Bluze,topuri...(9)
+62
ioana.ioana16
aisha
geo
Gianina4ever
danae
marabr
anyrok
diada
despina13cucli
ellybijoux
mariaz_09
Adela Ispas
cif2010
canadianca50
Serban Valentina
anc@
mnarcisa
zahariaelouise
amnro
violeta25
CCristinaC
kerkyra
Marry
violetas
teisoara
Larisa
zsofia
Admina
bubu85
aurelia.c
bobitica
corina corina
ghita
Steluzza
zylv
emmancita
ancush
kitty_1973
claudiana
valentinadof
stoy
firicel
Karina33
ismi3ismi
aurishta
Uca
rosita
ancone
geany
Chirrox13
Camy
Motzu
MihaelaT
Panea Laura
Aghata
symos
StMihaela
clodi
alinutza_andrei08
elenaxx
arielas
MagdaMarin
66 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Bluze,topuri...(9)
Ioana, in primul rand, ca sa vezi pozele trebuie sa fii conectata. Apoi, daca tot nu vezi unele poze, dar pe altele da, este posibil ca utilizatorul care le-a postat initial sa le fi sters din albumul si atunci nu se mai vad nici aici.
Nu fi dezamagita, probabil fetele n-au observat mesajul tau, aici oricine este bine-primit. Te asteptam in continuare pe-aici
Nu fi dezamagita, probabil fetele n-au observat mesajul tau, aici oricine este bine-primit. Te asteptam in continuare pe-aici

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
ioana.ioana16 a scris:Buna ziua!
Sunt noua pe acest forum!
Am mai scris si zilele trecute dar nici un raspuns![]()
De ce nu pot sa vad unele poze postate?
Felicitari tuturor care le reusesc sa invete pe acest site
si eu as vrea dar deja nu mi s-a raspuns la intrebare ca sa pricep fiecare ce creatii, ce modele etc
Asa ca sunt dezamagita ca nu primesc ajutor
Daca acolo unde ai intrebat ai fi citit raspunsul, ai fi aflat ca Diada ti-a raspuns.
Dezamagita??? Ca ce? Ca nu-ti preda nimeni online in ajun de Craciun croitorie? De unde Dumnezeu sa stim una dintre noi cat stii si ce vrei sa afli? Ia puen mana si citeste forumul, nu te uita dupa poze si o sa inveti o multime de lucruri, numai sa vrei!
Valentina cred ca n-a stiut Mosu' pe care din Craciunite s-o aleaga in casa voastra! Asa ca a hotarat ca sunteti toate trei la fel de frumoase!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Geany, ai fost o harnicuta, in ajun de sarbatori. Sa le porti iubita, ca-ti vine bine si bluza cu imprimeu minunat.
Rosita, cand ti-am zis ca ai spor, nu m-am inselat.
Am ramas in doua malete si imi doresc sa-mi fac de un an, cred. Inca nu m-am invrednicit. Ma cert singura pe forum, ca poate-poate, ma molipsesc de la voi.
Valentina, frumos model si iti vine foarte bine bluza. Te-ai inspirat de undeva, ca-mi place mult decolteul.
Rosita, cand ti-am zis ca ai spor, nu m-am inselat.
Am ramas in doua malete si imi doresc sa-mi fac de un an, cred. Inca nu m-am invrednicit. Ma cert singura pe forum, ca poate-poate, ma molipsesc de la voi.
Valentina, frumos model si iti vine foarte bine bluza. Te-ai inspirat de undeva, ca-mi place mult decolteul.
Multumesc,fetelor!
Admina,am croit dupa tiparul de la tunica 103 din burda 5/2011.Manecile le-am modificat,acolo sunt scurte si din 2 bucati.

Admina,am croit dupa tiparul de la tunica 103 din burda 5/2011.Manecile le-am modificat,acolo sunt scurte si din 2 bucati.
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Bun venit ioana.ioana16
Si eu pot sa zic ca sunt noua pe site, dar am citit intai si intai Regulamentul si cand adresez o intrebare intai folosesc functia cautare a forumului si apoi adresez intrebarea.
Fara suparare, intreaba scurt si la obiect si fetele iti vor raspunde cand vor intra pe forum, daca nu ma insel majoritatea au alt job, fac croitorie din pasiune, asa ca nu iti pot raspunde imediat.
Valentinadof, frumoasa foc bluzita!

Si eu pot sa zic ca sunt noua pe site, dar am citit intai si intai Regulamentul si cand adresez o intrebare intai folosesc functia cautare a forumului si apoi adresez intrebarea.
Fara suparare, intreaba scurt si la obiect si fetele iti vor raspunde cand vor intra pe forum, daca nu ma insel majoritatea au alt job, fac croitorie din pasiune, asa ca nu iti pot raspunde imediat.
Valentinadof, frumoasa foc bluzita!
i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Admina, ca sa vezi si de ce la concursuri apaream la incheiere... pentru ca asa ma loveste inspiratia de-a face ceva, in ultimul moment, de nu stiu ce sa fac mai repede...
Valentina, iti vine foarte bine!
Valentina, iti vine foarte bine!

Valentina, e foarte frumoasa si-ti vine bine. Cand vad ce minunatii faceti, mai ca as scoate si eu masina de cusut.
violetas- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010
Valentina, ce rosu electric, e foarte potrivita bluza de sezon, si nu numai! Sa o porti cu drag!
Arielas chiar nu e nici o suparare! Rochia de la Leko am vrut sa o fac inca de cand a aparut tiparul, dar abia acum s-a potrivit. Helanca, ce sa zic, am vazut tiparul si parea abordabil. Apoi cand am inceput sa-l modific n-am mai vrut sa dau inapoi, Pe de alta parte, cred ca nu am un tipar de helanca in vreo Burda, pe care sa nu fi trebuit sa-l adaptez. In plus, mai sunt pe Leko cateva tipare care imi plac ,iar asta a fost un exercitiu bun. Si nu in ultimul rand, momental sunt suparata pe Burda
Arielas chiar nu e nici o suparare! Rochia de la Leko am vrut sa o fac inca de cand a aparut tiparul, dar abia acum s-a potrivit. Helanca, ce sa zic, am vazut tiparul si parea abordabil. Apoi cand am inceput sa-l modific n-am mai vrut sa dau inapoi, Pe de alta parte, cred ca nu am un tipar de helanca in vreo Burda, pe care sa nu fi trebuit sa-l adaptez. In plus, mai sunt pe Leko cateva tipare care imi plac ,iar asta a fost un exercitiu bun. Si nu in ultimul rand, momental sunt suparata pe Burda

rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Rosita si eu sunt un pic dezamagita de burda cea din ultimii 2-3 ani, dar imi revin cand ma uit pe anii 2003-2008. Unele numere sunt super, imi plac unele mai mult ca altele. Daca vrei iti dau exemplu.
(chiar in zilele astea de sarbatoare am rasfoit cateva) Dar ma rezolv cand am nevoie de un tipar anume. Si e singura de pe piata noastra.

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Adriana13- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Data de inscriere : 12/05/2009
Adriana foarte frumoase bluzele si atent lucrate!Felicitari!
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
superbe toate bluzitele!
simona28- helper
-
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 43
Localizare : patarlagele/buzau
Data de inscriere : 07/02/2010
Adriana imi place mult cum ai finisat la decolteu bluza alba!
Ai triplock sau le-ai lucrat numai in liniara?

Ai triplock sau le-ai lucrat numai in liniara?
-
woooow ce de frumuseti pe aici!!! bravo adriana-bluza alba imi place taaaare mult;valentina-bluza rosie e nemaipomenita si ca model si culoare!!!sa le purtati cu placere!
ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 55
Data de inscriere : 24/05/2009
multumesc de aprecieri
Karina, am triplock, dar la materialele astea elastice nu imi place sa il folosesc, mai ales daca nu se destrama materialul. Mai fac o cusatura paralela cu cea de incheiere, si tai aproape.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bluza alba, cu volane, a stat pe manechin o saptamana pana mi-a venit ideea de finisare a decolteului.
Karina, am triplock, dar la materialele astea elastice nu imi place sa il folosesc, mai ales daca nu se destrama materialul. Mai fac o cusatura paralela cu cea de incheiere, si tai aproape.
Bluza alba, cu volane, a stat pe manechin o saptamana pana mi-a venit ideea de finisare a decolteului.

Adriana13- Ucenic
-
Adriana 13, imi plac bluzele tale, mai ales cea alba, iar decolteul a iesit foarte fain.
Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Adriana 13, ai lucrat ceva............imi plac toate dar cel mai mult si mai mult prima buzita

i.xell- Senior
-
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010
Adriana13- Ucenic
-
Foarte frumoase toate creatiile voastre!! Am descoperit site-ul de 2 zile si nu ma mai dezlipesc de la birou!!! Curand am primit o masina de cusut cadou si imi iau inima in dinti sa o folosesc! Inca nu m-am hotarat ce piesa imi voi face prima data dar cu siguranta o sa o postez!! Pana atunci admir lucrurile frumoase facute de voi!
Felicitari!!
Felicitari!!
ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 37
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
Si eu vreau sa-mi fac bluza aia, o tot aman de ceva vreme. Tu ce material ai folosit?
geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 38
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
ancabanu, bine ai venit! foloseste masina cu curaj, nu are ce sa se intample rau!
Geo, eu am folosit un fel de matase sintetica...nu stiu exact ce e...
Geo, eu am folosit un fel de matase sintetica...nu stiu exact ce e...
Adriana13- Ucenic
-
Adriana foloseste cu incredere triplockul, daca ai cu doua ace fa toata cusatura numai in el!
Ieri am terminat trei bluze din jerse si cum azi a trecut sora-mea pe la mine am profitat de moment si am rugat-o sa-mi pozeze. Nu era pregatita de asta, asa ca se vede lipsa sutienului.
Primele doua sunt simple, a treia este taiata sub sani, evazata si cu maneca bufanta.
Ieri am terminat trei bluze din jerse si cum azi a trecut sora-mea pe la mine am profitat de moment si am rugat-o sa-mi pozeze. Nu era pregatita de asta, asa ca se vede lipsa sutienului.
Primele doua sunt simple, a treia este taiata sub sani, evazata si cu maneca bufanta.
-
Impecabile Karina, ca de obicei

Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Ultima editare efectuata de catre Uca in Mar 24 Ian 2012, 10:04 pm, editata de 1 ori (Motiv : despartit capitole)
Adriana13- Ucenic
-
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Bluze, topuri... (5)
» Bluze, topuri (14)
» Bluze, topuri... (6)
» Bluze,topuri... (13)
» Bluze,topuri...(10)
» Bluze, topuri (14)
» Bluze, topuri... (6)
» Bluze,topuri... (13)
» Bluze,topuri...(10)
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)