Provocare 22- Filigree
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Provocare 22- Filigree
wow day, e bestial setul!! mie imi place pandantivul...

lenut- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 66
Varsta : 33
Localizare : Viseu de Sus, Maramures
Data de inscriere : 03/02/2010
Day, felicitari! Foarte frumos setul tau. Eu l-as purta in noaptea de Revelion, dupa parerea mea este foarte elegant.
"cred ca de aia nu-i frumoasa bratara...ca nu are destula lumina" :P
am pus azi ghilimelele ptr ca nu cumva sa se inteleaga altceva!tot ceea ce lucreaza Day e superb sau eu cel putin nu am vazut vreo opera de-a ei sa nu-mi placa!

am pus azi ghilimelele ptr ca nu cumva sa se inteleaga altceva!tot ceea ce lucreaza Day e superb sau eu cel putin nu am vazut vreo opera de-a ei sa nu-mi placa!
Din pacate nu cred ca apuc, fata mea e cu febra de cateva zile si nu mai am cand sa lucrez, asa ca va las sa va jucati voi cu filigree-ul. Am pregatit si eu ceva de sarbatori, dar inca nu sunt coapte si mai trebuiesc si montate, pozate... data viitoare

andrea.z style- Ucenic
- Numarul mesajelor : 243
Localizare : arad
Data de inscriere : 12/10/2009
doina

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Betymi
Pricepusem si fara ghilimele :P
Andreea,sanatate papusii,sa nu fie nimic serios!Ai tu timp si pentru margelit,dar prioritatea e ea.Si oricum noi stim ca TU esti sefa la filigree
Fetelor(nu va mai enumar pe toate),multumesc pentru aprecieri

Andreea,sanatate papusii,sa nu fie nimic serios!Ai tu timp si pentru margelit,dar prioritatea e ea.Si oricum noi stim ca TU esti sefa la filigree

Fetelor(nu va mai enumar pe toate),multumesc pentru aprecieri

Maddy, Alys06, Day ce pot sa spun decat bravo? Sunt minunate.
Am mesterit si eu ceva. Sper sa pot posta azi niste poze. Deh...probleme tehnice cu dl. computer.
AndreaZ sanatate printesei. Stiu din proprie experienta ca cei mici sunt ceea ce conteaza cel mai mult pentru o mama. Si vorba Doinei, tu esti sefa la filigree.
Editez si revin cu pozele promise. Sunt asamblate doar provizoriu, sa va arat si voua. Deci, primul pandantiv a fost facut special pentru provocare. are doua fete, filigree amandoua:

Al doilea e din asa zisa colectie de Craciun (care nu mai e, va povestesc dincolo, la bijuterii). Are doar o fata lucrata in filigree, din capetele de la un cane craciunita. Cealalta fata o pun imediat la bijuterii.

Am mesterit si eu ceva. Sper sa pot posta azi niste poze. Deh...probleme tehnice cu dl. computer.
AndreaZ sanatate printesei. Stiu din proprie experienta ca cei mici sunt ceea ce conteaza cel mai mult pentru o mama. Si vorba Doinei, tu esti sefa la filigree.

Editez si revin cu pozele promise. Sunt asamblate doar provizoriu, sa va arat si voua. Deci, primul pandantiv a fost facut special pentru provocare. are doua fete, filigree amandoua:

Al doilea e din asa zisa colectie de Craciun (care nu mai e, va povestesc dincolo, la bijuterii). Are doar o fata lucrata in filigree, din capetele de la un cane craciunita. Cealalta fata o pun imediat la bijuterii.

Dragonfly- Maestru
-
Ooo, daa, pandantivul cu 2 fetze e genial

alys06- Nou venit
- Numarul mesajelor : 23
Localizare : RO
Data de inscriere : 13/05/2010
Multumesc mult, fetelor. Ala imi place si mie. Dar acum sunt suparata pe celalalt.
Pffffuuuu... dupa 3 zile de incercare reusesc si eu sa pozez si sa pun filigre-ul meu aici la provocare.
Nu inainte insa de a va spune cat de mult imi plac lucrarile voastre, care sunt una mai frumoasa ca cealalta.
maddy13 - suportul tau este senzational! Cu atat mai frumos cu cat ziceai ca nu ai extruder. Bravos!
Alys06 - deosebit de frumoase culorile! Imi place combinatia la nebunie!
szoke89 - Deosebit globuletul. M-am gandit si eu sa fac, dar nu am curaj sa ma apuc de asa ceva. Felicitari pentru el si pentru rabdare!
nikkole - ti-a iesit extrem de interesant pandantivul desi ziceai si tu ca nu ai extruder. Este deci cu atat mai de apreciat cat de frumos ti-a iesit filigree-ul!
Day - marturisesc ca primul set, cel pe galben, m-a lasat fara suflare!
Ancamm - magistrala ideea pantantivului cu 2 fete! Este superb cel pe alb, desi nu sunt fan al acestei culori! Si cel de-al doilea imi place la fel de mult!
Acesta este setul complet, cu un stras... scuzati calitatea pozei... asta e motivul oftatului de la inceputul mesajului meu!
Set: Filigree in polymer clay by nana_vulpe, on Flickr[/img]
Acesta este un pandant pus pe piele alba, pentru a-l putea purta la blugi
Pendant: Filigree in polymer clay by nana_vulpe, on Flickr[/img]
Va pup fetele!
Nu inainte insa de a va spune cat de mult imi plac lucrarile voastre, care sunt una mai frumoasa ca cealalta.
maddy13 - suportul tau este senzational! Cu atat mai frumos cu cat ziceai ca nu ai extruder. Bravos!
Alys06 - deosebit de frumoase culorile! Imi place combinatia la nebunie!
szoke89 - Deosebit globuletul. M-am gandit si eu sa fac, dar nu am curaj sa ma apuc de asa ceva. Felicitari pentru el si pentru rabdare!
nikkole - ti-a iesit extrem de interesant pandantivul desi ziceai si tu ca nu ai extruder. Este deci cu atat mai de apreciat cat de frumos ti-a iesit filigree-ul!
Day - marturisesc ca primul set, cel pe galben, m-a lasat fara suflare!
Ancamm - magistrala ideea pantantivului cu 2 fete! Este superb cel pe alb, desi nu sunt fan al acestei culori! Si cel de-al doilea imi place la fel de mult!
Acesta este setul complet, cu un stras... scuzati calitatea pozei... asta e motivul oftatului de la inceputul mesajului meu!

Acesta este un pandant pus pe piele alba, pentru a-l putea purta la blugi

Va pup fetele!

Ancuta, superbe pandantivele tale, intotdeauna reusesti sa faci ceva deosebit si original.
nana_vulpe ce sa mai spun de ale tale, imi place culoarea de mor!
nana_vulpe ce sa mai spun de ale tale, imi place culoarea de mor!
Multumesc Maddy m-am si gandit la tine cand am vazut setul Nanei_vulpe. Mi-am amintit cat iti place galbenul.
Nana ne-ai dat gata din nou. Suuuuperb. La tine vine vara? Mie imi aminteste de un camp de floarea soarelui.

Nana ne-ai dat gata din nou. Suuuuperb. La tine vine vara? Mie imi aminteste de un camp de floarea soarelui.
Nana
( e pt prima data cand lucrezi cu aceasta tehnica ? )

( e pt prima data cand lucrezi cu aceasta tehnica ? )

Dragonfly- Maestru
-
Doamnelor :Day,maddy13 ,Alys06,nikkole ,szoke89 ,Ancamm, nana_vulpe ,extraordinare creatiile voastre.Nici nu-mi imaginam ce se poate face cu aceasta tehnica pana cand nu am vazut bijuteriile facute de voi ,niste minunatii

carjanmonica- Ucenic
- Numarul mesajelor : 187
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 02/03/2011
Multumesc fetelor!
Dragonfly - da! Este prima data cand lucrez cu tehnica asta! Mi-a fost groaza de ea ca este foarte meticuloasa iar eu sunt o tipa... sa zicem nevricoasa :D. Nu ma vedeam incolacind "viermisorii" aia de polimer! Dar vaaaaaiiii... ce tare mi-a placut!
Anca - la mine e inca vara
). Nu aveam nimic pe galben si-mi doream ceva in nuantele astea. Floarea-soarelui... ai surprins exact starea! De altfel... la cel cu stras am si simulat un fel de floarea soarelui... imi place mie sa cred
)
Am o singura nemultumire la cel cu stras-uri - nu am reusit sa le pun destul de asimetrice si creeaza senzatia ca am gresit centrele pieselor. Nu! Nu am pus stras-l gresit! Nu am reusit sa-l pun destul de asimetric! Altfel... sunt moarta dupa el!
Dragonfly - da! Este prima data cand lucrez cu tehnica asta! Mi-a fost groaza de ea ca este foarte meticuloasa iar eu sunt o tipa... sa zicem nevricoasa :D. Nu ma vedeam incolacind "viermisorii" aia de polimer! Dar vaaaaaiiii... ce tare mi-a placut!
Anca - la mine e inca vara

Am o singura nemultumire la cel cu stras-uri - nu am reusit sa le pun destul de asimetrice si creeaza senzatia ca am gresit centrele pieselor. Nu! Nu am pus stras-l gresit! Nu am reusit sa-l pun destul de asimetric! Altfel... sunt moarta dupa el!

extraconcurs, as dori sa postez si eu setul lucrat cu gindul la voi:
[/img]
Mi-a placut tot ceea ce s-a postat in acest concurs, va felicit!!!

[/img]
Mi-a placut tot ceea ce s-a postat in acest concurs, va felicit!!!

Ultima editare efectuata de catre loriem77 in Vin 02 Dec 2011, 8:12 pm, editata de 1 ori
loriem77- Junior
-
Numarul mesajelor : 316
Varsta : 43
Localizare : iasi
Data de inscriere : 16/09/2010
Superb colierul Loriem
..imi plac mult culorile folosite

carjanmonica- Ucenic
- Numarul mesajelor : 187
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 02/03/2011
loriem77 a scris:extraconcurs, as dori sa postez si eu setul lucrat cu gindul la voi:
[img][/img]
Mi-a placut tot ceea ce s-a postat in acest concurs, va felicit!!!![]()
Este deosebit de frumos! Extraordinare culorile alese de tine!
Am un sentiment ca nu esti off concours

da nana, dar eu am tinut sa postez dupa data de 1, tocmai ca sa...

loriem77- Junior
-
Numarul mesajelor : 316
Varsta : 43
Localizare : iasi
Data de inscriere : 16/09/2010
Fetelor foarte frumoase lucrarile. Chiar daca nu am apucat sa lucrez nimic, sa stiti ca v-am urmarit.
Lori am sentimentul ca daca nu s-a facut extragerea, nu esti extraconcurs
Lori am sentimentul ca daca nu s-a facut extragerea, nu esti extraconcurs

Lori draga... nu ti-a iesit skema! Esti in concursloriem77 a scris:da nana, dar eu am tinut sa postez dupa data de 1, tocmai ca sa...![]()

Ha,ha,ha!Ce bine-mi pare!Ca chiar merita sa fie in concurs,e superb,loriem!!
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Paturi crosetate 2
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7