La sueta.... de seara! 16
+39
simona28
carmenco
MihaelaT
bijouxnod
kitty_1973
piciul
canadianca50
ghita
lucky
myky7robc
cristina iosif
Uca
crina68
Octa75
betymi72
amoni
Dodo-pui
feliciagl
Gianina4ever
Chirrox13
Gabiuta
europolis
denis21
ikuta
symos
MagdaMarin
Admina
georgeta.prnic
samo99ro
mnarcisa
tinap
mykya
SilviaDumitrescu
AlinaJ.Bijoux
pufoi
CCristinaC
elenaxx
serenita
firicel
43 participanți
Pagina 2 din 31
Pagina 2 din 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31
Re: La sueta.... de seara! 16
Vin soi eu sa va spun buna seara. Daca la cefea am chiulit macar la un vin fiert sa vin.
Pana acum am stat in bucatarie. Incerc sa fac crenvusti de casa. Pemaine va pot spune cum au iesit.
Si acum ca toto vorbiti de paturici tare mi sa facut pofta sa mai lucrez cate ceva.
Pana acum am stat in bucatarie. Incerc sa fac crenvusti de casa. Pemaine va pot spune cum au iesit.
Si acum ca toto vorbiti de paturici tare mi sa facut pofta sa mai lucrez cate ceva.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Sa ninge Tina. In schimb stratul de zapada are in jur de 2,3 cm.
Silvia, nici la mine nu mai e asa de frig fata de dimineata sau pranz.
Ma pun sa mai mesteresc o felicitare ca am facut pt. prima data trandafiri din fasii de hrtie!!!
Revin mai incolo!!!
Silvia, nici la mine nu mai e asa de frig fata de dimineata sau pranz.
Ma pun sa mai mesteresc o felicitare ca am facut pt. prima data trandafiri din fasii de hrtie!!!
Revin mai incolo!!!
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Am facut numai 2 rinduri,miine dupa ce mai fac inca 2-3,o postez,acum nu mai am chef sa lucrez,m-a ametit atitea frumuseti ce-am vazut.De-abia m-am abtinut sa nu m-apuc de altceva(n-ar fi prima oara).
Am niste reviste(virtuale),Crochet World,pe ultimi 2 ani,am fost abonata,dar nu stiu cum sa le pun pe forum,pe photobucket nu le pot pune.
A..am uitat sa va spun ca azi in oras am trecut si pe la magazinul de fire,pai se putea sa nu trec?Avem lista,dar ce mi-a mai trebuit lista?Ochii mei erau ca telescoapele,am luat fir fleece rosu-portocaliu,crem fir gros 1 kg(veau sa fac o patura mare,patrate,am facut doar 4)si am gasit fir alb flocos cu argintiu,mult argintiu,e asa de frumos.
Am niste reviste(virtuale),Crochet World,pe ultimi 2 ani,am fost abonata,dar nu stiu cum sa le pun pe forum,pe photobucket nu le pot pune.
A..am uitat sa va spun ca azi in oras am trecut si pe la magazinul de fire,pai se putea sa nu trec?Avem lista,dar ce mi-a mai trebuit lista?Ochii mei erau ca telescoapele,am luat fir fleece rosu-portocaliu,crem fir gros 1 kg(veau sa fac o patura mare,patrate,am facut doar 4)si am gasit fir alb flocos cu argintiu,mult argintiu,e asa de frumos.
tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Of,of,of,ce ne omori tu Tina cu firele tale frumoase foc!Abia astept paturica sa vad cum iese!
Editez deoarece nu a mai postat nimeni si va spun ca plec la tv. si la nani apoi.Va doresc noapte buna si somn odihnitor!

Editez deoarece nu a mai postat nimeni si va spun ca plec la tv. si la nani apoi.Va doresc noapte buna si somn odihnitor!

Buna seara, fete! Eu sunt cu ochii in televizor. Si ma enervez ca guvernantii tin oamenii in frig in loc sa se care naibii pe la casile lor.
Tinap, foloseste Google Docs.
Tinap, foloseste Google Docs.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Aoleu, Tina sa nu postezi patura aia, ca ma omori! Imi doresc si eu de multa vreme, numai ca nu mai ajung sa o fac...
Silviaaaaaaaaaaaaa ai dat acatiste ca sa se mareasca clubul desiratoarelor???? Na, ca acum sint si eu in club. Am desfacut a treia oara la o amarita de basca.

Silviaaaaaaaaaaaaa ai dat acatiste ca sa se mareasca clubul desiratoarelor???? Na, ca acum sint si eu in club. Am desfacut a treia oara la o amarita de basca.

Cristina,pai hai sa ne incurajam una pe alta,ca si eu sint "lasa-ma sa te las".
Eu am inceput-o,dar cind o termin...asta e alta poveste..Daca as fi mai silitoare si mai organizata,as face 10 patrate pe zi,hai 8,si tot e bine,printre alte proiecte la care lucrez.Astea 4 patrate le=am facut intr-o jumatate de ora,lejer.Ce zice,ne apucam de patura?Ca tare frumoase mai sint!
Eu am inceput-o,dar cind o termin...asta e alta poveste..Daca as fi mai silitoare si mai organizata,as face 10 patrate pe zi,hai 8,si tot e bine,printre alte proiecte la care lucrez.Astea 4 patrate le=am facut intr-o jumatate de ora,lejer.Ce zice,ne apucam de patura?Ca tare frumoase mai sint!
tinap- Maestru
-
Noapte buna, fetelor. Somn usor.
samo99ro- Atotcunoscător
-
nuuu fata ca acolo tre' sa dai bani si... io mai bine-i beauCCristinaC a scris: ............Silviaaaaaaaaaaaaa ai dat acatiste ca sa se mareasca clubul desiratoarelor???? ................![]()

Noapte buna samo
Tina, nu ma apuc de patura mare, pentru ca in curind trebuie sa fac paturica si hainute bebita, da' vine si rindul paturoaiei ca prea mi-o doresc.
Silvia, au iesit si ochii mei si ochii la basca
Ma duc la culcus ca sint praf. Noapte buna!

Silvia, au iesit si ochii mei si ochii la basca

Ma duc la culcus ca sint praf. Noapte buna!

Staaaii Cristina ca vin si eu
Noapte buna cu somn ohnitor sa avem !
aaaa Cristina vezi ca maine sunt aci la 7 (chiar de intru pe forum la 7 si ceva
)deci ai grija cu cafeaua aia

Noapte buna cu somn ohnitor sa avem !
aaaa Cristina vezi ca maine sunt aci la 7 (chiar de intru pe forum la 7 si ceva

Cristina,pai si eu am inceput azi o paturica de beby,si ce daca?Eu asa lucrez,incep vre0 3-5....si cind ma plictisesc trec de la una la alta,nu pot sa lucrez 3-4 zile numai la un lucru,ma plictisesc grozav.Acu' nu zic ca asta e o metoda buna,dar cu mine merge.
tinap- Maestru
-
Dragelor, vad ca toate va indreptati spre patucul fiecareia. Asa ca voi face si eu asta imediat dar nu inainte sa va urez sa dormiti frumous. Paaa!!!

-
Buna fetelor!
Vad ca ati cam sters-o la culcare!
Cristina si eu sunt in clubul desiratoarelor, am impletit mai multe ,dar nimic nu-mi place si cred ca stric!
Tina si eu lucrez la mai multe, ca ma plictisesc tare repede!
ma duc la somn si va spun noapte buna!
Vad ca ati cam sters-o la culcare!
Cristina si eu sunt in clubul desiratoarelor, am impletit mai multe ,dar nimic nu-mi place si cred ca stric!
Tina si eu lucrez la mai multe, ca ma plictisesc tare repede!
ma duc la somn si va spun noapte buna!
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Pufishor,astazi am fost ocupata ca am fost in oras cu fata mea cea mare,apoi am tot cautat pe net un model frumos de paturica de copil.Ce greu m-am hotarit,am facut 2 rinduri,poate miine dimineata ma razgindesc si desir iar!
Noapte buna,celor care va culcati!Eu mai stau putin.
PS:Pufishooooor,batrina ai zis???Pai tu nu stii ca gaina batrina face ciorba buna??
Si uite-asa vine o fetita frumusica!
Noapte buna,celor care va culcati!Eu mai stau putin.
PS:Pufishooooor,batrina ai zis???Pai tu nu stii ca gaina batrina face ciorba buna??

tinap- Maestru
-
Feteloooooor,ce s-a intimplat cu voi asta seara?Toata lumea e bine?
Ca nu vad pe nimeni pe aici!E joi seara,ce ati plecat in excursii,sau pe la neamuri,pe la vecini,ce-i cu voi?
Ca nu vad pe nimeni pe aici!E joi seara,ce ati plecat in excursii,sau pe la neamuri,pe la vecini,ce-i cu voi?
tinap- Maestru
-
Tina sunt eu!
cu un ochi la tv,unul la voi,si unul la tricotat!
si mai doarme si Patiuta mea pe leptop!
cu un ochi la tv,unul la voi,si unul la tricotat!
si mai doarme si Patiuta mea pe leptop!

pufoi- Atotcunoscător
-
Mamaaaa Pufishor,faci 3 lucruri de-odata,esti superwoman!
Eu asta seara si miine seara dorm singura,caci fiul cu nora sint in excursie pina simbata la marea rosie,la Eilat!
Fosta soacra s-a oferit sa-mi tina de urit miine seara,dar e dificilaaaaaa!
Tine mortis sa doarma cu mine-n pat,desi sint inca 2 dormitoare goale.
Va zic eu cum a fost.
Eu asta seara si miine seara dorm singura,caci fiul cu nora sint in excursie pina simbata la marea rosie,la Eilat!
Fosta soacra s-a oferit sa-mi tina de urit miine seara,dar e dificilaaaaaa!
Tine mortis sa doarma cu mine-n pat,desi sint inca 2 dormitoare goale.
Va zic eu cum a fost.
tinap- Maestru
-
Seara buna si eu fac 3 lucruri de o data (tv, forum si tai fasii pt. quilling).
Samo, Firi, Silvioara, Cris voi pe unde bantuiti?
O seara faina tuturor!!!
Samo, Firi, Silvioara, Cris voi pe unde bantuiti?
O seara faina tuturor!!!

-
Tina vreau si eu la Marea Rosie!!!
sotul meu a fost,si i-am zis ca as merge si eu anul asta!!!
am inteles ca sunt niste restrictii sau conditii mai deosebite pt Israel!?
sotul meu a fost,si i-am zis ca as merge si eu anul asta!!!
am inteles ca sunt niste restrictii sau conditii mai deosebite pt Israel!?
pufoi- Atotcunoscător
-
Eu fac patrate,granny square pentru patura cea mare,dar cred ca o sa fac una mica,caci mi se pare prea gauroasa ,o sa se vada cearsaful prin ea.
O sa mai caut pe net,eu cred ca pentru patura e recomandat solid granny square,adica patrat plin,fara gaurele.Am facut deja 8,daca fac 36 sau 49 iese o paturica destul de marisoara,de acoperit cind stau la tv.Plus ca mie imi place sa expun paturica crosetata,asa pe un colt de canapea in living.
O sa mai caut pe net,eu cred ca pentru patura e recomandat solid granny square,adica patrat plin,fara gaurele.Am facut deja 8,daca fac 36 sau 49 iese o paturica destul de marisoara,de acoperit cind stau la tv.Plus ca mie imi place sa expun paturica crosetata,asa pe un colt de canapea in living.
tinap- Maestru
-
Buna seara fetelor!Harnicute rau,toate lucrati pe mai multe fronturi....La mine a fost pauza la lucru si ieri ,si astazi ca maine la noi este Sfantul Ion,si am avut treaba .De doua zile bucataresc mai mult singura ca fetele au plecat la scoala,iar soacra a inceput serviciul.Si ieri, cu continuare astazi am facut prajituri,acum fierb sarmalele si am in cuptor carnea.La noi si maine se imparte colaci,adica te scoli de dimineata si pui pe colaci carne coapta,carnati,dulciuri(de preferinta)facute in casa,si apoi pleci cu impartitul: nasi,mosi....Vin finii,vecinii....Dupa ce facem schimbul de colaci mergem la biserica sa luam apa sfintita!Cu doua lucruri nu ma impac de sarbatori:prepararea prajiturilor(nu-mi place sa fac,dar nici sa mananc dulce)si sculatul de dimineata.Ma culc tarziu 2-3 si trezitul la 6-7 ma omoara cu 'nervii capului'.Voi ce mai faceti, ce mai ziceti?
georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
Getuto citesc ce scrii tu si tare imi vine un miros de sarmale!!!
mie imi place sa fac dulciuri,dar mai ales sa le infulec!
si cu somnul, ca si tine, ma culc tarziu,dar nu asa ca tine,dar dimineata dormmm pana la 10.
mie imi place sa fac dulciuri,dar mai ales sa le infulec!

si cu somnul, ca si tine, ma culc tarziu,dar nu asa ca tine,dar dimineata dormmm pana la 10.
pufoi- Atotcunoscător
-
Sa stii pufoi ca miroasa nemaipomenit,am facut 80 de sarmale si le fierb la foc de lemne,la noi incalzitul si gatitul este la lemne.Bucataria este unita cu camera in care iarna dorm si o folosim si,ca sufragerie,adica pe timpul zilei stam toti aici la parter ca focul nu se stige niciodata.Daca foloseam dormitorul de la etaj,insemna alt foc in plus,si nu ne permitem.Incalzim non-stop parterul,si un dormitor de sus pentru soacra si mezina.Este foarte greu sa cari lemne la etaj,sa incalzim cele trei dormitoare,si consum prea mare si mizerie.
Eu sunt inca sub socul prepararii prajiturilor,si muntilor de vase din aceste doua zile.Le fac poze si o sa le postez la prajituri de casa,sa vada fetele cum mi-am batut joc de retetele lor...sotul spune ca sunt gustoase(el este degustatorul meu in bucatarie)nu au iesit aspectoase ca cele postate de fete dar vad ca ai mei infuleca cu pofta.Pana la Pasti sa nu mai aud de dulciuri!
Eu sunt inca sub socul prepararii prajiturilor,si muntilor de vase din aceste doua zile.Le fac poze si o sa le postez la prajituri de casa,sa vada fetele cum mi-am batut joc de retetele lor...sotul spune ca sunt gustoase(el este degustatorul meu in bucatarie)nu au iesit aspectoase ca cele postate de fete dar vad ca ai mei infuleca cu pofta.Pana la Pasti sa nu mai aud de dulciuri!
georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
Buna seara, fete! Baaai... abia acum e joi. Care te grabesti?
Am avut treaba si am fost si cu un ochi pe televizor. Acum am venit sa va spun noapte buna si somn usor.
Inca nu ma culc, dar nu vreau sa va ratez si de data asta.
Am avut treaba si am fost si cu un ochi pe televizor. Acum am venit sa va spun noapte buna si somn usor.
Inca nu ma culc, dar nu vreau sa va ratez si de data asta.

samo99ro- Atotcunoscător
-
Pagina 2 din 31 • 1, 2, 3 ... 16 ... 31

» La sueta...de seara (13)
» La sueta .... de seara ! 21
» La sueta...de seara 4
» La sueta...de seara (14)
» La sueta...de seara 5
» La sueta .... de seara ! 21
» La sueta...de seara 4
» La sueta...de seara (14)
» La sueta...de seara 5
Pagina 2 din 31
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti