cred cate margelute ai cusut acolo si cat de frumos (tu care nu cosi nici un nasture manual) BRAVO!
p.s. nu pot sa cred cate margelute ai cusut acolo si cat de frumos (tu care nu cosi nici un nasture manual) BRAVO!

Karina, nici mie nu mi se pare OK, tocmai de-aia zicem in postarea de data trecuta ca o pun la ASA NU, dar o sa incerc sa o bag la apa si sa o storc poate se mai strange, habar nu aveam ca panza topita se calca inainte, din greseli inveti, va multumesc tuturor!!!

Diada stai ca si eu tot din greseli am invatat! Am iubit panza topita, inainte de '89 faceam rost relativ usor de ea si lucram diverse. Cel mai mult cred ca am facut fuste de-alea crete in trei volane. Le si vopseam in degrade sau stropite. Erau un vis la cat de usoare si usor de intretinut erau!
Atata timp cat din panza topita lucrezi ceva larg, gen ie, fuste crete, bluze lalai, nu e nevoie sa croiesti exact pe masuri, tai si cosi si porti asa.
Nu arunca tiparul! Astept o tunica din sifon sau, de ce nu, o matase.
Atata timp cat din panza topita lucrezi ceva larg, gen ie, fuste crete, bluze lalai, nu e nevoie sa croiesti exact pe masuri, tai si cosi si porti asa.
Nu arunca tiparul! Astept o tunica din sifon sau, de ce nu, o matase.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
diada ,dintr-o alta poza de-a ta,aveam impresia ca esti foarte slaba,dar nu e asa.esti foarte bine...as vrea si eu sa fiu asa!!!
bluza,fiind din panza topita,resp bumbac tesut rar,se poate sa intre la apa,pana la o anumita limita.totusi,poate ca o recroire,dupa conditiile pe care le-a spus karina,adica,cu piesele calcate,ar rezolva problema largimii ei,ma gandesc,asa ,ca o persoana care nu a facut pana acum bluze,se stie
...dar,dupa mine,eu asa as face...sau,mai bine,as vinde-o pe asta cuiva care sa aibe marimea ei si mi-as face alta
,cu materialul intins si cu marimile mele,dand pe materialul intins, o lejeritate masurilor ,atat cat vreau sa fie de larga...e bine cum zic,karina? .multumim karina pt sfat
bluza,fiind din panza topita,resp bumbac tesut rar,se poate sa intre la apa,pana la o anumita limita.totusi,poate ca o recroire,dupa conditiile pe care le-a spus karina,adica,cu piesele calcate,ar rezolva problema largimii ei,ma gandesc,asa ,ca o persoana care nu a facut pana acum bluze,se stie

ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/05/2009
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12

» Bluze, topuri... (5)
» Bluze, topuri (14)
» Bluze, topuri... (6)
» Bluze,topuri... (13)
» Bluze,topuri...(7)
» Bluze, topuri (14)
» Bluze, topuri... (6)
» Bluze,topuri... (13)
» Bluze,topuri...(7)
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)