Rochii, fuste crosetate(4)
+78
lenus70
smihaelaviorica
stoy
tantza_m
ancush
roxx
ppisic
oana_cris
RaluKara
kitty_1973
violetas
luminitza79
larimali
dadina
claudiana
dienutzababy
mariaz_09
delia1970
Eva
gabyd
marina40
dina_dorina
magda68
bluetteblue
Uca
Admina
lennny
MagdaMarin
emi
MihaelaT
marabr
cristina iosif
antonina
aisha
trandafiras78
ivanoiuadela9
valentinadof
fizicuta
koky
ioana soare
georgeta.prnic
veronica.l
geo
tinap
virginia
Serban Valentina
Angelica18
anasia
GinaP
Ioana Stanciu
cozma felicia
larisal
firicel
europolis
dorinamisov
lucky
cocav
craluca
dorina64
silvisor
teisoara
rucsy
corina corina
Marry
gaza
alinutza_andrei08
danniela
cld
alessia2007
emmancita
myky7robc
SilviaDumitrescu
symos
denis21
kmn
samo99ro
crina68
romaya
82 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Rochii, fuste crosetate(4)
Crina, ce frumoasa a iesit! Felicitari.
Fetelor, dar eu zic ca merita doua diplome: una pentru produs si una pentru perseverenta. Asa ar fi corect.
Fetelor, dar eu zic ca merita doua diplome: una pentru produs si una pentru perseverenta. Asa ar fi corect.

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010

Fata frumoasa, desteapta, cuminte, cu o rochita minunata facuta de o mama minunata!

Visai tu la clipa asta acum jumatate de an?
Esti un exemplu bun pentru toate fetele care nu au curaj sa se apuce de ceva mai complicat. Curaj tuturor!

geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 38
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
virginia- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1137
Varsta : 53
Localizare : ITALIA - ANCONA
Data de inscriere : 17/01/2010
Sperba rochita , Crina ! Ai avut ambitie , nu gluma !
Abia astept s-o vad e Codruta in ea ! Ar trebui sa fie extraordinar de mandra de mama ei !

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 47
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Crinaaa, eu abia acum am vazut rochita, e superba!! Felicitari si la mai multe( si pt tine) esti o adevarata maestra!!

emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Felicitări d-nă profesoară de fizică,meritaţi titlul de doctor în croşet.
Se vede de departe că putem face şi aceste lucruri printre lucrări , teze şi altele....Codru să fie mândră de aşa mamă şi să poarte cu măndrie această bijuterie croşetată !
pupici profa de chimie cu trei nepoţei.
Se vede de departe că putem face şi aceste lucruri printre lucrări , teze şi altele....Codru să fie mândră de aşa mamă şi să poarte cu măndrie această bijuterie croşetată !
pupici profa de chimie cu trei nepoţei.
cocav- Ucenic
- Numarul mesajelor : 229
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 28/07/2010
Doamnelor .m-ați lăsat fără oxigen!Parol!Reverențe multiple vă adresez!
Găbițu, e mult până te apuci,iar dacă îți pui în cap să finalizezi,e imposibil să nu iasă!Pupici!
Dănuțo, fără număr...așa cap la cap,eu zic cam o lună juma...Ai dreptate,cu soacra nazistă pe căpățâna mea ,nu aveam nicio șansă,decât să finalizez...de aia o mai pup odată
Și pe tine!
Cld ești o prietenă adevărată!Mercic de complimente și încurajările de pe parcursul ..tezei!
Samo,ai perfectă dreptate...perseverența trebuie răsplătită de zâmbetul satisfăcut al progeniturii mele!O spun sincer,pentru mine,n-o făceam!Dar cum copilul e ....copilul, m-am conformat!
Geo, Codru e ..fumușică, deșteaptă este(eu ce păzesc?!
),dar cuminte...mai vedem
Virgi,ești mereu o dulceață feminină!Mercic de medalie
Corina,mă bucur mult că-ți place!!!E mândră, așa e! Lasă modestia,sunt convinsă că și Corina mică are bijuterii făcute de mami!!Nu-i așa?
Emma, chestia cu maestra e bună,dar sunt departe....Te pup!
Colegei mele de catedră(aceeași arie curriculară,deh) îi mulțumesc pentru recunoașterea titlului onorific și-i doresc să-și crească și strănepoții!E bine?
MULȚUMESC!
Găbițu, e mult până te apuci,iar dacă îți pui în cap să finalizezi,e imposibil să nu iasă!Pupici!
Dănuțo, fără număr...așa cap la cap,eu zic cam o lună juma...Ai dreptate,cu soacra nazistă pe căpățâna mea ,nu aveam nicio șansă,decât să finalizez...de aia o mai pup odată

Cld ești o prietenă adevărată!Mercic de complimente și încurajările de pe parcursul ..tezei!

Samo,ai perfectă dreptate...perseverența trebuie răsplătită de zâmbetul satisfăcut al progeniturii mele!O spun sincer,pentru mine,n-o făceam!Dar cum copilul e ....copilul, m-am conformat!

Geo, Codru e ..fumușică, deșteaptă este(eu ce păzesc?!

Virgi,ești mereu o dulceață feminină!Mercic de medalie

Corina,mă bucur mult că-ți place!!!E mândră, așa e! Lasă modestia,sunt convinsă că și Corina mică are bijuterii făcute de mami!!Nu-i așa?

Emma, chestia cu maestra e bună,dar sunt departe....Te pup!
Colegei mele de catedră(aceeași arie curriculară,deh) îi mulțumesc pentru recunoașterea titlului onorific și-i doresc să-și crească și strănepoții!E bine?

MULȚUMESC!

crina68- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011
Crina bravoooooooooooooooo!
Fetita sa o poarte cu placere iar tu sa fii sanatoasa sa-i mai faci.
Inceputul a fost facut cu succes asa ca la cit mai multe topuri , bluze, bluzite,
rochii si rochite pentru ea si de ce nu pentru tine .
Noi pregatim pozele doar sa spui ce doresti si gata .... a si pe cind ceva cu matase???

Fetita sa o poarte cu placere iar tu sa fii sanatoasa sa-i mai faci.
Inceputul a fost facut cu succes asa ca la cit mai multe topuri , bluze, bluzite,
rochii si rochite pentru ea si de ce nu pentru tine .

Noi pregatim pozele doar sa spui ce doresti si gata .... a si pe cind ceva cu matase???

Crina si din partea mea multeeeeeeeeee
si
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere in manute ca tare frumos lucrezi cu ele
Spor la

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere in manute ca tare frumos lucrezi cu ele
Spor la

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 59
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Ba să ne dea Dumnezeu, tuturor,sănătate și putere în mâini și inspirație ca să facem lucruri faine!
Valușca, ai atins nervul principal și cuvântul cel mai uzitat în ultima perioadă:mătase!
Să nu râzi dar caut o culoare tare(alb am găsit dar nu mă pupă),vreau firul răsucit!Ufff
În rest,te pup dulce și pe tine și pe Frida!

Valușca, ai atins nervul principal și cuvântul cel mai uzitat în ultima perioadă:mătase!

În rest,te pup dulce și pe tine și pe Frida!

crina68- Atotcunoscător
-
Cea verde?Să nu râzi, dar cu ...cizme piele ,de vară!
Și curea în talie!
Da,e bună ideea cu albastru cerneală,dar de unde mătase(ptiu,iar cuvântul cu schepsis
),sau mere și flavia?

Da,e bună ideea cu albastru cerneală,dar de unde mătase(ptiu,iar cuvântul cu schepsis

crina68- Atotcunoscător
-
Ai rabdare colegele de suferinta intr-ale ,,firelor,, de matase si nu numai iti vor sari in ajutor....

FElicitari!!!!!!!!!!!!! Sa o poarte sanatoasa! Pui o poza si cu purtatoarea?
Romaya esti totala cu diploma ta!, dar Crina o merita! Tu cred ca ai deja habilitare in crosetat!
emi- Junior
-
Numarul mesajelor : 330
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 30/07/2009
Fetelor m-ați ucis!Am o recenzie la lucrare de până și Einstein ar cădea în depresie!
Păzea că s-ar putea ca rochia să fie mai lungă decât trebuia!Dăm jos, ușor, surplusul
Atenție,spălată la 30 de grade s-a mai lungit!Informație pentru fetele ce au luat bumbac de pe B de la r.

Păzea că s-ar putea ca rochia să fie mai lungă decât trebuia!Dăm jos, ușor, surplusul

Atenție,spălată la 30 de grade s-a mai lungit!Informație pentru fetele ce au luat bumbac de pe B de la r.

crina68- Atotcunoscător
-
mersic crinuta de informatie...stii, si rochia mea e deja un pic prea lunga, fata de ce voiam eu sa iasa, si inca nu e spalata...deci si eu am ceva de corectat , se pare!!!
kmn- Maestru
- Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010
Crina... e superba, superba, superba, as fi vrut sa vad si cum iti vine pe "trup" era si mai super prezentata asa.
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
crina68- Atotcunoscător
-
E superba Crina, eu zic sa o lasi asa, e pacat de munca 1 si 2 se poarta lungimea asta iar fetei tale ii sta perfect:flower:
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Crinuta ii vine foarte bine si asa la lungimea asta,poate doar un volan sa fie mai scurta,fa o proba.Dar cum se imbraca cu jupa sau fara?
tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 62
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Crina felicitari e foarte frumoasa rochia,lucrata impecabil.Doctorat luat cu brio!.Acu revenind la intrebare parerea mea ,raspuns afirmativ scurteaz-o .Nu-i sta rau nici asa dar ...e prea cuminte una la mana si doi cred eu ca un pic mai scurta ar sta si mai bine!. Zic sa o prinzi cu ace si sa faci mai multe incercari !
dorina64- Junior
- Numarul mesajelor : 382
Varsta : 59
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 24/05/2010
Crinaaaaaaaaaaaaaa,ce bine ii vine Codrului rochita!Sa o poarte sanatoasa!Si eu optez pentru aceast lungime dar e bine si sa scurtezi putin doar in bolduri sa vezi ce si cum apar.Minunata lucrare la teza de doctorat!Felicitarile ,masa si dansul,la terasa la Royal,asa-i?

codru e superba!
crina scurteaz-o doar daca vrea ea, mie imi place asa. desi eu port doar rochii si fuste pina in pamant(asa imi place) asta e lungimea la fusta- la restul fetelor- care imi place indiferent de silueta.
sa-ti traiasca!!!
crina scurteaz-o doar daca vrea ea, mie imi place asa. desi eu port doar rochii si fuste pina in pamant(asa imi place) asta e lungimea la fusta- la restul fetelor- care imi place indiferent de silueta.
sa-ti traiasca!!!
cld- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Localizare : prahova
Data de inscriere : 25/01/2010
Euro și eu oscilez....
Tina tre și jupă, o să-i facă o vecină...
Dorina și eu mă gândesc la 2 volane,nu mai mult....are 14 ani și e înfășurată pre mult,parcă...plus picioarele destul de grosuțe....
Nu va avea tocuri, o să-i caut niște cizme de vară,asortate cu o curea,dacă nu niște opincuțe de foarte bună calitate,finisate poate chiar de lac...caut prin București...
Ea voia platforme, dar i-am retezat-o....pițipoancă îmi lipsea,plus că e înaltă,plus că n-a mers în viața ei pe tocuri...i-am povestit cât de caraghioase sunt cele cu tocuri la banchet,nu au deprinderea de a merge pe tocuri,ba chiar a văzut cu ochii ei cum a căzut una ,anul trecut...e căpoasă,a făcut un bot,dar nu mă las....piatră tare,fetelor!!!Nu mă plâng degeaba,credeți-mă..
Da,Firicica mea, dar asta e una din ținute
De aș putea să-i fac și una de mătase....ufffffffffffff
Da la Royal,la Mariana Babagianu a noastră
Codru a fost colegă cu Mircică(fii-su care e acum la școală în Anglia) și o să vină și el..deci va organiza ceva fain rău!
Cld,ea vrea,vrea și tac-su și parcă și mie mi-ar place mai scurtă!
Să ne trăiască copiii la toate!
Tina tre și jupă, o să-i facă o vecină...
Dorina și eu mă gândesc la 2 volane,nu mai mult....are 14 ani și e înfășurată pre mult,parcă...plus picioarele destul de grosuțe....
Nu va avea tocuri, o să-i caut niște cizme de vară,asortate cu o curea,dacă nu niște opincuțe de foarte bună calitate,finisate poate chiar de lac...caut prin București...
Ea voia platforme, dar i-am retezat-o....pițipoancă îmi lipsea,plus că e înaltă,plus că n-a mers în viața ei pe tocuri...i-am povestit cât de caraghioase sunt cele cu tocuri la banchet,nu au deprinderea de a merge pe tocuri,ba chiar a văzut cu ochii ei cum a căzut una ,anul trecut...e căpoasă,a făcut un bot,dar nu mă las....piatră tare,fetelor!!!Nu mă plâng degeaba,credeți-mă..

Da,Firicica mea, dar asta e una din ținute

Da la Royal,la Mariana Babagianu a noastră

Cld,ea vrea,vrea și tac-su și parcă și mie mi-ar place mai scurtă!
Să ne trăiască copiii la toate!

crina68- Atotcunoscător
-
E superba si fata si rochia
......ii vine foarte bine , dar sa nu uitam totusi de varsta ei si sa nu o facem sa se simta " ca babele " - cum zic tinerii . Parerea mea e ca ii va veni si mai bine si ea se va simti si mai bine daca rochita va fi putin mai scurta .
Acum decizia o iei tu si cu fata , oricum inca o data iti spun e superba . Felicitarile mele .

Acum decizia o iei tu si cu fata , oricum inca o data iti spun e superba . Felicitarile mele .

smihaelaviorica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 228
Localizare : Ploiesti / Buzau
Data de inscriere : 10/03/2009
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12

» Rochii, fuste crosetate -11
» Rochii, fuste crosetate
» Rochii, fuste crosetate(2)
» Rochii, fuste crosetate(3)
» Rochii, fuste crosetate -10
» Rochii, fuste crosetate
» Rochii, fuste crosetate(2)
» Rochii, fuste crosetate(3)
» Rochii, fuste crosetate -10
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
» Ornamente de Craciun - 6
» Broderie, cusuta la masina
» Animale de companie!!! - 5