Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ornamente de Pasti
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyAstazi la 4:13 pm Scris de noki

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyAstazi la 7:51 am Scris de Medeea20

» Despre noi
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyAstazi la 7:41 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyIeri la 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyIeri la 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Florile din gradina mea(2)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Martisoare din diverse materiale VI
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11)

+54
MihaelaT
Ana Maria
dorinamisov
mariaz_09
simona28
AnaMariaL
mimiady63
corina corina
despina13cucli
adriuta
cris_io_mat
claudiana
lennny
godeta
georgeta.prnic
alessia2007
anamaria79"
alinutza80
alinutza_andrei08
ivanoiuadela9
symos
Serban Valentina
anasia
tinap
cozma felicia
gretty
ionela stefan
CCristinaC
Karina33
kmn
cld
danadea
samo99ro
romaya
denis21
MagdaMarin
Marry
emmancita
firicel
virginia
Ioana Stanciu
violetas
ancush
SilviaDumitrescu
iuliana72
tiana
myky7robc
Dodo-pui
valentinadof
crina68
europolis
danniela
mihaelavama
diada
58 participanți

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 Empty Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11)

Mesaj Scris de mimiady63 Mar 27 Dec 2011, 3:11 pm

Felicitari Valentina,e super....
mimiady63
mimiady63
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 401
Varsta : 59
Localizare : Romania jud.HD
Data de inscriere : 02/01/2011

Sus In jos

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11) - Pagina 9 Empty Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (11)

Mesaj Scris de Marry Mar 27 Dec 2011, 3:16 pm

Valentina superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrba bluzita cu ananasi si mov pe deasupra.Felicitari!S-o porti cu placere si sa mai faci Flowers flower
Marry
Marry
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 59
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de alessia2007 Mar 27 Dec 2011, 3:28 pm

Superba bluzita valentina. Felicitari. Cu ce fir ai lucrat-o?
alessia2007
alessia2007
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 41
Localizare : arges
Data de inscriere : 14/01/2010

http://angelicalucreaza.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Mar 27 Dec 2011, 3:54 pm

Saru-mana fetelor,firul e un bumbac(de la diada). hug

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de tinap Mar 27 Dec 2011, 4:29 pm

Mama mia....ce frumoasa bluza ai facut!Iti sta foarte bine cu ea!S-o porti cu placere,Valentina!Si eu visez sa fac ananasul,dar mi-e frica ca n-am sa pot.
tinap
tinap
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 62
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de violetas Mar 27 Dec 2011, 5:23 pm

Foarte frumoasa, Valentina. Sa o porti sanatoasa!
violetas
violetas
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 825
Varsta : 54
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de AnaMariaL Mar 27 Dec 2011, 5:35 pm

Bna seara tuturor. Va felicit pt tot ce creati frumos. Mie imi place tare mult sa crosetez si mai ales sa experimentez diverse modele. ultimul lucrusor facut de mine este o bolerica in dungi pe care am crosetat-o ochiometric.
Valentinadof: tare bine ti-a iesit bluzita, felicitari!
Pupici.[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
AnaMariaL
AnaMariaL
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 40
Localizare : constanta
Data de inscriere : 04/12/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de georgeta.prnic Mar 27 Dec 2011, 6:06 pm

Ce harnicie pe aici,fetelor aplauze !Ananasi,lila,la Valentina,frumoasa,dar m-ai speriat,ca ai spus ceva de migaleala,si planuiam si eu ceva de vara,cu ananasii astia!Dar tot, tu spui ca merita!Deci te cred pe cuvant,si o sa-i incerc si eu wink !AnaMaria,ce 'bolerica' faina ti-ai lucrat.Strasnic de igenioasa,sigur iti place sa 'experimentezi'?Ai trecut 'corect' varsta acolo?Iti ies super,ai talent! pupi
In pipt,are o brosa?cu care o prinzi,cand doresti sa o porti incheiata?
georgeta.prnic
georgeta.prnic
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 46
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Mar 27 Dec 2011, 8:06 pm

valentina si anamaria sunteti f f talentate.
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 58
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de gretty Mar 27 Dec 2011, 8:29 pm

Un bolerou facut de mine, pozat pe manechin. E facut din bumbac de crosetat cu fir foarte subtire, pus in 4 si lucrat cu croseta de 3,5 mm; dar se poate face si din alt fir.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
gretty
gretty
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2002
Varsta : 73
Localizare : Tartasesti Dambovita
Data de inscriere : 21/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de tinap Mar 27 Dec 2011, 10:05 pm

Grety,foarte frumos boleroul! Nici nu am cuvinte!Si culoarea,si modelul sint super.E unul dintre cele mai faine bolerouri pe care le-am vazut!Se face greu?
tinap
tinap
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de alessia2007 Mar 27 Dec 2011, 10:44 pm

valentinadof a scris:Saru-mana fetelor,firul e un bumbac(de la diada). hug
Traisca Diada.

AnaMariaL frumos experiment. De efect.

Grety o minune este boleroul. Felicitari.
alessia2007
alessia2007
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 41
Localizare : arges
Data de inscriere : 14/01/2010

http://angelicalucreaza.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de kmn Mar 27 Dec 2011, 11:12 pm

valentina...imi place mult bluzica ta....
ana....bolerica ochiometrica e perfecta
grety, as vrea si eu asa un bolero...ma poti indruma cu ceva explicatii?....vad ca nu iti pot da pm...
kmn
kmn
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Mier 28 Dec 2011, 7:48 am

Ana ,nota 10!Nonconformist ,culori superbe şi asortate!Bravo! hug

Gretty, nește iesplicații, s-ar putea?O diagram pupi ă ceva?

If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide. – Mohandas Gandhi
crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de simona28 Mier 28 Dec 2011, 8:54 am

grety, mi se pare mie, sau poza este luata de pe un site cu tricotaje?
simona28
simona28
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 43
Localizare : patarlagele/buzau
Data de inscriere : 07/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de cld Mier 28 Dec 2011, 8:55 am

bravo fetelor !
foarte frumoase toate trei creatiile!
cld
cld
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 47
Localizare : prahova
Data de inscriere : 25/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Mier 28 Dec 2011, 1:57 pm

vai, grety, dar ce frumos este boleroul.
poti descrie un pic cam cum l-ai facut?( nu ca si diagrame, ci etapele, de unde e inceput lucrul etc).
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 58
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mier 28 Dec 2011, 2:05 pm

gretysimonica a scris:Un bolerou facut de mine, pozat pe clienta mea. E facut din bumbac de crosetat cu fir foarte subtire, pus in 4 si lucrat cu croseta de 3,5 mm; dar se poate face si din alt fir.

Grety nu contest ca esti o persoana care stie fooarte multe despre crosetat, ca esti amabila si dai explicatii amanuntite celor ce au nevoie, ca lucrezi foarte frumos si foarte mult dar totusi poza pusa de tine si citata de mine mai sus este identica cu cea de AICI iar faptul ca tu ti-o insusesti nu cred ca este un lucru tocmai bun pentru forumul acesta.
Daca gresesc imi cer scuze !

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de AnaMariaL Mier 28 Dec 2011, 3:47 pm

georgeta.prnic: bolerica aceasta in dungi maro, bej si alb a fost lucrata pt. o alta persoana care si-a ales singura nuantele, eu doar am incercat de data aceasta sa fac bolerica mai ordonata in dungi, sa fie mai simetrica. Bolerica pe care eu o port cu mare drag si a fost prima lucrata in acest mod este rosu cu albastru(pun poza). Da, imi place sa experimentez, Da, am trecut corect varsta si iti multumesc pt cuvintele frumoase, dar mai am pana sa fiu talentata. Da, in piept am facut o floricica impletita din 5 petale apoi unite, iar in centru din 3 petale mai micute(arata ca o narcisa). Pupici

myky7robc; mai am cale lunga pana la talent, dar iti multumesc; pupici.

gretysimonica: boleroul din poza arata tare bine.Poate daca ai timp, dorim niste detalii la model. Pupici

kmn, crina68,cld,alessia2007: multumesc, intr-adevar este de efect.pupici[img]<script src='http://img254.imageshack.us/shareable/?i=pozza.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]</noscript>[/img]

Ultima editare efectuata de catre AnaMariaL in Mier 28 Dec 2011, 3:59 pm, editata de 1 ori (Motiv : uitasem poza)
AnaMariaL
AnaMariaL
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 40
Localizare : constanta
Data de inscriere : 04/12/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de mariaz_09 Mier 28 Dec 2011, 4:50 pm

Silviuta,draga,poate a pus din greseala,acel bolerou sau poate nu jucam fairplay,dar nu-mi place nici mie lucrul acesta.Eu nu-s asa experimentata ,dar din lucrurile vazute postate de doamna,stilul de lucru difera.Sa ma scuze,dar si eu am ochiul format.
mariaz_09
mariaz_09
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 70
Localizare : Deva
Data de inscriere : 08/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Mier 28 Dec 2011, 5:05 pm

Și acum detectivii veseli în acțiune, ia să-mi dau și eu cu părerea:
nu este de față ,așa că,hai să o mai și apărăm.Dar dacă,dumneaei lucrează pentru site-ul acela?Și prestează bolerouri și altele????
Lăsați pernele, că sunt cuminte!!!! boo

If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide. – Mohandas Gandhi
crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Mier 28 Dec 2011, 5:38 pm

Crinuta, daca era asa, crezi ca mai trecea pe aici, pe la amatoare? E adevarat ca lucreaza frumos. Trebuie sa recunoastem. Dar, daca lucra pentru acel site, ne spunea. Nu crezi? Poate nu dadea numele site-ului, ca nu e voie decat in anumite conditii, dar spunea ceva.
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de romaya Mier 28 Dec 2011, 5:41 pm

Crina, la asta m-am gandit si eu ..ar fi singura scuza ,altfel e urat de tot .. prea multe detalii : cate fire ,nr. crocheta ,clienta ei ..etc .. Ar trebui ca doamna, foarte prompta in alte dati , sa ne explice ..sa nu cadem in pacat mai ales in perioada asta .. Smile
romaya
romaya
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1381
Varsta : 65
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/06/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mier 28 Dec 2011, 5:48 pm

Crina nu sunt si nici nu fac pe detectivul, cu atat mai putin ala vesel. Nu este vorba de aparat pentru ca nimeni nu a atacat pe nimeni, dar dupa cum bine stii (pentru ca esti destul de veche) pe acest form a fost o discutie ca nu mai retin ce a fost folosit la fel ca pe alt forum care isi insusea drepturile de folosire ( a unei poze sau a unei expresii , nu mai retim). Am recunoscut si recunosc calitatile doamnei Grety. Este posibil ca domna sa lucreze pentru acel site dar domnisoara care apare in poza apare in multe alte poze si nu cred ca chiar a cumparat toate lucrusoarele cu care apare imbracate pe acel site.
Repet nu contest calitatile doamnei Grety, dar nici nu accept sa fiu dusa de nas. Nu as vrea sa se supere si sa nu mai frecventeze forumul asa cum au mai facut doamne de valoare ( vezi marlen372001) dar asa imi place sa vorbim cu sinceritate si onestitate.

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de tinap Mier 28 Dec 2011, 6:07 pm

Sa ma bag si eu,ca tot nu e de fata.Eu cred ca ea l-a facut! Are experienta cu tona,la crosetat.Si experienta,si gust si multa buna vointa sa ne invete si pe noi!Si nu inteleg remarca"nu mai trecea pe aici pe la amatoare"..?!?!?
Eu sint amatoare,si probabil multe altele ca mine,dar Romaya?
Romaya este Queen of handmade lace!
Chiar mi-ar pare rau sa nu iasa bine.
tinap
tinap
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB