Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (9)
+61
cozma felicia
nancyrbd
mariaz_09
geany
alinacroseteaza
ileana cosanzeana
adelina24
cookie
veronica.l
kittygreeneyed
mihaelavama
diada
ancush
Dodo-pui
corina corina
cocav
mykya
stoy
Chirrox13
aisha
kitty_1973
Marry
Ana Maria
alinutza_andrei08
EuIrinuca
ema
cris_io_mat
claudiana
valentinadof
Ramonica
cristina iosif
oanapip
MihaelaT
crina68
cld
zahariaelouise
geo
Uca
symos
ghita
samo99ro
violetas
emmancita
trandafiras78
anamaria79"
crinutza77777
Iulia40
carmenco
firicel
danadea
CCristinaC
AlinaJ.Bijoux
Cristache
danniela
MagdaMarin
SilviaDumitrescu
Aditza
fizicuta
denis21
ikuta
europolis
65 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (9)
crinutza77777 nu ma superi cu intrebarile, sunt bucuroasa sa pot sa-ti raspund. Zalele eu le-am luat de pe breslo gata facute, si sunt tot asa ca si tortitele mai multe la punguta dar am vazut ca si de diferite marimi
Ale mele nu stiu sa-ti spun de care sunt, le-am luat la nimereala. Daca vrei neaparat sa faci cu parte metalica trebuie sa faci o comanda, care oricum trebuie sa fie de minim 10 lei am vazut eu la un vanzator dar majoritatea au de minim 30 de lei+taxe postale, si iti iei 100 de tortite ca nu costa o avere si nici nu cer de mancare daca le ai acolo in casa, iti iei zale dar vezi ca trebuie sa-ti iei si sarmulitele alea care intra pe bila care si astea sunt ori cu bucla in cap ori cu un nitulet, de diferite lungimi si grosimi....Ar mai trebui sa-ti iei si niste floricele din acelea care se pun in capat de margea pentru un aspect placut
Hai sa-ti spun un secret. Eu m-am uitat la bratarile asemanatoare ca tehnica puse la vanzare pe diferite site-uri si am incercat sa ma aprovizionez cu ce am vazut eu ca s-a folosit la respectivele. Cred ca am fost explicita pana aici si daca mai ai intrebari nu ezita sa le adresezi. Eu dar si celelate fete cu muuuult mai multa experienta in bijuterii sigur te va ajuta (dar sa ai grija cu respectarea regulamentului)
Si ca uitam sa spun ca ti-a iesit super colierul. Sunt convinsa ca vei face lucruri minunate. Spor la treaba!

Si ca uitam sa spun ca ti-a iesit super colierul. Sunt convinsa ca vei face lucruri minunate. Spor la treaba!
Acum s-a incarcat si la mine poza ta Silvia. A intrat firul pe gaurica si chiar de doua ori
. A iesit foarte frumos si cred ca si comod la reglare. Sa-l porti cu placere! Sa stii ca te prind nuantele (asa vad eu).
Crinuta, avand in vedere ca verdele e culoarea mea preferata, sunt topita dupa colierul tau
.

Crinuta, avand in vedere ca verdele e culoarea mea preferata, sunt topita dupa colierul tau

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 49
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Multumesc mult Silvia,astazi cred ca o sa ma hotarasc si eu ce comand,ca mi-am facut o lista cu margelute de s-a luat sotul cu mainile de cap cand a vazut-o,trebuie sa mai renunt la cateva dar imi plac toate atat de mult,si nici macar nu le vreau ca sa le vand ,le vreau pentru mine
asta dupa ce m-am cam desumflat cu vanzarile de articole crosetate pentru copii
Am renuntat sa mai sper la ceva vanzari daca vin comenzi bine ,daca nu ,nu-i nimic am prietene Am studiat si eu creatiile celorlalte fete dar nu eram hotarata pana acum ce sa folosesc ,snur,panglica,lantisor crosetat???O sa incerc sa lucrez cu toate sa vad care-mi place mai mult si poate reusesc si cateva vanzari sa-mi scot banii macar pe materiale ca sa nu ma mai certe sotul cu hobby-urile mele
Si o sa fiu mai atenta si la regulament ca sa nu mai fiu trasa de urechi...
Multumesc Carmenco,si mie imi place foarte mult verdele...

Si o sa fiu mai atenta si la regulament ca sa nu mai fiu trasa de urechi...
Multumesc Carmenco,si mie imi place foarte mult verdele...
crinutza77777- helper
- Numarul mesajelor : 20
Localizare : craiova
Data de inscriere : 01/11/2010
Am facut si eu o geanta crosetata, in genul celei facute de fizicuta, i-am "furat" pana si modelul. Multumesc frumos
modelul mi-a fugit spre stanga si e un pic sucita gentuta - dar am luat-o ca pe un avantaj - ca din partea ce vine sucita sus am facut manerele.
Acum mai trebuie captusita - ma gandeam la materialul turqoise pe care e pusa geanta, dar nu stiu daca sa-i pun intaritura; daca-i pun cred ca trebuie pus in 2 randuri materialul, ca partea crosetata are gauri si se vede.... ne mai gandim. la servici ma gandesc si ma consult cu voi si acasa execut. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

modelul mi-a fugit spre stanga si e un pic sucita gentuta - dar am luat-o ca pe un avantaj - ca din partea ce vine sucita sus am facut manerele.
Acum mai trebuie captusita - ma gandeam la materialul turqoise pe care e pusa geanta, dar nu stiu daca sa-i pun intaritura; daca-i pun cred ca trebuie pus in 2 randuri materialul, ca partea crosetata are gauri si se vede.... ne mai gandim. la servici ma gandesc si ma consult cu voi si acasa execut. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cristache- Senior
-
Numarul mesajelor : 635
Varsta : 47
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 28/06/2010
Pune captuseala din materialul turqoise dar fara intaritura. Mie mi se pare mai comoda asa. Ti-a iesit foarte frumoasa!
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 49
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
ce frumoasa e si ce fain sunt combinate culorile.felicitari
anamaria79"- Junior
- Numarul mesajelor : 327
Varsta : 44
Localizare : oradea
Data de inscriere : 16/05/2010
Cristache foarte frumoasa ti-a iesit! Sa o porti sanatoasa!

PS:o bila rosie ca ai transformat dezavantajul in avantaj

fizicuta- Senior
-
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 60
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010
Multumesc frumos fetelor, cuvintele voastre imi merg la suflet si ma ambitioneaza. N-am captusit-o inca, sper ca in we asta sa o fac.
O sa fac cum zice Carmen, un rand de captuseala sa fie lejera, dar si mai usor pt mine
O sa fac cum zice Carmen, un rand de captuseala sa fie lejera, dar si mai usor pt mine

Cristache- Senior
-
Cristache super ti-a iesit!!!! Nu ii pune intaritura ci doar captuseala, se mai aseaza si cu captuseala. Ma tenteaza si pe mine sa o incerc

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Modelul este folosit si de Letho la jacheta de la concurs.
Am folosit fir de culoarea rosado(din cauza camerei nu se vede asa bine )si o croseta de 2,5 mm...Este facuta ptr prietena mea cea mai buna si va fi pus la o bluzita de voal.
fizicuta- Senior
-
fizicuta frumos gulerasul tau dar sper ca ni-l arati si dupa ce il aplici la bluzica. Sau nu va fi prins? Si cu culoarea... m-ai omorat ca sunt femeie batrana si nu stiu care e culoarea asta de care zici
rtevin ca am dat cautare ope tataie gogu la culoare rosado di in 90% din cazuri imi da asta
ce legatura are... nu stiu - sau asta e culoarea ?

rtevin ca am dat cautare ope tataie gogu la culoare rosado di in 90% din cazuri imi da asta
ce legatura are... nu stiu - sau asta e culoarea ?

Silvia
E foarte frumos Fizicuta, poate ai sanse sa pui si cu bluzita, mie una mi-ar da inspiratie!

E foarte frumos Fizicuta, poate ai sanse sa pui si cu bluzita, mie una mi-ar da inspiratie!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Gulerasul este cadou ptr prietena mea cea mai buna si sper sa postez si produsul finit ...dar cand se va "naste"

Rosado este pe randul 2 in partea dreapta !
PS:sper ca nu voi lua bataie ptr

fizicuta- Senior
-
Buna ziua. Fiind inspirata de ceea ce ati facut de-a lungul timpului, am crosetat si eu o gentuta din fir Catania, cu croseta de 2.5 mm. Va multumesc tare mult pt toate informatiile pe care le oferiti cu drag prin intermediul acestui forum minunat.
Sper sa reusesc sa atasez pozele.
LE: Am reusit. Super.
Sper sa reusesc sa atasez pozele.
LE: Am reusit. Super.
trandafiras78- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 246
Varsta : 42
Localizare : Germania
Data de inscriere : 17/01/2010
foarte draguta geanta ta trandafiras
Silvia, cred ca "rosado"este un fel de roz prafuit, o culoare foarte placuta....
Silvia, cred ca "rosado"este un fel de roz prafuit, o culoare foarte placuta....
Cristache- Senior
-
Cristache a scris:foarte draguta geanta ta trandafiras
Multumesc frumos Cristache.
trandafiras78- Ucenic
-
Silviaaaa, ala e vinul "roze" ( accent pe e, ca nu stiu sa-l pun la tastatura asta
) al spaniolilor, d-aia ti-l da tie la cautare pe google!!
Fizicuta, frumos, frumos!! Dar culoarea se vede aproape alba, am luat si eu culoarea aia, e chiar frumoasa.
Trandafiras, si geanta imi place mult, poate ma motivez si eu sa fac una , ca am in plan, dar...greu ma urnesc...

Fizicuta, frumos, frumos!! Dar culoarea se vede aproape alba, am luat si eu culoarea aia, e chiar frumoasa.
Trandafiras, si geanta imi place mult, poate ma motivez si eu sa fac una , ca am in plan, dar...greu ma urnesc...
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
eee ne-am emancipat (ca sa nu zic ne-am dat .....) nu mai zicem roz zicem rosadofizicuta a scris:...... Rosado este pe randul 2 in partea dreapta !.......

Frumoasa gentuta Trandafiras,imi place mult as vrea si eu una ,dar pana la gentuta tre sa-mi fac un top,o rochita,3-4 coliere,un costum de baie ,o fustita
si cine stie ce d-zeu de frumuseti mai vad pe aici si-mi plac Eu pe toate le-as face dar cand e sa pun in practica,,,mai greu.Pana una alta ma lamuriti si pe mine ,va rog, cum prindeti voi materialul folosit ca dos, pe gentuta sau orice altceva crosetat.Eu am vrut sa pun la o rochita crosetata dar n-am stiut cum,sa-l cos pur si simplu nu-mi placea cum se vede.

crinutza77777- helper
Cristache, Trandafiras, foarte frumoase gentile!
Fizicuta,imi aduc aminte ca mama mea avea, in tineretea ei, gulerase albe crosetate si cred ca o sa-mi fac si eu. Iti da o nota de romantism(parerea mea).Oricum e suuuper al tau!(o schema, ceva?)
Fizicuta,imi aduc aminte ca mama mea avea, in tineretea ei, gulerase albe crosetate si cred ca o sa-mi fac si eu. Iti da o nota de romantism(parerea mea).Oricum e suuuper al tau!(o schema, ceva?)
violetas- Expert
- Numarul mesajelor : 825
Varsta : 54
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010
crinutza77777 a scris:Frumoasa gentuta Trandafiras,imi place mult as vrea si eu una ,dar pana la gentuta tre sa-mi fac un top,o rochita,3-4 coliere,un costum de baie ,o fustitasi cine stie ce d-zeu de frumuseti mai vad pe aici si-mi plac Eu pe toate le-as face dar cand e sa pun in practica,,,mai greu.Pana una alta ma lamuriti si pe mine ,va rog, cum prindeti voi materialul folosit ca dos, pe gentuta sau orice altceva crosetat.Eu am vrut sa pun la o rochita crosetata dar n-am stiut cum,sa-l cos pur si simplu nu-mi placea cum se vede.
Multumesc tie si celorlalte fete (emmancita, violetas) pt aprecieri. Legat de prinderea materialului, eu am facut cum scrie in tutorialul urmator:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
(sper ca nu am gresit punand acest link aici)
trandafiras78- Ucenic
-
N-am mai fost de o vreme pe-aici, dar vad ca sunteti tare harnicute si faceti lucruri tare frumusele. Felicitari, fetelor!
PS: rosado, in spaniola inseamna trandafiriu
PS: rosado, in spaniola inseamna trandafiriu
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Multumesc Trandafiras dar eu nu inteleg cum prinzi materialul de geanta fara sa se vada cusaturile

crinutza77777- helper
fizicuta- Senior
-
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (12)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (3)
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (8)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (3)
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii (11)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (8)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (2)
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)