Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyAstazi la 7:47 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:16 am Scris de vlad_mom

» Mobilier homemade (2)
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Despre noi
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptySam 19 Aug 2023, 12:01 am Scris de Valerica48

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:14 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

» Lectra Modaris
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

Discutii despre revista Burda-4

+61
margot
alinuta96
barbin
otilia gergely
anndrarossu
tinap
Adelle23
pop mihaela
kla78
lucky
anc@
stoy
jessica
IrisT
Andante
oana_007
ancabanu
codryna
bobitica
d_oana
simona28
geany20062006
aidil
kerkyra
mya21_ro
zylv
lacridrumas
camelia-db
mateia
annamaria26985
Karina33
aurelia.c
bibitu
danae
musetel
adriuta
alice07
StMihaela
olympia
tomari
Indra
Panea Laura
elenaveronica
arielas
aurishta
despina13cucli
valentinadof
clodi
violeta25
RalucaS
Uca
Larisa
geo
diada
Gabiuta
Admina
geany
rosita
Miniona
ancuta_ancuta
MagdaMarin
65 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 Empty Re: Discutii despre revista Burda-4

Mesaj Scris de geo Vin 25 Noi 2011, 9:20 am

Ii sun si eu!
geo
geo
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 39
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Discutii despre revista Burda-4 - Pagina 6 Empty Re: Discutii despre revista Burda-4

Mesaj Scris de Admina Vin 25 Noi 2011, 10:44 am

Le puteti trimite si link catre acest subiect, poate vad ca nu suntem doar 2-3 persoane nemultumite. Dar nu cred ca or sa schimbe nimic, decizia poate vine de la conducere editurii sau din Germania, de la Burda direct.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de geo Vin 25 Noi 2011, 10:59 am

Se poate sa vina mai de sus. Cred ca mai bine ar fi sa trimitem mailuri, sa fie totul scris. In caz ca vor sa discute mai departe, mailurile pot fi de ajutor. La mine la servici daca nu e scris, nu exista lol!
geo
geo
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 39
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de musetel Vin 25 Noi 2011, 12:17 pm

Buna treaba cu mailurile, mă alătur şi eu. Dacă e nevoie, direct în engleza dama Că dacă aş şti germană, nu mi-ar mai trebui. Zilele trecute am petrecut câteva ore să îmi traduc cu google translate cursul ilustrat din revistă.
musetel
musetel
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 214
Varsta : 41
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Vin 25 Noi 2011, 1:11 pm

Ok, deci am sunat la numarul din insert, am vorbit cu doamna de la secretariat, nu am trecut mai departe de ea, insa, pot sa va spun ca mi s-a parut foarte receptiva la sesizarea mea. A avut rabdare si interes sa ma asculte, s-a uitat chiar atunci la paginile pe care i le-am indicat, a inteles care era nemultumirea mea si a zis ca va transmite celor care pot rezolva ceva. I-am spus ca nu e prima data cand se intampla ca articolul ala sa ramana netradus si ca e ceva cronic (va amintit de pantalonii aia cu betelia lata, de asta vara, am remarcat acelasi lucru).
I-am zis, ca poate fara sa-si dea seama, redactia a omis de la traducere ceva foarte important din revista, si anume cursul de la Scoala de Croitorie. Si ca publicul care cumpara revista este un public care invata croitoria si e interesat cu deosebire de articolele de genul asta. Cei care nu sunt interesati de ele sunt probabil cei foarte avansati, care nu cumpara revista, oricum. Iar cei care nu sunt interesati de articolele in limba romana, oricum isi descarca revista gratuit de pe siturile rusesti (era la curent cu fenomenul). Asa ca am zis ca hai sa o facem interesanta pentru cei interesati de informatia in romana, si sa o traducem pe toata.
I-am zis de discutiile de pe Forum si ca nu sunt singura nemultumita. Mi-a zis sa le scriem si ca ne incurajeaza sa o facem de fiecare data cand ceva nu e in regula.
Mi-a luat adresa de email si nr de telefon si mi-a zis ca sigur voi avea feedback in legatura cu sesizarea mea.
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Vin 25 Noi 2011, 2:08 pm

Super Rosita, sa speram ca se rezolva ceva. Imi place cum pui problema ( si cum o rezolvi)
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Vin 25 Noi 2011, 4:37 pm

Arielas, ideea e sa ne unim fortele si sa le scriem cat mai multe persoane, ca sa le dam de inteles ca ne intereseaza articolul ala, sau poate si alte articole.
Un pic mai devreme am fost sunata de doamna de la Burda, cu care am vorbit la pranz, si mi-a zis ca a vorbit cu colegii ei si e in masura sa imi spuna ca articolul acela nu face parte din materialul care le este transmis spre traducere de la Burda Germania. Probabil ca Burda Germania il considera echivalent cu celelalte articole din revista, despre designeri locali sau alte evenimente destinate publicului german, si crede ca nu e de interes pentru noi. Sau, cine stie, il considera prea valoros ca le dea voie alor nostri sa il publice pe bani putini. Indemnul ei a fost sa le scriem la redactie, cat mai multi, la adresa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (moderatoarele, sper ca pot sa dau aici adresa lor de email?) poate in felul asta vor putea sa ceara dreptul de a traduce articolul, aratand ca exista interes si cerere pentru el.
Mi-a placut de doamna de la Burda ca chiar a vrut sa ma ajute, a fost o surpriza pentru mine sa dau de o persoana asa de binevoitoare.
Eu le voi scrie in ideea ca e pacat sa lasam sa treaca pe langa noi articolele astea din care putem invata ceva. Chiar ma bate gandul sa scriu si la Burda Gemania, pe situl lor, dar in engleza, sper sa ma bage cineva in seama Smile
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de lacridrumas Vin 25 Noi 2011, 7:08 pm

Fetelor va salut va urmaresc chiar daca nu particip la discutii sunt alaturi de voi alegeti o zi sa trimitem toate in aceasi zi pe mine ma enerveaza ca vinzatorea nu desigileaza revista sa vad modelele pt. ca nu o poate returna sunt cateva care nu le as fi cumparat.Da ti mi voie sa mi cer scuze pt. gafa facuta de fiica mea duminica pe Furnizori de materiale... a intrat fara sa stiu si a facut o remarca dar habar nu avea despre ce e vorba.
lacridrumas
lacridrumas
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 49
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 30/10/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Panea Laura Vin 25 Noi 2011, 8:19 pm

Pai poti sa vezi modelele dinainte, pe situl de Germania. Daca nu ma insel cred ca Rosita a mai postat modele din revistele ce urmau sa apara. Nu stiu daca posteaza si ce marimi vor avea, dar poti sa vezi daca iti place ceva si merita sa o cumperi.
Panea Laura
Panea Laura
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lacridrumas Vin 25 Noi 2011, 8:29 pm

multumesc Laura am net de putina vreme si uit ca l pot folosi de foooooooarte multe ori
lacridrumas
lacridrumas
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 49
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 30/10/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de despina13cucli Vin 25 Noi 2011, 9:51 pm

am cumparat azi revista si am rasfoit-o, la prima vedere sunt multumita de achizitie si deja am in minte cateva proiecte.
despina13cucli
despina13cucli
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 19/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Vin 25 Noi 2011, 10:57 pm

Despina, daca esti utilizatoare de Burda, vezi, te rog, discutia de pe pagina anterioara, poate trimiti si tu un email.
Lacri, nu e necesar sa trimitem mesajul acela toti in aceeasi zi. Important e sa-l trimitem, azi, maine, saptamana viitoare, candva, dar sa vada si ei ca exista interes.
Cred ca e interesant si pentru ei sa primeasca impresii de la clienti Smile
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de zylv Sam 26 Noi 2011, 11:55 pm

azi am cumparat burda,si am dat cu ochii prin insert.m-au socat explicatiile pt confectionarea unei flori,si nu numai.daca un inepator lucreaza ceva dupa instructiunile lor,se lasa de croitorie din start.sunt multe fraze fara sens,care cred eu ca sunt rezultatul traducerii mot-a-mot.ar trebui prelucrata putin,pentru a se face intelesi.
zylv
zylv
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Dum 27 Noi 2011, 5:20 pm

Nu mai stiu cine zicea, probabil Geany, ca si in germana instructiunile sunt la fel de cifrate.
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Dum 27 Noi 2011, 5:30 pm

Am trimis si eu mail la" burdisti" wink ,poate,poate.......
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Dum 27 Noi 2011, 9:11 pm

Si eu am vrut sa trimit acum in weekend, dar am lasat la serviciu revista, si nu stiu care-i nr modelului, care-i pagina, etc ametit
Maine trimit si eu.
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Mier 30 Noi 2011, 7:01 pm

Burda style 1/2012

geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Mier 30 Noi 2011, 7:57 pm

Multumim geany,acest nr mi se pare amuzant.Util?Nu prea!

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mya21_ro Mier 30 Noi 2011, 8:30 pm

voi puteti downlada de pe site? ca eu nu...
mya21_ro
mya21_ro
helper
helper

Numarul mesajelor : 75
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 28/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Mier 30 Noi 2011, 8:32 pm

Ei se lauda cu un stil nou. Apar si ceva costumatii, deoarece in februarie aici va fi Fasching si toata lumea se costumeaza, de la mic la mare.
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de despina13cucli Mar 06 Dec 2011, 11:18 am

multumim Geany!
sigur o voi cumpăra!
despina13cucli
despina13cucli
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 19/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Mar 06 Dec 2011, 6:08 pm

mya21_ro a scris:voi puteti downlada de pe site? ca eu nu...
Eu am reusit, dar trebuie sa te loghezi mai intai!
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Mier 07 Dec 2011, 5:27 pm

Am primit raspuns de la Burda Germania la mailul meu cu rugamintea de a traduce in romana articolul ala cu Scoala de croitorie (daca va amintiti discutia recenta de pe topicul asta):

Dear Mrs. _____,

thank you very much for your mail. We are always very pleased about propositions of our readers how to improve our magazine.

Unfortunately the number of Burda Style magazines we sell in Romania is still too small to translate the issues completely into Romanian.

But we will check if there is a feasible solution in the future, that would be more convenient for you.

Thank you for your understanding and thank you again for your helpful request.

Best regards,

Barbara Förtsch

Eu am mentionat in mesajul meu ca noi nu beneficiem de o revista tradusa in intregime in romana, dar ca speram ca intr-un viitor oarecare o sa putem avea si noi una, si ca pana atunci speram sa avem macar articolul acela tradus. De aceea face ea referire la subiectul cu Burda in romana.
Ma rog, asta e ce am primit, si am vrut sa va arat si voua Smile
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de elenaveronica Joi 08 Dec 2011, 2:39 pm

eu am luat saptamana trecuta revista sunt cateva lucruri care mi-au atras atentia. ma gandeam ca trebuie sa introduca si cateva rochii de ocazie. ce ma nemultumeste insa este faptul ca necesita "valuri" intregi de material , iar eu sunt mai economa din fire. desi un tipar ar trebui sa econimiseasca materialul , uneori mi se pare ca ies mai bine cu propriile mele inventii
elenaveronica
elenaveronica
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 280
Varsta : 41
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 30/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Joi 08 Dec 2011, 3:23 pm

rosita a scris:Am primit raspuns de la Burda Germania la mailul meu cu rugamintea de a traduce in romana articolul ala cu Scoala de croitorie (daca va amintiti discutia recenta de pe topicul asta):
Te-au ginit ca esti mai productiva rade mie nu mi-au raspuns Sad
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB