Ce masina de cusut recomandati (4)
+72
carmenpeter
culea mirela
dorinacirstea
bimbo
sybex
ale_bebe
alice07
geo
gheorghita.iana
InGeLiTzA
Greteledelweiss
alinuta96
barbin
xxcodrut
Andata
andora
venus8
anisia_rock
Cirstescu Cristina
alexaaa08
Dolores
clariana
fulguta28
Ramonell
SilviaDumitrescu
zuzinela
marina40
rosita
bubutza
afilimonb
melinda2012
arielas
elenav
tinap
ismi3ismi
M.arci
salinas
roxy29
zaharel
pisi
aurelia.c
victorela
diblaru maria
lllorena84
solaris2002
ElizaD
kla78
danae
stoy
Chirrox13
apllered2000
valentinadof
deosebita1
Florina Radu
aidil
kristyne25_872000
dansdk
odeta
mycryna
veronica.l
Lucia Ro
MagdaMarin
bobitica
Karina33
Admina
diada
aurishta
leia
tomari
geany
marabr
oanaraluca
76 participanți
Pagina 12 din 13
Pagina 12 din 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
culea mirela- Junior
- Numarul mesajelor : 327
Varsta : 48
Localizare : constanta
Data de inscriere : 15/03/2012
Re: Ce masina de cusut recomandati (4)
Gata Mirela,cum in curand o sa fie ziua ta ca al tau cadou sa fie complet iti ofer si eu manualul meu.
Manual masina de cusut AEG 376

Manual masina de cusut AEG 376
Vezi daca nu cumva este coborat transportorul!(si intrebarea asta era mai potrivita la [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]carmenpeter a scris:Am cumparat ieri o masina de cusut Casnica,fabricata de Cugir,problema e ca in clipa in care cos ,materialul nu pleaca,trebuie sa trag bine de el.Mentionez ca nu ma pricep foarte tare si as avea nevoie de un sfat. Va multumesc !

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Magda
sa sti ca anul asta chiar sunt o rasfatata de ziua mea si surprizele continua sa vina..
inca o data multumesc din suflet si sper sa reusesc sa invat si putina croitorie(
ca nu stiu nimic din ea)

culea mirela- Junior
- Numarul mesajelor : 327
Varsta : 48
Localizare : constanta
Data de inscriere : 15/03/2012
Sa o stapanesti sanatoasa, Mirela si La multi ani!
Imi place si orgnizatorul cu sertarase de langa masinuta.
Imi place si orgnizatorul cu sertarase de langa masinuta.
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011
V-am descoperit de o saptamana si aproape ca nu fac nimic...va citesc mereu...sunteti minunate!
Asa cum am vazut multe fete pe aici si mie mi-ar place sa cos...sa vedem daca si reusesc....mi-as lua si eu o masina, nu ma pricep insa nu as lua-o pe cea mai ieftina.
Am 2 fetite si vreau sa le personalizez hainutele...ma gandeam la Brother BM 3600 sau BN 37 insa acum cateva min am descoperit preturile de la pfaff si tare mi-ar placea sa iau una buna (Pfaff smart 100 s-are cineva?) pe care sa nu o schimb asa usor...voi ce ziceti? de Smart 200 nu mai vb...are si alfabet !
Va put tare mult!
Asa cum am vazut multe fete pe aici si mie mi-ar place sa cos...sa vedem daca si reusesc....mi-as lua si eu o masina, nu ma pricep insa nu as lua-o pe cea mai ieftina.
Am 2 fetite si vreau sa le personalizez hainutele...ma gandeam la Brother BM 3600 sau BN 37 insa acum cateva min am descoperit preturile de la pfaff si tare mi-ar placea sa iau una buna (Pfaff smart 100 s-are cineva?) pe care sa nu o schimb asa usor...voi ce ziceti? de Smart 200 nu mai vb...are si alfabet !
Va put tare mult!
mar_ysa_28- Ucenic
- Numarul mesajelor : 147
Varsta : 37
Localizare : internet
Data de inscriere : 06/10/2012
Mar_ysa, gama Smart este o gama economica. Sunt masini de cusut fara IDT, dar totusi poarta numele Pfaff. Eu zic sa mergi sa incerci cat de multe masini se poate, mai ales daca esti din Bucuresti sau ai cum sa ajungi la dealeri. La Smart 200 m-am uitat si eu, de curiozitate, dar nu am gasit pareri atat de bune pe cat ar fi trebuit, pe site-uri din afara. Probabil ca sunt cam la fel de bune ca Brother si cumparatorii se asteptau la mai mult. Dar nu am o parere proprie, nu am vazut una pe viu.
Multumesc mult admina
Stiu ca am batut forumul in lung si in lat si sunt gata sa o comit....mai deci am ramas mega incantata de o masina Migami M 790 (1050 ron) Initial vroiam Migami M 296 insa asta nu are alfabet si mi-ar place sa le scriu fetelor pe hainute. Imi vine sa trec peste faptul ca nu am gasit pareri despre ea insa am vb la tel cu ei si sunt tare draguti...chiar s-au oferit sa imi dea nr tel ale clientilor pt opinii. Ei vand si Broteher dar la pret e o diferenta mare zic eu. M-as risca. Ce mi-a placut, transportul nu costa nimic iar in perioada de garantie ei trimit curierul acasa o iau...ajunge la ei si o trimit inapoi pe cheltuiala lor (sunt din Focsani), au facut listuta cu intrebari (nu era seful acolo) si in cateva min m-au sunat si mi-au dat toate detaliile.
Totusi au mai intrebata pe forum despre ele insa nu a raspuns nimeni...
Sper totusi sa nu gresesc!

Stiu ca am batut forumul in lung si in lat si sunt gata sa o comit....mai deci am ramas mega incantata de o masina Migami M 790 (1050 ron) Initial vroiam Migami M 296 insa asta nu are alfabet si mi-ar place sa le scriu fetelor pe hainute. Imi vine sa trec peste faptul ca nu am gasit pareri despre ea insa am vb la tel cu ei si sunt tare draguti...chiar s-au oferit sa imi dea nr tel ale clientilor pt opinii. Ei vand si Broteher dar la pret e o diferenta mare zic eu. M-as risca. Ce mi-a placut, transportul nu costa nimic iar in perioada de garantie ei trimit curierul acasa o iau...ajunge la ei si o trimit inapoi pe cheltuiala lor (sunt din Focsani), au facut listuta cu intrebari (nu era seful acolo) si in cateva min m-au sunat si mi-au dat toate detaliile.
Totusi au mai intrebata pe forum despre ele insa nu a raspuns nimeni...
Sper totusi sa nu gresesc!
mar_ysa_28- Ucenic
Nu stim sa-ti dam detalii despre aceste masini deoarece nu le cunoastem.
Par a fi produse de brother dar... nu am gasit un poze cu un model similar,
De ex eu mi-am luat un privileg produs in 1971 si vandut exclusiv de quelle (intre timp a dat faliment).
brotherul l-a produs deoarece am gasit 2 modele identice cu masina mea dar numite altfel si asa am identificat producatorul.
Asa si aceasta marca migami masinile sunt luate de la un alt producator si inscriptionate cu numele firmei romanesti migami.Cere de la ei numele prducatorului nu toata lumea produce masini de cusut, de vandut insa sub alt nume e usor.
Par a fi produse de brother dar... nu am gasit un poze cu un model similar,
De ex eu mi-am luat un privileg produs in 1971 si vandut exclusiv de quelle (intre timp a dat faliment).
brotherul l-a produs deoarece am gasit 2 modele identice cu masina mea dar numite altfel si asa am identificat producatorul.
Asa si aceasta marca migami masinile sunt luate de la un alt producator si inscriptionate cu numele firmei romanesti migami.Cere de la ei numele prducatorului nu toata lumea produce masini de cusut, de vandut insa sub alt nume e usor.

Merci Magda...astazi am dat comanda...poate e adevarat ce spui tu insa marca asta este din Taiwan....o sa va spun oricum ce si cum....cand va veni...probabil luni ca am comandat dupa amiaza tarziu...macar sa reusesc eu sa cos si sa ii folosesc toate functiile.
Va pupik!
Va pupik!
mar_ysa_28- Ucenic
Mary, faptul ca nu se gasesc referiri decat pe site-uri in romana, pe mine m-ar fi nelinistit. Nu zic, asa este si cu Primii pasi, firma care vinde produse Made in China, sub sigla lor, dar produse ca multe altele mai bune, in China. Si Primii pasi are produse ok, nu conteaza ce scrie pe eticheta, daca isi face treaba si e fiabil.
Sa o folosesti cu spor.
Eu sper sa fi ales bine si sa nu ai probleme cu masina. Promite multe cusaturi, la suma respectiva de bani, singurele probleme pot aparea la materiale groase, elastice si se poate sa nu coasa fidel broderiile. Eu am tot un Privileg, facut dupa un model de Brother (cel mai vandut pe Amazon) si sunt multumita de el, doar ca la gros zice pas si nu face butoniere frumoase ca Brother. Are nu motor slab, ca multe alte masini de cusut usurele, de plastic, noi.
Nu stiu daca i-ai intrebat, dar ce putere are motorul? Conteaza mult si asta.
Sa o folosesti cu spor.

Nu stiu daca i-ai intrebat, dar ce putere are motorul? Conteaza mult si asta.
Am intrebat admina si are mai mult decat Brother (51) iar asta are 80kw si 7 kg si ceva . O sa vad pana la urma.
Pai produse identice de la Primii Pasi le vinde si Canpol, Baby Ono la triplu pret...bun exemplu.
Insa ma linisteste garantia si daca chiar nu o fi ok o sa pot schimba...
O primesc maine si va spun sigur....cum este, insa faza cu reducerea fara sa o cer mi se pare tare de tot...eu comandasem oricum...dar ei au decis sa imi ofere aproape 100 ron discount. Plus ca am intebat de ceva ate si imi trimis si un set super fain intr-o cutie gentuta cu 3 compartimente si toate accesoriile...foarfece, ace, nasturi, papiote, degetar, descusator...etc cu 25 ron (aici au facut o reducere ca le lipseste o papiota din set).
Pai produse identice de la Primii Pasi le vinde si Canpol, Baby Ono la triplu pret...bun exemplu.
Insa ma linisteste garantia si daca chiar nu o fi ok o sa pot schimba...

O primesc maine si va spun sigur....cum este, insa faza cu reducerea fara sa o cer mi se pare tare de tot...eu comandasem oricum...dar ei au decis sa imi ofere aproape 100 ron discount. Plus ca am intebat de ceva ate si imi trimis si un set super fain intr-o cutie gentuta cu 3 compartimente si toate accesoriile...foarfece, ace, nasturi, papiote, degetar, descusator...etc cu 25 ron (aici au facut o reducere ca le lipseste o papiota din set).
Ultima editare efectuata de catre mar_ysa_28 in Vin 12 Oct 2012, 9:42 pm, editata de 1 ori
mar_ysa_28- Ucenic
Oau, m-am uitat pe site si nu imi vine sa cred ce preturi mici au la masini de cusut computerizate cu sute de modele de cusaturi ...
Te rugam Mary sa ne dai un feedback in legatura cu masina ta - este o bijuterie , apropo - si poate le vom incerca si noi ...
Te rugam Mary sa ne dai un feedback in legatura cu masina ta - este o bijuterie , apropo - si poate le vom incerca si noi ...

ChrisReeana- helper
-
Numarul mesajelor : 51
Localizare : HUNEDOARA
Data de inscriere : 01/09/2010
Ieri nu a mers forumul si nu v-am putut spune primele impresii....
Masina asta este chiar o bijuterie. Stiti ca eu nu ma pricep prea bine dar ce am incercat ierri e fantastic....merge impecabil, nu fac zgomot deloc cusaturile ies ffff bine e robusta, finisajele f bune (stiti butoanele se vad ca sunt de o calitate f buna) ce sa mai, e super...! Nu imi pare deloc rau ca am ales masina asta.
Din pacate cei de la Migami ar trebui sa isi fara o reclama mai agresiva ca nu inteleg de ce as da pe un model de la B 2000 si ceva de lei cu aceleasi functii, insa daca nu gasesti pareri e greu sa te risti. Eu ma bucur ca am facut-o si recomand. Sistemul de bagat automat ata in ac e super, butonierele ies f bine, au 8 modele, litere f clare si frumoase.
De cei de la Migami ce sa va spun...poate pare reclama insa dau doar un exemplu, am primit masina f bine impachetata si inauntru au pus ei intr-un dosar actele, factura, declaratia de conformitate, garantia si instructiunile in lb romana. Am cumparat multe lucruri online si primeam totul vraiste insa felul asta m-a impresionat, pana si trusa de cusut despre care v-am zis era ambalata separat cu pungute de aer sa nu se miste in cutie cu toate ca carcasa era din plastic dur.
Daca mai aveti intrebari sunt pe aici...acum spor sa am!
Masina asta este chiar o bijuterie. Stiti ca eu nu ma pricep prea bine dar ce am incercat ierri e fantastic....merge impecabil, nu fac zgomot deloc cusaturile ies ffff bine e robusta, finisajele f bune (stiti butoanele se vad ca sunt de o calitate f buna) ce sa mai, e super...! Nu imi pare deloc rau ca am ales masina asta.
Din pacate cei de la Migami ar trebui sa isi fara o reclama mai agresiva ca nu inteleg de ce as da pe un model de la B 2000 si ceva de lei cu aceleasi functii, insa daca nu gasesti pareri e greu sa te risti. Eu ma bucur ca am facut-o si recomand. Sistemul de bagat automat ata in ac e super, butonierele ies f bine, au 8 modele, litere f clare si frumoase.
De cei de la Migami ce sa va spun...poate pare reclama insa dau doar un exemplu, am primit masina f bine impachetata si inauntru au pus ei intr-un dosar actele, factura, declaratia de conformitate, garantia si instructiunile in lb romana. Am cumparat multe lucruri online si primeam totul vraiste insa felul asta m-a impresionat, pana si trusa de cusut despre care v-am zis era ambalata separat cu pungute de aer sa nu se miste in cutie cu toate ca carcasa era din plastic dur.
Daca mai aveti intrebari sunt pe aici...acum spor sa am!
mar_ysa_28- Ucenic
Multumim de impresii si spor la munca
Si pe mine m-ar bate capul sa imi iau modelul M8600 , la 1530 RON , cu 200 cusaturi ...
PS : Poti sa postezi cateva imagini cu masinuta (gen detalii) si accesoriile primite - pe site-ul lor sunt destul de limitate ?
Merci.

Si pe mine m-ar bate capul sa imi iau modelul M8600 , la 1530 RON , cu 200 cusaturi ...
PS : Poti sa postezi cateva imagini cu masinuta (gen detalii) si accesoriile primite - pe site-ul lor sunt destul de limitate ?

ChrisReeana- helper
-
Aici am pus poze cu masina...sper sa se vada
Migami M 790
mar_ysa_28- Ucenic
foarte frumoasa si sa o stapanesti sanatoasa
doar o mica intrebare mai am - mosorele am vazut ca sunt din cele din plastic, oare sunt de 9 sau de 11 ? Eu am brother si am din acelea de 11 si ceva , mai inalte si as vrea sa stiu daca se potrivesc. In cartea tehnica a masinii ce spune?
doar o mica intrebare mai am - mosorele am vazut ca sunt din cele din plastic, oare sunt de 9 sau de 11 ? Eu am brother si am din acelea de 11 si ceva , mai inalte si as vrea sa stiu daca se potrivesc. In cartea tehnica a masinii ce spune?
ChrisReeana- helper
-
Mar_ysa sa o stapanesti sanatoasa si la cat mai multe si frumoase creatii la ea!
Ai si ceva picioruse la ea, de surfilat, pt fermoar, pt tiv ascuns,pt butoniere, restul banuiesc pt ce sunt. Frumoasa masina!
Ai si ceva picioruse la ea, de surfilat, pt fermoar, pt tiv ascuns,pt butoniere, restul banuiesc pt ce sunt. Frumoasa masina!
i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Mar_ysa, sa te bucuri de ea si sa cosi hainute cat mai frumoase!
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Data de inscriere : 27/11/2011
Multumesc in primul rand pt urari.
..deja am cusut o fustita si am croit astazi alta...am scurtat niste pantaloni...interes sa fie...
Chris scuze dar de cand am vazut intrebarea pur si simplu nu am avut timp deloc sa verific dar promit ca maine ma uit si iti spun.

Chris scuze dar de cand am vazut intrebarea pur si simplu nu am avut timp deloc sa verific dar promit ca maine ma uit si iti spun.

mar_ysa_28- Ucenic
Astazi am sunat la Pfaff si am aflat ca reducerile incep din noiembrie si, da, sunt substantiale, de 20%.
Poate este cineva interesata.
Poate este cineva interesata.
dorinacirstea- helper
- Numarul mesajelor : 29
Data de inscriere : 02/10/2012
Domnitelor, ce putere are sau ramane la motorul acesta?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am citit pe site-ul lor ca e luminata cu LED si are:
"Independent motor for bobbin winding
7 LED lighting"
Deci becul ar avea consum de 5W si mai e trecut un 70W. Chiar asa de slab sa fie motorul? Ma mir pentru ca se mai lauda cu:
"Rotary Hook" - sistem similar folosit la masinile Pfaff si la cele industriale, semi-industriale
"Industrial machine speed" - viteza de masina industriala
"DFS: Dual Feed System" - asemanator IDT, sitemului mult ravnit de la Pfaff
Gasesc putine pareri despre firma Silver Viscount pe net, pentru ca se vinde doar in UK, dar marea majoritate zic de bine, mai ales de modelul asta (care face de toate... cred ca nu te spala pe dinti, in rest... de toate
)
Am gasit un video cu o surata de-a ei in actiune, si merge de minune DFS, cand coase piele.
Later Edit: am aflat de la firma producatoare ca motorul are puterea de 90W, la acest model. si e copia fidela a modelului Babylock Quest, seamana bine cu Janome 6600
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am citit pe site-ul lor ca e luminata cu LED si are:
"Independent motor for bobbin winding
7 LED lighting"
Deci becul ar avea consum de 5W si mai e trecut un 70W. Chiar asa de slab sa fie motorul? Ma mir pentru ca se mai lauda cu:
"Rotary Hook" - sistem similar folosit la masinile Pfaff si la cele industriale, semi-industriale
"Industrial machine speed" - viteza de masina industriala
"DFS: Dual Feed System" - asemanator IDT, sitemului mult ravnit de la Pfaff

Gasesc putine pareri despre firma Silver Viscount pe net, pentru ca se vinde doar in UK, dar marea majoritate zic de bine, mai ales de modelul asta (care face de toate... cred ca nu te spala pe dinti, in rest... de toate

Am gasit un video cu o surata de-a ei in actiune, si merge de minune DFS, cand coase piele.
Later Edit: am aflat de la firma producatoare ca motorul are puterea de 90W, la acest model. si e copia fidela a modelului Babylock Quest, seamana bine cu Janome 6600
Ultima editare efectuata de catre Admina in Sam 03 Noi 2012, 8:11 am, editata de 1 ori
Admina, cred ca aceea e o putere de motor a unei masini casnice obisnuite. Nu stiu in momentul asta, dar cred ca masina mea are 80W, insa becul mananca vreo 15, deci masina de care zici tu, deja e mai puternica decat a mea, cu un bec de doar 5W.
Cred ca pentru piele iti trebuie mai degraba o masina cu motor puternic = o putere mare de penetrare a acului, decat una cu viteza mare.
Celelate doua caracteristici, rotary hook si DFS nu cred ca au neaparat legatura cu puterea motorului, sau in alte cuvinte, nu au nevoie de o putere mare ca sa existe pe o masina. Masina mea are rotary hook, si ti-am zis ce putere are...
Cred ca pentru piele iti trebuie mai degraba o masina cu motor puternic = o putere mare de penetrare a acului, decat una cu viteza mare.
Celelate doua caracteristici, rotary hook si DFS nu cred ca au neaparat legatura cu puterea motorului, sau in alte cuvinte, nu au nevoie de o putere mare ca sa existe pe o masina. Masina mea are rotary hook, si ti-am zis ce putere are...
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
Care e masina ta?
Eu vreau una care sa zboare prin straturi multe, sa nu bata pasul pe loc la imbinarea de la jeans. Am avut o surpriza neplacuta (nu stiu ce nu i-a convenit) cu o Singer veche, de cand era bunica fata. I-am facut sotului meu o bandana, simpla de bumbac si daca-ti vine a crede batea pasul pe loc la 3 straturi de poplin indoit. E clar ceva in neregula, ori m-am defectat eu, ori au luat-o razna ele... Inteleg, o computerizata e mai fitzoasa, dar una electro-mecanica, de cand era lupul catel, de ce nu coase un amarat de bumbac, cu usurinta? Tivul nu era surfilat, doar indoit in doua, obisnuit. Ingropa materialul la capete si troncanea cand cosea drept, de parca facea cine stie ce efort. Pe de alta parte, la Pfaff (tot de pe vremea bunicii) imi trece peste imbinarea dintre cracii jeans-ilor fara probleme. Dar daca as cauta o masina noua care sa si faca asta si sa aiba mai multe cusaturi? E imposibil? Sau e nevoie de vreo 3 facultati in domeniu textil, schimbarea setarilor cam vreo 3 ore, pana sa coasa un bumbac subtire? Hai ca sunt cam pesi, azi...
La overlock am ceva bun, nepretentios (mi-a facut nervi, dar avea ata nepotrivita, era eroarea mea), la uber am testat ceva bun, care trecea peste imbinari ca prin voal, dar inca nu pot spune cu mana pe inima ca am gasit masina de cusut, perfecta. Sa coasa usor de la gros la subtire, fara ajustari majore si sa mai aiba si niste cusaturi decorative, pe langa drept si zig-zag.

Eu vreau una care sa zboare prin straturi multe, sa nu bata pasul pe loc la imbinarea de la jeans. Am avut o surpriza neplacuta (nu stiu ce nu i-a convenit) cu o Singer veche, de cand era bunica fata. I-am facut sotului meu o bandana, simpla de bumbac si daca-ti vine a crede batea pasul pe loc la 3 straturi de poplin indoit. E clar ceva in neregula, ori m-am defectat eu, ori au luat-o razna ele... Inteleg, o computerizata e mai fitzoasa, dar una electro-mecanica, de cand era lupul catel, de ce nu coase un amarat de bumbac, cu usurinta? Tivul nu era surfilat, doar indoit in doua, obisnuit. Ingropa materialul la capete si troncanea cand cosea drept, de parca facea cine stie ce efort. Pe de alta parte, la Pfaff (tot de pe vremea bunicii) imi trece peste imbinarea dintre cracii jeans-ilor fara probleme. Dar daca as cauta o masina noua care sa si faca asta si sa aiba mai multe cusaturi? E imposibil? Sau e nevoie de vreo 3 facultati in domeniu textil, schimbarea setarilor cam vreo 3 ore, pana sa coasa un bumbac subtire? Hai ca sunt cam pesi, azi...

Admina, masina mea e o Bernette, nici din cale afara de draguta sau de capabila, dar pentru mine, deocamdata, e ok-ish.
Ma tem ca restul intrebarilor tale e pentru cineva mai experimentat cu masinile, iar eu nu sunt nici pe departe. Sper sa aiba o parere fetele care au relatii mai vechi si mai variate cu ele
Referitor la ingroparea capetelor de cusatura, cred ca orice masina face asta la inceputul cusaturii deoarece dintii transportori inca nu vin in contact suficient cu materialul si nu il pot transporta (eu uneori, dupa primele impunsaturi, trag usor catre in spate de capetele de ata, ca sa ajut materialul sa inainteze si nu il mai ingroapa).
Ma tem ca restul intrebarilor tale e pentru cineva mai experimentat cu masinile, iar eu nu sunt nici pe departe. Sper sa aiba o parere fetele care au relatii mai vechi si mai variate cu ele

Referitor la ingroparea capetelor de cusatura, cred ca orice masina face asta la inceputul cusaturii deoarece dintii transportori inca nu vin in contact suficient cu materialul si nu il pot transporta (eu uneori, dupa primele impunsaturi, trag usor catre in spate de capetele de ata, ca sa ajut materialul sa inainteze si nu il mai ingroapa).
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
Pagina 12 din 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13

» Ce masina de cusut recomandati ?(1)
» Ce masina de cusut recomandati ?(3)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ce masina de cusut recomandati (5)
» Ce masina de cusut recomandati ?(2)
» Ce masina de cusut recomandati ?(3)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ce masina de cusut recomandati (5)
» Ce masina de cusut recomandati ?(2)
Pagina 12 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie