Rochii,Sarafane-Cap XVI
+75
zsofia
pisi
elutzamicutza
carmenlenuta
bobitica
aisha
afilimonb
Lucia Ro
aurishta
pavady
Gianina4ever
SabatinoL
rivka
kamelyaa
bibitu
Camy
kla78
Panea Laura
jade84
cristinaalina
ank93
Larisa
violetas
alice07
annamaria26985
luminita_khader
alexia
ancabanu
firicel
aidil
MagdaMarin
Chirrox13
camybaby22
PAULA CONSTANTIN
corina corina
TeoCanada
danae
Adriana13
Buburuza
tomari
zylv
mateia
i.xell
ileana cosanzeana
danabarbu2007
emmancita
iriclau
DANIELA.I
marabr
ismi3ismi
Indra
arielas
Motzu
Uca
clodi
elenaveronica
simona28
Marry
valentinadof
geany
MihaelaT
Karina33
ancush
Tina13
aurelia.c
rosita
diada
ellybijoux
Admina
Gugescu
kerkyra
mariucamariuca
despina13cucli
ancone
Ionela.Radu
79 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Rochii,Sarafane-Cap XVI
Indra,imi plac rochiile tale.Cel putin a doua,iti vine perfect.felicitari!!!
ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/05/2009
Asa-i Indra, iti vine perfect a 2-a. Vedeti fetelor, mereu trebuie prezentate produsele imbracate. Stiu, si eu sunt mereu pe fuga, dar ce bine arata asa. Pe umeras isi pierd din valoarea. Felicitari Indra, chiar nu te-am mai vazut de mult....
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
foarte frumoase rochitele
Mihaela, Indra, sa le purtati sanatoase si sa fiti admirate!
Mihaela, Indra, sa le purtati sanatoase si sa fiti admirate!
despina13cucli- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 19/05/2010
Proprietara tiparului sunt eu, ma bucur ca te-a ajutat .
Vreau sa va spun la toate forumistele un an nou fericit si multa ,multa sanatate si putere de munca, insa sunt tare dezamagita cand vad atata invidie din partea unor forumiste.
Ellybijou nu trebuie sa fi suparata pentru afirmatiile facute de catre Karina, eu nici n-as baga in seama ceea ce a spus ea.Oare daca tu i-ai fi spus ca rochiile ei nu arata bine pe ea ca e grasa , iar fi placut? Nu cred.
Sunt surprinsa ca nici o moderatoare nu a luat atitudine fata de aceasta persoana, care are impresia ca le stie pe toate.
Elly ,toate am fost incepatoare si ai tot timpul din lume sa inveti croitorie, eu am atatia ani de cand croitoresc si inca pot spune ca mai am multe de invatat, dar crede-ma ca exercitiul este mama invataturii.Eu iti doresc succes in tot ceea ce faci si daca ai nevoie de ajutor iti stau la dispozitie oricand.Bafta Elly.
Vreau sa va spun la toate forumistele un an nou fericit si multa ,multa sanatate si putere de munca, insa sunt tare dezamagita cand vad atata invidie din partea unor forumiste.
Ellybijou nu trebuie sa fi suparata pentru afirmatiile facute de catre Karina, eu nici n-as baga in seama ceea ce a spus ea.Oare daca tu i-ai fi spus ca rochiile ei nu arata bine pe ea ca e grasa , iar fi placut? Nu cred.
Sunt surprinsa ca nici o moderatoare nu a luat atitudine fata de aceasta persoana, care are impresia ca le stie pe toate.
Elly ,toate am fost incepatoare si ai tot timpul din lume sa inveti croitorie, eu am atatia ani de cand croitoresc si inca pot spune ca mai am multe de invatat, dar crede-ma ca exercitiul este mama invataturii.Eu iti doresc succes in tot ceea ce faci si daca ai nevoie de ajutor iti stau la dispozitie oricand.Bafta Elly.
eu,dimpotriva,prefer criticile,ca sa ma corectez,sa pot evolua...
elly,imi place ca faci imbracaminte,lucru pe care eu ,inca nu am avut curaj sa-l fac pana acum,dar,voi incerca in continuare.se vede ca-ti place sa lucrezi,ia in considerare si laudele dar si criticile.dupa parerea mea,e bine ca exista aici si persoane care ne gasesc greselile,asta ne ajuta sa lucram din ce in ce mai bine,pt ca nu e deajuns sa lucram,ci sa o facem si bine...cred ca si tu si eu si toate fetele vrem sa facem asta,sa ne perfectionam.

elly,imi place ca faci imbracaminte,lucru pe care eu ,inca nu am avut curaj sa-l fac pana acum,dar,voi incerca in continuare.se vede ca-ti place sa lucrezi,ia in considerare si laudele dar si criticile.dupa parerea mea,e bine ca exista aici si persoane care ne gasesc greselile,asta ne ajuta sa lucram din ce in ce mai bine,pt ca nu e deajuns sa lucram,ci sa o facem si bine...cred ca si tu si eu si toate fetele vrem sa facem asta,sa ne perfectionam.
Ultima editare efectuata de catre ismi3ismi in Dum 01 Ian 2012, 10:37 pm, editata de 1 ori
ismi3ismi- Maestru
-
Daniela, nu am intervenit sa o tragem de urechi pt ca nu a fost o postare deplasata, Elly nici nu a intervenit cu vreun comentariu prin care sa se fi simtit jignit, iar sfatul chiar il vad constructiv...eu cred ca nu a gresit cu nimic ca i-a spus ca n-o avantajeaza un anumit model, dar acum intervin pt ca nu e prima oara cand esti acra. Da, ai citit bine si nu are sens sa ceri adminelor sa ma urechecheze ca ce am de spus si asa spun. Nu e prima oara cand postezi cu rautate si invidie. Am ajuns la concluzia ca esti invidioasa pe persoanele cu o popularitate mai mare decat a ta si acesta este (cred) si motivul pt care u mai postezi cum o faceai odata.
La multi ani! Iar anul care tocmai a venit sa te faca mai buna si intelegatoare!
Aaaa, sper sa nu fie necesar sa separ subiectul si sa mut postari la Loc de dat cu capul.
La multi ani! Iar anul care tocmai a venit sa te faca mai buna si intelegatoare!
Aaaa, sper sa nu fie necesar sa separ subiectul si sa mut postari la Loc de dat cu capul.
Mihaela, rautatea vine din partea altor persoane de pe acest forum,daca ai observat Elly nici nu a mai intrat.problema este ca atunci cand apare o alta forumista cu ceva lucrat , se gasesc unele persoane care stiu sa critice cu scopul de-a nu mai aparea acea persoana.Invidioasa nu am pe cine, sincer, ma lasa rece, cand vad atata egoism din partea unora care sincer nu au nimic de aratat ma tot gandesc ce rol are acest forum.
poti sa postezi subiectul unde vrei, mie mi-e totuna.
Pe acest forum persoanele care reactioneaza la rautatile altora, inseamna ca sunt acre, invidioase , etc.
Nu ma intereseaza popularitatea nimanui, nu stiu ce intelegeti voi prin popularitate.
poti sa postezi subiectul unde vrei, mie mi-e totuna.
Pe acest forum persoanele care reactioneaza la rautatile altora, inseamna ca sunt acre, invidioase , etc.
Nu ma intereseaza popularitatea nimanui, nu stiu ce intelegeti voi prin popularitate.
"se gasesc unele persoane care stiu sa critice cu scopul de-a nu mai aparea acea persoana."
daniela,nu e,ma,chiar asa...,cel putin ,in cazul cu elly,nu e deloc asa...
karina ,chiar a vrut sa-i dea de inteles ca trebuie sa lucreze mai ingijit,hainele sa arate mai bine pe ea,ceea ce ,zic eu ,ca o va ajuta ...uite,si eu voi incerca sa fac haine ,in viitorul apropiat,si ,voi considera un mare ajutor pt mine,orice observatie critica ce mi se va face,mai ales de catre persoanele care au experienta in acest domeniu.tare as vrea sa stiu parerea lui Elly...
daniela,nu e,ma,chiar asa...,cel putin ,in cazul cu elly,nu e deloc asa...
karina ,chiar a vrut sa-i dea de inteles ca trebuie sa lucreze mai ingijit,hainele sa arate mai bine pe ea,ceea ce ,zic eu ,ca o va ajuta ...uite,si eu voi incerca sa fac haine ,in viitorul apropiat,si ,voi considera un mare ajutor pt mine,orice observatie critica ce mi se va face,mai ales de catre persoanele care au experienta in acest domeniu.tare as vrea sa stiu parerea lui Elly...

ismi3ismi- Maestru
-
Foarte frumoase rochitele ..... imi place mult sa ma uit la creatiile altora , alte idei, alte gusturi ... interesant ..
Am facut si eu o rochita la repezeala ... sper sa va placa :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Danteluta asta ma astepta de cateva luni bune .... si i-a venit randul se pare. Jupa este de fapt o rochie identica (doar ca i lipsesc manecile) cu rochia din dantela si este din captuseala milaneza. O voi purta si la alte rochii asemanatoare pt ca nu-i prinsa de rochita crem.
Inspiratie multa va doresc!
Am facut si eu o rochita la repezeala ... sper sa va placa :
Danteluta asta ma astepta de cateva luni bune .... si i-a venit randul se pare. Jupa este de fapt o rochie identica (doar ca i lipsesc manecile) cu rochia din dantela si este din captuseala milaneza. O voi purta si la alte rochii asemanatoare pt ca nu-i prinsa de rochita crem.
Inspiratie multa va doresc!

iriclau- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 184
Varsta : 39
Localizare : iasi
Data de inscriere : 27/01/2011
Superba dantela si se potriveste foarte bine cu modelul rochiei. Ma si mir ca ai reusit sa nu lucrezi un material asa frumos cateva luni
buna si ideea cu captuseala neprinsa, nu mai stai sa-ti bati capul la alte rochii cu captuseala asemanatoare.
Sa o porti iubita si sa mai faci. Imi plac lucrusoarele pe care le-am mai vazut la tine, sunt asa finute, delicate, exact cum imi place si mie

Sa o porti iubita si sa mai faci. Imi plac lucrusoarele pe care le-am mai vazut la tine, sunt asa finute, delicate, exact cum imi place si mie

Indra, frumoase rochite, felicitari!! In pozele pe umeras imi place mai mult cea mov, dar cand o vad imbracata pe ce a crem...wow, ce frumoasa e!!! E simpla si eleganta!!
Iriclau, si rochita ta imi place mult, cred ca eu as fi facut o rochita dreapta din aceasta dantela, sa se vada mai bine materialul, dar e doar parerea mea,sa nu te superi pe mine!!

Iriclau, si rochita ta imi place mult, cred ca eu as fi facut o rochita dreapta din aceasta dantela, sa se vada mai bine materialul, dar e doar parerea mea,sa nu te superi pe mine!!

emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Indra, Iriclau foarte frumoase rochitele voastre!
Pe 31 am constatat ca eu nu am cu ce sa ma imbrac la revelion ..asa ca mi-am ticluit o rochita dintr-un material cu o textura ca de lana, putin elastic primit acum mai multi ani de la o ruda. Am facut partea de jos in semiclos ,ca sa-mi incapa burtica, maneci 3/4 si se leaga cu fundita sub bust, pe care l-am decoltat la maxim -macar acum sa profit si eu ca dupa cine stie
.
In poza sunt eu si sotul meu la petrecere seara.
Aaaaaaa si ce era sa uit am accesorizat tinuta cu cerceii si colierul primit acum aproape vreo 2 ani de la o fata de pe forum din Germania -Adelaida-asa ca-i multumesc foarte mult!!!!!!!!!
Pe 31 am constatat ca eu nu am cu ce sa ma imbrac la revelion ..asa ca mi-am ticluit o rochita dintr-un material cu o textura ca de lana, putin elastic primit acum mai multi ani de la o ruda. Am facut partea de jos in semiclos ,ca sa-mi incapa burtica, maneci 3/4 si se leaga cu fundita sub bust, pe care l-am decoltat la maxim -macar acum sa profit si eu ca dupa cine stie

Aaaaaaa si ce era sa uit am accesorizat tinuta cu cerceii si colierul primit acum aproape vreo 2 ani de la o fata de pe forum din Germania -Adelaida-asa ca-i multumesc foarte mult!!!!!!!!!

danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 41
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
Frumoasa rochita, Dana, si culorile sunt placute!!Ce repede ti-ai facut-o!!
-
multumesc fetelor .... daca mai citesc ce scrieti mai prind si eu curaj ...poate fac mai multe chestii.
Danabarbu2007 f faina rochita intr-adevar ... si pare comoda
.
Emmancita , ai dreptate ... si mie mi-ar fi placut sa fac o rochie dreapta , dar fiind cu bebe in burta... si el tot creste .... am zis ca sa o fac semiclos .
Pupici si multa inspiratie in noul an !!
Danabarbu2007 f faina rochita intr-adevar ... si pare comoda

Emmancita , ai dreptate ... si mie mi-ar fi placut sa fac o rochie dreapta , dar fiind cu bebe in burta... si el tot creste .... am zis ca sa o fac semiclos .
Pupici si multa inspiratie in noul an !!

iriclau- Ucenic
-
Ups, n-am stiut de bebe, atunci tu ai dreptate!!Felicitari pt bebelus!!

-
Iriclau frumoasa si delicata rochia ta! Si pozele profi sunt de efect!
Nu ti-e teama ca nefiind fixata jupa va iesi cand si cum vrea ea pe la decolteu? Ai putea sa o fixezi pe linia umarului cu cate-o capsa-patent.
Dana frumoasa si vesela rochia ta din angora! Si-o poti purta si dupa ce nasti ! Ce-mi place ca s-a umplut forumul de gravidute harnice!
Maistra te astept cu noi creatii pe forum! Departe de mine gandul de-a goni pe cineva de pe forum...
Nu ti-e teama ca nefiind fixata jupa va iesi cand si cum vrea ea pe la decolteu? Ai putea sa o fixezi pe linia umarului cu cate-o capsa-patent.
Dana frumoasa si vesela rochia ta din angora! Si-o poti purta si dupa ce nasti ! Ce-mi place ca s-a umplut forumul de gravidute harnice!
Maistra te astept cu noi creatii pe forum! Departe de mine gandul de-a goni pe cineva de pe forum...
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
acuma stiu!!!!!sotul tau e profesor!!!!in danubius parca?sau ma insel?nu,nu cred ca ma insel...danabarbu2007 a scris:Indra, Iriclau foarte frumoase rochitele voastre!
Pe 31 am constatat ca eu nu am cu ce sa ma imbrac la revelion ..asa ca mi-am ticluit o rochita dintr-un material cu o textura ca de lana, putin elastic primit acum mai multi ani de la o ruda. Am facut partea de jos in semiclos ,ca sa-mi incapa burtica, maneci 3/4 si se leaga cu fundita sub bust, pe care l-am decoltat la maxim -macar acum sa profit si eu ca dupa cine stie.
Aaaaaaa si ce era sa uit am accesorizat tinuta cu cerceii si colierul primit acum aproape vreo 2 ani de la o fata de pe forum din Germania -Adelaida-asa ca-i multumesc foarte mult!!!!!!!!!![]()

ileana cosanzeana- Junior
-
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 38
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008
Frumos material Dana, il stiu si-mi place. Ce frumosi sunteti. Sa fii sanatoasa , la fel si bebelusul pe care-l porti. De ce sotii seamana intre ei?
Iriclau nu vazusem rochita ta. Ce frumoasa e .... Felicitari si fotografului, stiu ca ne-ai mai spus ca e sotul tau. De unde e materialul? Ai avut probleme la lucrat? S-a rupt?
Iriclau nu vazusem rochita ta. Ce frumoasa e .... Felicitari si fotografului, stiu ca ne-ai mai spus ca e sotul tau. De unde e materialul? Ai avut probleme la lucrat? S-a rupt?
Ultima editare efectuata de catre arielas in Mar 03 Ian 2012, 9:32 am, editata de 1 ori (Motiv : uituca)
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Mihaela, dar tu n-ai triploc si lucrezi jerseuri asa de frumos?N-am stiut!Le faci cu zig zag?Felicitari ,inca o data!
Indra, absolut superbe rochiile!
Iriclau ai facut o rochie tare frumoasa,dantela asta are un efect maxim!
O,Dana,ce graviduta harnica si frumoasa esti!Profita de perioada asta ,e asa de linistita,crede-ma!
Indra, absolut superbe rochiile!
Iriclau ai facut o rochie tare frumoasa,dantela asta are un efect maxim!
O,Dana,ce graviduta harnica si frumoasa esti!Profita de perioada asta ,e asa de linistita,crede-ma!
valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Iriclau, rochita e deosebita, are un ceva al ei de la dantela.
Frumos tot ce ai lucrat. Spor in continuare!
Frumos tot ce ai lucrat. Spor in continuare!
i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Karina33 eu am purtat rochita in noaptea de revelion si a stat intr-un loc .... danteluta are o textura buna si se muleaza pe milaneza destul de bine ... n-am avut probleme cand am purtat-o , dar daca stau bine si ma gandesc , atunci cand voi avea pe bebe in brate si se va foi in toate partile cu siguranta imi va trebui sa fixez cumva rochita .... foarte buna ideea ta, multumesc mult !!! ... tare bun e site-ul asta, inveti multe lucruri , lumea te ajuta
Arielas, danteluta am luat-o de la un magazin din iasi ... am vazut-o in vitrina ...am trecut mai departe cu parere de rau(nu era in program sa cumpar asa ceva) ...dar m-am intors sa o cumpar pana la urma:))) . Mi-ar fi parut rau daca n-as fi luat-o . Am lucrat-o usor , mie mi se par greoaie materialele care aluneca , dantela a fost ok la lucrat, nu s-a rupt (e usor elastica).
Spor ! Inspiratie !

Arielas, danteluta am luat-o de la un magazin din iasi ... am vazut-o in vitrina ...am trecut mai departe cu parere de rau(nu era in program sa cumpar asa ceva) ...dar m-am intors sa o cumpar pana la urma:))) . Mi-ar fi parut rau daca n-as fi luat-o . Am lucrat-o usor , mie mi se par greoaie materialele care aluneca , dantela a fost ok la lucrat, nu s-a rupt (e usor elastica).
Spor ! Inspiratie !

iriclau- Ucenic
-
Iriclau, mi place foarte, foarte mult rochia ta. E foarte frumoasa si finuta si-ti sta bine. Imi place mult cum lucrezi. Frelicitari!
Dana, esti o graviduta tare frumoasa si moderna. Ti+ai facut o rochie tare frumoasa.
Felicitari!
Indra, imi place mult a doua rochie. E trendy si-ti sta bine. Felicitari!
Valentina, nu am triplock, cos in functie de material, cu acum dublu sau zig-zag sau chiar drept si apoi marginea o fac cu zig-zag. Cand mai fac o sa pozez dosul hainelor sau chiar la rochie.
Dana, esti o graviduta tare frumoasa si moderna. Ti+ai facut o rochie tare frumoasa.

Indra, imi place mult a doua rochie. E trendy si-ti sta bine. Felicitari!
Valentina, nu am triplock, cos in functie de material, cu acum dublu sau zig-zag sau chiar drept si apoi marginea o fac cu zig-zag. Cand mai fac o sa pozez dosul hainelor sau chiar la rochie.
Multumesc mult tuturor pentru aprecieri. As fi vrut si criticile Karinei
Iriclau si mie imi place cum arata rochita ta din dantela. Este foarte frumoasa. Imi place si dantela. Eu as vedea o astfel de dantela pe o bluza pe gat lucrata pe corp.

Iriclau si mie imi place cum arata rochita ta din dantela. Este foarte frumoasa. Imi place si dantela. Eu as vedea o astfel de dantela pe o bluza pe gat lucrata pe corp.
Indra- helper
- Numarul mesajelor : 89
Localizare : Ramnicu Valcea
Data de inscriere : 02/06/2010
Indra a scris:Multumesc mult tuturor pentru aprecieri. As fi vrut si criticile Karinei![]()

Nu prea am ce critica, stiu ca am vazut rochiile intr-o seara dar eram prea obosita sa scriu si apoi am uitat. Iertare!
Vin si eu si spun ca as fi vrut sa o vad pe cea mov pe tine, cred ca se asaza bine cu dantela. La cea crem mi-am sucit putin gatul s-o vad bine, e bine lucrata, sta bine pe tine, am o singura dilema legata de clapele laterale: mascau niste buzunare pe care nu le-ai mai facut? Ca altfel nu le vad rostul si mi se par intr-o zona unde se 'agata' de cate ori misti mana. Eu mi-s modelel mai practice, mai simpliste in decoratiuni.

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12

» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XV
» Rochii, sarafane-cap.IX
» Rochii, sarafane - Cap XIX
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XV
» Rochii, sarafane-cap.IX
» Rochii, sarafane - Cap XIX
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)