Provocarea 17 - Lace cane
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Provocarea 17 - Lace cane
Oho, lumea e harnica pe aici. Alys e superb colierul tau, imi place si cum e asamblat, cu stil, asa cum zici tu. Margelutza, bratarica ta e scumpica, asa finuta! M-a tentat si povestea de pe fundal, asta pentru ca, invatand pentru gradul II, am in cap numai Harap-Alb si Fat-Frumos.
Day, stai cu mana pe aparatul foto ca imediat iti vine randul!
Day, stai cu mana pe aparatul foto ca imediat iti vine randul!

Multumesc mult tuturor pt aprecieri
Mie acum mi s-a pus acum pata pe rosu si negru, din cauza brataricii Margelutei...
hmmm

Mie acum mi s-a pus acum pata pe rosu si negru, din cauza brataricii Margelutei...
hmmm
alys06- Nou venit
- Numarul mesajelor : 23
Localizare : RO
Data de inscriere : 13/05/2010
alys06 si Margelutza.. superbe bijuterii! Eu am lipsit ceva timp pentru ca am avut o mama de ghidat prin Bucuresti si apoi de trimis frumusel la aeroport (cat p'aci sa pierdem avionul), apoi m-am agitat ca nu am reusit sa intru la targ pe Lipscani si abia acum m-am resemnat si am revenit.
Si suntem 6 :D Inca 4 si Day ne poate incanta cu creatia ei!
Si suntem 6 :D Inca 4 si Day ne poate incanta cu creatia ei!
Felicitari fetelor, toate sint una si una si admir cu mare placere!
Desi nu scriu prea des, citesc mereu pe la voi si sper cat de curand sa particip si eu .....la viitoarele provocari!
Desi nu scriu prea des, citesc mereu pe la voi si sper cat de curand sa particip si eu .....la viitoarele provocari!
Vin si eu cu ale mele...mii de scuze, nu am avut timp deloc weekendul asta sa finalizez colierul-s-au intors ai mei din italia si nu m-am indurat sa ma despart de ei...sper sa reusesc maine...mai am de finalizat doar o piesa din cele 3
dia- Ucenic
- Numarul mesajelor : 155
Localizare : piatra neamt
Data de inscriere : 10/01/2010
Buna tuturor!Ma mai primiti?
M-am intors cu forte proaspete din concediu si v-am gasit harnicute, cu o multime de minunatii create. Va laud pe toate, asa, in grup, ca sa nu uit pe cineva. Si pentru ca mi-a placut provocarea, am facut rapid doua cane lace-uri mai micute, pe care nu m-am lasat pana nu le-am terminat. Cam asta a iesit:

Din capete au iesit doua pandantive:

Scuze pentru mesajul cat China. Dar m-am gandit ca daca postez cat 4, o sa ne arate Day in sfarsit ce a creat
Si imi cer scuze si pentru pozele una mai mare, alta mai mica. Le-am facut pe toate 320x240, dar nu stiu de ce le pune asa.
M-am intors cu forte proaspete din concediu si v-am gasit harnicute, cu o multime de minunatii create. Va laud pe toate, asa, in grup, ca sa nu uit pe cineva. Si pentru ca mi-a placut provocarea, am facut rapid doua cane lace-uri mai micute, pe care nu m-am lasat pana nu le-am terminat. Cam asta a iesit:

Din capete au iesit doua pandantive:

Scuze pentru mesajul cat China. Dar m-am gandit ca daca postez cat 4, o sa ne arate Day in sfarsit ce a creat

Si imi cer scuze si pentru pozele una mai mare, alta mai mica. Le-am facut pe toate 320x240, dar nu stiu de ce le pune asa.
Vaiiiiii cat sunt de faine
Felicitari
Imi plac culorile folosite la nebunie :*:*:*

Felicitari
Imi plac culorile folosite la nebunie :*:*:*

Margelutza- Ucenic
- Numarul mesajelor : 133
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/01/2011
Foarte frumoase
Imi place ce ai reusit sa faci cu aceasta tehnica
Imi place ce ai reusit sa faci cu aceasta tehnica
mmada- Nou venit
- Numarul mesajelor : 1
Varsta : 36
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2010
Bravo! Sunt foarte frumoase. Si tot respectul pentru pandantivele pe care le-ai facut din capete, ti-au iesit
Si eu am mai facut unul, in alte culori si ma gandeam sa il postez si pe acela, poate, poate se razgandeste Day... dar noi asteptam:)
Seara buna!

Si eu am mai facut unul, in alte culori si ma gandeam sa il postez si pe acela, poate, poate se razgandeste Day... dar noi asteptam:)
Seara buna!
anca superbe toate..nici nu stiu care imi place mai mult..cred totusi al doilea medalion 
felicitari...hmm cat suntem in total acu? park 7?
day...ce faci daca nu se aduna 10 pana pe 31?
)

felicitari...hmm cat suntem in total acu? park 7?
day...ce faci daca nu se aduna 10 pana pe 31?

darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
Multumesc Darkpoke.
Acela e si preferatul meu. e ataaat de mic si finut! Bila are doar 1,5 cm in diametru. De fapt toate sunt destul de micute, desi in poze par mari. Pana si lalelele au cam 2 cm maxim, bine, fara margelute si alte adaugiri.

Nu am apucat sa-l finisez. Nu am apucat sa-l dau cu lac si nici nu cred ca apunc pana pe 31, drept pentru care il postez asa. Doar ca sa fim 8 si sa puna si Doina odata lucrarea ei.
Iata si joaca mea in nuante de mov
Lace cane tehnique by nana_vulpe, on Flickr[/img]
Iata si joaca mea in nuante de mov

Multumesc Draga mea! Multumesc!ancamm a scris:Wow Nana, setul e superb!

Hihihi,ce bine-mi pare!!!!Inca doua fete cucuiete,cu creatii care mai de care!Haideti,inca un pic!!!!Sigur mai lucrati inca doua fete pana pe 31!
hai mey day..ne tii pana pe 31 in suspans? buuu 

darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
super ce vad aici. am lipsit putinn si deja s-a dezlantuit lumea. anca, nana superbe creatiile voastre. iria asteptam si noul tai lace. Dia eu inca astept sa ne arati ce ai lucrat. sper sa reusesc si eu maine sa lucrez ceva pt cadou, am avut nitel de treaba cu munca si nu am apucat pana acuma, imi cer scuze. va

:)
Ca sa fiu eu linistita ca ma incadrez in provocare
Nu stiu cat de bine se vede, dar sper sa se vada lace cane-ul.
Stiu ca asa nu ajungem la numarul 9.. dar incercam:))

Stiu ca asa nu ajungem la numarul 9.. dar incercam:))

Superb, Iria, se vede lace-ul, cum sa nu se vada! Imi place combinatia. E atat de fresh!
Day

Iria m-ai dat pe spate. superb setul tau. desi te incadrai si cu primul la provocare, nu imi pare rau ca ai mai pus unul. Mi-ai luminat ziua, mai ales ca verdele mie imi place in mod deosebit.

Superbe toate. E si al meu gata, dar cum nu am decat telefonul pt poze si bluetooth-ul a murit, daca nu se intampla o minune sa fac rost de vreunul, nu mai am cum sa postez.
Doina, tu contorizeaza, ca am si eu un lace cane
Doina, tu contorizeaza, ca am si eu un lace cane
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 4 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Pirogravura
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7