Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Puzzle-ul - pasiunea mea
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyAstazi la 8:02 am Scris de LRodica

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyAstazi la 7:57 am Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9)

+62
EuIrinuca
denis21
Uca
mishou
letho
liavas
fizicuta
CCristinaC
myky7robc
geo
symos
dienutzababy
MihaelaT
cozma felicia
mariaz_09
europolis
daniela60
kmn
Admina
emy9002
mykya
geany
mihatm80
emmancita
Ioana Stanciu
cld
rucsy
stoy
Ana Maria
ikuta
teisoara
romaya
samo99ro
adelina24
ema
Marry
SilviaDumitrescu
Eva
corina corina
danadea
veronica.l
mihaelavama
dorinamisov
dana_22
firicel
valentyna_sweetly
anamaria79"
valentinadof
ancush
violetas
claudiana
Giobsy
iuliana72
bluetteblue
dorina64
cocav
Octa75
Anuk
crina68
danniela
carmenco
sunflowers
66 participanți

Pagina 3 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 Empty Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9)

Mesaj Scris de crina68 Joi 11 Aug 2011, 10:47 am

Danutzule asa gandesc si eu.....cu cat firul e mai subtire cu atat dantela e mai valoroasa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].Eu sunt in vacanta acum,dar cand incepe scoala nu am timp nici sa respir, casa,copilul si sotul mananca tot timpul!

If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide. – Mohandas Gandhi
crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011

Sus In jos

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 3 Empty Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9)

Mesaj Scris de veronica.l Joi 11 Aug 2011, 3:13 pm

SilviaDumitrescu a scris:
veronica nu ai cumva o eticheta a firului din care ai lucrat topul? Sau un nume wink Interesant ca spui fir macrame dar este in degrade. Pe la mine nu am vazut asa ceva si imi place La mine macrameul este in vre-o 3 nuante de bej wink

mersi mult fetelor pentu complimente... Embarassed

maioul l-am lucrat anul trecut si din pacate nu am pastrat eticheta, daca nu ma gresesc este macrame si se numeste ,,Maxille" si este importat din ucraina, nu pot sa spun cu siguranta, ma scuzati.

danadea am sa caut schema si am s-o postez putin mai tirziu, trebuie sa fie in arhiva mea pe undeva wink

Eva, daca treci prin Chisinau, intra in centul comercial ,,Gemeni'' la etajul 3, vei nimeri in lumea firelor, dantelutelor, mergelutelor si multor maruntisuri. eu cu greu ma despart cu acel loc.
P.S. ia mai multi bani, cu siguranta ii vei cheltui pe toti.
veronica.l
veronica.l
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 67
Varsta : 33
Localizare : R. Moldova Strășeni
Data de inscriere : 22/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Eva Vin 12 Aug 2011, 12:44 pm

Veronica, iti multumesc de info. Sigur trec prin Chisinau! Abia astept! cheers
Silvia, si eu spun macrame la firele gen Flavia, Romana Smile , cred ca ceva de genul asta a folosit si Veronica!
Eva
Eva
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Vin 12 Aug 2011, 1:11 pm

Eva e posibil si ce spui tu numai ca la Ploiasca la mine nici Flavia nu am gasit degrade. Degrade am gasit doar niste bobinele mici de 50 gr cred cu un fir subtirel, cred ca ....1/2 din grosimea firului Flavia si parca am dat 2 lei pe bobinel. (destul de scumput mi s-a parut)

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Eva Vin 12 Aug 2011, 11:51 pm

Cred ca nici nu exista Flavia degrade!
Eva
Eva
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Sam 13 Aug 2011, 3:09 pm

SilviaDumitrescu a scris:Eva e posibil si ce spui tu numai ca la Ploiasca la mine nici Flavia nu am gasit degrade. Degrade am gasit doar niste bobinele mici de 50 gr cred cu un fir subtirel, cred ca ....1/2 din grosimea firului Flavia si parca am dat 2 lei pe bobinel. (destul de scumput mi s-a parut)

Silvia, cauta fir Puppet Eldorado de la Coats, nr. 10. E mai subtirel decat Flavia, se lucreaza foarte bine si are degrade.
Uite doua probe: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Sam 13 Aug 2011, 3:23 pm

Samo multumesc! Cautat pe net, vazut, studiat, placut, acum.... urmeaza sa caut in mercerii sau sa ii arat patroanei de mercerie care e prietena cu 90 % din cumparatori sa ia aminte si sa aduca la vanzare wink . Mai am o intrebare: bobinelul este din acela mic din cate am inteles eu la o privire pe net. Am dreptate?

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Sam 13 Aug 2011, 3:54 pm

Are 50 g. - 265m. Are nr. 6 - 175m; 10 - 265m; 12 - 285m si nr. 16 - 385m.
Si nu arata chiar mic: cam 8cm inaltime.

Ultima editare efectuata de catre samo99ro in Sam 13 Aug 2011, 3:56 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare text)
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Sam 13 Aug 2011, 11:19 pm

Silviutzaaaaaaaaaa,spune-mi repede,te rooggggggggg ,pe ce adresa de net vazusi ce vazusi?????

If I had no sense of humor, I would long ago have committed suicide. – Mohandas Gandhi
crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Sam 13 Aug 2011, 11:52 pm

crinaaaa aaaaa la mare incercare pa pui wink
i-am dat lu tataie gogle sa caute imagini cu Puppet Eldorado asta si am intrat pe o adesa care dada dintr-o poza
hai ca te-am lamuri bustean rade rade
hai ca am repetat miscarea. Ia de aci

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Dum 14 Aug 2011, 12:17 am

Sa traiesti si multzam!
Ma gandeam ca ai gasit "derect" sursa romaneasca, iar noi doar sa dam comanda!Pomanagioaica mai sunt!!! Smile

crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Dum 14 Aug 2011, 10:38 am

Si, ca sa completez datele, la mine la mercerie (care e destul de scumpa) costa 12 lei/ghem. Dar e tare frumos. Trebuie sa ma duc luni ca mi-a promis ca-mi aduce negru, sa fac niste manusi fara degete.
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Dum 14 Aug 2011, 10:43 am

crinaaa ete sursa romaneasca - Samo wink rade

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Dum 14 Aug 2011, 10:47 am

Pai, daca stiu, stiu si va spun si voua, ca sa nu umblati toate dupa aceeasi chestie. Daca nu stiu, tac. wink
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Dum 14 Aug 2011, 4:59 pm

Asa sa faci Samo!!!!! Sa ne spui si noua!!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de romaya Lun 15 Aug 2011, 4:23 pm

Buna albinutelor vesele kiss gata targul ,impresii la sectiunea in cauza ..doar ceva poze cu ce-am terminat intretimp Smile
O bluzita alba cu care m-a dat gata banateanca noastra pe care o pupi si o vesta unicat ..na .. din plasa pe care am cusut apoi cele ce vedeti

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
romaya
romaya
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1381
Varsta : 65
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/06/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de teisoara Lun 15 Aug 2011, 4:32 pm

Da........si eu care am ramas ca la dentist !Asa frumoase si originale cum sunt nu puteau sa iasa decat din niste maini pricepute ca ale tale Flowers
teisoara
teisoara
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 944
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 22/07/2009

http://2mainipricepute.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Lun 15 Aug 2011, 4:59 pm

Foarte frumoase, Romaya! Ca de obicei, dealtfel.
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ikuta Lun 15 Aug 2011, 5:35 pm

si rochia neagra cu bej unde-i?
EDIT imi cer scuze, am vazut si rochia.De adormita ce eram nu am observat la ce sectiune sunt kiss
ikuta
ikuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2183
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Ana Maria Lun 15 Aug 2011, 5:53 pm

Ca si la flori si la celelalte, comentariile sunt de prisos, superb ca de fiecare data!
primul Flowers
Ana Maria
Ana Maria
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 514
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/07/2009

http://www.firetricotat.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Lun 15 Aug 2011, 6:58 pm

Romaya,ma ucizi lent si cu suferinta!!!1Cand ma gandesc ca ajung si eu mai aproape de voi,mai lichidati razand cu alte performante.....Felicitari!

PS
Unde-i targu?
Si pe bluza alba ce numar este scris pe eticheta verde????? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de romaya Lun 15 Aug 2011, 7:11 pm

Urzicatoo , lasa modestia..ca ti-am vazut boleroul hug felicitari ,asta da dantela !

Targul a fost la Cluj..si ..pe verde scrie 160.. kiss
romaya
romaya
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de crina68 Lun 15 Aug 2011, 7:14 pm

Saru-manusitele, Maestro!
Ce mi-ai ridicat moraluuuuu!
Da ,domle, atata face munca asta,pe care noi "o prestam" cu multa placere!
Imi place mult si imaginatia ta,un punct in plus de apreciat! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

crina68
crina68
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de cocav Lun 15 Aug 2011, 8:43 pm

Romaya bluzele sunt superbe , felicitari ! Spor la lucru si la vanzare !
cocav
cocav
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 229
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 28/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de romaya Mar 16 Aug 2011, 2:40 pm

Va mai amintiti de jacheta mea irlandezo- flowers-powers ..? Ei bine, manecile le-am facut contratimp ,abia am reusit sa le inseilez pe ultima suta de metri inainte de concurs wink asa ca aveam de gand sa le refac ,dar.. am ajustat-o nitel si am transformat-o in vesta Smile asta a iesit ..

Si alte poze cu noutatile de mai sus :

kiss
romaya
romaya
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB