Ne bem cafeaua impreuna! - 22
+62
lennny
tomari
Adelaida
mari badea
adriuta
Admina
kitty_1973
elenaxx
diada
violetas
IOANA 80
iuliana72
Uca
StMihaela
laurin
firicel
maryd
emma90
michelinebeaulieu
Serban Valentina
tantza_m
ninatopor
alina.melinte
andegelia
dorina64
zahariaelouise
mnarcisa
LORIMAR
hasoka
mykya
Nicoleta Irimescu
valentinadof
gmiki1
AlinaJ.Bijoux
emmancita
Giobsy
Gianina4ever
cld
bubu85
Dodo-pui
claudia_mami
danabarbu2007
europolis
Celya_f40
MihaelaT
Chirrox13
Gabiuta
vyky2010
SilviaDumitrescu
danniela
ema
ghita
CCristinaC
ikuta
carmenco
canadianca50
irish05
samo99ro
betymi72
ionela stefan
arielas
MagdaMarin
66 participanți
Pagina 4 din 30
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna! - 22
Buna dimineata!
Multumim de cafeluta si de toate cele bune Ghita!!!
Eu am baut cafeaua, am mancat niste mazare prajita, ai naibii indienii astia daca nu au condimentat la ea ca m-au trimis la baie deja
, bantui dupa modele de esarfe/fulare. Ies un pic cu odraslele, cea mare nu are pantofi de scoala, asa ca magazine scrie pe mine.
O zi faina si de la mine!
Multumim de cafeluta si de toate cele bune Ghita!!!
Eu am baut cafeaua, am mancat niste mazare prajita, ai naibii indienii astia daca nu au condimentat la ea ca m-au trimis la baie deja

O zi faina si de la mine!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna dimineata, asa mai spre prinz!
Iau eu ceaiul de la Ghita ca mi-e lene rau sa-mi fac unul. Deocamdata beau o cafea ca a facut sotul. Da' ce buna e...
O duminica placuta sa aveti!
Iau eu ceaiul de la Ghita ca mi-e lene rau sa-mi fac unul. Deocamdata beau o cafea ca a facut sotul. Da' ce buna e...
O duminica placuta sa aveti!
Buna dimineata!-tot mai spre pranz si eu- la un ceai intai si apoi la o cafea facuta de mine ce-i drept!Va pup dumunica placuta sa aveti!
danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 41
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
Buna dimineata, fete!
Prezenta si eu, azi! Am fost si ieri dar m-am multumit cu cititul repede, de dimineata si, cum nu servise nimeni cafeaua la ora la care am intrat, am plecat repede la vecina (a se citi soacra) sa iau de acolo una. Am fost prinsa cu multe treburi, printre care si spalatul rufelor si apoi calcat si de aceea nu am putut sa va servesc eu una.
Cum nu trebuie sa ne facem planuri pt o zi ci sa ne lasam in voia ei, pentru ca oricum planurile nu le putem respecta decat rar, azi am ajuns la sarbatoarea vinului la Valea Calugareasca. Nu am stat mult, am vizitat expozitia de unelte vechi pt fabricat vin, apoi am ajuns la Paulesti, la un restaurant, unde am servit pranzul. Deci, nimic din ce imi planuisem pentru azi nu a iesit.
Acum ma apuc de calcat ultimele rufe, le pun in bagaj si maine dimineata imi expediez sotul in Germania. Am de facut un bagaj cam mare, le pun si pe ale mele pt ca saptamana viitoare ne-am dat intalnire la Milano si, cum eu zbor cu avionul si nu am decat bagaj de mana, il burdusesc pe el cu toate.
Va pup, vorbim printre rufe calcate
si rock fm (pe care il ascult acum).
A, am uitat sa va spun ca sunt chiauna, aseara am fost la un majorat
, toti patru si ne-am intors acasa la 3 dimineata (doar noi adultii, copiii au mai ramas si au venit pe rand acasa). Ne-am trezit pe la 8, cand a sunat o melodie rock la un mesaj pe telefonul sotului. Asa ca, am avut o desteptare matinala si brusca. Ma ia cu rau din capul pieptului
.
Gata, am vorbit prea mult.
Prezenta si eu, azi! Am fost si ieri dar m-am multumit cu cititul repede, de dimineata si, cum nu servise nimeni cafeaua la ora la care am intrat, am plecat repede la vecina (a se citi soacra) sa iau de acolo una. Am fost prinsa cu multe treburi, printre care si spalatul rufelor si apoi calcat si de aceea nu am putut sa va servesc eu una.
Cum nu trebuie sa ne facem planuri pt o zi ci sa ne lasam in voia ei, pentru ca oricum planurile nu le putem respecta decat rar, azi am ajuns la sarbatoarea vinului la Valea Calugareasca. Nu am stat mult, am vizitat expozitia de unelte vechi pt fabricat vin, apoi am ajuns la Paulesti, la un restaurant, unde am servit pranzul. Deci, nimic din ce imi planuisem pentru azi nu a iesit.
Acum ma apuc de calcat ultimele rufe, le pun in bagaj si maine dimineata imi expediez sotul in Germania. Am de facut un bagaj cam mare, le pun si pe ale mele pt ca saptamana viitoare ne-am dat intalnire la Milano si, cum eu zbor cu avionul si nu am decat bagaj de mana, il burdusesc pe el cu toate.
Va pup, vorbim printre rufe calcate

A, am uitat sa va spun ca sunt chiauna, aseara am fost la un majorat

Gata, am vorbit prea mult.
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 49
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Eu am umblat zombi prin oras, i-am cumparat la cupil wii si nu e decodat sa mearga si cu jocuri copiate, l-am dus inapoi, l-am adus e la fel, in pana mea ca nimic nu a mers. Am cautat pantofi la fata, macar pe astia i-am gasit, am mancat cate ceva prin orash, vizitat un magazin de ate, nimic, dar nimic, nimic nu mai aveau. Si pe mine ma doare un cap, desi ziceam ca mi-a trecut gripa...s-o fi razgandit ca nu a stat 7 zile
Carmen spor la treaba si bagajuit, si apoi plimbare placuta la Milano!!!!

Carmen spor la treaba si bagajuit, si apoi plimbare placuta la Milano!!!!
danniela- Atotcunoscător
buna ,fetelor eu sunt noua pe aici am revenit cu forte noi -am nevoie de voie si sper din suflet sa ma ajutati cu pareri ,idei si linkuri cu modele de haine ce se pot face acasa la masina de cusut .va citesc cu drag.

claudia_mami- helper
- Numarul mesajelor : 43
Localizare : iasi
Data de inscriere : 22/02/2010
Multumesc, Daniela!
Abia astept sa plec, nu am mai fost plecata pana acum in afara tarii si mai ales ca plec cu avionul. Imi doresc! La fel de mult ca si un zbor cu parapanta
.
Nu poti sa il decodezi? Sunt oameni care fac treaba asta (la noi in tara
, acolo nu stiu)..
Bine ai venit, claudia_mami! O sa-ti placa sigur printre noi!
Abia astept sa plec, nu am mai fost plecata pana acum in afara tarii si mai ales ca plec cu avionul. Imi doresc! La fel de mult ca si un zbor cu parapanta

Nu poti sa il decodezi? Sunt oameni care fac treaba asta (la noi in tara

Bine ai venit, claudia_mami! O sa-ti placa sigur printre noi!
carmenco- Atotcunoscător
-
Ba da, sunt oameni dar se pare ca noi suntem ghinionistii. Ce dsi l-am dus inapoi sa il decodeze, l-am adus la fel, maine ii sun si ma duc iar peste ei.
Zbor placut! Sigur o sa iti placa Italia, nu am fost dar o am pe lista, ca fecior-miu viseaza la gondole, o visa si la printese
mai stii....
Eu m-am uitat la Nanny McFee 2, imi place filmul asta, sper sa scoata si 3.
Ma duc sa fac mancare
de maine o luam iar de coada.
Zbor placut! Sigur o sa iti placa Italia, nu am fost dar o am pe lista, ca fecior-miu viseaza la gondole, o visa si la printese

Eu m-am uitat la Nanny McFee 2, imi place filmul asta, sper sa scoata si 3.
Ma duc sa fac mancare

danniela- Atotcunoscător
Buna dimineata!
Nu a facut nimeni cafeaua....
este luni
febra musculara am de nu pot nici sa dorm...
, ca sa lucrez trebuie sa fac ghem dintr-un scul....
... ooooooooofffff ooooffff, maiii maiiiii.......
pana la urmaaa...... luati de aci o cafea ...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

pana la urmaaa...... luati de aci o cafea ...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Buna dimineata Silvia!
buna dimineata tuturor!
Multumesc de cafea! Febra va trece in doua trei zile. Asa se intampla cand muncesti cu spor.
Sa aveti o zi buna!
buna dimineata tuturor!
Multumesc de cafea! Febra va trece in doua trei zile. Asa se intampla cand muncesti cu spor.
Sa aveti o zi buna!
ghita- Senior
-
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 53
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 11/02/2011
Buna dimineata fetelor.
Multumesc Silvia de cafeluta.
Eu am bagat masina de spalat sa lucreze, urmeaza sa mesteresc la masina de cusut, de facut cateva drumuri pe la xerox, tipografie. Suntem in priza pentru ca sotul va sustine miercuri proiectul in fata comisiei de la Bucuresti si apoi daca va trece cu brio, va fi trimisa la minister. Si e dezamagit, ca multe diplome le tine in sertar, praful s-a depus pe ele, si crede ca si pe aceasta se va depune praful. Oricum, cunostitele acumulate in timp i-au folosit mereu. Noi speram sa fie bine.
O zi minunata va doresc si o sapatamana reusita, spor in toate
Multumesc Silvia de cafeluta.
Eu am bagat masina de spalat sa lucreze, urmeaza sa mesteresc la masina de cusut, de facut cateva drumuri pe la xerox, tipografie. Suntem in priza pentru ca sotul va sustine miercuri proiectul in fata comisiei de la Bucuresti si apoi daca va trece cu brio, va fi trimisa la minister. Si e dezamagit, ca multe diplome le tine in sertar, praful s-a depus pe ele, si crede ca si pe aceasta se va depune praful. Oricum, cunostitele acumulate in timp i-au folosit mereu. Noi speram sa fie bine.
O zi minunata va doresc si o sapatamana reusita, spor in toate

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Buna dimineata si multumesc pentru cafea!
Imi prinde bine una neagra pentru ca dorm pe mine.
Sa aveti o zi frumoasa!
Imi prinde bine una neagra pentru ca dorm pe mine.
Sa aveti o zi frumoasa!
carmenco- Atotcunoscător
-
As vrea eu dar nu am pe cine. Pe director nu pot, de anul asta e si nevasta lui aici la scoala deci, pica.
Pe barbatul meu nu pot.... azi a plecat in Germania...
Trebuie sa-mi gasesc neaparat pe cineva
Si mi-a picat fisa !!!!!! Mai zilele trecute mi-l ofereai pe baiatul tau. Gata, il iau!
Multumesc!
Pe barbatul meu nu pot.... azi a plecat in Germania...
Trebuie sa-mi gasesc neaparat pe cineva

Si mi-a picat fisa !!!!!! Mai zilele trecute mi-l ofereai pe baiatul tau. Gata, il iau!

Multumesc!

carmenco- Atotcunoscător
-
Buna, buna trec si eu pe fuga sa gust cafeaua Silviei,sunt cam ocupata si azi.
Am curatenie de terminat de intins a 4 masina de rufe,directorul e acasa azi poate dupa 12 sa-l cheme la munca,daca nu sta acasa toata ziua.
Apoi dupa ce termin treaba si dorm copii voi mai intra si eu pe net sa termin de editat tot ce am pe stoc.Am primit peste 250 de obiecte de imbracaminte si cca 50 le-am dat nepoatei,cumnatei,soacrei.
A mai dat Vio duminica cateva de pomana unor fete sarace 2 geci si pantaloni.
Inca o geaca altei fete,iar azi o sa facem un pachet pentru o alta fata a fratelui sotului mai mare (el e plecat in Italia de cativa ani si nu comunica cu noi
)
Ea traieste in Galati intr-o margine de sat uitat de lume si departe de oras.
Nici curent nu aveau acum 3 ani cand i-am vizitat.
Sa-i dau si ei cate ceva.
Iar restul la vanzare.
Sa curga banii.
Am curatenie de terminat de intins a 4 masina de rufe,directorul e acasa azi poate dupa 12 sa-l cheme la munca,daca nu sta acasa toata ziua.
Apoi dupa ce termin treaba si dorm copii voi mai intra si eu pe net sa termin de editat tot ce am pe stoc.Am primit peste 250 de obiecte de imbracaminte si cca 50 le-am dat nepoatei,cumnatei,soacrei.
A mai dat Vio duminica cateva de pomana unor fete sarace 2 geci si pantaloni.
Inca o geaca altei fete,iar azi o sa facem un pachet pentru o alta fata a fratelui sotului mai mare (el e plecat in Italia de cativa ani si nu comunica cu noi

Ea traieste in Galati intr-o margine de sat uitat de lume si departe de oras.
Nici curent nu aveau acum 3 ani cand i-am vizitat.
Sa-i dau si ei cate ceva.
Iar restul la vanzare.
Sa curga banii.

carmenco a scris: ......Si mi-a picat fisa !!!!!! Mai zilele trecute mi-l ofereai pe baiatul tau. Gata, il iau!......
![]()

Buna dragelor,
o zi /saptamana minunata va doresc.
Noi am inceput scoala(Donu') eu am dat o fuga la Ct sa-mi vizez carnetul de somer.
...am intrat sa va salut caci ies la aer(unde oi fi fost pana acum) cu Isabella care tipa langa mine"ael,palt"(aer,parc)
o zi /saptamana minunata va doresc.
Noi am inceput scoala(Donu') eu am dat o fuga la Ct sa-mi vizez carnetul de somer.
...am intrat sa va salut caci ies la aer(unde oi fi fost pana acum) cu Isabella care tipa langa mine"ael,palt"(aer,parc)

Vreau si eu "ael, palt"
carmenco- Atotcunoscător
-
Buna dimineata si o zi minunata va doresc.
Am bantuit pe net dupa niste modele pana acum, asa ca incerc sa recuperez. Imi iau o cafea de la Silvia (saru'mana, Silvia) si ma duc sa vad ce mai e pe forum. Ma intorc.
Am bantuit pe net dupa niste modele pana acum, asa ca incerc sa recuperez. Imi iau o cafea de la Silvia (saru'mana, Silvia) si ma duc sa vad ce mai e pe forum. Ma intorc.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Buna dimineata si de la mine!!!
Eu am ajuns la 9 la munca, 2 ore in trafic, m-am enervat pe una ca nu stie sa spuna buna dimineata, intra ca voda in birou unde sunt toti prezenti se aseaza si tace ca muta. Azi m-am luat de ea. Ma doare capul si vedeam stele verzi inca din masina, am mancat mic dejun
asa sa nu fie de la mancare ameteala. Afara e vreme gri, deci....Si pe deasupra mai e si luni
Mai bantui si eu pe net....ete asa!!!
Si am uitat sa zic sarumana de cafea
Eu am ajuns la 9 la munca, 2 ore in trafic, m-am enervat pe una ca nu stie sa spuna buna dimineata, intra ca voda in birou unde sunt toti prezenti se aseaza si tace ca muta. Azi m-am luat de ea. Ma doare capul si vedeam stele verzi inca din masina, am mancat mic dejun

Mai bantui si eu pe net....ete asa!!!
Si am uitat sa zic sarumana de cafea

danniela- Atotcunoscător
Multumesc, dar mie nu-mi ajunge una virtuala si mi-am pus si una reala.
Deja ma ia cu rau din capul pieptului din cauza lipsei de somn. Pana la 4 mor aici.
Deja ma ia cu rau din capul pieptului din cauza lipsei de somn. Pana la 4 mor aici.
carmenco- Atotcunoscător
-
buna ziua fetelor ,o noua saptamana plina cu soare sa aveti .va pup
claudia_mami- helper
- Numarul mesajelor : 43
Localizare : iasi
Data de inscriere : 22/02/2010
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-13
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-4
» Ne bem cafeaua impreuna!-15
» Ne bem cafeaua impreuna ! (33)
Pagina 4 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)