Rochii,Sarafane-Cap XVI
+75
zsofia
pisi
elutzamicutza
carmenlenuta
bobitica
aisha
afilimonb
Lucia Ro
aurishta
pavady
Gianina4ever
SabatinoL
rivka
kamelyaa
bibitu
Camy
kla78
Panea Laura
jade84
cristinaalina
ank93
Larisa
violetas
alice07
annamaria26985
luminita_khader
alexia
ancabanu
firicel
aidil
MagdaMarin
Chirrox13
camybaby22
PAULA CONSTANTIN
corina corina
TeoCanada
danae
Adriana13
Buburuza
tomari
zylv
mateia
i.xell
ileana cosanzeana
danabarbu2007
emmancita
iriclau
DANIELA.I
marabr
ismi3ismi
Indra
arielas
Motzu
Uca
clodi
elenaveronica
simona28
Marry
valentinadof
geany
MihaelaT
Karina33
ancush
Tina13
aurelia.c
rosita
diada
ellybijoux
Admina
Gugescu
kerkyra
mariucamariuca
despina13cucli
ancone
Ionela.Radu
79 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Rochii,Sarafane-Cap XVI
Geany, eu am modificat la cineva o camasa din material lanica subtire, pufos, exact culorile astea le avea, am dat jos niste volanase pe care le avea pe langa fente. Le-am pastrat , poate fac ceva pt fata mea, o fustita cu volanasele acelea.Foarte mult mi-a placut combinatia de culori.
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Karina, superbe sarafanele facute de tine, mai ales primul care m-a pus pe ganduri sa imi fac si eu unul.
Geany, si sarafanul tau este foarte frumos, iti vine superb mai ales ca are pe se lua.
Va arat si eu unul, asa dupa formele mele anapoda
. Este inceput de acum un an si abia acum mi-am facut timp sa il termin.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Geany, si sarafanul tau este foarte frumos, iti vine superb mai ales ca are pe se lua.
Va arat si eu unul, asa dupa formele mele anapoda

PAULA CONSTANTIN- Junior
-
Numarul mesajelor : 343
Varsta : 38
Localizare : PRAHOVA
Data de inscriere : 25/03/2010
Pai ce sa critic , Geany ? Materialul e frumos , culorile la fel , lucrat bine este si uite ce spune Paula mai sus : are pe ce se lua (adica forme frumoase ''este'' ) !Deci ? Fa si tu ceva urat si prost cusut si sa ma vezi atunci !
Scuze de off !

Scuze de off !
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 47
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Geany, Paula, imi plac ambele sarafane, mult de tot. Imi pare ca e o piesa de imbracaminte foarte feminia si sfideaza iarna, de afara.
Geany, croiala simpla, dar materialul e imbinat perfect. Cum ne-ai invatat deja, atenta la detalii, pana in panzele albe.
Paula, imi place culoare si accentele albe, inclusiv brandemburgii. Iti vine foarte bine. (ce porti in piept? o fundita roz?
)
Geany, croiala simpla, dar materialul e imbinat perfect. Cum ne-ai invatat deja, atenta la detalii, pana in panzele albe.

Paula, imi place culoare si accentele albe, inclusiv brandemburgii. Iti vine foarte bine. (ce porti in piept? o fundita roz?

Mamaaaa, Geany, ce frumos este!!!! Cand iti ramane mic sa mi-l dai mie
ca-mi place tare mult materialul si croiul si are si un pic de roz.
Paula, frumos sarafan si-ti sta tare bine.

Paula, frumos sarafan si-ti sta tare bine.
Fetelor, ce sarafane frumoase..... Karina33 am observat ca sarafanele nu au captuseala, asa vor clientele sau tu le propui asa?
Geany, te urmaresc stii bine si mereu ma atrag materialele tale, iar asta e....super.
Paula indiferent de forme, trebuie sa te imbraci, nu-i asa? E mai bine sa-ti faci tu... felicitari.
Eu de obicei felicit, mai ales pentru ca aveti curajul sa coaseti, ca va faceti timp, pentru voi si cei dragi.
Geany, te urmaresc stii bine si mereu ma atrag materialele tale, iar asta e....super.
Paula indiferent de forme, trebuie sa te imbraci, nu-i asa? E mai bine sa-ti faci tu... felicitari.
Eu de obicei felicit, mai ales pentru ca aveti curajul sa coaseti, ca va faceti timp, pentru voi si cei dragi.

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Admina este fundita roz de la avon, pentru a ajuta persoanele cu cancer la san.
Mihaela T multumesc pentru aprecieri.
Arielas asa e trebuie sa te imbraci, dar ca orice femeie ( cred) iti doresti mai mult de la tine si trupul tau.
Mihaela T multumesc pentru aprecieri.
Arielas asa e trebuie sa te imbraci, dar ca orice femeie ( cred) iti doresti mai mult de la tine si trupul tau.
PAULA CONSTANTIN- Junior
-
Numarul mesajelor : 343
Varsta : 38
Localizare : PRAHOVA
Data de inscriere : 25/03/2010
Geany, multumesc, vreau link-ul.....trimite-mi PM te rog.....
Weekend placut!
Weekend placut!
TeoCanada- helper
-
Numarul mesajelor : 72
Varsta : 65
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/01/2010
Emmancita, culorile sunt exact pe gustul meu, nici prea-prea, nici foarte-foarte 
Paula, multumesc foarte mult! Si sarafanul tau este foarte frumos, imi place cum te aranjeaza si-mi place cum e lucrat. Sa-l porti cu placere!
Admina, eu ma stradui si uneori chiar imi iese
Stiu ar trebui sa apar mai des... dar va urma... Multumesc foarte mult!
Mihaela, te trec pe lista de asteptari
(sper ca nu-ti doresti sa cresc eu mare, sa-mi ramana sarafanul mic; daca se intampla asta, dau vina pe tine si te pedepsesc dandu-ti sarafanul!
) Multumesc, esti o draguta!
Arielas, cum le spui tu mereu asa frumos... Multumesc!
Teo, am trismis PM

Paula, multumesc foarte mult! Si sarafanul tau este foarte frumos, imi place cum te aranjeaza si-mi place cum e lucrat. Sa-l porti cu placere!

Admina, eu ma stradui si uneori chiar imi iese

Mihaela, te trec pe lista de asteptari

Arielas, cum le spui tu mereu asa frumos... Multumesc!
Teo, am trismis PM
Geany, fain si calduros sarafanul tau...sa-l porti cu placere ca-ti sta bine.

Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 47
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Geany si pe mine m-ai pacalit crezand ca-i croit pe bie. Te si cainam in gand la cat te-ai chinuit sa cosi fermoarul ascuns corect pe bie.
Frumos iti sade in el domnita!
Si pune mana si lucreaza-ti mai des!
Arielas eu prefer sa le fac cu captusala. de data asta a fost rugaminte expresa a clientelor sa nu le captusesc. Am facut totusi pentru fiecare cate-o jupa in culoare.
Frumos iti sade in el domnita!
Si pune mana si lucreaza-ti mai des!

Arielas eu prefer sa le fac cu captusala. de data asta a fost rugaminte expresa a clientelor sa nu le captusesc. Am facut totusi pentru fiecare cate-o jupa in culoare.
Ultima editare efectuata de catre Karina33 in Lun 23 Ian 2012, 11:38 am, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Motzu, multumesc!
Karina, multumesc foarte mult. Ce-mi place cand un produs lucrat simplu, da impresia a fi unul complicat
Promit sa fiu mai activa la postari cu realizari
Karina, multumesc foarte mult. Ce-mi place cand un produs lucrat simplu, da impresia a fi unul complicat

METRAJ
Buna ziua. Sunt noua aici si am o rugaminte la voi. Vreau sa-mi fac o rochie empire dar mai lunga o palma de genunchi.Ma puteti ajuta ? Nu stiu cat material imi intra la ea, ce sa cumpar si cat. MULTUMESC
camybaby22- helper
- Numarul mesajelor : 4
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 23/01/2012
Am cusut si eu un sarafan pentru mine...subliniez: primul meu sarafan pentru mine(executat in 2 ore...am facut febra musculara tot imbracandu-l si dezbracandu-l
)...Are multe imperfectiuni, trebuie sa mut pensele, dar totusi vi-l arat asa cum este el acum. Materialul este cumparat la kg...vanzatoarea imi garanta ca nu iese sarafan din el ci doar o draperie...e velura in relief(sper sa nu gresesc).
...

...
Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Il vreau mai scurt
...invata-ma sa fac pense frumoase mai duamna
Multumesc muuult penru sustinere
, pt tot

Multumesc muuult penru sustinere

-
Chirox, ma bucur ca iti lucrezi, dar si ca esti dispusa sa te perfectionezi. Esti creativa, imi place! Sa-l porti cu placere! Spune mai exact, ce preobleme ai la pense?
Uite Roxana un tutorial despre cum se fac PENSELE si
AICI
iar DE AICI iti alegi tu.
Mult succes!
AICI
iar DE AICI iti alegi tu.
Mult succes!

Multumesc Magda!
...il retusez saptamana viitoare.
Geany, multumesc.
..am crezut ca ai vazut clar in poza ca pensele nu sunt cusute cum trebuie....ma surprinde ca nu ai vazut asta mai ales ca ochii mai ageri ca ai mei.

Geany, multumesc.

-
Chirrox, daca ii centrezi pensele, va arata foarte bine.
Nu e chiar asa de complicat sa le centrezi. Uite cum procedez eu: croiesc fata (cu sa fara tipar), o indoi pe lungime, adica umar peste umar, cu fata materialului inauntru; fata de linia de mijloc a fetei trasez cu creta subtiata sau creion moale o paralela la 10,5-11 cm (standard) distanta fata de linia de mijloc a fetei, si pe aceasta linie paralela stabilesc capetele de sus si de jos ale pensei, in functie de masurile mele, precum si mijlocul pensei, adica punctul unde linia taliei intersecteaza paralela trasata de mine. Apoi infig/intep cate un ac cu gamalie in cele trei puncte si pe partea cealalta a materialului, adica pe unde ies varfurile acelor introduc alte ace cu gamalie in sens invers, dar fix in aceleasi locuri, tijele acelor fiind astfel lipite si varfurile in oglinda. Desfac apoi materialul si obtin marcarea celor doua pense identic centrate fata de linia de mijloc a fetei. Le cos imediat de mana, ca sa nu-mi cada acele intre timp. La proba mai ajustez.
Spera m-am facut inteleasa.
In cazul tau poti adapta metoda: intorci pe dos sarafanul si il pliezi in doua astfel incat cusaturile de la linia umerilor sa se supraluna perfecla fel si cusaturile laterale. Prinzi multe ace, ca sa nu se deplaseze si continui ca mai sus. Evident, descosi intai cu grija pensele existente.
Spor la lucru!
Nu e chiar asa de complicat sa le centrezi. Uite cum procedez eu: croiesc fata (cu sa fara tipar), o indoi pe lungime, adica umar peste umar, cu fata materialului inauntru; fata de linia de mijloc a fetei trasez cu creta subtiata sau creion moale o paralela la 10,5-11 cm (standard) distanta fata de linia de mijloc a fetei, si pe aceasta linie paralela stabilesc capetele de sus si de jos ale pensei, in functie de masurile mele, precum si mijlocul pensei, adica punctul unde linia taliei intersecteaza paralela trasata de mine. Apoi infig/intep cate un ac cu gamalie in cele trei puncte si pe partea cealalta a materialului, adica pe unde ies varfurile acelor introduc alte ace cu gamalie in sens invers, dar fix in aceleasi locuri, tijele acelor fiind astfel lipite si varfurile in oglinda. Desfac apoi materialul si obtin marcarea celor doua pense identic centrate fata de linia de mijloc a fetei. Le cos imediat de mana, ca sa nu-mi cada acele intre timp. La proba mai ajustez.
Spera m-am facut inteleasa.
In cazul tau poti adapta metoda: intorci pe dos sarafanul si il pliezi in doua astfel incat cusaturile de la linia umerilor sa se supraluna perfecla fel si cusaturile laterale. Prinzi multe ace, ca sa nu se deplaseze si continui ca mai sus. Evident, descosi intai cu grija pensele existente.
Spor la lucru!
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Data de inscriere : 27/11/2011
Chirrox, nu e prima data cand ma iei peste picior... Daca ai citit ce-am scris ar fi trebuit sa realizezi ca n-am scris nimic cu referire la calitatea lucrului, ci te-am felicitat pentru faptul ca ti-ai lucrat. Intrebarea mea era si aia... mai complexa decat pare... tocmai la explicatiile scrise de Aidil ducea...
Nu e greu sa cosi o pensa, ci-i mai greu s-o potrivesti.
Nu e greu sa cosi o pensa, ci-i mai greu s-o potrivesti.

Buna,
Aproape ca am terminat si eu rochia cusuta pentru mine. Aproape, deoarece mai am putin de prins cu mana la terminatia decolteului. Dar am descarcat poze si am profitat de ocazie si pentru postare. Cand obtin o poza cu ea imbracata, voi posta. Tricotul e foarte subtire, asa ca am cusut si o captuseala, dar nu am pins-o de rochie, arata ca o rochie saparata. Contrar obiceiului, captuseala e din satin inflorat, pt ca era singura varianta de "captuseala" elastica din magazin atunci cand am facut cumparaturi. La captuseala am poza cu ea doar croita, e croita dupa acelasi tipar folosit la rochie.
O voi purta cu o esarfa sau cu un colier ca sa o mai deschida/inveseleasca putin. Am o pereche de balerini mov cu care merge foarte bine, abia astpt sa vina primavara![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Aproape ca am terminat si eu rochia cusuta pentru mine. Aproape, deoarece mai am putin de prins cu mana la terminatia decolteului. Dar am descarcat poze si am profitat de ocazie si pentru postare. Cand obtin o poza cu ea imbracata, voi posta. Tricotul e foarte subtire, asa ca am cusut si o captuseala, dar nu am pins-o de rochie, arata ca o rochie saparata. Contrar obiceiului, captuseala e din satin inflorat, pt ca era singura varianta de "captuseala" elastica din magazin atunci cand am facut cumparaturi. La captuseala am poza cu ea doar croita, e croita dupa acelasi tipar folosit la rochie.
O voi purta cu o esarfa sau cu un colier ca sa o mai deschida/inveseleasca putin. Am o pereche de balerini mov cu care merge foarte bine, abia astpt sa vina primavara![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aidil- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Data de inscriere : 27/11/2011
Aidil draguta rochia, pozele sunt cam neclare sa-ti pot spune mai mult. Ma intrebam ce linie alba vad acolo, dar deduc ca e o teava ca sa-ti tina produsul intins
ce figura esti
Sa o porti cu placere!

geany,fain sarafanul,si cred ca e si foarte calduros.sa-l porti sanatoasa
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XV
» Rochii, sarafane-cap.IX
» Rochii, sarafane - Cap XIX
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XV
» Rochii, sarafane-cap.IX
» Rochii, sarafane - Cap XIX
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)