Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Florile din gradina mea(2)
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyAstazi la 10:54 am Scris de LRodica

» Ornamente de Pasti
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyAstazi la 10:23 am Scris de ema

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyAstazi la 10:12 am Scris de ema

» Despre noi
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyIeri la 7:41 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Jucarii crosetate
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Martisoare din diverse materiale VI
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Discutii despre revista Burda - Pagina 9 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

Discutii despre revista Burda

+51
denisia_16
carmenzoe
mada93
bursuk
ileana cosanzeana
anda
puffetta
margot
oana_007
ANURIM
Clio_Ela
vilcris
noel
oanabijux
trice
anne-marry
nadina_b2005@yahoo.com
ema
Tinkerbell
aisha
clodi
Laila
Anna Succubus
StMihaela
Adriana13
andrusca
ciresicca
kla78
ralu222222
ppisic
Buburuza
duchess
DANIELA.I
ioana soare
zylv
postoleirina
totolina
geany
olympia
andreeaX
bv_satena
tomari
Kate
kindaras
RalucaS
lorinaoo1
diada
Dionisia
Camy
MihaelaT
Admina
55 participanți

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Discutii despre revista Burda - Pagina 9 Empty Re: Discutii despre revista Burda

Mesaj Scris de RalucaS Joi 15 Oct 2009, 1:57 pm

Multumesc Ana si Anurim!
RalucaS
RalucaS
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 376
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/01/2009

http://manufactura-creativa.blogspot.com/

Sus In jos

Discutii despre revista Burda - Pagina 9 Empty Re: Discutii despre revista Burda

Mesaj Scris de RalucaS Lun 19 Oct 2009, 12:21 pm

Am si eu un of cu revista Burda in germana si le-am scris celor de la Burda Romania sugerandu-le sa traduca si articolele nu doar insertul, sau sa distribuie Burda in franceza, engleza, italiana spaniola ceva de unde mai poti intelege ceva fara sa stii germana. Eu una nu inteleg nimic din aceasta limba si cred ca suntem toate de acord ca engleza sau franceza sunt mai la idnemana romanilor.

No si mi-au raspuns. Asta e ceva...numai ca bineinteles ca nu se poate! Mai mult....au invocat si faptul ca vanzarea ar merge mai bine cand e in germana...ceea ce mi se pare ridicol.

Asa ca sa nu ma minunez singura va redau si voua raspunsul lor.

"Va multumim pentru mesaj si pentru interesul manifestat de dvs. pentru revista burda.
Ati intuit pe jumatate corect, si ratiuni economice au stat la baza deciziei de a nu mai tipari revista in limba romana. Cealalta jumatate va situeaza pe dvs. de partea opusa cititorilor care isi doreau varianta strict originala a revistei, respectiv burda in limba germana. Trustul Burda Romania a incercat, in cei 10 ani de cand e pe piata romaneasca, sa tipareasca de doua ori varianta in limba romana a revistei. De fiecare data semnalele din piata au fost insa coplesitor in favoarea variantei in limba germana. Vindem de trei ori mai bine originalul decat varianta romaneasca si acest lucru este de neignorat in termeni economici. In aceasta ordine de idei, a aduce o alta varianta, intr-o alta limba de circulatie, chiar nu este posibil.
Ne pare rau ca pe dvs. v-am dezamagit si nu putem decat sa speram ca va vom pastra printre cititorii nostri macar pe celelalte titluri pe care le tiparim integral in limba romana."

Nu m-am lasat si i-am intrebat iar ce parere au despre traducerea articolelor. Sa vedem daca mai au rabdare cu mine Smile
RalucaS
RalucaS
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Lun 19 Oct 2009, 12:43 pm

Raluca, pe mine ma surprinde faptul ca ti-au raspuns... Suspect Nu prea comunica personal, cu cititorii, cei de la redactia Burda. Revenind la traducerea revistei, probabil ca e mai stufoasa editia germana, de aia ar prefera-o alte cititoare; dar, bine ai spus tu, nu multa lume stie germana, era mai usor in spaniola, italiana, nu mai zic engleza sau franceza. Eu sunt sigura ca au taiat din costuri, nu mai au departament de traduceri decat foarte mic, pentru insert. Plus ca nu mai au departamentul de redactori, deoarece erau articole locale, interviuri cu designeri romani, evenimente, etc. Restul revistei probabil ca se printeaza toata la o editura (probabil tot in tarile din Est, ca e mai ieftin) si au tirajul unitar. Totusi mie nu-mi convine ca ne scot modelul de designer care apare din cand in cand, in editita germana originala (poate chiar lunar). Cat despre articolele in limba romana, oricum editita autohtona era mai saracuta decat cea originala, aceste articole erau scoase de tot (cateva luni inainte de a aparea cea in germana, au cuprins si tutoriale in poze, dar inainte erau aproape inexistente articolele interesante, era mai subtire revista, clar).
Eu o sa continui sa o cumpar, desi de multe ori e slabuta gama de modele, dar pretul e ok pentru cate tipare are. Personal preferam sa fie cu rezervele incluse, modelele, dar asta e... asa se lucreaza in Europa, in special.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Adriana13 Lun 19 Oct 2009, 12:43 pm

rade
RalucaS, foarte bine ai facut! Se pare ca acum trebuie sa invatam germana (nici eu nu inteleg o boaba).

beat
Adriana13
Adriana13
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Data de inscriere : 12/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de RalucaS Lun 19 Oct 2009, 1:56 pm

Da, si eu voi continua sa o cumpar pt ca imi este utila, dar mi se pare cel putin bizar modul in care s-au lipsit de mine! Smile) Nu prea tin la numarul de cititori vad.

Oricum e abureala cu de 3 ori mai bine vanzari la editia germana.....m-am uitat pe Brat la auditul tirajului lor si nici vorba de asa ceva, au un minim de 8000 exemplare difuzate si un maxim de 13000, cu o medie pe la 10.000. Deci n-am vazut salt de la 8000 la 24000. Tirajul maxim pe editie fiind de 15000, deci sa fi vrut nu aveau de unde sa vanda mai mult.

In fine, si eu m-am mirat ca au raspuns. Pana una-alta revista e utila, ne conformam.
RalucaS
RalucaS
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de oana_007 Mar 20 Oct 2009, 11:41 am

Sincera sa fiu cred ca nici ei nu cred ce prostii indruga. Eu cred ca engleza o bungheste oricine si cred ca varianta in engleza este cea mai apropiata de cea germana.... Mie imi e ciuda de mor ca e in germana (in ultimul numar cand vad articolul cu intariturile sau cum se realizeaza slitul imi vine sa mor). Dar asta e Sad eu mereu il injur pe ala care a angajat oamenii la Burda Romania Cool

Ca tot veni vorba de Burda.... a aparut sumarul pentru urmatorul numar (doar pe varianta germana a site-ului). Ce frumuseti au vazut ochisorii mei love nu va zic, va las sa vedeti si voi. Eu zic ca vom avea de lucru cand o sa apara wink

L.E. - sa zicem mersi ca nu apare in rusa rade ca atunci aveam o problema oftalmologica
oana_007
oana_007
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 138
Varsta : 42
Localizare : romania, bucuresti
Data de inscriere : 20/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clodi Mar 20 Oct 2009, 11:56 am

Tocmai ce m-am uitat si eu pe modelele din numarul din noiembrie. Sunt, intr-adevar, niste frumuseti acolo..timp sa fie ca chef de cusut cred ca avem toate.
clodi
clodi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1217
Data de inscriere : 31/07/2009

http://clodihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de andreeaX Dum 25 Oct 2009, 8:32 pm

A aparut ultimul numar?
andreeaX
andreeaX
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Clio_Ela Dum 25 Oct 2009, 10:24 pm

Eu nu am mai cumparat Burda din iunie incoace, am vazut-o mereu, dar nu am reusit sa gasesc modele pe placul meu... de fapt nici chiar asa, erau cateva frumoase, insa tiparele asemanatoare cu ce am in alte numere ale revistei.
Dar pe cea de acum, cum am vazut-o am si luat-o Smile
Nu spun nici eu ce modele sunt, dar surpriza o sa fie placuta Smile
Clio_Ela
Clio_Ela
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 47
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de totolina Lun 26 Oct 2009, 9:45 pm

si mie imi place noul numar. m-am uitat putin pe net, eu inca nu am vazut-o prin oras. sper sa o mai gasesc totusi si pe 6, abia atunci o sa am bani sa o cumpar Sad
totolina
totolina
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 381
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de margot Mar 27 Oct 2009, 8:56 am

Totolina, la Metro , o gasesti chiar si dupa 15 ale lunii.
margot
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 189
Localizare : margareta
Data de inscriere : 08/06/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Mier 28 Oct 2009, 5:39 pm

si eu am revista buda de luni cumparata, e foarte fumoasa, da nu am timp de ea si o car dupa mine in speanta ca o pot lua la puricat, si tot nu reusesc. Las' ca-mi vine mie randul sa am timp de ce vreau eu wink
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de zylv Mier 28 Oct 2009, 6:04 pm

geany a scris:si eu am revista buda de luni cumparata, e foarte fumoasa, da nu am timp de ea si o car dupa mine in speanta ca o pot lua la puricat, si tot nu reusesc. Las' ca-mi vine mie randul sa am timp de ce vreau eu wink

asa spun si eu de cateva luni.in septembrie ma bucuram ca da frigul,si speram sa nu mai am atat de multa treaba zid zid si sa am timp de croitorit.si timpul trece,eu fiind ocupata cu doua magazine,acte,copil pe clasa a5a,o casa de curatat...etc nu mai spun de mancare,spalat ,calcat.dar imi ramane speranta,ca si tie kiss
zylv
zylv
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andreeaX Mier 28 Oct 2009, 9:48 pm

La mine nici nu a ajuns inca in chioscuri.De cand nu mai stau in Bucuresti duc lipsa de muuuuuulte.O caut zilnic de luni incoace zid
andreeaX
andreeaX
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 13/02/2009

Sus In jos

Discutii despre revista Burda - Pagina 9 Empty Discutii despre revista Burda

Mesaj Scris de noel Vin 06 Noi 2009, 10:06 am

cand am ajuns acasa ieri, dupa 22:00 am avut surpriza ca sora mea sa-mi daruiasca revista Burda Style numarul din noiembrie!! bucurie
Am fost placut surprinsa de pijamalele de acolo love frumuseturi adevarate love
poate sa-mi spuna cineva daca este vreo diferenta intre revista burda si burda style sau e aceeasi? Eu am doar 2 numere de burda, una style si una fara style Laughing
noel
noel
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 148
Localizare : -
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de clodi Vin 06 Noi 2009, 10:25 am

nu este numarul care apare la urmatorul link? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
clodi
clodi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1217
Data de inscriere : 31/07/2009

http://clodihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de puffetta Vin 06 Noi 2009, 10:44 am

ani intregi m-am uitat dupa revista burda pe la chioscuri si tot am zis ca am sa o cumpar si eu. de abia ieri mi-am cumparat primul meu numar :D regret ca nu am inceput sa le colectionez mai demult. am ramas surprinsa ca revista nu e in limba romana. eu tineam minte ca a fost si in editie romaneasca. si mi s-a parut un pic cam scumpa la 12lei, dar e ok la cate tipare are. nu mi-au placut ff multe modele, unele mi s-au parut ca sunt un pic cam (cum spun englezii) "matronly". dar sunt cateva chestii tare interesante, vreau neaparat sa-mi fac o pereche de pantaloni din numarul 11 love

mai exista pe piata romaneasca reviste cu tipare in afara de burda?
puffetta
puffetta
helper
helper

Numarul mesajelor : 70
Localizare : pufflandia
Data de inscriere : 03/11/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Camy Vin 06 Noi 2009, 11:54 am

pufeta ,styu ca mai era boutikul ,revista cu tipare dar in limba italiana .

bine ca te-ai hotarat sa o cumperi,pai la cate tipare are nu e mult deloc 12ron , mie macar un produs tot trebuie sa-mi placa din toata revista

si bine ai venit ! pupi
Camy
Camy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1206
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de anda Vin 06 Noi 2009, 2:00 pm

Buna, dar revista Burdastyle exista de vanzare la chioscuri? Eu una nu cred s-o fi vazut vreodata...
anda
anda
helper
helper

Numarul mesajelor : 8

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Vin 06 Noi 2009, 2:51 pm

Burdastyle vad si eu abia acum ca scrie pe coperta, aveam impresia ca este burdamode sau burdafashion. Chiar sunt 2 siteuri diferite burdamode.com si burdastyle.com, ma rog, nu mai conteaza, revista este forte buna o recomand cu incredere, nu mi se pare deloc scumpa, cativa ani buni a fost doar 10 lei, eu de prin 2005 o cumpar si abia anul asta s-a facut 12 lei. In conditiile in care in alte tari e mult mai scumpa.... A fost o perioada in limba romana dar de vreo 2-3 luni a ramas doar insertul tradus, vorbeau fetele cateva pagini mai in urma despre asta.

Boutique am cateva numere de anul trecut, este buna si revista asta, nu am apucat sa lucrez din ea nimic, ce-mi place mult la ea, ai toata tinuta modelului in tipare, nu ca la burda iti place o bluza si constati ca ai tipar numai la fusta/pantalon. La boutique gasesti tipar la tot ce e in poze. Marimi si mari si mici, cum am zis, nu am studiat prea bine revista. Am cumparat-o din gara de nord - Bucuresti, la noi nu se mai gaseste demult, nu avea vanzare. Am gasit numere mai vechi, de ex in august am gasit numar de aprilie/mai la pret de 8,5 lei.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7336
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Vin 06 Noi 2009, 8:36 pm

la noi nu mai vine burda la chioscuri.....si asa m-am bucurat cand am gasit 2 numere......
acuma,gata....
oare se gaseste boutique in chioscurile de ziare??
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 38
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008

Sus In jos

Discutii despre revista Burda - Pagina 9 Empty Discutii despre revista Burda

Mesaj Scris de noel Vin 06 Noi 2009, 10:14 pm

da clodi Smile este exact aceasta, mi-au placut pijamalele, mai ales ca demult imi doream asa ceva, mai sint si niste chilotei sexy de tot love
noel
noel
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 148
Localizare : -
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de tomari Sam 07 Noi 2009, 7:51 pm

Mionela eu am cumparat de cateva ori rev Burda si Boutique la Selgros la raionul cu rev sau standul de ziare din acelasi magazin; s-ar putea sa fie si la altele Metro etc
tomari
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de oana_007 Lun 09 Noi 2009, 11:10 am

Buna fetele

Am observat in ultimul numar din Burda o chestie care mie mi se pare ciudata - la unele rochii scria de masurile 72-88 parca... beat e greseala de tipar sau ce se intampla? Imi vine greu sa cred ca poate ajunge cineva la dimensiunile alea lol!
oana_007
oana_007
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 138
Localizare : romania, bucuresti
Data de inscriere : 20/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anda Lun 09 Noi 2009, 11:44 am

Scuzati intrebarea mea stupida de mai sus, abia acum am observat ca revista Burda, pe care o cumpar de ceva luni incoace, se numeste mai nou Burdastyle.. rade

Oana,masurile 72-88 sunt adresate femeilor inalte, ma gandesc eu cu inaltimi de 1,72 m -1,88 m
anda
anda
helper
helper

Numarul mesajelor : 8

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB