Rochii,Sarafane-Cap XV
+62
anyrok
tomari
mateia
michelinebeaulieu
elenaveronica
Adela Ispas
kabunta
anc@
mariucamariuca
cristinaalina
despina13cucli
violetas
danabarbu2007
danae
zsofia
Panea Laura
ellybijoux
zahariaelouise
zylv
ChrisReeana
Rall_baby
aurelia.c
geo
Larisa
Camy
firicel
clodi
CCristinaC
annamaria26985
Admina
Clio_Ela
Lucia Ro
violeta25
dienutzababy
diada
daniela60
stoy
ismi3ismi
AnnieW
amnro
MihaelaT
Anusca
bobitica
ancuta_ancuta
PAULA CONSTANTIN
Marry
Motzu
Uca
emmancita
ancush
musetel
Chirrox13
corina corina
Karina33
alinutza_andrei08
ema
geany
aurishta
valentinadof
arielas
rosita
MagdaMarin
66 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Rochii,Sarafane-Cap XV
multumesc de aprecieri
uca mersi de linkurile cu atasarea corecta a fermoarului

uca mersi de linkurile cu atasarea corecta a fermoarului

ancush- Junior
- Numarul mesajelor : 485
Localizare : cluj
Data de inscriere : 30/11/2009
Azi am facut si eu o rochita simpla, am lucrat-o cu drag ca e un material placut. Are fermoar ascuns pe mijlocul spatelui si doar cate doua pense pe fata si spate.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
I-am facut si un bolero negru, dar in poze arata..dezastru
Sper sa-i fac fetei si o poza cu rochita si boleroul imbracate ca arata altfel decat asa...
I-am facut si un bolero negru, dar in poze arata..dezastru

Sper sa-i fac fetei si o poza cu rochita si boleroul imbracate ca arata altfel decat asa...
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
E frumoasa rochia si culoare e pe gustul meu

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Ancush arata bine sarafanul tau 'de facut mana'.
Incearca sa cumperi niste reviste Burda ca-n ele sunt destule explicatii de coasere si chiar cursuri ilustrate bine facute. Asa se invata cel mai bine, din greselile proprii
Cand speli sarafanul pune-i ceva mai mult balsam ca se mai inmoaie lana si nu se mai tine sifonatul, adica se netezeste mai usor cand te ridici...
Incearca sa cumperi niste reviste Burda ca-n ele sunt destule explicatii de coasere si chiar cursuri ilustrate bine facute. Asa se invata cel mai bine, din greselile proprii

Cand speli sarafanul pune-i ceva mai mult balsam ca se mai inmoaie lana si nu se mai tine sifonatul, adica se netezeste mai usor cand te ridici...
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Te-ai descurcat bine pentru inceput Ancush.
emmancita e faina rochita, sa ne-o arati si imbracata sa vedem cum se aseaza gulerul
emmancita e faina rochita, sa ne-o arati si imbracata sa vedem cum se aseaza gulerul

Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 47
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
mi-ar placea sa fiu o musca si sa stau la tine cand lucreziKarina33 a scris:Ancush arata bine sarafanul tau 'de facut mana'.
Incearca sa cumperi niste reviste Burda ca-n ele sunt destule explicatii de coasere si chiar cursuri ilustrate bine facute. Asa se invata cel mai bine, din greselile proprii![]()

mersi

Ema si mie imi place tare mult culoarea si modelul rochitei

ancush- Junior
Arielas,Ema rochite dragute,culori placute
Anuchusfelicitari ptr reusita si spor la

Anuchusfelicitari ptr reusita si spor la

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Ancush iti sta foarte frumos cu salafanul si culoarea te avantajaza in a asota-o cu orice culoare, felicitari
Emmancita eleganta si simpla rochita ta, sa o porti sanatoasa, felicitari
Emmancita eleganta si simpla rochita ta, sa o porti sanatoasa, felicitari
PAULA CONSTANTIN- Junior
-
Numarul mesajelor : 343
Varsta : 38
Localizare : PRAHOVA
Data de inscriere : 25/03/2010
Multumesc de aprecieri,
, rochita nu e pt mine, daca vine azi fata sa o ia ii fac si o poza. Culoarea imi place si mie mult.
Motzu, gulerul se poate aseza si altfel decat e in poza , dar asa am calcat eu marginea de sus ...( acum vad ca se vede si poza baiatului meu in vitrina din spate!!!)
Editez, ca aseara a venit fata si i-am facut poza in graba, vad ca nu i.am asezat gulerul...

Motzu, gulerul se poate aseza si altfel decat e in poza , dar asa am calcat eu marginea de sus ...( acum vad ca se vede si poza baiatului meu in vitrina din spate!!!)
Editez, ca aseara a venit fata si i-am facut poza in graba, vad ca nu i.am asezat gulerul...
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Buna ziua!
Recunosc, n-am mai avut vreme nici sa-mi beau ceaiul....dar tot mai aruncam cate un ochi pe-aici, la voi!
Imi place mult rochita cusuta de tine Ancush! cred ca as putea si eu imbraca asa ceva!
Am admirat si rochita Emmancitei, tare mi-as dori sa ajung la talia care sa-mi permita si mie sa port ceva gen! Culoarea imi place mult!
Eu m-am chinuit un pic, toata vara am cautat tipar pt rochia ce mi-o doream din materialul asta, n-am gasit deloc ce era in capul meu asa ca m-am pus pe treaba cu un maieut si-o fusta care-mi plac din garderoba mea...si mi-am taiat materialul! am stat cu mare teama ...ca trebuia sa iasa o rochita totusi! si iata ce-a iesit! eu sunt tare multumita de rezultat, se aseaza cat de cat ok pe sunculitele mele...bratele si spatele le voi acoperi cu un bolero (ca nu-s de aratat dar am facut poza fara, pentru a se vedea rochita); pe spate nu ma-ntrebati cum e...nu imi iese deloc tivul ala...daca aveti ceva sfaturi, le astept cu drag!
Recunosc, n-am mai avut vreme nici sa-mi beau ceaiul....dar tot mai aruncam cate un ochi pe-aici, la voi!
Imi place mult rochita cusuta de tine Ancush! cred ca as putea si eu imbraca asa ceva!

Am admirat si rochita Emmancitei, tare mi-as dori sa ajung la talia care sa-mi permita si mie sa port ceva gen! Culoarea imi place mult!

Eu m-am chinuit un pic, toata vara am cautat tipar pt rochia ce mi-o doream din materialul asta, n-am gasit deloc ce era in capul meu asa ca m-am pus pe treaba cu un maieut si-o fusta care-mi plac din garderoba mea...si mi-am taiat materialul! am stat cu mare teama ...ca trebuia sa iasa o rochita totusi! si iata ce-a iesit! eu sunt tare multumita de rezultat, se aseaza cat de cat ok pe sunculitele mele...bratele si spatele le voi acoperi cu un bolero (ca nu-s de aratat dar am facut poza fara, pentru a se vedea rochita); pe spate nu ma-ntrebati cum e...nu imi iese deloc tivul ala...daca aveti ceva sfaturi, le astept cu drag!
marry, paula, ancuta multumesc de aprecieri
ancuta ce a iesit arata foarte bine, sa o porti cu placere si lasa complexele acasa, simte-te bine in pielea ta si fii mandra de creatia ta (atat rochita cat si scumpetea ce o ai in brate)

ancuta ce a iesit arata foarte bine, sa o porti cu placere si lasa complexele acasa, simte-te bine in pielea ta si fii mandra de creatia ta (atat rochita cat si scumpetea ce o ai in brate)
ancush- Junior
Ieri am lucrat un material pe care il aveam deja de ceva vreme si care nu-mi placuse deloc; pana ieri cand... dupa ce l-am spalat si calcat mi-a placut foarte mult. O rochita, decizie de moment, manecutele preferate
danteluta pe linia taliei si elastic decorativ (multumesc Admina). Simplu, lejer si un material cu atingere foarte usoara. Materialul: jerse de viscoza si bumbac.

iti vine tare bine rochita ta, detaliile albe ii dau eleganta rafinata, felicitari!
ancush- Junior
o,si mie imi place mult rochita ,e eleganta si te prinde bine de tot!felicitari geany!
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Geany felicitari pentru rochita si top.Amandoua ti-au iesit bine tare si au un aer romantic.Cum e facuta maneca ta preferata?Doua bucati unite de cusatura de imbinare cu bluza sau e taiata maneca pana la un anumit punct?Spor la lucru si o seara placuta!
bobitica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 206
Varsta : 47
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/11/2009
Waw...
...eleganta, superba...si rochia si ....purtatoarea

Ultima editare efectuata de catre Chirrox13 in Dum 21 Aug 2011, 10:37 pm, editata de 1 ori
Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
bobitica, maneca este croita din doua bucati cu prelungirea snurului fiecare, la partea umarului sunt amandoua prinse una de cealalta cam 2-3 cm. Multumesc!
Roxana... ma faci sa rosesc
Multumesc!
Asta imi place si mie in mod special, simpla si totusi are ceva care-o scoate din anonimat
Roxana... ma faci sa rosesc

Asta imi place si mie in mod special, simpla si totusi are ceva care-o scoate din anonimat

Geany, este splendida si iti vine excelent!
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Geany superba rochitza....simpla, eleganta, sexy si cu bun gust, sa o porti sanatoasa, fericita si iubita
Anusca- Ucenic
- Numarul mesajelor : 102
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 05/05/2010
geany, e super rochita. frumoasa si foarte foarte eleganta. felicitari si s-o porti sanatoasa!
Imi place si mie si ma bucur ca va place si voua.
Va multumesc foarte mult pentru complimente!
Va multumesc foarte mult pentru complimente!

M-am reinscris si eu pe forum si postez creatia mea de acu doua saptamani (am mai progresat de anul trecut, de cand intrebam cum e cu paspoalul):
Partea de sus e cu pense curbe (princess seams), pe care nu le-am prea nimerit cand am modificat tiparul (care avea pense drepte pe umeri, mai bine il lasam asa) si partea de jos e un clos. Rochitza e din bumbac si captusita cu bumbac alb subtire, ca altfel era prea transparenta. Nu i-am pus fermoar, ca n-am avut, asa ca e mai larguta in talie, ca sa treaca peste piept (si fotograful nu mi-a spus in ce hal atarna "talia" peste cordon).
Important e ca se invarteeeee:
Partea de sus e cu pense curbe (princess seams), pe care nu le-am prea nimerit cand am modificat tiparul (care avea pense drepte pe umeri, mai bine il lasam asa) si partea de jos e un clos. Rochitza e din bumbac si captusita cu bumbac alb subtire, ca altfel era prea transparenta. Nu i-am pus fermoar, ca n-am avut, asa ca e mai larguta in talie, ca sa treaca peste piept (si fotograful nu mi-a spus in ce hal atarna "talia" peste cordon).
Important e ca se invarteeeee:
AnnieW- helper
- Numarul mesajelor : 77
Localizare : Mountains
Data de inscriere : 14/07/2011
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Rochii,sarafane-cap XII
» Rochii,Sarafane-Cap XVII
» Rochii, sarafane-cap.VI
» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
» Rochii,Sarafane-Cap XVII
» Rochii, sarafane-cap.VI
» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XIV
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)