Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyAstazi la 11:26 am Scris de ema

» Ornamente de Craciun - 6
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyIeri la 9:37 am Scris de Dorulet

» Lumanari sculptate manual
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyJoi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin

» Frivolite - cap 7
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyJoi 16 Noi 2023, 10:35 am Scris de LRodica

» Pirogravura
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

Ne bem cafeaua impreuna! - 22

+62
lennny
tomari
Adelaida
mari badea
adriuta
Admina
kitty_1973
elenaxx
diada
violetas
IOANA 80
iuliana72
Uca
StMihaela
laurin
firicel
maryd
emma90
michelinebeaulieu
Serban Valentina
tantza_m
ninatopor
alina.melinte
andegelia
dorina64
zahariaelouise
mnarcisa
LORIMAR
hasoka
mykya
Nicoleta Irimescu
valentinadof
gmiki1
AlinaJ.Bijoux
emmancita
Giobsy
Gianina4ever
cld
bubu85
Dodo-pui
claudia_mami
danabarbu2007
europolis
Celya_f40
MihaelaT
Chirrox13
Gabiuta
vyky2010
SilviaDumitrescu
danniela
ema
ghita
CCristinaC
ikuta
carmenco
canadianca50
irish05
samo99ro
betymi72
ionela stefan
arielas
MagdaMarin
66 participanți

Pagina 2 din 30 Înapoi  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Urmatorul

In jos

Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 Empty Re: Ne bem cafeaua impreuna! - 22

Mesaj Scris de CCristinaC Mier 21 Sept 2011, 5:07 pm

ghita a scris:Buna dimineata! Multumesc de cafea Ikuta! Cristina, partaje sau succesiuni?
Deocamdata partaje, dar nu m-am mira sa cuprinda succesiunile in noul cod fiscal...
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4449
Localizare : Topoloveni, jud. Arges
Data de inscriere : 21/12/2009

http://ccristinacstyle.blogspot.com/

Sus In jos

Ne bem cafeaua impreuna! - 22 - Pagina 2 Empty Re: Ne bem cafeaua impreuna! - 22

Mesaj Scris de canadianca50 Mier 21 Sept 2011, 6:41 pm

Samo , Carmenco , va multumesc da asta e instrumentul ! mii de multumiri .
canadianca50
canadianca50
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Joi 22 Sept 2011, 7:39 am

Buna dimineata!
eeee stau eu dupa colt in speranta ca cineva va face cafeaua dar...... separe ca am de asteptat... Asa ca..... iata va servesc eu
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
si va doresc o zi minuuuuunaaataaaaa!
Carmenco tu cumva te-ai vorbit cu fimiu ieri? Ca asa m-a bombanit si el cand lam pus sa da la masina d tocata alea.... Mamaaaaa ce a zis cu voce tare da ce o fi zis si in gandul lui...... Eiiii si eu daia nu mai pot. wink rade O sa-mi iau si robot dala cand o sa am bucatrie unde sa-l tin . Momentan.... ne adaptam la conditiile pe care le avem wink

Ultima editare efectuata de catre SilviaDumitrescu in Joi 22 Sept 2011, 9:44 am, editata de 1 ori (Motiv : adaugat litere,corectat tex in urma "observatiei")

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de ghita Joi 22 Sept 2011, 8:33 am

Silvioara, multumesc de cafea. Sa stii ca nu esti singura care "este laudata." pentru ceea ce face, mai ales cand cere ajutorul. Eu ieri am dat cu lavabila in dormitor, nu a stat nimeni sa ma ajute, au dat bir cu fugitii si apoi comentau.
O zi buna tuturor. Sa aveti spor la treaba!
ghita
ghita
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 53
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 11/02/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de carmenco Joi 22 Sept 2011, 8:38 am

Buna dimineata, fete!
Sunt chiauna, abia m-am ridicat din pat Smile. Mi-oi mai reveni din starea asta? Cred ca da! Smile
Silvia, nu m-am "corbit" cu fiul tau dar sunt bucuroasa ca a bombanit, pt ca tot rau e spre bine, asa o sa-ti iei robot sigur Smile.
Sa aveti o zi frumoasa!
carmenco
carmenco
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Joi 22 Sept 2011, 9:45 am

carmenco nu mai bine il iei tu pe fimiu? wink

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de carmenco Joi 22 Sept 2011, 9:56 am

Silvia, nu, multumesc! Nu-l cunosc, nu pot sa zic nimic de el. Dar zic altceva: al meu e cel mai bun wink , asa ca, altul nu vreau rade
carmenco
carmenco
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Joi 22 Sept 2011, 10:26 am

Buna dimineata! Eu beau cafea si Maritza spala. S-au strans cam multe si trebuie sa le rezolv. Azi e soare, bate putin vantul, asa ca se vor usca repede-repede.
In rest, mai dau din degete putin, o sa mai ies la cumparaturi mai tarziu... Anost. Nimic interesant. Voi, vad ca aveti chestii mai serioase de facut. Asa ca, spor la treaba, fetelor!
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de vyky2010 Joi 22 Sept 2011, 12:51 pm

PS. Nu stiu daca intereseaza pe cineva, dar daca aveti de facut partaje cu fratii, pe bunuri provenite din mosteniri, dati-i bataie si faceti-le pina la sfirsitul lunii septembrie. De la 1 octombrie intra in vigoare noul cod civil si nu se mai poate partaja nimic fara schita cadastrala. .
Pe 25 octombrie sunt citata sa ma prezint sa impartim niste pamant pe care il mostenim de la parinti(tata fiind decedat de 6 luni)si care se afla in arenda la fermierul din comuna respectiva.Surorile mele au facut demersul necesar inca din luna august.Nu stiu daca se cheama partaj ori succesiune,oare in cazul nostru trebuie facuta schita cadastrala?
Multumesc Cristina!
vyky2010
vyky2010
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 331
Varsta : 78
Localizare : PITESTI
Data de inscriere : 07/06/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de CCristinaC Joi 22 Sept 2011, 1:24 pm

Vyky, pina la 01 octombrie, nu trebuie. Daca reusesti sa scapi pe 25 e foarte bine. Bafta!
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de betymi72 Joi 22 Sept 2011, 1:50 pm

ziua buna la cafea...am venit de la servici si ma duc la loc de dat cu capul...
betymi72
betymi72
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2531
Varsta : 51
Data de inscriere : 16/02/2010

http://picasaweb.google.com/betymi72

Sus In jos

Mesaj Scris de ikuta Joi 22 Sept 2011, 2:06 pm

buna fetelor fac si eu o pauza sa beau o gura de cafea pana atunci Janos termina de spalat si intind si tura asta.Sunt foarte suparata pe mine ca sunt grabita si nu mai sunt asa atenta.Din cauza grabei am scapat in camara din mana punga cu faina de malai .Si abia am terminat de facut curat.Am inceput din nou sa scot de pe ultimele 2 rafturi si de jos sa sterg sa aspir si sa pun apoi totul la locNu mai bine ma plimbam in timpul acesta?Sau citeam ( sa nu mai zic de inodqat) zid Asa-mi trebuie.Poate voi fi mai atenta in viitor.
ikuta
ikuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Joi 22 Sept 2011, 2:45 pm

Mai bine pune-te pe innodat, Ikuta. Te "razbuni" pe noduri, te descarci si te relaxezi.
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Joi 22 Sept 2011, 3:58 pm

Buna,azi am avut iar zi de plimbare am fosr copilot pentru nepoata pana la spitalul de copii sa i se citeasca niste analize.
Apoi i-am facut soacrei placinta de mere la care tot poftea de ceva vreme.
Mi-am rascumparat greseala de a intarzia 1/2 ora aseara.
Am fost la gradinita la sedinta si apoi am mai intarziat 1/2 ora stand de vorba cu o vecina (mama baiatului cu craniul fracturat) si cu viceprimarul,care facea campanie electorala.
Iar la sosire acasa a facut soacra gura ca de ce n-am venit mai devreme. zid zid zid
Ca boceau astia mici dupa mine.

De fapt era alta treaba.Socrul de cand cu internatul prin spitale si-a facut un obicei se baga la culcare foarte devreme si evita pe cat posibil sa mai ste cu cei mici,iar eu i-am dat programul peste cap,a boscorodit-o pe soacra-mea iar ea pe mine. zid
Asa ca azi i-am facut 3 tavi de placinta sa-i treaca.
1 pt mine,1 pt ea iar 1 fifty-fifty nepoata si cumnata.
Ca dee soacra cand face (sau cand da la facut) face pentru toti copiii.

Asa ca va poftesc la placinta calda si pufoasa.

Si o cafea ca si eu beau.

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Joi 22 Sept 2011, 4:02 pm

Si din tava ta ai impartit cu noi love love
Mie aseara copilul imi cerea "madazi" niste triunghiuri din aluat ca gogosile noastre, in plus au cardamon. Dar la gripa mea.....
Buna ziua dupa amiaza!
Cred ca azi ma bag si eu sa fac ceva dulce, aseara au gtit ei pentru mine, azi e randul meu sa ma rascumpar!!!!

Editez sa ma laud!!!!! rade rade
Pentru moment sunt sefa departamentului de statistica, cam de o luna. Cand am venit am gasit o gramada de hartii ce trebuiau tocate la masina speciala, dosare netrimise la arhiva, cutii in mijlocul biroului cu acte, ca la tigani. Am intrat in ele din singurul motiv ca-s alergica la praf, mai ales la praful de pe rafturi. Ce credeti ca fac baietii mei in timp ce eu ma dau pe net???? Reaseaza dosarele in functie de timp, activitate.... rade rade rade I-am dresat bine, nu????

Ultima editare efectuata de catre danniela in Joi 22 Sept 2011, 4:14 pm, editata de 1 ori
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de vyky2010 Joi 22 Sept 2011, 4:11 pm

CCristinaC a scris:Vyky, pina la 01 octombrie, nu trebuie. Daca reusesti sa scapi pe 25 e foarte bine. Bafta!

Multumesc,poate ne ajuta Dumnezeu sa scapam,am impresia ca este tare scump!
vyky2010
vyky2010
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 331
Varsta : 78
Localizare : PITESTI
Data de inscriere : 07/06/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de CCristinaC Joi 22 Sept 2011, 4:53 pm

Vyky, nu vrei sa stii ce inseamna sa faci schita cadastrala la fiecare bucata de 200-300mp teren.
Danniela, felicitari pentru asa dresura. rade
De ieri sint in club cu tine. Sint gripata moarta. Ma doare capul, gitul, nasul si de astazi si urechea sau mai bine zis,de la ureche spre git. Pina acum am luat muuulte pastile: o aspirina si un paracetamol, rade insa ma sperie durerea de la ureche si probabil ajung la farmacie, pina la urma. Of, ca asta imi mai lipsea...
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Joi 22 Sept 2011, 4:57 pm

Magda zi reteta la foaia ta de placinta (te rog wink )
Cristina pentru durerea de ureche incalzeste varful unui cutit, apoi pune 1 picatura de ulei pe el si lasa sa curga in ureche. Mai intai incearca o picatura pe mana pentru a nu fi prea calda sa te arzi in ureche. Aceasta operatie trebuie sa ti-o faca cineva ca imi inchipui ca nu poti sa-ti picuri singura. wink

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Joi 22 Sept 2011, 5:02 pm

500g faina,,3 linguri ulei,1lingurita sare,1 ceasca apa calda,1 prsf de copt amestecat cu faina si 2 pliculete zahar vanilat.
Asta e retata de baza.Eu insa cam pun la ochi totul ca am tavile cam mari.
Cel mai important lucru e ca nu sunt OO in compozitie.
Asa ca e pe placul tau.
Si o faci cum vrei mai subtire sau mai groasa foaia.Eu niciodata nu o fac la fel.

Magda Marin
Ce cos eu
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de CCristinaC Joi 22 Sept 2011, 5:04 pm

Pai nu ma doare in ureche ci pe linga... rade
Iote ce rapida e Magda... rade
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Joi 22 Sept 2011, 5:08 pm

Pai daca sunt calare pe net. rade

Magda Marin
Ce cos eu
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de CCristinaC Joi 22 Sept 2011, 5:13 pm

Si netul tau a halit jeratic???
Plec si eu acasa si o sa trec pe la prietenii mei marmacisti sa vad ce-mi dau pentru ureche. Poate ma trezesc cu vreun oreion. rade
Ne intilnim mai tirziu. kiss
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Joi 22 Sept 2011, 5:16 pm

Fetelor, dar de solutie otica ati auzit? La farmacie. Foarte buna. Durerea "pe langa" poate fi urechea, dar durerea radiaza "pe langa". N-are de unde altundeva sa te doara pe langa ureche.
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Joi 22 Sept 2011, 5:42 pm

Magda multam de reteta. O incerc cat de curand wink
Cristina sanatate . Si tie Daniela. hug
samo.... ete eu nu am auzit pana acum de solutie dasta. Eu in general nu prea am auzit de dastea dale farmaciei wink In afara de antinevralgic albocalmin wink si niscaiva paracetamol... rar mai iau cate ceva de la marmacie Si de acum cred ca nici dastea nu mai iau ca algocalminul nu se mai da fara reteta.... zid iar antinevralgicul..... am luat zilele trecute si am dat 8 lei pe o cutie cu 20 de pastile de-mi venea sa i le bag pe gat farmacistei dar la banii astia.... m-am razgandit wink rade
aa si editez ca tocmai ce mi-a dat un junghi in cot . E al treilea pe ziua de azi. Da exact in cot. Oare de cine ma doare in cot? Nu mai zic niciodata ca ma doare in cot de cineva ca e cam dureros wink rade

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Joi 22 Sept 2011, 6:40 pm

Multumim Silvia, mie mi-a mai trecut un pic, dar eu am avut insomnii azinoapte, abia astept sa vad patul.
Vezi ca intepatura din cot nu e buna, mie mi-au amortit doua degete, cel mic si cel inelar, am crezut ca e de curent, de lovit de...de... pana mi-au mai amortit inca doua, asta in cateva zile. Am stat cam o saptamana asa si apoi m-am dus a doctor, care mi-a spus ca am un nerv nealimentat cauza fiind stresul. Si de unde pornea durerea??? Fix din cot!!! Cand mi-a pus doctoru mana am crezut ca ii dau una de durere. Poate ti se trage de a stresu cu electrica!!!!
Cristina cartofi cruzi rasi daca persista durerea de la ureche spre gat. Urasca gripa! Sanatate multa!
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 30 Înapoi  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB