Rochii,Sarafane-Cap XV
+62
anyrok
tomari
mateia
michelinebeaulieu
elenaveronica
Adela Ispas
kabunta
anc@
mariucamariuca
cristinaalina
despina13cucli
violetas
danabarbu2007
danae
zsofia
Panea Laura
ellybijoux
zahariaelouise
zylv
ChrisReeana
Rall_baby
aurelia.c
geo
Larisa
Camy
firicel
clodi
CCristinaC
annamaria26985
Admina
Clio_Ela
Lucia Ro
violeta25
dienutzababy
diada
daniela60
stoy
ismi3ismi
AnnieW
amnro
MihaelaT
Anusca
bobitica
ancuta_ancuta
PAULA CONSTANTIN
Marry
Motzu
Uca
emmancita
ancush
musetel
Chirrox13
corina corina
Karina33
alinutza_andrei08
ema
geany
aurishta
valentinadof
arielas
rosita
MagdaMarin
66 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Rochii,Sarafane-Cap XV
Foarte frumoasa rochita si iti sta foarte bine. Si eu mi-am facut doar 2 rochite vara asta, dar m-am simtit excelent cu ele. A fost si materialul bun si croiala plus satisfactia ca le-am facut eu.
Rosita, inca o data e super, super materialul. S-o porti cu placere. Fa-ti si o camasa , ceva de toamna.
Rosita, inca o data e super, super materialul. S-o porti cu placere. Fa-ti si o camasa , ceva de toamna.
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Rosita e foarte frumoasa rochia si finisata minunat. Bie-ul ti-a iesit perfect.
Asa stil '80 imi place si mie, eu vorbeam de aiurelile din Burda de luna aceasta, pe care le prezinta duduia aia cu fata de copil (cred ca sunt color blocking mai mult decat '80); oricum sunt aiurite multe din ultimul an...
Aurishta, vorba Clio_Elei...
Iti sta foarte bine, e foarte comoda rochia si imi place croiala.

Aurishta, vorba Clio_Elei...

aurishta si frumoasa si supla si tare harnicuta. Felicitari iti vine tare bine rochia

annamaria26985- Senior
-
Numarul mesajelor : 743
Varsta : 37
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/03/2011
Arielas mai am o bucata de material, dar cred ca imi fac o fusta vara viitoare. Pentru o camasa mi se par cam late dungile, parerea mea 
Admina, merci

Admina, merci

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Fetelor, multumesc din inima pentru aprecieri!

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
nu indraznesc sa postez rochita la subiectul celalalt cu rochii de seara....
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
o rochita din material de la Camy
facuta de mine, se lucreaza tare usor materialul, impactul vizual e super, volanele sunt atat de frumoase
imi pare rau ca deocamdata nu am poze mai bune pentru ca nu vrea sa recunoasca un usb calculatorul, usb care e cititorul de card......
o rochita din material de la Camy

imi pare rau ca deocamdata nu am poze mai bune pentru ca nu vrea sa recunoasca un usb calculatorul, usb care e cititorul de card......
ancush- Junior
- Numarul mesajelor : 485
Localizare : cluj
Data de inscriere : 30/11/2009
Ancush, este foarte frumoasa rochita, si de ce n-ai curaj sa o postezi la rochii de seara, daca tu o consideri de seara?
Chiar dau volanasele un efect special. Bravo!
Chiar dau volanasele un efect special. Bravo!
mi-am facut-o pentru o nunta.....pai la ce minunatii prezinta expertele eu nu indraznesc sa apar acolo decat cu gura cascata
ancush- Junior
...si tu gandesti pozitiv?!
Eu cred ca rochie de seara se numeste rochia care o imbracam la un eveniment special, unde putem sclipici mai mult sau mai putin. Deci, eu o vad la acel capitol chiar potrivita.

Eu cred ca rochie de seara se numeste rochia care o imbracam la un eveniment special, unde putem sclipici mai mult sau mai putin. Deci, eu o vad la acel capitol chiar potrivita.
Ancush, iti vine frumos rochia! Din ce ai facut bretelele, sau cum le-ai stabilizat ca sa nu se intinda? Din cate stiu, materialul cu volane e elastic, banuiesc ca ai folosit altceva?
rosita- Atotcunoscător
da, intr-adevar materialul volanat e elastic, dar se coase fara probleme, nu a sarit deloc pasul
cu bretelutele e o poveste, pe sub am o dublura elastica... de la o alta rochita ce nu o mai am, insa dublura i-am pastrat-o
mai am una pastrata bej...cu siguranta va aparea ocazia sa o folosesc si pe aceea...asta e din seria nimic nu se arunca, totul se refoloseste
o sa imbunatatesc putin bretelutele cu un mic volanas care sa urce putin pe breteluta
cu bretelutele e o poveste, pe sub am o dublura elastica... de la o alta rochita ce nu o mai am, insa dublura i-am pastrat-o

o sa imbunatatesc putin bretelutele cu un mic volanas care sa urce putin pe breteluta
ancush- Junior
Felicitari fetelor, numai frumuseti

dienutzababy- Senior
-
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 35
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010
Rosita, Ancush, Aurishta
pentru rochiile facute! Imi plac, se aseaza bine pe voi! Sa mai faceti chiar daca vine toamna, puteti inca sa le purtati cu sacouri deasupra.
Pentru concedii tarzii (le invidiez, eu parca am fost acum un an in concediu
) am mai lucrat niste rochii.
Din ceva tricot si ata elastica o rochie simpla si comoda. Am uitat sa-i pozez si cordonul.
Din voal verzui dublat cu voal galben am facut o rochie super-larga si vesela. Pentru ca era prea tipator galbenul din bentita am aplicat o fasie (ce-am scurtat la tiv) incretita peste.
Si inca o rochie cu ata elastica dintr-un voal cu bordura luat de la kil. Captusita este cu acelasi material.
Dintr-un poplin luat de la Camy am facut o rochie simpla, comoda si racoroasa. Are o taietura ca o platca deasupra pieptului pentru o mai buna ajustare volumetrica.
Si-o rochita de plaja/casa din bumbac cu elastan:

Pentru concedii tarzii (le invidiez, eu parca am fost acum un an in concediu

Din ceva tricot si ata elastica o rochie simpla si comoda. Am uitat sa-i pozez si cordonul.
Din voal verzui dublat cu voal galben am facut o rochie super-larga si vesela. Pentru ca era prea tipator galbenul din bentita am aplicat o fasie (ce-am scurtat la tiv) incretita peste.
Si inca o rochie cu ata elastica dintr-un voal cu bordura luat de la kil. Captusita este cu acelasi material.
Dintr-un poplin luat de la Camy am facut o rochie simpla, comoda si racoroasa. Are o taietura ca o platca deasupra pieptului pentru o mai buna ajustare volumetrica.
Si-o rochita de plaja/casa din bumbac cu elastan:
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Ce faine sunt... iar nu am cuvinte, nu-mi vin.....

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Karina, lucrezi tare tare frumos! Multumesc ca iti faci timp sa ne arati, modelel sunt foarte frumoase!
Multumesc!
Clodi tu ce-ti mai lucrezi frumos? Mi-a placut unul din tricourile tale cu rosu si cred ca o sa preiau partial ideea, asa ca te astept cu noi modele diverse ca sa ma mai inspir si eu!
Clodi tu ce-ti mai lucrezi frumos? Mi-a placut unul din tricourile tale cu rosu si cred ca o sa preiau partial ideea, asa ca te astept cu noi modele diverse ca sa ma mai inspir si eu!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Aurishta,superba rochita si-ti vine foarte bine!
Ancush,rochita ta e foarte eleganta si iti vine foarte bine!Si eu ii vad locul la rochii pentru ocazii speciale!
Rosita,rochita ta m-a fascinat !Este deosebita iar materialul este foarte potrivit pentru acest model!
Karina,tu esti o mare creatoare!totul la tine este perfect!
Felicitari tuturor!
Ancush,rochita ta e foarte eleganta si iti vine foarte bine!Si eu ii vad locul la rochii pentru ocazii speciale!
Rosita,rochita ta m-a fascinat !Este deosebita iar materialul este foarte potrivit pentru acest model!
Karina,tu esti o mare creatoare!totul la tine este perfect!
Felicitari tuturor!

Tare frumoase sunt rochitele Karina

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
multumesc Firicel, poate voi pune acolo poza cu ea imbracata si cu o calitate mai buna a pozei, azi e nunta deci o voi imbraca
ancush- Junior
ANCUSH foarte draguta rochita si ce repede ai facut-o,merge foarte bine de nunta ,a predominat negrul la nunta care am fost eu ,iar nasa a avut chiar o rochie facuta din acest material,i-a stat foarte bn.
KARINA toate ca la mama lor,le=-am comentat pe fiecare in parte la telefon
,frumos,frumos,frumos.
o rochita simpla din licra
o salopeta cu pantalon scurt ptr plaja.am purtat-o si raspurtat-o
KARINA toate ca la mama lor,le=-am comentat pe fiecare in parte la telefon

o rochita simpla din licra
o salopeta cu pantalon scurt ptr plaja.am purtat-o si raspurtat-o

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Sunt foarte frumoase Camy si iti stau turnate
,dar si sandalutele asa-mi plac

Larisa- Ucenic
- Numarul mesajelor : 164
Localizare : Satu Mare
Data de inscriere : 02/11/2009
Asa, Camy, cu tinutele astea sigur mai sta vara pe-aici! Foarte frumos 

rosita- Atotcunoscător
Imi plac si mie sandalele, si salopeta foarte mult. Nu zic ca prima rochita nu e faina 
Eu lucrez de doua saptamani la o rochie din voal si m-am cam plictisit de ea. S-ar putea sa o termin azi. Am luat o pauza sambata si mi-am facut o rochie pentru vacanta tarzie care va incepe joi. Initial am vrut sa fac partea de sus ca un tricou cu manecile cazute. Dar am renuntat repede la idee, pentru ca sigur va fi nevoie sa alaptez in plimbarile lungi ce le voi face prin Barcelona
.
Am gasit materialul acum vreo doua saptamani si m-am gandit ca e perfect pentru o rochie de genul asta. Latimea e de 1,5m, asa ca am luat doar un metru. Partea de jos este taiata pe firul de batatura, pentru a pune in evidenta dungile. La bust am vrut sa fie mai elastic, dar nu mi-a placut ideea de dungi verticale pe piept, asa ca am taiat pe bie. Snurul l-am facut dintr-un bumbac subtire, pentru ca nu mi-a mai ramas destul material din cel cu dungi sa pot taia pe fir drept. Iar pe bie ar fi fost prea elastic si probabil s-ar fi lasat. A fost o idee foarte buna, pentru ca nici nu aluneca materialul rochiei pe snur, sta cat de cret vreau eu. Cand credeam ca am terminat, am probat-o si atarna destul de rau, asa ca i-am pus si un elastic tare sub bust. Ieri am purtat-o si inca se mai lasa putin, cred ca o sa-i pun elastic cu silicon la spate.
Problema: Ma tine la mers, pentru ca largimea este de numai un metru. Ma gandeam sa ii fac niste crapaturi pe laterale, pana la genunchi, dar fiind materialul taiat pe batatura, se va rula. Aveti voi alte idei? Mersi!

Eu lucrez de doua saptamani la o rochie din voal si m-am cam plictisit de ea. S-ar putea sa o termin azi. Am luat o pauza sambata si mi-am facut o rochie pentru vacanta tarzie care va incepe joi. Initial am vrut sa fac partea de sus ca un tricou cu manecile cazute. Dar am renuntat repede la idee, pentru ca sigur va fi nevoie sa alaptez in plimbarile lungi ce le voi face prin Barcelona

Am gasit materialul acum vreo doua saptamani si m-am gandit ca e perfect pentru o rochie de genul asta. Latimea e de 1,5m, asa ca am luat doar un metru. Partea de jos este taiata pe firul de batatura, pentru a pune in evidenta dungile. La bust am vrut sa fie mai elastic, dar nu mi-a placut ideea de dungi verticale pe piept, asa ca am taiat pe bie. Snurul l-am facut dintr-un bumbac subtire, pentru ca nu mi-a mai ramas destul material din cel cu dungi sa pot taia pe fir drept. Iar pe bie ar fi fost prea elastic si probabil s-ar fi lasat. A fost o idee foarte buna, pentru ca nici nu aluneca materialul rochiei pe snur, sta cat de cret vreau eu. Cand credeam ca am terminat, am probat-o si atarna destul de rau, asa ca i-am pus si un elastic tare sub bust. Ieri am purtat-o si inca se mai lasa putin, cred ca o sa-i pun elastic cu silicon la spate.
Problema: Ma tine la mers, pentru ca largimea este de numai un metru. Ma gandeam sa ii fac niste crapaturi pe laterale, pana la genunchi, dar fiind materialul taiat pe batatura, se va rula. Aveti voi alte idei? Mersi!
geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 38
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
geo, daca te incurca la mers, fa-o scurta iar din ce ramane mai ai o fusta :P Parerea mea 
In rest, foarte frumos materialul, perfect pt vacanta, cum ziceai... Distractie placuta prin Barcelona, e un oras foarte frumos...

In rest, foarte frumos materialul, perfect pt vacanta, cum ziceai... Distractie placuta prin Barcelona, e un oras foarte frumos...
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» Rochii,sarafane-cap XII
» Rochii,Sarafane-Cap XVII
» Rochii, sarafane-cap.VI
» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XVII
» Rochii, sarafane-cap.VI
» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)