Discutii despre revista Burda
+51
denisia_16
carmenzoe
mada93
bursuk
ileana cosanzeana
anda
puffetta
margot
oana_007
ANURIM
Clio_Ela
vilcris
noel
oanabijux
trice
anne-marry
nadina_b2005@yahoo.com
ema
Tinkerbell
aisha
clodi
Laila
Anna Succubus
StMihaela
Adriana13
andrusca
ciresicca
kla78
ralu222222
ppisic
Buburuza
duchess
DANIELA.I
ioana soare
zylv
postoleirina
totolina
geany
olympia
andreeaX
bv_satena
tomari
Kate
kindaras
RalucaS
lorinaoo1
diada
Dionisia
Camy
MihaelaT
Admina
55 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Discutii despre revista Burda
simplu am vazut la samexpo, cu putin elastan in compozitie, moale. dar brodat nu aveau.
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
va invidiez! voi aveti de unde cumpara atatea materiale si eu
abia daca gasesc cate ceva.

Ioana am fost azi la materiale,mercerie,avea multe imprimeuri care le lipesc cu fierul,in special pentru copiii,cu masinute,fructe,ursuleti,dar am vazut si niste fluturi de toate marimile.foarte frumosi,dar costau 3lei si 4 lei.depinde de marime.
aaa,am vazut sila noi o intaritura noua zicea ca este pe panza,nu am stat prea mult la discutie cu fata de acolo ca eram pe fuga dar mi s-a parut ca ar fi buna,o sa incerc sa vad cum este.Pret 4lei.
Admina,am intrebat de blug nu mai avea brodat,doar simplu putin elastic bleu,si mai avea inca 2 culori de gri si albastru inchis care ele spun ca este blug.nu pare a fi blug dar este frumos,chiar mi-a facut cu ochiul si sigur am sa-mi fac si eu o fusta trei sferturi.era si elastic,cand o sa il cumpar am sa vi-l arat.pret 16 lei
multi pupicei
aaa,am vazut sila noi o intaritura noua zicea ca este pe panza,nu am stat prea mult la discutie cu fata de acolo ca eram pe fuga dar mi s-a parut ca ar fi buna,o sa incerc sa vad cum este.Pret 4lei.
Admina,am intrebat de blug nu mai avea brodat,doar simplu putin elastic bleu,si mai avea inca 2 culori de gri si albastru inchis care ele spun ca este blug.nu pare a fi blug dar este frumos,chiar mi-a facut cu ochiul si sigur am sa-mi fac si eu o fusta trei sferturi.era si elastic,cand o sa il cumpar am sa vi-l arat.pret 16 lei
multi pupicei

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Merci mult, Camy. O sa cumpar din acelasi loc blug si blug brodat(daca gasesc pe undeva, daca nu schimb planul). Ma gandesc sa aiba aceiasi compozitie, sa nu se comporte diferit la spalat-purtat.
Aplicatii termo-colante, sunt si la noi, cam tot la 3-4 lei bucata, cred ca am gasit si mai ieftine, cum zici ca ai pt copii. Dar cat tin, doar calcate cu fierul? Eu am mai pus, dar le-am si cusut, pe margine, n-am avut incredere in lipiciul lor.
Miha, daca vezi ceva ce-ti place si afli de unde e luat din Buc., iti iau eu, doar sa zici; fie ca e material, sau pasmanterie.
Aplicatii termo-colante, sunt si la noi, cam tot la 3-4 lei bucata, cred ca am gasit si mai ieftine, cum zici ca ai pt copii. Dar cat tin, doar calcate cu fierul? Eu am mai pus, dar le-am si cusut, pe margine, n-am avut incredere in lipiciul lor.
Miha, daca vezi ceva ce-ti place si afli de unde e luat din Buc., iti iau eu, doar sa zici; fie ca e material, sau pasmanterie.

Camy multumesc ca te-ai uitat de aplicatii, o sa ma uit si pe aici si vorbim.Eu stiam genul asta de aplicatii din vacante, cand gaseam pe la magazinele cu suveniruri modele cu steaguri, dar nu stiam ca se gasesc cu tot felul de modele.
Admina, chiar am cumparat asa cu steaguri in vacanta de anul trecut, si am lipit doua pe niste pantaloni ai prietenului meu in loc de petice(pt ca se rupsesera putin). Rezista perfect la spalat, nu s-au dezlipit nici macar pe la colturi. Iar de spalat, pantalonii i-am spalat la masina, la programul lung, deci nu i-am menajat deloc.
Camy ai grija cu intaritura pe panza, ca eu am patit-o o data. Este diferita de cea din voal care este sintetica, asta este pe panza din bumbac (cel putin asa am luat eu) si mi-a intrat la apa. Am stricat tot din cauza asta. Cel mai bine faci un test inainte pe un rest de material, inclusiv de spalat, ca sa nu patesti ca mine si sa strici toata munca ta.
Admina, chiar am cumparat asa cu steaguri in vacanta de anul trecut, si am lipit doua pe niste pantaloni ai prietenului meu in loc de petice(pt ca se rupsesera putin). Rezista perfect la spalat, nu s-au dezlipit nici macar pe la colturi. Iar de spalat, pantalonii i-am spalat la masina, la programul lung, deci nu i-am menajat deloc.
Camy ai grija cu intaritura pe panza, ca eu am patit-o o data. Este diferita de cea din voal care este sintetica, asta este pe panza din bumbac (cel putin asa am luat eu) si mi-a intrat la apa. Am stricat tot din cauza asta. Cel mai bine faci un test inainte pe un rest de material, inclusiv de spalat, ca sa nu patesti ca mine si sa strici toata munca ta.
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Data de inscriere : 24/02/2009
da ,da admina ai dreptate,nu m-as fi gandit la asta,nu am cumparat inca doar mi-a atras atentia ca era diferita fata de ce cumparam eu,

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Am luat intaritura de unde mi-ai zis, Ioana
Doar 50cm ca sa o incerc, vanzatoarea a zis ca-i zice intaritura elastica, si e termo-colanta intr-adevar desi parca are mai putine punctulete de lipire decat cea obisnuita. Cum o incerc, cum scriu.
Bine ca am deramat si mitul G 785 

esti o draguta!Admina a scris:

sa stii ca voi apela la tine!

buna seara fetelor,eu tocmai mi-am achizitionat numarul5 al revistei burda,voi il aveti deja?ce ati detectectat frumos il el?eu acum il rasfoiesc. 

la noi apare pe 30.04. Am rasfoit-o putin pe net. Dar tot in mana e mai ok.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
aaa,nu am stiut.aici apare in data de 20 a lunii.tocmai o rasfoiesc si imi plac foarte multe modele cu siguranta voi face ceva din ea,desi inca nu sunt decisa.dar imi place.nu stiu daca in romania s-a modificat ceva la ea,dar aici de luna trecuta cred,e alt format,si mult mai complexa.ma bucur ca in fiecare revista gasim informatii de care amvem nevoie.
la noi nu apare in fiecare luna la aceeasi data, si scrie pe penultima pagina data cand o sa apara, in general dupa 20 ale lunii.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
am nevoie de ajutor, am vrut sa scot 2 tipare din Burda de aprilie si imi spune ceva de coala L, apoi am vazut ca fac referire la alte modele si la coala M...ori eu nu am gasit asa ceva...am de la A la H ca de obicei.....oare nu au pus aceste coli sau e o greseala si tiparele se afla totusi undeva pana la H? as fi vrut sa fac chiloteii de bebe si palarioara, adica modelele 139 si 142.
Daca au uitat sa puna colile respective....sunt tare neseriosi.
Am dezlegat misterul.....au notat gresit colile L este D si M este F...am luat rand pe rand modelele si notandu-mi la ce coli exista, am observat ca nu se face referie la D si F de fapt.....
Inutil sa mai spun ca vroiam sa fac acele 2 piese pentru un botez care este maine....si cat de panicata si dezamagita am fost in prima faza.
In plus adresele de mail de la Burda....cititori si distrib nu functioneaza...le-am scris pe abonamente. Au dat vreo erata si nu am vazut-o eu? ca m-au suparat f tare.
am nevoie de ajutor, am vrut sa scot 2 tipare din Burda de aprilie si imi spune ceva de coala L, apoi am vazut ca fac referire la alte modele si la coala M...ori eu nu am gasit asa ceva...am de la A la H ca de obicei.....oare nu au pus aceste coli sau e o greseala si tiparele se afla totusi undeva pana la H? as fi vrut sa fac chiloteii de bebe si palarioara, adica modelele 139 si 142.
Daca au uitat sa puna colile respective....sunt tare neseriosi.

Am dezlegat misterul.....au notat gresit colile L este D si M este F...am luat rand pe rand modelele si notandu-mi la ce coli exista, am observat ca nu se face referie la D si F de fapt.....
Inutil sa mai spun ca vroiam sa fac acele 2 piese pentru un botez care este maine....si cat de panicata si dezamagita am fost in prima faza.
In plus adresele de mail de la Burda....cititori si distrib nu functioneaza...le-am scris pe abonamente. Au dat vreo erata si nu am vazut-o eu? ca m-au suparat f tare.
Ultima editare efectuata de catre RalucaS in Sam 13 Iun 2009, 10:14 am, editata de 1 ori (Motiv : Rezolvat mister)
cauta-le pe pagina M, parca, e greseala de tipar, eu am facut cu sora mea o rochita dupa rochia aia de mireasa si stiu ca ne-am invartit pana am gasit tiparul. (daca e vorba de acelasi numar, stiu ca acolo are si rochia de mireasa). oricum, gasesti toate tiparele, dar trebuie sa te uiti bine, culorile liniilor se respecta
totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Varsta : 39
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
Am observat ca indicatiile pentru lungimea materialului necesar,sunt gresite,de multe ori.Mi se intampla sa raman si cu peste o jumatate de metru de material,pentru ca eu le pun altfel si economisesc...Ati observat si voi?
In alta ordine de idei...Ce as putea sa fac cu materialul ramas,o jumatate de metru sa spunem
In alta ordine de idei...Ce as putea sa fac cu materialul ramas,o jumatate de metru sa spunem
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Data de inscriere : 13/02/2009
Si eu la fel, desi eu nu cumpar material special, ci folosesc ce si cat am prin casa. Pt o fusta la care se cerea 1,5 m am folosit 1,2m cumparati si a intrat in plus la apa, ca era in. Ar merge o esarfa, o curea, un maieu, un brau, o sacosa, o fusta mini
etc. acum depinde si de material. Sau daca ai copilasi in anturaj si merge materialul, ceva pt pitici.

RE:
buna dimineata fetele,
ati vazut ultimul nr din Burda, cel din august? are haine de toamna, niste cape si pardesie mortale, mai ales cea de pe coperta! Si rochii faine!
Majoritatea sunt pentru avansati, dar eu zic ca merita incercate, chiar daca o sa-mi ia mai mult timp..
ati vazut ultimul nr din Burda, cel din august? are haine de toamna, niste cape si pardesie mortale, mai ales cea de pe coperta! Si rochii faine!
Majoritatea sunt pentru avansati, dar eu zic ca merita incercate, chiar daca o sa-mi ia mai mult timp..
ciresicca- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 44
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009
Eu mi-am luat-o chiar de ieri, cum a aparut o iau, desi o vad pe net inainte tot imediat o cumpar
Am vazut ca au chiar un model de fusta din catifea fara nici o pensa, fara betelie, este foarte simpla, pentru incepatori! O rochie mi-a placut tare mult si o bluza, si un pardesiu... dar mai greu cu mine pana mi-oi face unul....
Oricum, nu e numar de revista sa nu-ti placa ceva, oricat de pretentioasa ai fi, parerea mea!

Am vazut ca au chiar un model de fusta din catifea fara nici o pensa, fara betelie, este foarte simpla, pentru incepatori! O rochie mi-a placut tare mult si o bluza, si un pardesiu... dar mai greu cu mine pana mi-oi face unul....
Oricum, nu e numar de revista sa nu-ti placa ceva, oricat de pretentioasa ai fi, parerea mea!
vreau sa imi cumpar si eu burda dar acum nu pot ,sunt la tara la mama si nu revin repede in oras,cum pot vedea si eu in mare nr din burda pe net?tot caut dar nimic,sa imi arate numarul nici gand
vreau sa imi cumpar si eu burda dar acum nu pot ,sunt la tara la mama si nu revin repede in oras,cum pot vedea si eu in mare nr din burda pe net?tot caut dar nimic,sa imi arate numarul nici gand

andrusca- helper
- Numarul mesajelor : 16
Localizare : barlad
Data de inscriere : 12/06/2009
Aseara mi-a adus si mie sotul ultimul numar si sunt cateva modele dragute.
Andrusca, aici
poti vedea modelele din ultimul numar.
Andrusca, aici

Pe mine nu prea m-a dat gata. Prea multe modele aiurite, in forma de O de X, pantaloni conici si alte ciudatenii.
Cateva modele facubile, ce-i drept, dar putinele... Foarte bine ca au bagat acele explicatii in poze, pentru accesorii, totusi.

nici mie nu imi place, din ce am vazut pe net, pe asta cred ca o sa o sar. mi-a placut asta de vara, erau rochite cu ata elastica, abia astept sa incerc si eu sa fac o rochita asa.
totolina- Junior
- Numarul mesajelor : 381
Localizare : Galati
Data de inscriere : 10/02/2009
asa am mai sarit eu un numar, prin 2006 si acum tare rau imi pare ca nu il am
eu le iau oricum, sa fie acolo, nu se stie niciodata ce ma trazneste prin cap sa fac, mai ales ca la batranete o iei razna
vorbesc exclusiv in cazul meu 

andrusca- helper
- Numarul mesajelor : 16
Localizare : barlad
Data de inscriere : 12/06/2009
Fetelor,
ati vazut ca in ultimul nr. Burda, la sfarsit unde scrie cand apare urmatorul nr., este un anunt ca de acum doar insertul cu explicatii va fi in romana. Deci ne intoarcem la Burda in germana..
ati vazut ca in ultimul nr. Burda, la sfarsit unde scrie cand apare urmatorul nr., este un anunt ca de acum doar insertul cu explicatii va fi in romana. Deci ne intoarcem la Burda in germana..

Adriana13- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 12/05/2009
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» Discutii despre revista Burda-3
» Discutii despre revista Burda-4
» Discutii despre revista Burda-2
» Discutii despre revista Burda-5
» Discutii despre revista Burda-6
» Discutii despre revista Burda-4
» Discutii despre revista Burda-2
» Discutii despre revista Burda-5
» Discutii despre revista Burda-6
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
» Ornamente de Craciun - 6
» Broderie, cusuta la masina
» Animale de companie!!! - 5