Poze pentru inspiratie - crosetat (7)
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Poze pentru inspiratie - crosetat (7)
Ma bucur fetelor ca v-au placut ghioceii postati de mine .
cei din ultimile poze sunt superbi , migolosi dar frumosi .
Felicia ai schema rochitei cu morcovi la ,,resurse,, .
Sper sa te ajute, spor la lucru, intr-adevar o rochita dulcica foc.
cei din ultimile poze sunt superbi , migolosi dar frumosi .
Felicia ai schema rochitei cu morcovi la ,,resurse,, .
Sper sa te ajute, spor la lucru, intr-adevar o rochita dulcica foc.

Felicitari fetelor pentru tot ce ati postat aici! Mi-a luat o vreme sa iau topicul de la inceput si am ramas uimita de ce pot face doua maini dibace!
Eu sunt incepatoare in ale crosetatului dar dupa ce am vazut aici m-as lasa de meserie si m-as apuca de crosetat!
Eu sunt incepatoare in ale crosetatului dar dupa ce am vazut aici m-as lasa de meserie si m-as apuca de crosetat!
PAPUSIKVIO- Nou venit
- Numarul mesajelor : 16
Localizare : BUZAU
Data de inscriere : 14/10/2011
Superi ghioceii, Valentina.Ce faine am fi cu astfel de martisoare si cred, admirate.S-ar preta si pt. oferit.

Dedicatie pentru Geo, rochii deosebite si usor de lucrat
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
luate de aici
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
luate de aici
rochita roz e super
Scris de mihamihaela Astazi la 7:59 am
ce ghiocei frumosi.vreau sa fac si eu .sper sa si reusesc
Te rog sa citesti punctul 6 din Regulament.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Scris de mihamihaela Astazi la 7:59 am
ce ghiocei frumosi.vreau sa fac si eu .sper sa si reusesc
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Te rog sa citesti punctul 6 din Regulament.
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Sam 14 Ian 2012, 10:01 am, editata de 1 ori (Motiv : postari fuzionate)
mihamihaela- Nou venit
- Numarul mesajelor : 90
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 28/04/2011
Multumesc, Silvia! Astea ar merge intr-adevar mult mai repede, dar mie mi s-a pus pata pe rochia verde. Si am ambiţ sa o fac! 

geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 36
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Ai si schema pt rochia roz? E de efect si modelul avantajeaza multe siluete.M-ar tenta .Mersi.
dadina- Ucenic
- Numarul mesajelor : 155
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 13/12/2010
Valentina,multumesc.

cozma felicia- Senior
-
Numarul mesajelor : 733
Varsta : 64
Localizare : Ovidiu-Constanta
Data de inscriere : 21/09/2010
Ultima editare efectuata de catre alessia2007 in Sam 14 Ian 2012, 10:27 pm, editata de 1 ori (Motiv : micsorat dimensiune poza)
daca pe mine ma intrebi.... din pacate nu am . Ce am avut am pus dar nu e greu deloc. Modelul il gasesti pe peste tot si ca marime... oricum trebuie adaptat la masurile taledadina a scris:Ai si schema pt rochia roz? E de efect si modelul avantajeaza multe siluete.M-ar tenta .Mersi.
Modele de paturici pentru copii[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
jachetele[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
paltonase[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
rochita[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
poncho[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pantofiori[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
jachetele[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
paltonase[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
rochita[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
poncho[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pantofiori[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 60
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Tina sunt superbe toate!

pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 47
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Pufishor,pune mana si fa o fetita
ca sa-i faci rochite!Daca ai sti ce dulci sint fetitele!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre tinap in Mier 18 Ian 2012, 12:32 am, editata de 1 ori
tinap- Maestru
-
Sunt minunate modelele d-na Tina!Freferatele mele,modele pentru copii,le-am salvat deja:paturica,paltonul,rochita,botoseii....

georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 44
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
Tina as face ,dar.... sunt batrana de-acu....
daca mai postati frumuseti de-astea ,nu stiu,poate fac un efort!!!
daca mai postati frumuseti de-astea ,nu stiu,poate fac un efort!!!

pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 47
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Eu am pus mana..de muulte ori
..dar degeaba ..au iesit doar baieti
Cred ca nu-i de-ajuns mana , mai trebuie ceva ..

Cred ca nu-i de-ajuns mana , mai trebuie ceva ..

Romaya,si eu m-am gindit ca mina nu prea merge,dar n-am gasit alt cuvint...LOL :laugh
Pufishor,baiatul se-nsoara si se da dupa nevasta,dar fetele sint mai grijulii cu mama,nu ma lasa sa spal vasele,mereu ma intreaba cum ma simpt,lasa mama ca fac eu,imi fac cadouri....E maaaaare diferenta dintre baiat si fata,crede-ma ca am si baieti si fete,stiu ce spun.Scuze de
Paturici pentru pitici: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cover diaper:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Paltonase:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pufishor,baiatul se-nsoara si se da dupa nevasta,dar fetele sint mai grijulii cu mama,nu ma lasa sa spal vasele,mereu ma intreaba cum ma simpt,lasa mama ca fac eu,imi fac cadouri....E maaaaare diferenta dintre baiat si fata,crede-ma ca am si baieti si fete,stiu ce spun.Scuze de

Paturici pentru pitici: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cover diaper:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Paltonase:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
tinap- Maestru
-
doamne....ce de frumuseti ati pus voi aici....
tinap....de asta mi-am dorit eu numai fete....dar nu a fost sa fie....dar lasa ca si baietii aduc fete....scuze
tinap....de asta mi-am dorit eu numai fete....dar nu a fost sa fie....dar lasa ca si baietii aduc fete....scuze

kmn- Maestru
- Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010
Asa e kmn,fiul cel mare are o fetita de 11 luni,deci sint bunica,si crosetez de zor,peste 2 luni mai vine unul,baiat de data asta,plus ca mai am 3 copii,1 baiat+2fete,una la anul se marita.Deci,am de lucruuuu,nu mai prididesc,dar e asa de frumooooos!!!
Daca vrea cineva ajutor la vreo paturica,sa strige,nu ca-s fi eu a experta,dar au instructiuni in engleza,limba care o stiu la perfectie.Scheme nu au,doar instructiuni scrise.Sa aveti spor!
Daca vrea cineva ajutor la vreo paturica,sa strige,nu ca-s fi eu a experta,dar au instructiuni in engleza,limba care o stiu la perfectie.Scheme nu au,doar instructiuni scrise.Sa aveti spor!
tinap- Maestru
-
Foarte frumoase lucrurile pentru copii! Eu am pe ambii dar is prea mari pentru paturici si nu-s gata inca sa aibe copii, mai au de crescut!!!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
superbe toate
mihamihaela- Nou venit
- Numarul mesajelor : 90
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 28/04/2011
foarte frumoase. crezi ca ai putea sa imi trimiti instructiunile la paturici? (sunt bune in engleza, sa fie ceva de ghidaj) multumesc

dienutzababy- Senior
-
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 32
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010
Cu mare placere,dar nu stiu cum!!Am tot incercat!Cind vine fiul meu,o sa-l pun pe el sa-mi arate.
tinap- Maestru
-
kmn- Maestru
- Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010
Tina,superbe modelele de paturici!
Kmn,e intr-adevar foarte fumoasa rochita!
Kmn,e intr-adevar foarte fumoasa rochita!
Pagina 7 din 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Pagina 7 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Rochii, fuste crosetate -14
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Fotografia, intre hobby si arta
» Pirogravura
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!