Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9)

+62
EuIrinuca
denis21
Uca
mishou
letho
liavas
fizicuta
CCristinaC
myky7robc
geo
symos
dienutzababy
MihaelaT
cozma felicia
mariaz_09
europolis
daniela60
kmn
Admina
emy9002
mykya
geany
mihatm80
emmancita
Ioana Stanciu
cld
rucsy
stoy
Ana Maria
ikuta
teisoara
romaya
samo99ro
adelina24
ema
Marry
SilviaDumitrescu
Eva
corina corina
danadea
veronica.l
mihaelavama
dorinamisov
dana_22
firicel
valentyna_sweetly
anamaria79"
valentinadof
ancush
violetas
claudiana
Giobsy
iuliana72
bluetteblue
dorina64
cocav
Octa75
Anuk
crina68
danniela
carmenco
sunflowers
66 participanți

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 Empty Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9)

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Dum 04 Sept 2011, 11:41 pm

Mariaz cu riscul sa iau pocnit dar tot zic Firele inalte sumt lucrate pe o paleta a zis ( nu am vazut o cred pe cuvant) dar nu am inteles prea bine de care paleta (pentru ca nici nu am fost interesata recunosc)

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9) - Pagina 9 Empty Re: Bluze, topuri, jachete, bolerouri... crosetate (9)

Mesaj Scris de mariaz_09 Dum 04 Sept 2011, 11:53 pm

Silvia draga,se poate lucra pe un liniar,se iau ochiurile cu croseta de la baza si se intorc dupa rigla si tot asa cat iti trebuie de lung.Dai apoi jos de pe rigla si munca de chinez,iei fiecare bucla cu croseta si faci piciorus orb.Le lucrezi pana la capat.Apoi inca un rand de picioruse oarbe si se incepe din nou pe liniar din fiecare piciorus orb.Eu asa cred,dar o lasam pe Europolis sa ne spuna
.Mai este acel model care dupa ce se lucreaza pe rigla se iau grupuri de bucle si se lucreaza in acelasi loc ,acelasi nr.de picioruse scurte.
mariaz_09
mariaz_09
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 70
Localizare : Deva
Data de inscriere : 08/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Lun 05 Sept 2011, 12:06 am

maria total de acord cu tine. Asa este cum spui tu mai ales "munca de chinez" Iti pun eu sigur ca asa este (modul de lucru) eu faceam referire (in gluma) doar ca nu e pe rigla e pe paleta wink rade

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Lun 05 Sept 2011, 6:01 am

Buna dimineata, n-am timp acum sa va explic acum dar fac poze la instrument dupa servici, si explic detaliat. N-am avut schema si firul este o lanica cadou de la Diada pentru purtatoare.
Cineva de mai sus ma certat ca a, spus ca am lucrat cu croseta si ca tehnica e harpin....eu ii spun tehnica paletadelemn lace rade
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de CCristinaC Lun 05 Sept 2011, 7:45 am

Cred ca sint dusa rau cu pluta. Io acuma vaz ce a lucrat Europolisa si am ramas blocata. mirat2 Super tare!
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4449
Localizare : Topoloveni, jud. Arges
Data de inscriere : 21/12/2009

http://ccristinacstyle.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de dienutzababy Lun 05 Sept 2011, 8:03 am

Europolis, Mihaela, felicitari pentru bluzele. Sa le poarte sanatoase posesoarele kiss
dienutzababy
dienutzababy
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 35
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mariaz_09 Lun 05 Sept 2011, 8:18 am

Asteptam pozele.Vreau sa vad cum arata paleta!
mariaz_09
mariaz_09
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Lun 05 Sept 2011, 8:57 pm

Fetelor asta e paleta
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si asa am lucrat
Dupa chestiile astea, am lucrat ochi simplu apoi un rand de pic. mici.
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Lun 05 Sept 2011, 9:32 pm

si acu sa nu spui ca ce se vede in poza e o alta bluza.....
aaa si stai ca editez ca acum mi-a picat fisa wink Acu a intrat fata ca sa adune laudele da cand nu are ea postat.... sta chitic wink

Ultima editare efectuata de catre SilviaDumitrescu in Lun 05 Sept 2011, 9:35 pm, editata de 1 ori

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de fizicuta Lun 05 Sept 2011, 9:33 pm

Genial.... Merci Am sa incerc si eu tehnica "paleta lace" love
fizicuta
fizicuta
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 60
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de CCristinaC Lun 05 Sept 2011, 9:49 pm

Atentie, atentie ca nu iese lucratura decit cu pachetul de Kent alaturi. rade Un rotocol de fum, unul pe dupa linguroaie... rade
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4449
Localizare : Topoloveni, jud. Arges
Data de inscriere : 21/12/2009

http://ccristinacstyle.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de liavas Lun 05 Sept 2011, 9:56 pm

Daca poti sa ne dai mai multe detali despre model sau mai multe imagini,cum dai firul dupa lingura si faci de unde incepi sa faci piciorusele?Cum incepi sa lucrezi la model?La multa lume am observat ca da modelul dar inceputul lucrului Nu.Va rog daca nu e prea mult,sau gasim o tehnica asemanatoare undeva pe youtube.Cu respect hug

liavas
liavas
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 55
Localizare : arad
Data de inscriere : 24/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mariaz_09 Lun 05 Sept 2011, 10:22 pm

Eu am lucrat modelul ,nu ce a facut europolis,dar pe liniar,rigla de lemn,de pe vremea cand eram eleva.Este foarte ingenios de folosit lingura de lemn.Modelul nu este greu,dar este greu de lucrat,cred ca ati inteles ce vreau sa zic.Foarte frumos!
mariaz_09
mariaz_09
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de liavas Lun 05 Sept 2011, 10:25 pm

Multumesc hug
liavas
liavas
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 55
Localizare : arad
Data de inscriere : 24/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mar 06 Sept 2011, 12:52 am

Are dreptate Mariaz, asa am facut, dupa ce am dat peste paleta firele care sunt prinse la baza cu piciorus mic, am luat fir cu fir si le-am unic tot cu piciorus mic, pe urma am lucrat un rand piciorus mare si se repata operatiile de mai sus.
Nu e greu modelul dar migalos de lucrat, daca ai o rigla asa de lata poti lucra si cu rigla, paleta mea are 6 cm latime. Iar randurile aveau 673 de ochiuri, adevarat ca firul a fost subtirel, am lucrat cu croseta no. 2.
Scuze de intarziere a explicatiilor (am avut musafiri), noapte buna kiss
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Mar 06 Sept 2011, 9:05 am

Euro, ce explici tu aici este "broomstick stitch", dar tu ai lucrat ochi cu ochi. Pe net, la explicatii, se iau cate 5 ochiuri, rasucite, si se fac in interior 5 picioruse scurte. Dar nu se fac ochiurile asa largi. Pe YouTube sunt filmulete cu punctul (modelul) asta.
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mariaz_09 Mar 06 Sept 2011, 9:40 am

Europolis,esti o draguta si o harnicutaaa!Imi place foarte mult ce ai lucrat si te rog mai da-ne idei,eu sunt receptiva,lucrez ,chiar mult ,dar nu postez,pentru ca nu ma prea pricep la calculici si copiii nu au timp de mine!
mariaz_09
mariaz_09
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mar 06 Sept 2011, 10:01 am

se baga si "io" in vorba iar wink
Ce spune samo este ce am lucrat eu pe coada de lingura, adica asta
Si pentru ca sa fie mai usor de lucrat ar trebui ca paleta/rigla/liniarul sa fie ..... o scandura rade Adica atat de lunga cat lucrul ba chiar putin mai lunga wink De lucrat oricum se lucreaza greu dar ramanad firele pe rigla se ia mai usor randul urmator (parerea mea) wink

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Mar 06 Sept 2011, 10:16 am

Asta e, Silvia. Cand am testat punctul asta nu mi-a dat prin cap sa pastrez ochiurile pe rigla (eu n-am facut pe rigla, ci pe coada rotunda de la o lingura). E foarte posibil sa fie mai usor. A-propos! Am lacuit coada de lingura ca sa alunece firele usor. E fain.
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de romaya Mar 06 Sept 2011, 11:17 am

Eu mi-am facut (adica am comandat tamplarului rade ) o shipca de lemn, subtire ,lata de 4 cm,lunga de 60 cm (ca s-o pot tine sub brat cand lucrez..) cu marginile usor rotunjite si bine shmirgheluite Smile
romaya
romaya
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1381
Varsta : 65
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/06/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Mar 06 Sept 2011, 11:55 am

Da-i cu lac. Sa vezi ce bine merge. Nenea tamplarul are si lac.
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Mar 06 Sept 2011, 1:05 pm

Mie mi-a facut omul dintr-o coada de matura un fel de "tarush", adica la capatul la care lucrez este un pic ascutit. Lungimea este mult mai mare decat latimea unui fular, de fapt eu am lucrat doua fulare cu modelul acesta, l-am invatat de la Silviuta, a explicat ea pe undeva!!!
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mar 06 Sept 2011, 7:16 pm

Alooo, eu am lucrat circular, cum dadeai coltu' cu scandura? rade
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mar 06 Sept 2011, 8:45 pm

moamaaa ce scanduri peste fund iti dau pana dai coltu' .Te-a intrebat cineva cum ai lucrat tu? Dupa ce ca pui lumea in dificultate cu ideile tale.... Poate noi avem scandura rotunda wink na ca ti-am zis-o rade

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de romaya Mar 06 Sept 2011, 9:16 pm

Par exemple, scandura mea poate ca are forma eliptica (sac!) si poate-i confectionata din lemn elastic = Ulmus carpinifolia... rade de n-ati vazut asa ceva ..
romaya
romaya
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1381
Varsta : 65
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/06/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB