Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
+62
Angelica18
tantza_m
lennny
marlen372001
canadianca50
roxx
dienutzababy
Karina33
mari01
lucky
letho
silvisor
ancush
HERMYNNA
gabico
godeta
CCristinaC
mihaelavama
Armeana
mariaz_09
claudiana
corina corina
larimali
Giobsy
albinlei
alinutza_andrei08
antonina
MihaelaT
AlinaJ.Bijoux
cory74
simona28
rucsy
denis21
aisha
trandafiras78
cozma felicia
Serban Valentina
Admina
violetas
symos
mimiady63
alessia2007
myky7robc
SilviaDumitrescu
valentinadof
Uca
samo99ro
emmancita
Ana Maria
stoy
geo
Marry
crina68
tinap
pufoi
AnaMariaL
kmn
bimbo
firicel
georgeta.prnic
cosmi
ioana soare
66 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
Spanioloaico, ți-a ieșit ca la revistă!
Îmi place mult cum lucrezi!
Și te dădeai după cireș!Modesto!
Bravo
Acum am văzut și postările celelalte:Uco, mă disperi,perfecționisto!Felicitări!
Roxx,cevauri,ai???Mortale!Super tari!
Cory,nu-l deșira că e păcat!Torsadele respective nu prea sunt ușor de făcut!Păcat de muncă!
Fetelor,sunteți absolut profi!Bravo!
Îmi place mult cum lucrezi!
Și te dădeai după cireș!Modesto!
Bravo

Acum am văzut și postările celelalte:Uco, mă disperi,perfecționisto!Felicitări!
Roxx,cevauri,ai???Mortale!Super tari!
Cory,nu-l deșira că e păcat!Torsadele respective nu prea sunt ușor de făcut!Păcat de muncă!
Fetelor,sunteți absolut profi!Bravo!
crina68- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011
Cory,n-as strica puloverul!Cu siguranta ii va veni fetitei tale in viitor!
Emmancita,bluza este superba:executie,model,culoare,fir...Nici mie nu mi se pare lunga
Rpxx,foarte frumoase toate lucrusoarele tricotate de tine!Imi plac foarte tare jachetele!Au modele deosebite si executie pe masura...
Emmancita,bluza este superba:executie,model,culoare,fir...Nici mie nu mi se pare lunga

Rpxx,foarte frumoase toate lucrusoarele tricotate de tine!Imi plac foarte tare jachetele!Au modele deosebite si executie pe masura...
toate imi plac...de aceea va felicit din inima pe toate, ati facut lucruri minunate!!!!
kmn- Maestru
- Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010
Uite daca lucrez si intru in fuga pe site, cand sa mai postez si eu ceva iar vad alte nnn minunatii.
Felicitari tururor .
Acum o sa postez si eu un pulover pe care abia l-am terminat, nu pot spune ca sunt chiar incantata de ce mi-a iesit( am dorit cu totul altceva dar din lipsa de fir a trebuit sa ma readaptez pe parcurs)
Cam asta mi-a iesit.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si cum eu sunt cam putin dotata in partea de sus si super dotata in partea de jos nu se prea asaza asa cum as fi vrut.
Ii mai fac ceva modificari sa vad ce-o iesii.
Felicitari tururor .
Acum o sa postez si eu un pulover pe care abia l-am terminat, nu pot spune ca sunt chiar incantata de ce mi-a iesit( am dorit cu totul altceva dar din lipsa de fir a trebuit sa ma readaptez pe parcurs)
Cam asta mi-a iesit.

Si cum eu sunt cam putin dotata in partea de sus si super dotata in partea de jos nu se prea asaza asa cum as fi vrut.
Ii mai fac ceva modificari sa vad ce-o iesii.
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
stoy e foarte frumos , cu un sutien bun se rezolva !
canadianca50- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010
Stoy,soro,bagă un push up și să vezi ...înaintări!Nu ezita,dă-te grande!
crina68- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011

Si am numa sutine cu burete sa stiti

Acu sa va mai spun una, am avut un push de asta cu pernute cu lichid care la caldura cica se dilata si l-am purtat de cateva ori si intr-o zi eram in supermarket si Maria a vrut in brate si atat s-a fatit de mi-a spart push-ul si ce ziceti ca mi-am umplut tricoul numa cu lichid de la si era uleios si se vedea.

Mai fetelor asta e cu sutien , deci bubele sunt mari pe langa ale mele

stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Multe multumiri pentru aprecieri, dragelor!!Vorbele tale imi merg la sufletel, Crinuta, mi-ar placea sa te cunosc personal, cred ca esti mereu vesela si plina de energie, pusa pe glume!
Roxx si Stoy , imi place ce ati lucrat, vroiam sa va intreb cand aveti atat timp sa faceti asa de multe lucruri? Felicitari voua si mult spor in continuare.

Roxx si Stoy , imi place ce ati lucrat, vroiam sa va intreb cand aveti atat timp sa faceti asa de multe lucruri? Felicitari voua si mult spor in continuare.
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Roxx e frumoasa capa!
Stoy mereu vii cu ceva nou, esti o harnicuta! Uite un link pentru kitchener stitch, pentru data viitoare cand vei mai avea cusaturi de genul celei de pe mijlocul spatelui.
Mie nu mi se pare ca esti nedotata, esti exact asa cum trebuie! Natural e cel mai frumos!Si in plus, e mai usor de tricotat parti de sus atunci cand ai sanii mai mici. Daca's prea mari atunci trebuie ajustari cu randuri scurte, inmultiri gen pense, pentru ca latimea bustului ar fi mult mai mare decat latimea spatelui. Nu le-ai mai putea face egale, pentru ca ori ar fi spatele prea larg, ori te-ar strange peste dotari:) Se mai poate face fata mai larga decat spatele, dar atunci ar veni lalai peste abdomen, tot pensele si randurile scurte raman ca varianta. Asa ca zi mersi!
Stoy mereu vii cu ceva nou, esti o harnicuta! Uite un link pentru kitchener stitch, pentru data viitoare cand vei mai avea cusaturi de genul celei de pe mijlocul spatelui.
Mie nu mi se pare ca esti nedotata, esti exact asa cum trebuie! Natural e cel mai frumos!Si in plus, e mai usor de tricotat parti de sus atunci cand ai sanii mai mici. Daca's prea mari atunci trebuie ajustari cu randuri scurte, inmultiri gen pense, pentru ca latimea bustului ar fi mult mai mare decat latimea spatelui. Nu le-ai mai putea face egale, pentru ca ori ar fi spatele prea larg, ori te-ar strange peste dotari:) Se mai poate face fata mai larga decat spatele, dar atunci ar veni lalai peste abdomen, tot pensele si randurile scurte raman ca varianta. Asa ca zi mersi!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Tuturor fetelor care au postat:emmancita,roxx,stoy,a-ti lucrat cu spor si foarte reusite tricoturile voastre,in ochii mei sunt foarte muncite si va doresc sa le purtati sanatoase!

georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
dragi fete, albinute harnice,
dupa multa vreme de cand n-am mai postat pe acest topic, constat cu mare placere ca sunt in sfarsit postate lucruri care merita aratate. si credeti-ma, eu nu arunc cu laude aiurea. mi-au placut si modelele alese si formele lucrului.
cred ca daca nu va supara, acum ati putea sa dati niste mici clarificari cum ati lucrat, daca alte fete va intreaba.
uite eu de ex : la puloverul verde cu frunze (sunt fana a modelului, l-am lucrat si eu) vreau sa intreb daca e lucrat de jos in sus, ca asa mi se pare mie si la cat e scazut raglanul de la maneci + fata/ spate : la 4 randuri ? ca eu asa vad, dar poate ma insel.
multumesc anticipat.
marlen
dupa multa vreme de cand n-am mai postat pe acest topic, constat cu mare placere ca sunt in sfarsit postate lucruri care merita aratate. si credeti-ma, eu nu arunc cu laude aiurea. mi-au placut si modelele alese si formele lucrului.
cred ca daca nu va supara, acum ati putea sa dati niste mici clarificari cum ati lucrat, daca alte fete va intreaba.
uite eu de ex : la puloverul verde cu frunze (sunt fana a modelului, l-am lucrat si eu) vreau sa intreb daca e lucrat de jos in sus, ca asa mi se pare mie si la cat e scazut raglanul de la maneci + fata/ spate : la 4 randuri ? ca eu asa vad, dar poate ma insel.
multumesc anticipat.
marlen
marlen372001- Senior
-
Numarul mesajelor : 750
Varsta : 57
Data de inscriere : 07/09/2009
Marlen, am lucrat de jos, am scazut la maneci la fiecare rand pe fata, pt ca e foarte subtire firul si asa ..se cerea, eu lucrez la ochi, nu sunt experta, asa am vazut ca merge bine si asa am facut... caut o poza cu partile inainte sa le cos, poate asa se intelege mai bine...
iata
am sa plec la munca acum , dar revin diseara dupa ora 9.

iata
am sa plec la munca acum , dar revin diseara dupa ora 9.
Ultima editare efectuata de catre emmancita in Mar 24 Ian 2012, 10:55 am, editata de 1 ori (Motiv : completare)
-
draga emmancita,
explicatiile acestea imi sunt de ajuns. am si eu niste verde subtire si ma gandeam la modelul asta ca sal sau bluza, dar acuma ca am vazut puloverul tau, cred ca o sa fie bluza. problema e ca eu lucrez mereu raglanele de sus. e mai practic, lucrezi cat te tine firul si nici nu-ti ramane nimic la final, minim de cusaturi, etc.
dar modelul asta iese aiurea cu frunzele alea deschise catre partea de sus si singura solutie e sa lucrez ca tine si sa cos partile. sau sa lucrez bucatile individual si sa unesc lucrul subrat, cu minim de cusaturi.
dar iti multumesc pentru explicatii si poza.
marlen
explicatiile acestea imi sunt de ajuns. am si eu niste verde subtire si ma gandeam la modelul asta ca sal sau bluza, dar acuma ca am vazut puloverul tau, cred ca o sa fie bluza. problema e ca eu lucrez mereu raglanele de sus. e mai practic, lucrezi cat te tine firul si nici nu-ti ramane nimic la final, minim de cusaturi, etc.
dar modelul asta iese aiurea cu frunzele alea deschise catre partea de sus si singura solutie e sa lucrez ca tine si sa cos partile. sau sa lucrez bucatile individual si sa unesc lucrul subrat, cu minim de cusaturi.
dar iti multumesc pentru explicatii si poza.
marlen
marlen372001- Senior
-
Numarul mesajelor : 750
Varsta : 57
Data de inscriere : 07/09/2009
Inseamna ca am nimerit-o , Marlen!
Nu ma gandisem ca daca as incepe de sus ar iesi aiurea frunzele.Si a intrat doar 150 gr fir, eu cumparesem 400, sa fie! Acum sa vad ce fac din rest. Eu iti multumesc tie pt tot ce ne inveti
si poate ma bag si eu la proiectul de sal daca nu se cere fir in degrade, nu ma prea impac cu acest gen de fir.

-
Stoy, ori nu dormi noaptea, ori lucrezi si la birou, sau cu norma redusa.... ca altfel nu-ti inteleg performanta....
Felicitari, foarte frumos si acesta...!!!
Felicitari, foarte frumos si acesta...!!!
cory74- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 49
Localizare : constanta
Data de inscriere : 26/01/2010
emmancita, ce fir este de ti-a intrat asa putin ?
O schema la modelul cu frunzulite n-ai?...e superb ce faci tu acolo si verdele-mi place la nebunie!!!
O schema la modelul cu frunzulite n-ai?...e superb ce faci tu acolo si verdele-mi place la nebunie!!!
lennny- Senior
-
Numarul mesajelor : 576
Varsta : 54
Localizare : bacau
Data de inscriere : 08/02/2010
Ce de hainute frumoase...
Mi-a facut mami toamna asta o jacheta tricotata, mai de ocazie.
Fotomodelul este o verisoara.
Pentru jacheta s-a lucrat intai partea de fusta de la bust in jos. E un singur dreptunghi. Dupa aia s-au pus ochiuri si s-a facut partea de sus. Cusaturi sunt doar pe umar si la maneci.
Mi-a facut mami toamna asta o jacheta tricotata, mai de ocazie.
Fotomodelul este o verisoara.
Pentru jacheta s-a lucrat intai partea de fusta de la bust in jos. E un singur dreptunghi. Dupa aia s-au pus ochiuri si s-a facut partea de sus. Cusaturi sunt doar pe umar si la maneci.
dienutzababy- Senior
-
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 35
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010
Multumesc pentru aprecieri
Stoy si Diana sunt foarte frumoase jachetele voastre! Sa le purtati sanatoase!
Am si eu ceva vernil inceput de ceva timp, tot cu frunzele acelea si niste gaurele pe langa, dar zace pe undeva, trebuie neaparat sa-mi fac timp sa-l termin. Mai aveam doar manecile sa le fac dar pe parcurs mi-am dat seama ca nu-mi mai place partea de sus lucrata si am desfacut.

Stoy si Diana sunt foarte frumoase jachetele voastre! Sa le purtati sanatoase!
Am si eu ceva vernil inceput de ceva timp, tot cu frunzele acelea si niste gaurele pe langa, dar zace pe undeva, trebuie neaparat sa-mi fac timp sa-l termin. Mai aveam doar manecile sa le fac dar pe parcurs mi-am dat seama ca nu-mi mai place partea de sus lucrata si am desfacut.
roxx- helper
-
Numarul mesajelor : 52
Varsta : 42
Localizare : la mare, la soare :)
Data de inscriere : 02/12/2008
Wow! Ce hărnicuţe aţi fost! Felicitări tuturor pentru toate creaţiile !
Foarte frumoase!
Cory, şi eu spun să nu îl strici. E păcat de timpul alocat, modelul atât de frumos şi toată sudoarea ta!
Emmancita, e frumoasă şi deosebită bluza, a ieşit super!
Roxx, foarte frumoase toate, felicitări.
Am văzut şi celelalte creaţii şi te felicit pentru realizarea lor!
Stoy, tu când mai dormi? Ce rapidă eşti! Şi eu spun că arăţi numai bine, îţi stă bine cu puloverul fix aşa cum l-ai realizat!
Diana, foarte frumoasă jacheta! Felicitări mamei tale!
Foarte frumoase!
Cory, şi eu spun să nu îl strici. E păcat de timpul alocat, modelul atât de frumos şi toată sudoarea ta!
Emmancita, e frumoasă şi deosebită bluza, a ieşit super!
Roxx, foarte frumoase toate, felicitări.
Am văzut şi celelalte creaţii şi te felicit pentru realizarea lor!
Stoy, tu când mai dormi? Ce rapidă eşti! Şi eu spun că arăţi numai bine, îţi stă bine cu puloverul fix aşa cum l-ai realizat!
Diana, foarte frumoasă jacheta! Felicitări mamei tale!
si pe alb se vede si mai bine!
si pe alb se vede si mai bine!

pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Lenny, firul este Incas Alpaca, de pe site-ul turcesc, ( 50%alpaca, 15%merino wool,35% acrilic), modelul si explicatiile sunt de aici
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
semnele le-am dedus, ca nu am stiut semnele
, dupa primulrand de frunze nu mai ai nevoie de diagrama.
Dienutza, e foarte frumoasa, vroiam sa te intreb daca are rascroiala la maneca sau e lucrata drept??
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
semnele le-am dedus, ca nu am stiut semnele

Dienutza, e foarte frumoasa, vroiam sa te intreb daca are rascroiala la maneca sau e lucrata drept??
-
mari01- Expert
- Numarul mesajelor : 964
Localizare : craiova
Data de inscriere : 04/11/2011
emmancita, multumesc ca m-ai luminat!
mari, foarte frumos ceva-ul.Am lucrat si eu modelul candva, e de mare efect.Felicitari!
mari, foarte frumos ceva-ul.Am lucrat si eu modelul candva, e de mare efect.Felicitari!
lennny- Senior
-
Numarul mesajelor : 576
Varsta : 54
Localizare : bacau
Data de inscriere : 08/02/2010
Mari, imi place mult bluzita. Si se aseaza foarte frumos pe tine:)
Vreau detalii: fir, andrele, cat fir a intrat, lucrat de sus sau de jos (vad ca e raglan)
Mersi
Vreau detalii: fir, andrele, cat fir a intrat, lucrat de sus sau de jos (vad ca e raglan)
Mersi
geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 38
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Multumesc fetelor.GEO este lucrata de jos,elastic pe ace de 3 restul 4.firul este Melinda de la RED HEART(50%lana 50%acril) si a intrat aproape 300 grame(6 bobine).l-am facut dupa indrumarea Ioanei nu stiu daca ai vaut la ajutor nu stiam cum sa procedez la maneci fiind primul proiect de genul asta.sper ca am fost destul de explicita nu prea la am cu detaliile.uitasem in talie am micsorat modelul se observa de la 21 de ochiuri initial la 17.
mari01- Expert
- Numarul mesajelor : 964
Localizare : craiova
Data de inscriere : 04/11/2011
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12

» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XV
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) VI
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XI
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta,bolero) X
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) VII
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) VI
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) XI
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta,bolero) X
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) VII
Pagina 9 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)