Decoratiuni interioare pt casa
+73
danae
Tache Marilena
teisoara
aba
Laila
magdaR
danniela
margot
ema
mnarcisa
Uca
Noemi
vilcris
vlad_mom
cata13lina
cory74
monica11
scamutza
cretu_veronica22
anaclina
doyna2004
amia
pisi
hope
MagdaMarin
adelina24
puffetta
Nicoleta Irimescu
stephanie
clodi
div
Alina.C
europolis
zorzica
Giobsy
tala
mady85
SilviaDumitrescu
darianamariana
dramon73
kerkyra
chocolate
LYNDA
anastasia2010
nicol
mdlupu
ancuta_ancuta
Karina33
nadina_b2005@yahoo.com
alexaaa08
Armeana
livia_iri
tomari
christel
ANURIM
oana_007
alexya
Clio_Ela
RalucaS
aisha
ioana soare
arime
zylv
andreeaX
loremunteanu
geany
aniri
Eva
duchess
MihaelaT
Admina
diada
Camy
77 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Decoratiuni interioare pt casa
Buna fetele!
In sfarsit am gasit si eu timp sa imi realizez primul proiect... Avand in vedere ca e primul lucru pe care il fac si este prima oara cand lucrez la masina de cusut.... zic eu ca a iesit multumitor (desi mai trebuie lucrat la partea de sus)
Sper sa capat si eu experienta si sa ma laud ca si voi cu proiecte din ce in ce mai frumoase
Este vorba de un set de pernute pentru bancuta de pe balcon
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In sfarsit am gasit si eu timp sa imi realizez primul proiect... Avand in vedere ca e primul lucru pe care il fac si este prima oara cand lucrez la masina de cusut.... zic eu ca a iesit multumitor (desi mai trebuie lucrat la partea de sus)
Sper sa capat si eu experienta si sa ma laud ca si voi cu proiecte din ce in ce mai frumoase

Este vorba de un set de pernute pentru bancuta de pe balcon
oana_007- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 138
Varsta : 43
Localizare : romania, bucuresti
Data de inscriere : 20/07/2009
OANA ,foarte frumos lucrat ,ce material ai folosit?
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008

Hai ca v-am lamurit bustean

oana_007- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 138
Varsta : 43
Localizare : romania, bucuresti
Hallo tuturor!
Imi pare rau ca nu am si eu sporul vostru in ale croitoritului. Mereu apare cate ceva, mereu am cate ceva extra de facut si nu mai reusesc o scot la capat cu toate. Insa pt ca am cumparat niste cuverturi (un fel de) pt canapeaua care se cam murdarise si a carui culoare nu imi mai placea (si inca nu i-a venit randul sa o schimbam), m-am gandit ca ar fi mai frumos sa fac din aceste cuverturi niste huse. Care au iesit cam asa:
Iar pt camera celei mici, ca sa i-o mai inveselesc putin, i-am facut niste fete de pernute:
Spor la
va doresc tuturor!! Dar si la
, sau
, sau
P.S. Apropo de
, mi-am cumparat si eu astazi niste ata pt tricotat. Mai trebuie sa imi cumpar niste andrele, iar seara, la televizor (cand oricum nu mai pot coase pt ca ma dor ochii), o sa imi mai impletesc stressul de peste zi. Scuze! Eram 
Imi pare rau ca nu am si eu sporul vostru in ale croitoritului. Mereu apare cate ceva, mereu am cate ceva extra de facut si nu mai reusesc o scot la capat cu toate. Insa pt ca am cumparat niste cuverturi (un fel de) pt canapeaua care se cam murdarise si a carui culoare nu imi mai placea (si inca nu i-a venit randul sa o schimbam), m-am gandit ca ar fi mai frumos sa fac din aceste cuverturi niste huse. Care au iesit cam asa:
Iar pt camera celei mici, ca sa i-o mai inveselesc putin, i-am facut niste fete de pernute:
Spor la

P.S. Apropo de

Ultima editare efectuata de catre diada in Joi 01 Oct 2009, 2:18 pm, editata de 1 ori (Motiv : transformat link in poza)
ANURIM- helper
- Numarul mesajelor : 28
Localizare : München
Data de inscriere : 13/07/2009
husa pentru canapea coltar si fotoliu
Vreau sa-mi fac o husa pentru canapea, dar cum nu am facut pana acum asa ceva, as avea nevoie de niste sfaturi: ce tip de material se preteaza cel mai bine pentru huse, cum, de unde incep cu masuratorile ca sa stiu de cat material am nevoie.
Daca a facut cineva huse si poata sa-mi spuna daca se fac greu, eventual si niste poze ar fi binevenite.
Daca a facut cineva huse si poata sa-mi spuna daca se fac greu, eventual si niste poze ar fi binevenite.
christel- helper
- Numarul mesajelor : 4
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/11/2009
tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Am reusit si eu sa fac o cuvertura, demult trebuia s-a fac, "blatul" il aveam deja, ca volan 2 invelitori pentru fotoliu din acelasi material. Nu a fost usor deloc, ea fiind foarte grea si groasa.
Iata cam ce-a iesit:
este pentru alta canapea, nu pentru acest pat, dar se vede mai bine ce am vrut sa iasa aici.
Iata cam ce-a iesit:
este pentru alta canapea, nu pentru acest pat, dar se vede mai bine ce am vrut sa iasa aici.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

livia_iri- helper
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 38
Data de inscriere : 08/07/2009
Foarte ,foarte frumoase husele
Armeana- Ucenic
- Numarul mesajelor : 188
Localizare : Alba iulia
Am facut si eu mai demult o husa pentru pat si draperie.
nu am gasit alta poza ...dar cred ca se vede destul de bine si asta.
si draperia ...
Mie imi place foarte mult materialul si combinatia de culori.
nu am gasit alta poza ...dar cred ca se vede destul de bine si asta.
si draperia ...
Mie imi place foarte mult materialul si combinatia de culori.
alexaaa08- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/09/2009
e super frumos ..este cumva catifea ?parca asa se vede..si ar fii si mai frumos daca ai explica cum ai luat masuriile necesare pentru pat si geam. si cati metrii ai cumparat..ar fii de folos pentru toate fetele de pe forum... 

nadina_b2005@yahoo.com- Ucenic
- Numarul mesajelor : 132
Localizare : egy
Data de inscriere : 31/08/2009
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
foarte reusita paturica,si,dupa cate observ eu,ai o rabdare... 

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Se poate? Pentru zgatia mea de finutz? Am mai avut diverse chestii pentru fie-mea dar le-am tot dat si vad ca nici prin pozele mai vechi nu-mi apar.
-
Paturica ai avut-o tu? Pe langa rabdarea pe care ai avut-o (asa ceva as face si eu) doar ca nu am mai vazut asa impimeuri frumoase! de unde le-ai decupat? Imi place foarte mult, esti o adevarata nasica! 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Materialul nu e catifea. e chiar putin lucios...sa zic asa. Este special pt draperi cred eu, pt ca in toate magazinele l`am vazut alaturi de perdele. Nu mai stiu exact ce latime are materialul, dar cred ca undeva in jur de 2 m. Eu am cumparat 2 bucati pentru draperie. Lungimea cat aveam nevoie de la galerie pana jos. Pentru pat la fel: lungimea patului si in plus am masurat cat de inalt e patul si am aproximat oarecum cat de lungi sa fie incretuturile. Deci am mai adaugat la lungimea materialului inca 60 cm (nu sunt sigura dar cred ca 30 de cm sunt pe lungime la incretituri.) Incretiturile le`am cusut direct la masina...la ochi sa zic asa, si am avut noroc sa mai imi ramana material si pentru 3 puiuti de perna.Trebuie sa spun ca nu i`am facut incretituri decat pe o latime a patului ai aproape o lungime. Sper sa se inteleaga ceva din ce am explicat eu. Daca nu o sa mai incerc odata cand ajung acasa si pot sa spun exact ce lungime latime si inaltime au.
Karina33 e foarte frumoasa. Se vede ca ai avut multa rabdare si ai imaginatie.
Karina33 e foarte frumoasa. Se vede ca ai avut multa rabdare si ai imaginatie.
alexaaa08- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 106
Varsta : 34
Data de inscriere : 29/09/2009
diada a scris:Paturica ai avut-o tu? Pe langa rabdarea pe care ai avut-o (asa ceva as face si eu) doar ca nu am mai vazut asa impimeuri frumoase! de unde le-ai decupat? Imi place foarte mult, esti o adevarata nasica!
Am scotocit moliutze(second hand) dupa diverse imprimeuri si din materiale de lenjerie de pat.
Dur a fost Armin ca intai s-a rusinat de printesele de pe paturica, apoi a iubit ursuletii si apoi s-a culcat pe masinute.
Paturica tot din second am luat-o ca era marime de copii(180/ 120)
-
buna fetelor!
m-am apucat cu drag si spor sa fac niste draperii pentru balcon! acum ... am masurat , am cumparat material si rejansa, ata... am inceput sa fac tivul! am insailat... materialul e un doc subtire! va rog sa-mi spuneti cum cos la masina tivul? ce fel de cusatura? sa o pun pe cea in zig-zag sau sa dau cu una normala... (precizez ca nu am mai facut asa ceva pana acum si nu am pe cine intreba, voi sunteti sursa mea de inspiratie!).. si.. sa indoi materialul numai o data pentru a-i face tivul au de doua ori? pe spate se vor vedea niste ate in cazul in care e numai o data... la perdele cum o sa fac, acolo e si mai greu, ele fiind semiorganza, dupa cum a zis vanzatoarea!
rejansa am luat pentru perdele si pentru draperii, din aia ingusta! oare am facut bine sau trebuia sa fie mai lata cu 4 fire? toate materialele sunt subtirele ...
multumesc mult pentru sprijin! astept raspunsurile cu mare nerabdare in timp ce insailez in continuare!
m-am apucat cu drag si spor sa fac niste draperii pentru balcon! acum ... am masurat , am cumparat material si rejansa, ata... am inceput sa fac tivul! am insailat... materialul e un doc subtire! va rog sa-mi spuneti cum cos la masina tivul? ce fel de cusatura? sa o pun pe cea in zig-zag sau sa dau cu una normala... (precizez ca nu am mai facut asa ceva pana acum si nu am pe cine intreba, voi sunteti sursa mea de inspiratie!).. si.. sa indoi materialul numai o data pentru a-i face tivul au de doua ori? pe spate se vor vedea niste ate in cazul in care e numai o data... la perdele cum o sa fac, acolo e si mai greu, ele fiind semiorganza, dupa cum a zis vanzatoarea!
rejansa am luat pentru perdele si pentru draperii, din aia ingusta! oare am facut bine sau trebuia sa fie mai lata cu 4 fire? toate materialele sunt subtirele ...
multumesc mult pentru sprijin! astept raspunsurile cu mare nerabdare in timp ce insailez in continuare!
Ancuta, ai cam exagerat cu subiectul asta, ai postat la mai multe subiecte aceeasi problema. Stiu ca esti incepatoare, disperata, dar totusi... putintica rabdare.
asa cum va promiteam acum ceva vreme atasez si eu niste poze cu perdelele facute de mine
am redescoperit acest hobby datorita acestor perdele
datorita lor m-am hotarat sa-mi cumpar o masina de cusut (brother 2125) si sa reiau aceasta activitate dupa o pauza de vreo 4 ani
pozele nu sunt asa de reusite pt ca le-am facut ziua
)
:kiss
asa cum va promiteam acum ceva vreme atasez si eu niste poze cu perdelele facute de mine
am redescoperit acest hobby datorita acestor perdele
datorita lor m-am hotarat sa-mi cumpar o masina de cusut (brother 2125) si sa reiau aceasta activitate dupa o pauza de vreo 4 ani
pozele nu sunt asa de reusite pt ca le-am facut ziua

:kiss
mdlupu- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 125
Varsta : 45
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 04/12/2009
Am reusit si eu sa fac draperii la camera fetelor. Bridele le-am cusut de mana de am inebunit
si dupa ce le-am terminat, sotul meu a reusit sa-mi repare masina de cusut. Este primul meu proiect in ale croitoriei si sunt mandra de ce a iesit, unele cusaturi sunt cam strambe, dar nu se vad "din avion" , cum zice al meu. Acum muncesc sa fac si perdelutele.

nicol- helper
-
Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 18/02/2009
ANCUTA cosi tivul cu cusatura normala dreapta si daca nu ai triploc ca sa surfilezi intorci de 2 ori materialul la tiv ca sa nu se mai vada ate pe dos.Asa se face si l;a perdele pe parti .
NICOL foarte frumoase draperiile colorate.
mdlupu tot la fel pun si eu perdelele din tavan sa nu se mai vada draperia
KARINA foarte interesanta paturica
NICOL foarte frumoase draperiile colorate.
mdlupu tot la fel pun si eu perdelele din tavan sa nu se mai vada draperia
KARINA foarte interesanta paturica
Camy- Maestru
-
Multam Camy! Saptamana asta ti-as face si eu o comanda de jerseuri ca m-au innebunit unele. Si pe-o prietena...Te contactez pe pm cand ne hotaram.
Pentru ca-mi trebuia o mascare a unui dulap din atelier am cusut pe-o rogojina de plaja fasii din resturi de perdele si-a iesit cam asa ceva:
Pentru ca-mi trebuia o mascare a unui dulap din atelier am cusut pe-o rogojina de plaja fasii din resturi de perdele si-a iesit cam asa ceva:
Ultima editare efectuata de catre Karina33 in Mar 05 Ian 2010, 9:00 pm, editata de 1 ori (Motiv : Am reusit sa le fac mici, mersi de tutorial!!!!)
-
mamaaaaa ,ce misto cata migala ,le-ai cusut la mana?
Camy- Maestru
-
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» Decoratiuni interioare pt casa (4)
» Decoratiuni interioare pt casa (3)
» Decoratiuni interioare pt casa (2)
» Decoratiuni interioare pt casa (5)
» Decoratiuni interioare pt casa (6)
» Decoratiuni interioare pt casa (3)
» Decoratiuni interioare pt casa (2)
» Decoratiuni interioare pt casa (5)
» Decoratiuni interioare pt casa (6)
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)