Discutii despre revista Burda-4
+61
margot
alinuta96
barbin
otilia gergely
anndrarossu
tinap
Adelle23
pop mihaela
kla78
lucky
anc@
stoy
jessica
IrisT
Andante
oana_007
ancabanu
codryna
bobitica
d_oana
simona28
geany20062006
aidil
kerkyra
mya21_ro
zylv
lacridrumas
camelia-db
mateia
annamaria26985
Karina33
aurelia.c
bibitu
danae
musetel
adriuta
alice07
StMihaela
olympia
tomari
Indra
Panea Laura
elenaveronica
arielas
aurishta
despina13cucli
valentinadof
clodi
violeta25
RalucaS
Uca
Larisa
geo
diada
Gabiuta
Admina
geany
rosita
Miniona
ancuta_ancuta
MagdaMarin
65 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Discutii despre revista Burda-4
Buna! eu as vrea sa-mi fac o capa...am gasit una simpluta (asa zice revista
) in nr din august! Am si materialul...poate reusesc s-o fac pana da vremea rece! sper sa pot coase material asa gros cum il am eu, la masina mea (brother LS2125)

buna fetelor,azi mi-am cumparat burda luna septembrie si sunt usor dezamagita pentru ca sunt foarte multe articole din artivanat parca. sincer nu stiu unde ai putea purta asa ceva....voi ce parere aveti? v-am pupat
Miniona- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 35
Localizare : cluj
Data de inscriere : 27/09/2010
Silvia, imi pare rau ca ai luat revista, daca nu-ti plac modelele. Eu am pus un link acum ceva vreme cu preview la toate modelele, poate daca il vedeai n-o mai luai. Eu nu prea ma avant sa cumpar revista pana nu vad preview 
Nici mie nu prea imi place ultimul numar, eu nu l-am luat. Dar depinde, probabil ca sunt si persoane care au gasit-o interesanta

Nici mie nu prea imi place ultimul numar, eu nu l-am luat. Dar depinde, probabil ca sunt si persoane care au gasit-o interesanta

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Eu vazusem previzualizarea on-line si am ramas asa fara interes, insa cand am primit revista am zis ca e interesanta. Informatie si idei creative, modele care m-au si atras, cursul lustrat pentru pantaloni complecsi. Curs ilustrat pentru capa...
Sfatul meu, prelucrati modelele, adapati dupa placerea voastra. De cele mai multe ori un alt material si o croiala mai cambrata face ca modelele din burda sa fie doar statul de inspiratie, imbutatite dupa placerea voatra. Eu fac foarte rar exact acelasi model. Pentru ca nu ma caracterizeaza, dar ma inspira.
Sfatul meu, prelucrati modelele, adapati dupa placerea voastra. De cele mai multe ori un alt material si o croiala mai cambrata face ca modelele din burda sa fie doar statul de inspiratie, imbutatite dupa placerea voatra. Eu fac foarte rar exact acelasi model. Pentru ca nu ma caracterizeaza, dar ma inspira.
Deci da, mie imi place. Daca va zic ca am o fusta si un sacou Trachten mode, deja in garderoba... Sacoul e prea mare, dar daca l-as stramta l-as purta toamna, nu doar la Oktoberfest. 
Vesta mi-ar placea cu niste pantaloni tigareta, cizme de calarie (daca s-or mai purta, daca nu cu o botina cu sireturi, gen ghetuta) si o camasa pe dedesubtul vestei.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Fuste de genul acesta iar sunt frumoase (chiar a pus cineva saptamana trecuta o fusta cu tivul cu cusaturi decorative si v-a placut)
Taior foarte feminin, nu neaparat etno, dupa parerea mea. Merge purtat la o tinuta office, fara probleme.
Capa la fel e destul de versatila, la un aspect vintage-romantic.
Camasa-tunica, purtata cu pantaloni din jerse gros, gen colanti si o curea lata in talie.
Normal, daca ai doar haine moderne, gen mall in garderoba, e mai greu sa integrezi asa piese, dar daca iti plac tinutele romantice, nu e problema. Parca prea am uitat sa fim feminine... Eu nu m-as imbraca cu celelalte modele din revista, cu marea majoritate. Stilul anilor '80, care inca se mai poarta, e oribil...

Vesta mi-ar placea cu niste pantaloni tigareta, cizme de calarie (daca s-or mai purta, daca nu cu o botina cu sireturi, gen ghetuta) si o camasa pe dedesubtul vestei.
Fuste de genul acesta iar sunt frumoase (chiar a pus cineva saptamana trecuta o fusta cu tivul cu cusaturi decorative si v-a placut)
Taior foarte feminin, nu neaparat etno, dupa parerea mea. Merge purtat la o tinuta office, fara probleme.
Capa la fel e destul de versatila, la un aspect vintage-romantic.
Camasa-tunica, purtata cu pantaloni din jerse gros, gen colanti si o curea lata in talie.
Normal, daca ai doar haine moderne, gen mall in garderoba, e mai greu sa integrezi asa piese, dar daca iti plac tinutele romantice, nu e problema. Parca prea am uitat sa fim feminine... Eu nu m-as imbraca cu celelalte modele din revista, cu marea majoritate. Stilul anilor '80, care inca se mai poarta, e oribil...

Admina, daca ai sti ca lucrez la o rochie dintr-o Burda de anul asta, la care partea de deasupra cordonului vine usor bluzata si ma gandeam ca n-am mai purtat rochii sau bluze care sa vina bufante deasupra cordonului, cred ca de prin anii '80, cand erau in mare voga! Deci in curand, sper sa apar in prim plan cu o rochie stil EightiesAdmina a scris: Stilul anilor '80, care inca se mai poarta, e oribil...![]()

rosita- Atotcunoscător
Waw....fuste ca cea pusa de admina lucram pentru Fondul Plastic in anii 70-80 si se vindeau foooooooarte bine.Dar la vremea aceea lucram cam pe sub mana
.Acolo aveau acces numai cei cu patalama de artisti plastici.Le dadeam lor la vanzare.Stiu ca toata bucataria mea era o insiruire de dantele vopsite .

Croiala fustelor sau a rochiilor nu era deosebita.Aplicatiile erau insa nastrusnice.La Burda nu prea aveam acces din pacate.Totul tinea de fantezia fiecaruia.
Scuze de off dar nu m-am putut abtine.Vederea acestor hainute mi-a trezit amintiri frumoase.

Croiala fustelor sau a rochiilor nu era deosebita.Aplicatiile erau insa nastrusnice.La Burda nu prea aveam acces din pacate.Totul tinea de fantezia fiecaruia.
Scuze de off dar nu m-am putut abtine.Vederea acestor hainute mi-a trezit amintiri frumoase.
Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 71
Data de inscriere : 03/02/2010
Eu nu mai cumpar demult revista, dar numarul acesta o sa mi-l iau, tunica si fusta m-au convins!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Si mie imi plac rochitele pentru care ai pus poze
Dar iar cape si in numarul asta, sunt chiar asa in voga capele? Ca le tot vad de cateva numere incoace.

Si mie imi plac rochitele pentru care ai pus poze

Dar iar cape si in numarul asta, sunt chiar asa in voga capele? Ca le tot vad de cateva numere incoace.
rosita- Atotcunoscător
Din toamna-iarna trecuta au aparut cape peste tot. Mie imi plac foarte mult cum arata, dar nu mi se par deloc practice. Eu port gentile numai pe umar, iar cu o capa cred ca trebuie sa o porti pe cot sau in mana. Poate o gentuta mica poate fi purtata si pe dedesubt, dar nu e cazul la mine.
geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 39
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Buna dimi fetele, ma bag si eu in discutie si mie imi plac capele si intr-adevar nu sunt f practice insa daca nu avem o geanta grea se poate purta geanta si la brat. Eu nu stiu de ce, dar nu-mi plac pantalonii largi, ce e drept acum intra in moda mai ales in burda am mai vazut cate un model pe ici pe colo, off si cand ma gandesc ca mai demult cand erau in moda asa-mi placeau
inca imi plac astia forma morcov desi consider ca sunt mai eleganti cei largi.
E dragutza bluzita neagra cu volanase dar fac pariu ca nu are tipar, doar la pantaloni

E dragutza bluzita neagra cu volanase dar fac pariu ca nu are tipar, doar la pantaloni

Larisa- Ucenic
- Numarul mesajelor : 164
Localizare : Satu Mare
Data de inscriere : 02/11/2009
Cred ca e si tipar pentru bluza. Am dat translate la descriere, bineinteles ca nu e ceva coerent, dar spune si de bluza.
Rafinat: Numai pe ecrane luxuriante din satin volane partea lui lucioasă. Curele obligatorii pentru a aduce talie bluza frumoasa. Pantaloni Marlene cu cute evocă picioare interminabile. Purtate cu tocuri inalte ea arata foarte sic.
geo- Maestru
-
Merci mult, atunci daca are explicatie e posibil sa fie si tipar

Larisa- Ucenic
rosita- Atotcunoscător
Rosita, pare a fi un clips pentru hartie, nu?
Probabil are rol de clipsare , scuze cambrare!!!

)

rosita- Atotcunoscător

Deja nu mai trebuie sa ma uit in burda de octombrie la modele, doar tiparele mi le mai trebuie, restul am aici

Larisa- Ucenic
rosita, unde ai gasit pozele?
geo- Maestru
-
rosita- Atotcunoscător
Mersi, nu m-am gandit la asta. Cred ca le generez in Excel sa mearga mai repede

geo- Maestru
-
In poza, ceea ce se vede, nu este a rochiei, ci eu cred ca este din zidul ce e in spate. Doar parerea mea

Ce se vede este dovada ca tiparele lor nu se potrivesc
), mereu sunt prea mari! Desi este tare ciudat sa le fi scapat asa amanunt la procesarea fotografiilor.

Se mai intampla si la ei deoarece am mai vazut si in revista anumite modele care nu aveau tivul facut chiar daca trebuia facut tivul, pantalonii erau prea lungi si erau intorsi, etc. dar nu e eva deranjant, pur si simplu se mai intampla

violeta25- Junior
-
Numarul mesajelor : 325
Varsta : 43
Localizare : navodari
Data de inscriere : 09/11/2009
Am ratat sa cumpar Burda numarul din august, doreste cineva sa il vanda?
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Discutii despre revista Burda-2
» Discutii despre revista Burda-5
» Discutii despre revista Burda-6
» Discutii despre revista Burda
» Discutii despre revista Burda-3
» Discutii despre revista Burda-5
» Discutii despre revista Burda-6
» Discutii despre revista Burda
» Discutii despre revista Burda-3
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti