Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Jucarii crosetate
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyVin 08 Dec 2023, 9:01 am Scris de vlad_mom

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyVin 08 Dec 2023, 8:58 am Scris de vlad_mom

» Ornamente de Craciun - 6
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyMier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet

» Lumanari sculptate manual
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyJoi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin

» Frivolite - cap 7
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Pirogravura
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2

+53
Dodo-pui
georgeta.prnic
tiana
Ramonica
milena
rucsy
anc@
Chirrox13
Karina33
ismi3ismi
SilviaDumitrescu
teisoara
mnarcisa
Serban Valentina
kitty_1973
mariaz_09
Marry
Andata
Admina
iuliana72
emma90
CCristinaC
ancamm
firicel
Uca
mykya
mihaelavama
elenaxx
adelina24
ileana cosanzeana
Lucia.BlueFlower
violetas
despina13cucli
annamaria26985
ivanoiuadela9
carmenco
andegelia
clodi
diana-s
bela gio
geo
ikuta
diada
amoni
Nicoleta Irimescu
fizicuta
cld
zahariaelouise
Gianina4ever
betymi72
denis21
letho
julix_2007
57 participanți

Pagina 7 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

In jos

Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 Empty Re: Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2

Mesaj Scris de julix_2007 Sam 24 Dec 2011, 1:27 pm

Una dintre fete a primit cadoul de la mine, dar cealalta cred ca nu a intrat in posesia lui. Imi pare tare rau.
julix_2007
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008

Sus In jos

Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2 - Pagina 7 Empty Re: Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2

Mesaj Scris de carmenco Sam 24 Dec 2011, 2:59 pm

Nu am reusit sa fac poze, ieri m=a sunat sotul imediat dupa ce am scris aici, si, cum eu nu il refuz niciodata, am sters-o cu el la cumparaturi. Ne=am intors tarziu, tarziu, dupa ce am trecut pe la prietenii nostri si ne=am servit cu "ceva", eu cu visinata, sotul cu vin Smile .
Azi m=am luat de treaba de cum m=am trezit si am rugat-o pe fata sa faca ea poze acum si sper sa reusesc sa postez.
milena a scris:Si eu am primit cadourile, nu stiu cine este a doua craciunita MARILENA , dar fularul primit de la tine Mari draga l-am si pus la gat si am fost cu el la servici, se potriveste de minune cu caciula pe care o am si ma face mai frumoasa.
Milena, ma cheama si Marilena Smile , e numele pus de tata, a tinut mortis sa sa puna fetelor lui cate un nume ales de el. Insa, mi se spune Carmen, nu stiu de ce... Smile
Sa=l porti cu placere!
carmenco
carmenco
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rucsy Sam 24 Dec 2011, 4:25 pm

In sfarsit vin si eu cu poze :
Cadoul de la Andegelia
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

si cadoul de la Anc@

Va multumesc, fiecare lucrusor si-a gasit intrebuintare !
rucsy
rucsy
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 23/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andegelia Sam 24 Dec 2011, 7:21 pm

offffff..........
Rucsy, dar m-am speriat rau pale, crezand ca nu mai sunt sanse sa mai primesti coletul.
Sper ca sunt de folos si sper sa va placa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Minunatele nopti ale Craciunului,colindelor si darurilor stramosesti sa
va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de cei dragi.Va doresc tot binele
din lume,gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni
fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
SARBATORI FERICITE
!
Craciun fericit!
andegelia
andegelia
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 147
Varsta : 45
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 18/02/2010

http://andegelia.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de carmenco Sam 24 Dec 2011, 7:35 pm

Gata pozele!
lipseste borcanul, e la bucatarie si a fost foarte apreciata dulceata de catre sotul meu

iar aici am uitat sa pun felicitarea, ma ierti mary dar, daca nu le-am facut la timp, am uitat s-o pun

carmenco
carmenco
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de milena Sam 24 Dec 2011, 8:16 pm

Am aflat cine este craciunita mea. Acum sa va si arat ce minunatii am primit, am ramas numai cu cerceii, frumoasa steluta si fularul, bomboanele le-a mancat familia, eu uitasem sa le cumpar boamboane de pom si ai mei au fost foarte incantati, m-ai salvat Carmen.

Coronita de la Anca, are o poveste si ea, dar ramane intre mine si Anca.....[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ingerasul meu drag, pe care toata familia il iubeste. Dupa 35 de ani am reusit sa schimb varful bradului, multumesc elouise.
milena
milena
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 440
Varsta : 57
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 02/12/2009

http://miledynaturals.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de tiana Sam 24 Dec 2011, 8:55 pm

multumesc DIADEI pt cadoul de craciun! imi pare rau ca nu il pot arata dar nu snt acasa ! doresc tuturor forumistelor CRACIUN FERICIT! SA VA ADUCA MOS CRACIUN TOT CE VA DORITI MAI MULT!
tiana
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 223
Localizare : constanta
Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Sam 24 Dec 2011, 9:21 pm

Tu imi multumesti mie? EU am primit un cadou frumos de la tiana, materiale (care vor fi transformate curand) si un contur cu ruj sa mai am grija si de mine. Iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine! pupi hug

Ultima editare efectuata de catre diada in Sam 24 Dec 2011, 9:49 pm, editata de 1 ori (Motiv : uituca)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7348
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Andata Dum 25 Dec 2011, 12:10 am

Intru scurt, cat sa ii multumesc din suflet lui julix_2007 pentru minunatul cadou. Nu am avut timp nici de intrat la calculator, nici de facut poze, dar, scumpa mea, daca as avea macar pe jumatate altruismul tau, gingasia si delicatetea ta, familia mea ar fi mai fericita.
Este de basm tot ce mi-ai trimis, iar scrisoarea m-a topit. De mult nu am mai citit ceva atat de frumos si delicat. Abia astept sa impodobesc masa de brad cu clopoteii, sa folosesc semnul de carte si sa termin cu pustoaica mai mare puzzle-ul. Baietii nu s-au bagat, iar eu i-am promis fiicei mele ca il facem impreuna dupa ce imi termin treburile. Felicitarea am pus-o in pom, atat de frumoasa e, iar bomboaneleeeeeeeeeeee... si acelea sunt acum de basm.
Nu stiu deci cand reusesc sa pun poze, nici cu cadoul de la carmenco nu am reusit sa pun si imi cer mii de scuze de la amandoua

Va multumesc inca o data, amandurora, pentru minunatele cadouri.

Va doresc Sarbatori fericite si linistite, pline de iubire si caldura.

LE. Nu a ajuns nici unul din cadourile de la mine? Am uitat si sa pun felicitari si sa semnez, dar speram sa fi ajuns pana acum...
Andata
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 783
Varsta : 52
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 16/09/2010

http://stylehandmade.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de ancamm Dum 25 Dec 2011, 1:59 pm

Craciun fericit, forumistele mele dragi. intru scurt ca am prins un wireless de pe undeva. vreau sa multumesc din suflet craciunitei Uca. Clopotelul cred ca e deja in brad, iar gulerasul a fost adjudecat de fiica-mea. Ea ia tooot ce-i roz sau mov. Voi pune poze de indata ce ajung acasa, momentan sunt de joi in spital cu fiu-meu. Pneumonie. zid .
Sotul mi-a spus ca a sosit vineri un aviz de la o craciunita din localitatea Lumina. Il voi scoate saptamana asta, cand ajung acasa. Si voi posta si pozele. kiss
Va multumesc din suflet pentru tot.

Ultima editare efectuata de catre ancamm in Dum 25 Dec 2011, 10:37 pm, editata de 1 ori
ancamm
ancamm
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 636
Varsta : 48
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 24/05/2011

http://handmadeexperience.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Dum 25 Dec 2011, 4:25 pm

Asaaaaaaa,a venit si randul meu la net....pozele le aveam facute dar nu loc sa postez Smile
Cadoul de la CCris:doua bratari superbe.Una neagra si alta cu rosu si verde in culorile Craciunului.Cercei,in aceleasi culori ale Craciunului,o brosa superba din fire metalice de culoare verde si auriu si o felicitare.Multumesc CCris!mi-ai facut ziua frumoasa! pupi [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
...clopotelul de la Uca si o felicitare pictata de ea!Superbe ambele lucrusoare facute de Uca pentru mine personal!Si clopotelul e galben wink Stie Uca ce stie!Multumesc Uca,sunt la loc de cinste in bra![img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Frumusete de esarfa crosetata in punct secret(nu stiu daca voi fi capabila vreodata sa fac asa ceva zid )in nuante de maron ,in degrade,doua bobine de fire in degrade verde de la Red Heart,o feilicitare si bomboane,bune,buyne dar care nu au mai apucat poza Smile .Multumesc Mariaz_09,draga mea prietena!Si tu sti cate ceva de spre mine:firele sunt viata mea si nu le pot rezista! pupi [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
...si de la draga de Amoni,un superb set de bijuterii(bratara,cercei si colier)si o felicitare!Multumesc frumos Amonico!Este foarte frumos setul si foarte elegant!Abia astept sa-l etalez si sa o oftic pe colega mea careia ii plac bijuurile de nu se poate Smile [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Va multumesc mult fetelor!Sa aveti sarbatori frumoase precum sufletele voastre! kiss
Marti merg la posta ca mai am trei vaize!Abia astept!
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de georgeta.prnic Dum 25 Dec 2011, 5:08 pm

wooouuuuu....ce de cadouri frumoase love !Foarte reusite si toate speciale aplauze !Norocoaselor sa va bucurati de ele,sanatoase si la punga "grase"! wink
Felicitari tuturor! bucurie
georgeta.prnic
georgeta.prnic
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de denis21 Dum 25 Dec 2011, 10:32 pm

Sa va arat ce am primit de la prima craciunita, geo

Mălina imbracata cu fustita de printesa

si un globulet alb impletit

Multumesc din suflet, geo pt. bucuria pe care mi-ai facut-o mie si in special fetitei mele. Am apreciat, toata familia, ciocolata si biscuiteii de casa.Sarbatori fericite! kiss

denis21
denis21
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 943
Varsta : 53
Localizare : Roman
Data de inscriere : 28/06/2010

http://denis-blue-eyes.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de geo Lun 26 Dec 2011, 9:40 am

Denis, ma bucur ca am reusit! Smile Sarbatori fericite tuturor kiss
geo
geo
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 39
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andegelia Lun 26 Dec 2011, 2:13 pm

Craciun fericit!
Din diferite motive nu am reusit sa postez cadoul de la craciunita mea, cld, atunci cand l-am primit.
Acum am sa postez minunatele cadouri muncite si daruite cu suflet unei persoane necunoscute.
Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi!

andegelia
andegelia
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 147
Varsta : 45
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 18/02/2010

http://andegelia.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de ikuta Lun 26 Dec 2011, 5:53 pm

Nu stiu cum s-a intamplat, dar Mosul cred ca s-a gandit ca nu am mai fost demult la mare, asa ca ambele mele craciunite au fost de la mare.Pe langa frumoasele cadouri am primit o raza de soare, un strop de mare si nkisip ca sa-mi astampere dorul.
De la Dodo pui am primit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dodo tu ai facut cumva minunatia de barcuta?Este superba , la fel ca si lucrusoarele crosetate.Multumesc mult, Dodo pui. kiss
De la Despina, a doua craciunita am primit
Despina mai dat gata cu esarfa, oare cum ai ghicit ca sunt fan esarfe?, si cu maieul care este super.Multumesc mult, Despina kiss
De la Elouise am primit o coronita finuta si frumoasa
Multumesc mult, Elouise kiss
ikuta
ikuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Dodo-pui Lun 26 Dec 2011, 6:00 pm

Ma bucur din suflet ca-ti plac si ca am reusit sa duc o "bucata " de mare/soare/nisip si la tine..da eu am facut-o.Si asta de dragul nepotelului venit in vizita care mi-a adunat sacose cu scoici si vroia ceva de la mare (el locuid la cateva sute de km- in Braila)
Dodo-pui
Dodo-pui
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 965
Varsta : 51
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 25/11/2009

http://sperantamoareultima.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de despina13cucli Lun 26 Dec 2011, 6:46 pm

ikuta, ma bucur ca le-ai primit si-ti plac
sa fii sanatoasa!
despina13cucli
despina13cucli
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 19/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Chirrox13 Lun 26 Dec 2011, 8:16 pm

Ramonica a scris:Fetelor am primit si eu cadourile, va multumec din suflet, m-ati inveselit.
De la Craciunita Chirrox13 am primit un fular pufos, ornamente de brad si o felicitare muzicala

Ma bucur ca te-am inveselit nitelus pupi , mi-a facut placere sa fiu Craciunita ta hug
Chirrox13
Chirrox13
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de iuliana72 Mar 27 Dec 2011, 9:51 am

am primit si eu cadourile de la craciunita mea diada.sper sa fii vazut reactia mea cand am deschis cadourile,bucuria a fost imensa.multumesc diada pentru tot dar in special pentru icoana ,o pastrez in vitrina la loc de cinste si am sa ma rog in fiecare seara pentu sanatatea familiei mele.am o mica problema nu stiu ce sunt astea .la ce folosesc? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ata ce sa mai spun ca este superba chiar firul meu preferat ,portofelul deja l-am umplut cu crosete mici ,bilute ,si alte maruntisuri iar esarfa super [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] tare
iuliana72
iuliana72
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 804
Varsta : 51
Localizare : strehaia
Data de inscriere : 08/01/2010

http://iulianavioleta.sunphoto.ro/bijuterii_textile_de_vanzare

Sus In jos

Mesaj Scris de zahariaelouise Mar 27 Dec 2011, 2:50 pm

acum ca ne-am intors in Bucuresti vreau sa va spun ca ma bucur din tot sufletul ca v-au placut cadourile de la mine si sa va multumesc pentru gandurile bune si bucuria pe care mi-ati transmis-o pentru ca au ajuns la mine si am avut cel mai frumos Craciun de pana acum!
dar surprizele nu s-au terminat si cum am venit acasa am gasit aviz in cutia postala: un colet!
multumesc din suflet pentru cadouri Carmencyta! esti o scumpa![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

zahariaelouise
zahariaelouise
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 670
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Mar 27 Dec 2011, 2:56 pm

Fete dragi,fete cucuiete,mi-ati facut Sarbatorile frumoase si am inteles ca am fost si cumintica daca atatia mosi cocolosi,s-au gandit sa-mi trimita ceva fumos!
Astazi am fost la posta sa-mi iau cadourile de la Denis 21,careia i-am multumit si la telefon si-i multumesc si aici:Multumesc Denis pentru setul crosetat(cercelusi si brosa)in culoarea faina a Craciunului,rosu.Denis,imi place foarte mult,ai mana,asa ca mergi inainte cu tupeu ca faci lucruri frumoase!Suportul de lumanarea imediat a fost dotat cu o lumanarica ce-si astepta partenerul.Cuvintele din felicitare,mi-au mers la suflet,precum colindul Malinei kiss Ciocolata a apucat sa fie pozata ca dormea Mihai,altfel cu siguranta ar fi fost o dulce amintire!
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Urmeaza cadoul de la Marry,careia ii multumesc din suflet ca s-a gandit si la mine pupi Sa-ti intoarca Dumnezeu bunatatea si dragostea inmiit catre tine!Vorbele fumoase scrise pe superba felicitare muzicala,m-au emotionat si mi-au umplut sufletul de bucurie!Aranjamentul cu lumanre sunt deosebit de frumoase si si-au gasit locul pe masuta din sufragerie pe care am o mica fata de masa brodata si pe care la fix s-a potrivit!Mosul de ciocolata si bomboanele,si-au luat locul sub brad(asta pana le vede fi-miu wink ).Iar mileul crosetat,a luat loc intr-un raft din biblioteca unde era o decoratiune primita in anii anteriori dar care nu se simtea bine pe un mileu obisnuit(macrame bej).Marry,inca o data, Merci pentru surpriza placuta pe care mi-ai facut-o! pupi [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
...si de la Elenaxx,am primit ceva frumos,care mi-a umplut sufletul de energie pozitiva!Multumesc Elena,ca ti-ai facut timp sa faci CD-uri pentru mine!conteaza enorm de mult gestul tau pentru mine!Apreciez ca ti-a rupt din timpul tau pretios sa faci ceva special pentru persoana mea!Esti o persoana deosebita si ma bucur mult ca sunt pe lista ta de prieteni virtuali(macar!) pupi [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de diana-s Mar 27 Dec 2011, 3:16 pm

am primit si eu al doilea colet, acum am duc sa vad daca recunosc cine a trimis
am asa: cercei, brosa, decoratiune om de zapada si husa de telefon - toate crosetate si cateva bombonele de cioco
le voi poza acasa, dar probabilc a bomboanele nu mai ajung la poza Laughing

dupa numele expeditorului, numele de pe forum si localitate tind sa cred ca este vorba de Ramonica...am ghicit?

off topic - sunt mari sanse sa fi trecut paote una pe langa cealalta, pe strada pe care stai am fost de foarte multe ori, am o matusa care sta la nr. 44 ;)
diana-s
diana-s
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 817
Varsta : 46
Data de inscriere : 29/09/2009

http://douamainistangi.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de ancamm Mar 27 Dec 2011, 3:36 pm

Am reusit sa ridic azi si cel de-al doilea colet, de la craciunita Ana-Daniela din loc. Lumina. Scuze, nu-mi du seama care e numele de forum. Dar important este ca ziua mea a devenit mai frumoasa datorita tie. Multumesc din suflet. In colet am gasit o brosa superba cu care voi inveseli camasile sobre de servici; o pereche de cercei rosii, care au ratat Craciunul, dar vine ea noaptea de Anul nou; un set din fimo si sarma impletita, set ce a fost intors si studiat pe toaate partile, caci cu fimo lucrez si eu, dar de sarma n-am avut curajul sa ma apuc; si sa nu uitam o cioco cu straciatela, yummmie. Nu mai e saraca wink . Uitati si minunatiile primite:

Si trebuie sa ma tin de promisiune si sa va arat si cadoul de la Uca, cadou ce mi-a adus zambetul pe buze in zilele premergatoare Craciunului.
Gulerasul-fular absolut genial, adjudecat de fiica-mea, impreuna cu felicitarea
...si clopotelul vesel care, dupa cum am banuit, sotul l-a asezat la loc de cinste in brad cat am fost cu piticul in spital:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].
Va multumesc din suflet dragele mele Craciunite. Ma bucur nespus ca am participat si o voi mai face, negresit.
Si va multumesc tuturor fetelor, pentru emotiile si bucuriile impartasite la acest subiect.
Un an nou fericit va doresc!
ancamm
ancamm
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 636
Varsta : 48
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 24/05/2011

http://handmadeexperience.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Andata Mar 27 Dec 2011, 4:34 pm

Anca, ma bucur mult ca a ajuns cadoul, desi imi pare rau ca atat de tarziu. Din pacate am uitat sa pun si felicitare si sa ma semnez. Iti multumesc mult pt cuvintele frumoase
Andata
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 783
Varsta : 52
Data de inscriere : 16/09/2010

http://stylehandmade.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB